Glaswegian Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Πρόκειται ακριβώς για το ίδιο πακέτο...:) Το Destinator πέρα από το CD που υπάρχει στο πακέτο είναι περασμένο & σε SD 128MB για να γίνει πιο εύκολα η εγκατάσταση του προγράμματος στο Mio σου. Mε την είσοδο της SD γίνεται install το πρόγραμμα (Αutorun). Απλά καλορίζικο. :!: Ευχαριστώ! :D Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω χάρτη του UK; Φεύγω τη Δευτέρα και φοβάμαι πως δε θα προλάβω τελικά να περάσω το χάρτη :cry: P.S. Και μια διορθωσούλα... είναι 256mb η κάρτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Γιατί μετά από μισή ώρα περίπου χρήσης του Destinator μου βγάζει ότι η μνήμη του ppc έχει γεμίσει και αναγκάζομαι να κάνω reset αφού κολλάν τα πάντα; Χρησιμοποιώ ένα imate jam. Καμμιά ιδέα; Στο ppc την τρέχει μόνο το Destinator και τίποτε άλλο την ώρα της πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Γιατί μετά από μισή ώρα περίπου χρήσης του Destinator μου βγάζει ότι η μνήμη του ppc έχει γεμίσει και αναγκάζομαι να κάνω reset αφού κολλάν τα πάντα; Χρησιμοποιώ ένα imate jam. Καμμιά ιδέα; Στο ppc την τρέχει μόνο το Destinator και τίποτε άλλο την ώρα της πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Γιατί μετά από μισή ώρα περίπου χρήσης του Destinator μου βγάζει ότι η μνήμη του ppc έχει γεμίσει και αναγκάζομαι να κάνω reset αφού κολλάν τα πάντα; Χρησιμοποιώ ένα imate jam. Καμμιά ιδέα; Στο ppc την τρέχει μόνο το Destinator και τίποτε άλλο την ώρα της πλοήγησης. Πήγαινε αγόρασε το πρόγραμμα τώρα που είναι και Χριστούγεννα να κάνεις ένα καλό δώρο στον εαυτό σου. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις υπάρχει σε σπασμένες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Καλά όλοι Ελληνικό χάρτη έχετε ρε παιδιά; Κανείς δεν έχει βάλει κάποιον άλλον; Δεν ενδιαφέρομαι για χάρτη από dc++... για να τον αγοράσω θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Τόσο καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Eίμαι και εγώ ένας νέος κάτοχος του MIO 168, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω και να εγκαταστήσω την ελληνική γλώσσα , όταν πάει κάποιος επαρχία του δείχνει τα χωριά, θα ήταν πολή καλό να του λέω αρχή το σπίτι μου και τέλος την καρδίτσα για παράδειγμα, σε αναμονη τώρα του ΜΙΟ 701. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Είμαι κάτοχος φορητού υπολογιστή και θέλω να του βάλω GPS module και κάποιο software GPS όπως το Destinator 3 που από ότι έχω καταλάβει είναι κορυφαίο στους Ελληνικούς χάρτες.Καταρχήν μπορεί να παίξει αυτό το πρόγραμμα σε φορητό υπολογιστή;Με ενδιαφέρει να αγοράσω GPS module USB πολύ καλό και ακριβές με υψηλή ευαισθησία.Τι να προσέξω και τι να κοιτάξω;Αν το Destinator 3 δεν παίζει σε φορητό υπολογιστή υπάρχει κάποιο άλλο αντάξιο πρόγραμμα για να μην καταλήξω σε λύση PDA;Είμαι από επαρχία και με ενδιαφέρει το πρόγραμμα να είναι καλό και αξιόπιστο για όλη την Ελλάδα και όχι μόνο για Αθήνα και Θεσλονίκη.Επίσης, αν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο site για θέμα GPS στην Ελλάδα θα ήθελα να μου το προτείνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryv Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Για notebook υπάρχουν τα : http://www.mapmonkey.net/ http://www.x-digital.addr.com/ Γιατί να πάρεις USB GPS ? Ισως καλύτερα ένα BT και ένα USB 2 BT dongle. Οπότε κοίτα το σχετικό θέμα. Oι ίδιοι χάρτες που παίζουν με το D3 για PPC παίζουν και στο φορητό με τα παραπάνω προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Γεια σας παιδια χρονια πολλα ειμαι κατοχος yakumo alpha με τον 266 arm cpu και χρισιμοποιω την εκδοση destinator 3.075 το προβλημα ειναι οτι μετα απο 10-15 λεπτα πλοηγησης το μενου του dest κολλαει αλλα δουλεβει η πλοηγηση το προβλημα εντοπιζεται με το destdll.dll.Δοκιμασα το 28.06.04 που υπηρχε στο φορουμ και λενε οτι δουλεβει σωστα (παλιοτερη εκδοση) αλλα ζηταει κωδικο στην εκκινηση.Μπορει να μου στειλει κανεις κανενα destdll.dll το οποιο να μην παρουσιαζει προβλημα με το memory leak και να μην ζηταει κωδικο.Επισης με το yakumo apha πολλες φορες ξεχναω να το ανοιξω οταν το φορτιζω και μου κανει hard reset με αποτελεσμα να κανω back up απο τα windows και οταν μετα απο hard reset παω να ξανακανω restore βγαζει error.Υπαρχει κανα αξιοπιστο προγραμμα για back up to οποιο να δουλεβει αψογα μετα απο hard reset; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Eίμαι και εγώ ένας νέος κάτοχος του MIO 168, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω και να εγκαταστήσω την ελληνική γλώσσα , όταν πάει κάποιος επαρχία του δείχνει τα χωριά, θα ήταν πολή καλό να του λέω αρχή το σπίτι μου και τέλος την καρδίτσα για παράδειγμα, σε αναμονη τώρα του ΜΙΟ 701. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Για notebook υπάρχουν τα : http://www.mapmonkey.net/ http://www.x-digital.addr.com/ Γιατί να πάρεις USB GPS ? Ισως καλύτερα ένα BT και ένα USB 2 BT dongle. Οπότε κοίτα το σχετικό θέμα. Oι ίδιοι χάρτες που παίζουν με το D3 για PPC παίζουν και στο φορητό με τα παραπάνω προγράμματα. Γιατί το USB 2 BT dongle δεν συνδέεται πάλι σε USB?Γιατί να πληρώσω δηλαδή παραπάνω την ασύρματη σύνδεση με USB αντί να πληρώσω με λιγότερα χρήματα την ενσύρματη?Εκτός αυτού το USB module αντέχει όσο αντέχει και το laptop σε αυτονομία.Το θέμα της διάρκειας μπαταρίας του laptop το έχω λύσει σε πολύ καλό βαθμό.Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί υπερτερεί ένα BT GPS σε σχέση με τα άλλα.Ελπίζω κάποιος εδώ να μπορεί να με ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimP Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Καλημερα και Χρονια Πολλά. Εχω ενα Qtek S100 και του εχω βαλει το Destinator PN. Που μπορω να βρω χαρτη για Τσεχοσλοβακια FREE? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryv Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Γιατί το USB 2 BT dongle δεν συνδέεται πάλι σε USB?Γιατί να πληρώσω δηλαδή παραπάνω την ασύρματη σύνδεση με USB αντί να πληρώσω με λιγότερα χρήματα την ενσύρματη?Εκτός αυτού το USB module αντέχει όσο αντέχει και το laptop σε αυτονομία.Το θέμα της διάρκειας μπαταρίας του laptop το έχω λύσει σε πολύ καλό βαθμό.Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί υπερτερεί ένα BT GPS σε σχέση με τα άλλα.Ελπίζω κάποιος εδώ να μπορεί να με ενημερώσει. Δεν είπε κανείς ότι είναι καλύτερο. Απλά έχεις το ίδιο GPS για το notebook και για το PPC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimP Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Καλημερα και Χρονια Πολλά. Εχω ενα Qtek S100 και του εχω βαλει το Destinator PN. Που μπορω να βρω χαρτη για Τσεχοσλοβακια FREE? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexander_g16 Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 paidia gia sas.psaxnw na brw kainourgio xarti gia to destinator 3. eida ena post pou eixe kanei enas xrhsths k elege oti i kainourgia einai i 2005.Q1.3119. epsaksa sto emule k brika kati pou leei greece map destinator 2005.Q1.3119 alla thelw na rotisw an auta einai sta ellinika k me ellinikes fonitites entoles i tzampa prospathw na to katebasw? an iparxei basika kapoios pou na exei ton kainourgia xarti me ellinika gramata k ellinikes fonitikes entoles as me steile ena msg plz. thanks a lot, alex Παράθεση http://www.LetsDate.gr [Η 1η Polysexual ιστοσελίδα!!!] http://www.eMediaShop.gr [Τα φθηνότερα πακέτα Filehosting, Easybytez,Zevera κτλ...] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kozadin Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Ο χάρτης είναι στα Ελληνικά τώρα για τις φωνητικές οδηγίες δεν το έχω δοκιμάσει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tt11 Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Έχω ένα Bluetooth gps (HAICOM BT-405 III) και κάθετε στην COM7 του PPC (Dell Axim x51v). Πώς μπορώ να επιλέξω στο Destinator την COM7??? Μου επιτρέπει μέχρι COM5.... Αναμένω την βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Ξέρετε αν το destinator pn έχει χάρτη της θεσσαλονίκης; Αξίζει να πάρω αυτό αντί του 3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimP Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Ξέρετε αν το destinator pn έχει χάρτη της θεσσαλονίκης; Αξίζει να πάρω αυτό αντί του 3; εχει και μπορεις να το κατεβασει τσαμπα νομιζω απο το site του destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimP Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Καλημερα και Χρονια Πολλά. Εχω ενα Qtek S100 και του εχω βαλει το Destinator PN. Που μπορω να βρω χαρτη για Τσεχοσλοβακια FREE? ΕΠΕΙΓΟΝ. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 εχει και μπορεις να το κατεβασει τσαμπα νομιζω απο το site του destinator. Σίγουρο αυτό; Ξέρεις μήππως το λινκ, γιατί έψαξα και δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread αλλά γνωρίζει κανείς σε ποιον ανήκουν οι χάρτες του destinator για την Ελλάδα ? Ανήκουν στην NGI, στην εταιρία του destinator ή και στις 2 ?Υπάρχει δυνατότητα να τους δούμε και σε άλλο πρόγραμμα ? Τέλος γνωρίζεται αν κάποια άλλη εταιρία που συνεργάζεται με ποιο πολλά προγράμματα δουλεύει ή έχει σχέδια για κάλυψη της χώρας μας ? Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peter__Lee Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Ρε παδιά εδώ κι ένα 1,5 χρόνο έχω αγοράσει το peugeot 307cc με εργοστασιακό GPS RT3 χωρίς χαρτογράφηση Ελλάδας, υποσχόμενοι οι άνθρωποι της peugeot ότι σε λίγο καιρό θα έρθει από Γαλλία. Ύστερα από συζητήσεις, παρατηρήσεις, τσακωμούς, κλπ, μου δώσανε ένα cd με μερική χαρτογράφηση της Αττικής με χίλια λάθη. Ακόμα περιμένω το original. Ψάχνω τώρα να βρω μια πλήρη χαρτογράφηση της Ελλάδας που να δουλεύει στο RT3 διότι οι ανεύθηνοι της peugeot δεν πρόκειται να κάνουν κάτι. Αν κάποιος ξέρει κάτι, ας μου απαντήσει παρακαλώ.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Εχω το δεστινατορ 3 σε νομιμο cd και λειτουργουσε αψογα στο qtek S100 , δεν ειναι δυνατον ομως να λειτουργησει σε 9000 αφου δεν αναγνωριζει τον επεξεργαστη για να εγκατασταθει. Τι πρεπει να κανω , βοηθειστε με Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts