Jump to content

Destinator 3

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρά σε όλους,

επειδή κάπως χάθηκα μεσα στα threads σχετικά με το destinator 3, θα μπορούσε κάποιος να μου πεί πως θα βάλω τους χάρτες στο πρόγραμμα;

έχω ήδη εγκαταστήσει το destinator 3, αλλα τους χάρτες τους έχω σε αρχεία στον δίσκο, δεν τους έχω σε cd. Το Destinator στην προσθαφαίρεση χαρτών μου ζητάει CD!

καμία ιδέα;

:rolleyes:

ευχαριστώ

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ολα αυτα που εχεις δηλαδη το destinator kai τους χαρτες θα τους γραψεις σε ενα cd και απο εκει θα κανεις την εγκατασταση στην αρχη θα σου βγαλει να εγκαταστησεις το προγραμμα και στο τελος ενα μηνυμα που θα σου λεει να βαλεις τον χαρτη και τι γλωσσα θες english or greek μονο ετσι θα το τρεξεις....

ολα αυτα που εχεις δηλαδη το destinator kai τους χαρτες θα τους γραψεις σε ενα cd και απο εκει θα κανεις την εγκατασταση στην αρχη θα σου βγαλει να εγκαταστησεις το προγραμμα και στο τελος ενα μηνυμα που θα σου λεει να βαλεις τον χαρτη και τι γλωσσα θες english or greek μονο ετσι θα το τρεξεις....

άψογος! να βάλω δηλαδή μέσα σε ένα cd τα αρχεια στου destinator και στο dir Maps τα δύο folder GreeceE και GreeceG (τα έχω εξτρα αλλού);

εχω στο dell x50 μου το version 3.0.75_96 του destinator.

εχω download απο ngi στο desktop του pc μου, το version 3.0.75_108

ειμαι στην 1η μερα χρησης, μπορει καποιος να με καθοδογησει βημα-βημα τι πρεπει να κανω στο pc και στο ppc μου για την αναβαθμιση?

ευχαριστω εκ'των προτερων

ειμαι στην 1η μερα χρησης, μπορει καποιος να με καθοδογησει βημα-βημα τι πρεπει να κανω στο pc και στο ppc μου για την αναβαθμιση?

συνδέεις το ppc στον υπολογιστή σου και από το microsoft active sync κάνεις explore/my pocket pc/storage card/destinator apps.Από τον υπολογιστή σου βρίσκεις την ενημερωμένη έκδοση greek_ngi_map_destinator 2005.q1.3119 και κάνεις copy τον φάκελο greeceg στο ppc σου.Εάν τα βρεις δύσκολα έχει και read me gr για περισότερες πληροφορίες.Α!Μετά κάνεις copy τα forlinks στο φάκελο του destinator στην main memory.Δηλ my pocket pc/destinator apps/destinator/common/for links.Θα σε ρωτήσει όταν κάνεις εγκατάσταση τους χάρτες,this folder is already contains a folder colled'greeceg'Πατάς yes to all και αρχίζει η εγκατάσταση.Αυτά. :wink:

συνδέεις το ppc στον υπολογιστή σου και από το microsoft active sync κάνεις explore/my pocket pc/storage card/destinator apps.Από τον υπολογιστή σου βρίσκεις την ενημερωμένη έκδοση greek_ngi_map_destinator 2005.q1.3119 και κάνεις copy τον φάκελο greeceg στο ppc σου.Εάν τα βρεις δύσκολα έχει και read me gr για περισότερες πληροφορίες.Α!Μετά κάνεις copy τα forlinks στο φάκελο του destinator στην main memory.Δηλ my pocket pc/destinator apps/destinator/common/for links.Θα σε ρωτήσει όταν κάνεις εγκατάσταση τους χάρτες,this folder is already contains a folder colled'greeceg'Πατάς yes to all και αρχίζει η εγκατάσταση.Αυτά. :wink:

μα εχω ηδη εγκαταστασει τους χαρτες! απλως θελω να αναβαθμισω το λογισμικο του destinator, sthn _108 version.

μα εχω ηδη εγκαταστασει τους χαρτες! απλως θελω να αναβαθμισω το λογισμικο του destinator, sthn _108 version.

Αφου κατεβάσεις το DestinatorMain3[1].0.75_108.zip από την NGI το κάνεις unzip και κάνεις copy το main.cab στην storage card του pocket pc και μετά το εκτελείς από το pocket pc!

ελπίζω να βοήθησα!

:)

Samsung Galaxy SII

HTC Desire

Koita sta PM

Εχω την εκδοση του ελληνικου χαρτη 2004.Q2.2385 , υπαρχει νεωτερη ???

mporeis na enimeronese gia tin ekdosi neou xarti apo edo :)

δουλευω το HOLUX BT-236 με SIRFIII chipset.

Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι με το destinator αν το ρυθμίσω για sirf και όχι nmea protocol δεν βρίσκει το gps...

δουλευω το HOLUX BT-236 με SIRFIII chipset.

Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι με το destinator αν το ρυθμίσω για sirf και όχι nmea protocol δεν βρίσκει το gps...

Το GPS μιλάει "by default" στο NMEA. Για να το δει το Destinator σαν SiRF πρέπει να το γυρίσεις εσύ με κάποιο βοηθητικό πρόγραμμα (π.χ. SirfDemo) σε SiRF.

Το GPS μιλάει "by default" στο NMEA. Για να το δει το Destinator σαν SiRF πρέπει να το γυρίσεις εσύ με κάποιο βοηθητικό πρόγραμμα (π.χ. SirfDemo) σε SiRF.

που βρισκουμε αυτα τα βοηθητικα προγραμματακια?

Καλησπέρα σε όλους,

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το πρόβλημα μου λύθηκε τελικά. Άλλαξα αυτό που είχα πάρει με το Fortuna Slim.

Kαι η δικη μου μεχρι τωρα εμπειριες με το Fortuna Slim ειναι ακρως ΘΕΤΙΚΕΣ ...

Βρίσκει αμεσως το στιγμα οταν το πρωτοανοιγεις και ΔΕΝ το χανει σχεδον ΠΟΤΕ !!....

Τελικα το Sirf iii κανει πολυ καλη δουλεια ... :up:

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Καλημερα φιλοι.Πριν λιγες ωρες αγορασα το fortuna clip on.Αν εξαιρεσεις το {παρθενικο}ανοιγμα που εκανε γυρω στα 30 λεπτα απο εκει και περα σε μισο με ενα λεπτο ολα ok.Eιδικα σε xt mode παει .....ωντας.Τελος καλο ολα καλα.

Καλησπερα.Για βοηθατε.Θελω να διαγραψω το ιστορικο των πλοηγησεων.Πως γινεται,δωστε τα φωτα σας.

Παιδίά καλησπέρα.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα Mitac Mio 168 και Destinator 3 Bundle και έχω μπερδευτεί λίγο.

Το πλαίσιο το έχει €599

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=29165486&Nav_Section_Id=0&Catalog_Id=1&Product_Id=270946&Merchant_Id=1&sts_cid=3# 

Ο παπασωτηρίου €599 και 4 άτοκες δόσεις αλλά λέει MLS Destinator 3 και όχι της NGI

http://www.papasotiriou.gr/product.electronics.asp?pfid=582735&prid=271153

Ο Hightechbuy το έχει €479

http://www.hightechbuy.com/product.asp?numPageStartPosition=1&strPageHistory=cat&strKeywords=&strSearchCriteria=&PT_ID=116&P_ID=217

Και τέλος το e-shop €569

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.92650

Μιας και έχω μπερδευτεί μπορείτε να με βοηθήσετε να επιλέξω ένα από αυτά ή να υποδείξετε άλλο μαγαζί;

Επίσης η NGI έχει περιγραφή του πακέτου στο site της αλλά όχι και τιμή στο shop της.

Ευχαριστώ πολύ

Όποιος μένει κοντά και τον ενδιαφέρει είναι προσκαλεσμένος:

1η συνάντηση "φίλων PPC+GPS" στη Θεσσαλονίκη!

Κυριακή 04 Σεπτεμβρίου 2005, Ώρα 19:00

Λεπτομέρειες εδώ...

Παιδίά καλησπέρα.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα Mitac Mio 168 και Destinator 3 Bundle και έχω μπερδευτεί λίγο.

Μιας και έχω μπερδευτεί μπορείτε να με βοηθήσετε να επιλέξω ένα από αυτά ή να υποδείξετε άλλο μαγαζί;

Επίσης η NGI έχει περιγραφή του πακέτου στο site της αλλά όχι και τιμή στο shop της.

Ευχαριστώ πολύ

protasi: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1243 484.33 se 3 atokes doseis.

simantiko ine oti to d3 to promithevonte apo ngi ki etsi tha ehis tin ipostiriksi tis.

Φιλικά Μάκης

Destinator-> SpeedCameras - POI

kalispera se olous! :)

pros MAXIMI01 kai Zepelin ehw 2 apories an ehete tin kalosini.

1) me to thema twn mnimiwn, touristika theretra, axiotheata,limnes klp, ti ginete? prohoraei katholou to thema?

kai kati akoma tha ithela na rotisw...

2) pote skopevete na prosthesete kai tin KERKYRA stis poleis me pliri hartografisi? ine apo ta pleon pio touristika nisia tis hwras mas me polous katikous , kai theorw pos ine megali paralipsi. :cry:

Ehete sta skaria i doulevete panw sta ionia nisia kai idika stin KERKYRA ?

efharistw polu gia ton Hrono sas! :)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ελπίζουμε ότι στη καλοκαιρινή έκδοση θα συμπληρωθεί όλη η Ελλάδα, άρα και η Κέρκυρα, με ποσοστό κάλυψης που θα ξεπερνάει το 80%. Επίσης στη έκδοση του καλοκαιριού τα σημεία ενδιαφέροντος θα είναι αρκετές φορές πολλαπλάσια σε σχέση με τα υπάρχοντα.