Jump to content

Wind MMS

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα.Έχω μια ερώτηση για κάτι που μου παρουσιάσθηκε,όσον αφορά τη λήψη mms.Μου έστειλαν ένα mms από panasonic GD87,μια photo μεγέθους 26kb.Πατάω λοιπόν προβολή,αρχίζει να φορτώνει και μετά τίποτα.Καμμιά photo. Στο επάνω μέρος της οθόνης,ανάμεσα στα δυο βελάκια έχει ένα συνδετήρα και δίπλα γράφει ''κανένα''. :wacko: Πατάω επιλογή,επανάληψη τίποτα.Μετά επιλογή,αποκοπή media μήπως και τυχόν γίνει κάτι,μα πάλι τίποτα. Πάω στις ιδιότητες και μου δείχνει ότι το mms είναι 26 kb. :cry: Μου ξαναστέλνουν το ίδιο και πάλι τα ίδια.Μου στελνουν άλλη photo,μου βγάζει ανάκτηση και πάλι τίποτα. Αυτος που το στέλνει έχει vodafone κι εγώ telestet αν έχει σημασία.Μήπως ξέρετε τι μπορεί να παίζει?Γιατί γίνεται αυτό?Να σας πω δε,ότι πήρα κανονικά photo με mms σήμερα από ένα T610,X70 και Ε700.Προχθές δε που έστειλα εγω σε ένα Ε700 ο παραλήπτης αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα.(telestet σε telestet).Σήμερα προσπαθώ να στείλω ένα ήχο 5 kb και συνέχεια μου βγάζει σφάλμα δικτύου. :down: Όταν δε τους πήρα τηλ ακούστε τι μου είπαν:''Μην περιμένετε να αποστέλονται και όλα τα mms που στέλνετε''. :wacko: Τι ήθελα και γύρισα πάλι σ' αυτούς; :angry: Είχα φύγει πρίν 2 χρόνια γιατί δεν έφθαναν μηνύματα που έστελνα στον παραλήπτη.Άλλα πήγαιναν και άλλα όχι.Συγγνωμη για το μακροσκελές μήνυμα.Αν ξέρετε κάτι θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ.'Ολες οι ρυθμίσεις τσεκαρισμένα σωστές.Και του αποστολέα και οι δικές μου.
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer (15 Φεβ. 2004 , 19:27)

Οι νεες ρυθμισεις ειναι για το TIM MMS ειναι οι εξης:

Ονομασια ρυθμισεων: MMS

Αρχικη σελιδα http://192.168.200.95/servlets/mms

Tυπος συνδεσης : Συνεχης

Φορεας Δεδομενων: GPRS

Σημειο προσβασης: mnet.b-online.gr

Διευθυνση IP: 192.168.200.11

Ονομα Χρηστη: κενο

Κωδικος χρηστη: κενο

Αυτές οι ρυθμίσεις είναι για όλα τα κινητά;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ponstan (15 Φεβ. 2004 , 22:51)

Σήμερα προσπαθώ να στείλω ένα ήχο 5 kb και συνέχεια μου βγάζει σφάλμα δικτύου. :down: Όταν δε τους πήρα τηλ ακούστε τι μου είπαν:''Μην περιμένετε να αποστέλονται και όλα τα mms που στέλνετε''. :wacko:

Α....βλέπω έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ στο 1231.... :worry:

Και αυτο δεν ειναι τιποτα.

Να δειτε στα καταστηματα της Vodafone που πανε εξοργισμενοι συνδρομητες της TIM, επειδη το 1231 τους λεει οτι με το sharp που εχουν δεν θα μπορεσουν να στειλουν MMS γιατι η Vodafone εχει κλειδωμενο το κινητο!

Αν δεν ξερουν, γιατι ανοιγουν το στοματακι τους?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soublaki-3 (13 Φεβ. 2004 , 22:10)

Ξέρει κανείς τις ρυθμίσεις για το Motorola E365;

Φίλε θα πάς στο μενού ρυθμίσεις,θα πατίσεις επιλογή,θα πας προφιλ WAP, θα πατήσεις επιλογή στον καθορισμό προφίλ,και μετά θα επιλέξεις το προφίλ Telestet.

he he !!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ponstan (15 Φεβ. 2004 , 22:57)

Αυτές οι ρυθμίσεις είναι για όλα τα κινητά;

Nokia

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

na sas rotiso pedakia pos energopioume ta mms stin tim?

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tranquillity (19 Φεβ. 2004 , 15:53)

na sas rotiso pedakia pos energopioume ta mms stin tim?

Αναλογα την συσκευη!!!Τι συσκευη εχεις?

Try Me

den ine gia mena!gia mia fili mu pu exei siemens c62!

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tranquillity (20 Φεβ. 2004 , 18:54)

den ine gia mena!gia mia fili mu pu exei siemens c62!

Στελνεις ενα sms με την εντολη mms#s στο 345,και σε μια εργασιμη που ενεργοποιειται η υπηρεσια καλεις στο 6935601260(postpaid) η 1266(prepaid) να σου δωσουν χειροκινητα τις ρυθμισεις!!

Try Me

παιδια ξερω οτι η ερωτηση μου ειναι λιγο βλαχωδης , αλλα μηπως υπαρχουν οι ρυθμισεις για το NEC e606? και για MMS και για GPRS ??

πολλα ζηταω?

αντε καντε τον γερο ευτυχησμενο :p

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Ενα από τα περίεργα και συναμα ξεφτιλέ κόλπα της κινητής τηλεφωνίας ....

Εστειλα ένα mms από δίκτυο ΤΙΜ (σύνδεση b-free) με 6600 προς δίκτυο COSMOTE (σύνδεση με πάγιο) σε κινητό mms συμβατό το 6610 για να δοκιμάσω το πρώτο μου mms (και για τα δύο τηλέφωνα το πρώτο τους)...

Ε, λοιπόν.. αντί να ανοίξει κανονικά το μήνυμα στο 6610, η ξεζουμίστρα COSMOTE το έστειλε κατευθείαν στο http://www.cosmote.gr στο ντε και καλά "προσωπικό άλμουμ" που πρέπει να ενεργοποιήσει ο κάτοχος του κινητού κλπ. κλπ. Και αν θέλεις το mms στο κινητό σου απ'το άλμπουμ τότε 0,37 ευρω/mms :!: :!: :!:

Τα σχόλια δικά σας ....

ps. εκτός κι αν κάνω κάποιο λάθος και τα mms δεν αγγίζουν τα τηλέφωνα του κοσμάκη αλλά πάνε στα "προσωπικά άλμπουμ" του διαδικτύου (δηλαδή πλήρωνε και internet :p ) ....

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Νομίζω αυτό γίνεται αν δεν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία MMS από τον παραλήπτη ή δεν έχει δεν έχει δυνατότητα λήψης MMS το κινητό του παραλήπτη. Στη δική σου περίπτωση ίσως ισχύει το πρώτο. Μπορεί και να κάνω λάθος.
EvEn DeAtH MaY DiE

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές λειτουργίας των MMS όταν ο παραλήπτης συνδρομητής δεν έχει ενεργοποιημένα τα MMS τότε το μήνυμα πηγαίνει σε προσωπική θυρίδα στο Internet.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Olga ( 3 Μάρ. 2004 , 23:45)

Έχει πάθει κάτι το δύκτιο της ΤΙΜ απόψε; Γιατί δεν μου στέλνει με τίποτα το ΜΜS και μου βγάζει "Δεν βρέθηκε";

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την υπηρεσια mms!!!Ολα λειτουργουν τελεια!!! :D

Try Me

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EVIAN ( 4 Μάρ. 2004 , 05:08)

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την υπηρεσια mms!!!Ολα λειτουργουν τελεια!!! :D

Φίλε EVIAN δεν είναι όλα τέλεια.Ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει από την TIM,γιατί τα mms που μου στέλνουν γράφει ότι το αρχειο που έλαβα είναι 26 kb,αλλά photo δεν βλέπω.Από τηλ GD87 με σύνδεση vodafon.Από άλλα τηλ τα λαμβάνω κανονικά.Μόλις βάζω την κάρτα τη παλιά της voda,μου τα φορτώνει και τα βλέπω κανονικά... :wacko:

Ρε παιδιά αυτό το ΤΙΜ logo πότε θα το δούμε στις οθόνες του κινητού μας;Πρέπει να κάνουμε εμείς κάτι η θα το ανοίξουμε κάποια στιγμή και θα το δούμε στις οθόνες; :whistle:

• 2 weeks later...

epeidi dyskoleytika na bro tis rythmiseis mms bfree gia nokia 7600

kai den thelo na to pathi kai allos oriste:

settings name:mms

homepage:http://192.168.200.95/servlets/mms

primary proxy:192.168.200.11

port:9401

gprs access point:mnet.b-online.gr

username:mms

password:mms

elpizo na boithisa kapion kapoy

be smart use brain

http://www.danasoft.com/sig/Bange.jpg

Για ενεργοποιηση MMS σε εταιρικη συνδεση, τι απαιτειται?

Πάρε στο εταιρικό σου το 4ψήφιο helpdesk να σου πουν πάντως σίγουρα δεν αρκεί απλό SMS θέλει FAX με σφραγίδα της εταιρείας σου, στην ΤΙΜ με το αίτημα ενεργοποίησης της υπηρεσίας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer (18 Μάρ. 2004 , 19:34)

Για ενεργοποιηση MMS σε εταιρικη συνδεση, τι απαιτειται?

Να υποστιριζει η συσκευη ΜΜS,να ενεργοποιηθει η υπηρεσια,να αποθηκευτουν οι ρυθμισεις ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ :cool:

Try Me

Τελικα τι ισχυει απο τα δυο?

Το μηνυμα στο 345 το εστειλα, ρυθμισεις Δ Ε Ν πηρα, αλλα και που τις εβαλα μονος, δε στελνει!