swiffer Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 MMS#N στο 345! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Παιδιά καλησπέρα.Έχω μια ερώτηση για κάτι που μου παρουσιάσθηκε,όσον αφορά τη λήψη mms.Μου έστειλαν ένα mms από panasonic GD87,μια photo μεγέθους 26kb.Πατάω λοιπόν προβολή,αρχίζει να φορτώνει και μετά τίποτα.Καμμιά photo. Στο επάνω μέρος της οθόνης,ανάμεσα στα δυο βελάκια έχει ένα συνδετήρα και δίπλα γράφει ''κανένα''. :wacko: Πατάω επιλογή,επανάληψη τίποτα.Μετά επιλογή,αποκοπή media μήπως και τυχόν γίνει κάτι,μα πάλι τίποτα. Πάω στις ιδιότητες και μου δείχνει ότι το mms είναι 26 kb. :cry: Μου ξαναστέλνουν το ίδιο και πάλι τα ίδια.Μου στελνουν άλλη photo,μου βγάζει ανάκτηση και πάλι τίποτα. Αυτος που το στέλνει έχει vodafone κι εγώ telestet αν έχει σημασία.Μήπως ξέρετε τι μπορεί να παίζει?Γιατί γίνεται αυτό?Να σας πω δε,ότι πήρα κανονικά photo με mms σήμερα από ένα T610,X70 και Ε700.Προχθές δε που έστειλα εγω σε ένα Ε700 ο παραλήπτης αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα.(telestet σε telestet).Σήμερα προσπαθώ να στείλω ένα ήχο 5 kb και συνέχεια μου βγάζει σφάλμα δικτύου. :down: Όταν δε τους πήρα τηλ ακούστε τι μου είπαν:''Μην περιμένετε να αποστέλονται και όλα τα mms που στέλνετε''. :wacko: Τι ήθελα και γύρισα πάλι σ' αυτούς; :angry: Είχα φύγει πρίν 2 χρόνια γιατί δεν έφθαναν μηνύματα που έστελνα στον παραλήπτη.Άλλα πήγαιναν και άλλα όχι.Συγγνωμη για το μακροσκελές μήνυμα.Αν ξέρετε κάτι θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ.'Ολες οι ρυθμίσεις τσεκαρισμένα σωστές.Και του αποστολέα και οι δικές μου. Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer (15 Φεβ. 2004 , 19:27) Οι νεες ρυθμισεις ειναι για το TIM MMS ειναι οι εξης: Ονομασια ρυθμισεων: MMS Αρχικη σελιδα http://192.168.200.95/servlets/mms Tυπος συνδεσης : Συνεχης Φορεας Δεδομενων: GPRS Σημειο προσβασης: mnet.b-online.gr Διευθυνση IP: 192.168.200.11 Ονομα Χρηστη: κενο Κωδικος χρηστη: κενο Αυτές οι ρυθμίσεις είναι για όλα τα κινητά; Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ponstan (15 Φεβ. 2004 , 22:51) Σήμερα προσπαθώ να στείλω ένα ήχο 5 kb και συνέχεια μου βγάζει σφάλμα δικτύου. :down: Όταν δε τους πήρα τηλ ακούστε τι μου είπαν:''Μην περιμένετε να αποστέλονται και όλα τα mms που στέλνετε''. :wacko: Α....βλέπω έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ στο 1231.... :worry: Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Και αυτο δεν ειναι τιποτα. Να δειτε στα καταστηματα της Vodafone που πανε εξοργισμενοι συνδρομητες της TIM, επειδη το 1231 τους λεει οτι με το sharp που εχουν δεν θα μπορεσουν να στειλουν MMS γιατι η Vodafone εχει κλειδωμενο το κινητο! Αν δεν ξερουν, γιατι ανοιγουν το στοματακι τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEIDARAS Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soublaki-3 (13 Φεβ. 2004 , 22:10) Ξέρει κανείς τις ρυθμίσεις για το Motorola E365; Φίλε θα πάς στο μενού ρυθμίσεις,θα πατίσεις επιλογή,θα πας προφιλ WAP, θα πατήσεις επιλογή στον καθορισμό προφίλ,και μετά θα επιλέξεις το προφίλ Telestet. Παράθεση he he !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEIDARAS Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 Αφού προηγουμένως ενεργοποιήσεις την υπηρεσία έτσι? Παράθεση he he !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. February 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ponstan (15 Φεβ. 2004 , 22:57) Αυτές οι ρυθμίσεις είναι για όλα τα κινητά; Nokia Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. February 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 na sas rotiso pedakia pos energopioume ta mms stin tim? Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVIAN Δημ. February 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tranquillity (19 Φεβ. 2004 , 15:53) na sas rotiso pedakia pos energopioume ta mms stin tim? Αναλογα την συσκευη!!!Τι συσκευη εχεις? Παράθεση Try Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. February 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2004 den ine gia mena!gia mia fili mu pu exei siemens c62! Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVIAN Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tranquillity (20 Φεβ. 2004 , 18:54) den ine gia mena!gia mia fili mu pu exei siemens c62! Στελνεις ενα sms με την εντολη mms#s στο 345,και σε μια εργασιμη που ενεργοποιειται η υπηρεσια καλεις στο 6935601260(postpaid) η 1266(prepaid) να σου δωσουν χειροκινητα τις ρυθμισεις!! Παράθεση Try Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 παιδια ξερω οτι η ερωτηση μου ειναι λιγο βλαχωδης , αλλα μηπως υπαρχουν οι ρυθμισεις για το NEC e606? και για MMS και για GPRS ?? πολλα ζηταω? αντε καντε τον γερο ευτυχησμενο :p Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Ενα από τα περίεργα και συναμα ξεφτιλέ κόλπα της κινητής τηλεφωνίας .... Εστειλα ένα mms από δίκτυο ΤΙΜ (σύνδεση b-free) με 6600 προς δίκτυο COSMOTE (σύνδεση με πάγιο) σε κινητό mms συμβατό το 6610 για να δοκιμάσω το πρώτο μου mms (και για τα δύο τηλέφωνα το πρώτο τους)... Ε, λοιπόν.. αντί να ανοίξει κανονικά το μήνυμα στο 6610, η ξεζουμίστρα COSMOTE το έστειλε κατευθείαν στο http://www.cosmote.gr στο ντε και καλά "προσωπικό άλμουμ" που πρέπει να ενεργοποιήσει ο κάτοχος του κινητού κλπ. κλπ. Και αν θέλεις το mms στο κινητό σου απ'το άλμπουμ τότε 0,37 ευρω/mms :!: :!: :!: Τα σχόλια δικά σας .... ps. εκτός κι αν κάνω κάποιο λάθος και τα mms δεν αγγίζουν τα τηλέφωνα του κοσμάκη αλλά πάνε στα "προσωπικά άλμπουμ" του διαδικτύου (δηλαδή πλήρωνε και internet :p ) .... Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Νομίζω αυτό γίνεται αν δεν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία MMS από τον παραλήπτη ή δεν έχει δεν έχει δυνατότητα λήψης MMS το κινητό του παραλήπτη. Στη δική σου περίπτωση ίσως ισχύει το πρώτο. Μπορεί και να κάνω λάθος. Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilion Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Σύμφωνα με τις προδιαγραφές λειτουργίας των MMS όταν ο παραλήπτης συνδρομητής δεν έχει ενεργοποιημένα τα MMS τότε το μήνυμα πηγαίνει σε προσωπική θυρίδα στο Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olga Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 Έχει πάθει κάτι το δύκτιο της ΤΙΜ απόψε; Γιατί δεν μου στέλνει με τίποτα το ΜΜS και μου βγάζει "Δεν βρέθηκε"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVIAN Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Olga ( 3 Μάρ. 2004 , 23:45) Έχει πάθει κάτι το δύκτιο της ΤΙΜ απόψε; Γιατί δεν μου στέλνει με τίποτα το ΜΜS και μου βγάζει "Δεν βρέθηκε"; Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την υπηρεσια mms!!!Ολα λειτουργουν τελεια!!! :D Παράθεση Try Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EVIAN ( 4 Μάρ. 2004 , 05:08) Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την υπηρεσια mms!!!Ολα λειτουργουν τελεια!!! :D Φίλε EVIAN δεν είναι όλα τέλεια.Ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει από την TIM,γιατί τα mms που μου στέλνουν γράφει ότι το αρχειο που έλαβα είναι 26 kb,αλλά photo δεν βλέπω.Από τηλ GD87 με σύνδεση vodafon.Από άλλα τηλ τα λαμβάνω κανονικά.Μόλις βάζω την κάρτα τη παλιά της voda,μου τα φορτώνει και τα βλέπω κανονικά... :wacko: Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Ρε παιδιά αυτό το ΤΙΜ logo πότε θα το δούμε στις οθόνες του κινητού μας;Πρέπει να κάνουμε εμείς κάτι η θα το ανοίξουμε κάποια στιγμή και θα το δούμε στις οθόνες; :whistle: Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markblan Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 epeidi dyskoleytika na bro tis rythmiseis mms bfree gia nokia 7600 kai den thelo na to pathi kai allos oriste: settings name:mms homepage:http://192.168.200.95/servlets/mms primary proxy:192.168.200.11 port:9401 gprs access point:mnet.b-online.gr username:mms password:mms elpizo na boithisa kapion kapoy Παράθεση be smart use brain http://www.danasoft.com/sig/Bange.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Για ενεργοποιηση MMS σε εταιρικη συνδεση, τι απαιτειται? Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Πάρε στο εταιρικό σου το 4ψήφιο helpdesk να σου πουν πάντως σίγουρα δεν αρκεί απλό SMS θέλει FAX με σφραγίδα της εταιρείας σου, στην ΤΙΜ με το αίτημα ενεργοποίησης της υπηρεσίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVIAN Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer (18 Μάρ. 2004 , 19:34) Για ενεργοποιηση MMS σε εταιρικη συνδεση, τι απαιτειται? Να υποστιριζει η συσκευη ΜΜS,να ενεργοποιηθει η υπηρεσια,να αποθηκευτουν οι ρυθμισεις ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ :cool: Παράθεση Try Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Τελικα τι ισχυει απο τα δυο? Το μηνυμα στο 345 το εστειλα, ρυθμισεις Δ Ε Ν πηρα, αλλα και που τις εβαλα μονος, δε στελνει! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts