Jump to content

KLEIDARAS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by KLEIDARAS

  1. KLEIDARAS

    Wind MMS

    Αφού προηγουμένως ενεργοποιήσεις την υπηρεσία έτσι?
  2. KLEIDARAS

    Wind MMS

    Φίλε θα πάς στο μενού ρυθμίσεις,θα πατίσεις επιλογή,θα πας προφιλ WAP, θα πατήσεις επιλογή στον καθορισμό προφίλ,και μετά θα επιλέξεις το προφίλ Telestet.
  3. :!: Σε ευχαριστώ πολύ γίλε pentraks τα κατάβασα τα αρχεία που μου έστειλες .Μπράβω συνέχισε να μας δείνεις τα φώτα σου.
  4. ;) Mπράβω Pentraks πολύ καλή δουλειά. Θα ήθελε άν έχει χρόνο τα Pack #1 και Pack 8. User name : kleidaras και Ε-mail : kleidara@hol.gr. Φυσικά έχω το N.6600 άσε τι έχει η φώτο. Και πάλυ μπράβω :happy:
  5. :wacko: Kατέβασα μερικά προγραμματάκια για το Ν6600 τα οποία εγκαταστάθηκαν στο μενου Διαχείρηση και δε μπορώ να τα τρέξω. Μήπως κάποιος ξερει να μου πει τι να κάνω? :whistle:
  6. marlboro lights μαλακο ή και σκληρό αν δε βρώ. κατά καιρούς πέρασα από πάρα πολλές μάρκες. καπνίζω εδώ και 10-11 χρόνια και πρέπει να το κόψω πρέπει να το κόψω επιτέλους.
  7. :mad: ;Όντως υπάρχει πρόβλημα με την κοσμοτε.Στέλνεις το μύνημα και δε σου απαντάνε ποτέ. Τους πέρνεις τηλ και δεν έχουν τις ρυθμίσεις λένε για το Ν6600 ακόμα!! Και κυκλοφορεί τόσο καιρό τώρα :blink: Έχει το αδερφάκι μου Ν6600 κοσμοκαρτα. Πήγαμε στο ΝΟΚΙΑ CLUB της Μυτιλήνης και ούτε αυτοί τις είχαν. :!: τι καλά που ήταν παλιά που μόνο να σε πέρνουν και να πέρνεις μπορούσες!!
  8. KLEIDARAS

    Wind MMS

    μήπως γνωρίζεται ρυθμίσεις για motorola E365 για αποστολή M.M.S
×
×
  • Create New...