ssarl Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Καλημερα φιλοι.Αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει καποιο προβλημα ειτε με το gps ειτε μετο destinator γιατι οταν βρισκει στιγμα το ρολοι του gps εινα μια ωρα πισω.Εσεις τι λετε; Είναι μια ώρα πίσω γιατί οι δορυφόροι δεν έχουν Daylight Saving Time (DST). Φυσιολογικά η Ελλάδα είναι GMT+2 και το καλοκαίρι GMT+3 λόγω DST. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Είναι μια ώρα πίσω γιατί οι δορυφόροι δεν έχουν Daylight Saving Time (DST). Φυσιολογικά η Ελλάδα είναι GMT+2 και το καλοκαίρι GMT+3 λόγω DST. Δηλαδή υπαλογίζει σε σχέση με την θέση σου την ώρα? εννοώ οτι εαν βρεθώ σε μια άλλη χρονική ζώνη θα αλάξει η ώρα που δείχνει? μου φαίνεται κάπως δύσκολο (δεν έχω ιδέα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 genika... exei kapoies eleipseis.... kathos pigeneis gia penteli anevainontas ton dromo pros to monastiri tou agiou panteleimona kapou xanei tondromo gia peripou 500 metra mias kai den exei xaarttografithei kai meta sinexeizei poio psila... kai to xazo einai oti xanete mias kai den vriskei tropo na paei ekei giati den "uparxei" dromoos... paidia... to mio to digiwalker kolaei para polu meta apo ligh ora xrhshs tou destinator... kserei kaneis giati?? den mporo na kanw oute epiloges oute plohghsh oute eksodos... mono restart apo to koumpi... Αν χρησιμοποιεις σπασμενο το προγραμμα να ξερεις οτι εχει αυτο το προβλημα.Μια λυση ειναι να το αγορασεις. Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Δηλαδή υπαλογίζει σε σχέση με την θέση σου την ώρα? εννοώ οτι εαν βρεθώ σε μια άλλη χρονική ζώνη θα αλάξει η ώρα που δείχνει? μου φαίνεται κάπως δύσκολο (δεν έχω ιδέα...) Βεβαια βρισκει την ωρα αναλογα με την περιοχη που εισαι Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Αν χρησιμοποιεις σπασμενο το προγραμμα να ξερεις οτι εχει αυτο το προβλημα.Μια λυση ειναι να το αγορασεις. Δεν εχει να κανει με σπασμενο προγραμμα, γιατι στην περιοχη Πατημα χαλανδριου εχει πολλα κενα. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Δηλαδή υπαλογίζει σε σχέση με την θέση σου την ώρα? εννοώ οτι εαν βρεθώ σε μια άλλη χρονική ζώνη θα αλάξει η ώρα που δείχνει? μου φαίνεται κάπως δύσκολο (δεν έχω ιδέα...) Το GPS στέλνει ώρα GMT. Το πρόγραμμα στο PPC σου δείχνει με βάση τη χώρα που έχεις βάλει στα regional settings την ώρα ελλάδας (αλλά χωρίς DST). Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι: 1. Δεν έχεις ενεργοποιήσει DST στο PPC σου 2. Είναι bug του προγράμματος. Σε καμμιά περίπτωση δεν επηρειάζει το στίγμα σου αφού εσωτερικά οι υπολογισμοί γίνονται σε GMT (Greenwich Mean Time). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Δεν εχει να κανει με σπασμενο προγραμμα, γιατι στην περιοχη Πατημα χαλανδριου εχει πολλα κενα. Εγω μιλησα για το κολημμα του PPC Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stars Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Exei vgei kapoia ananeosi prosfata stous xartes ? Exo tin version 3119 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
W9GFO Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Kalhspera. Shmera agorasa ena acer n35 me destinator 3. 2 erwthseis: 1)To programma xreiazetai kapoia energopoihsh?To manual tou d3 exei ena serial panw. 2)Edw kai 2 wres psaxnei gia doruforo k to mple led anavosvhnei.Xreiazetai to ergaleio kapoia eidikh ru8mish? Euxaristw prokatavolika. Παράθεση I know there is much we can learn from each other if we can negotiate a truce..We can find a way to coexist..Can there be peace between us Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Ναι χρειαζετε ενεργοποιηση.Διαβασε τις οδηγιες και θα δεις τι πρεπει να κανεις.Για το αλλο ερωτημα σου δεν ξερω να σου πω Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximi01 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Kalhspera. Shmera agorasa ena acer n35 me destinator 3. 2 erwthseis: 1)To programma xreiazetai kapoia energopoihsh?To manual tou d3 exei ena serial panw. 2)Edw kai 2 wres psaxnei gia doruforo k to mple led anavosvhnei.Xreiazetai to ergaleio kapoia eidikh ru8mish? Euxaristw prokatavolika. 1.Όχι δεν χρειάζεται ενεργοποίηση. Ειδικά τα Acer έρχονται ενεργοποιημένα από το εργοστάσιο. Ο κωδικός απλώς επιβεβαιώνει το γνήσιο του λογισμικού και χρησιμεύει ως αναφορά σε τυχόν μελλοντικά προβλήματα. 2. Θεωρητικά όχι. Κανονικά όλα πρέπει να είναι ήδη ρυθμισμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Καλησπέρα σε όλους! Τις επόμενες μέρες θα προχωρήσω κι εγώ στην αγορά του δικού μου πλοηγού, φυσικά με το Destinator 3. Είμαι όμωςμπερδεμένος για το αν θα το πάρω με το Mio 168 ή με το Acer n35. Θα ήθελα τη βοήθειά σας και την εμπειρία σας ώστε να επιλέξω το καλύτερο. Συγνώμη αν είμαι off topic, αλλά δεν έβρισκα κάποιο συγκεκριμένο θέμα για τη σύγκριση των ανωτέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile2 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Εχει κανεις την ολοκληρωμενη λυση για να παιζει το dest στο laptop η στο Home pc? οποιος το εχει αν μπορει ας μου δωσει πληροφοριες η ακομη και Link για ολοκληρα προγραμματα που κανουν αυτη την δουλεια. Κατεβασα το Map Monkey αλλα δεν παιρνει Ελληνικο χαρτη (map not registered) Οποιος μπορει να βοηθεισει δεκτη η βοηθεια του Παράθεση http://www.gsmblog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgial Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Αγόρασα το hp 6340 και θέλω να ενεργοποιήσω το d3 σε αυτό.Εκανα εγκατάσταση σε πρόγραμα και χάρτες και όταν μπαίνω στο destinator1.com,δεν μπορώ να μπώ στο community για ενεργοποίηση σε καινούργια συσκεύη.Εάν βάλω τους κωδικούς από το mio,θα έχω πρόβλημα και αν όχι,μετά θα μπορώ να τους αλλάξω και να βάλω άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 γράψε http://www.destinator1.com/community/ και θα μπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgial Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Όλα είναι εντάξη.Τώρα το μόνο που μένει είναι να δω εάν δουλεύει και στην πράξη.Θα τα δω και τα δύο ταυτόχρονα και θα σας πω εντυπώσεις για το hp και το ambeon bp gps. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Μπήκα χθες στο http://www.destinator1.com/community/, έβαλα τα στοιχεία μου και το κλειδί άδειας χρήσης και μου έλεγε ότι δεν υπάρχει. Μπαίνω και σήμερα και μου λέει ότι το κλειδί άδειας χρήσης έχει χρησιμοποιηθεί. Τι γίνεται; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
predatorkill Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 πρεπει να περιμενεις ακριβως 24 ωρες απο τη στιγμη που εκανες την ενεργοποιηση στο destinator1.com για να μπορεις να μπεις στο download area του ngi.gr. Απλα βαλε το email και το κωδικο σου στο ngi.gr,σαν αυτο που εβαλες μολις εκανες την ενεργοποιηση στο destinator1.com μετα απο 24 ωρες. Θελει 24 ωρες για να επικοινωνησουν οι βασεις δεδομενων του destinator1.com με τις βασεις της ngi.gr Παράθεση Digital Signage Solutions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moschos1 Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Εχω το Qtek2020i και σκέφτομαι να αγοράσω το Destinator3 με το Ambeon BT112A-GPS Bluetooth GPS Receiver, γνωρίζετε αν θα δουλεύει κανονικά ή θα έχω προβλήματα με τα Windows mobile 2003 sp2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
behos Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 το εχω κανει και παιζει αψογα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
predatorkill Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Εχω το Qtek2020i και σκέφτομαι να αγοράσω το Destinator3 με το Ambeon BT112A-GPS Bluetooth GPS Receiver, γνωρίζετε αν θα δουλεύει κανονικά ή θα έχω προβλήματα με τα Windows mobile 2003 sp2? θα τρεξει μια χαρα,εγω το τρεχω με globalsat 338 και ειναι super! p.s. Δε λεγεται sp2 αλλα SE(second edition) :D Παράθεση Digital Signage Solutions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Εχω το Qtek2020i και σκέφτομαι να αγοράσω το Destinator3 με το Ambeon BT112A-GPS Bluetooth GPS Receiver, γνωρίζετε αν θα δουλεύει κανονικά ή θα έχω προβλήματα με τα Windows mobile 2003 sp2? Έχω ακριβώς το συνδυασμό που σκέφτεσαι να αγοράσεις και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Go ahead... :) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moschos1 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Eyxaristo olous osous apanthsan..!! Thanx. Exo to MLS NAVIGATOR edo kai ena xrono peripou, alla diabasa oti to DESTINATOR3 einai kata POLY kalytero (An kai me to MLS exo meinei ikanopoihmenos...) Basika thelo na kano update giati thelo ena programma poy na douleyei kai XARTES EUROPE (sygkekrimena GERMANY, HOLLAND, ENGLAND) kai akousa oti to DESTINATOR exei thn dynatothta na parei xartes apo aytes tis xores, einai etsi? Epishs ti einai kalytera, na agoraso to DESTINATOR3 me tous xartes gia Europh poy thelo h na agoraso to TomTom gia tous xartes exoterikoy? Eyxaristo kai pali! :D http://www.nuked.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος που ξέρει, αν μπορείς να συνδεθείς στο internet με το acer n35; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomed Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Βρε παιδιά, ξαφνικά σταμάτησε να μου δίνει πληροφορίες για τους δορυφόρους και το σήμα εκεί κάτω στη δεξιά γωνία, αν και πράσινο δείχνει σαν να μη βλέπει κανένα. Εντούτοις δουλεύει κανονικά. Καμία ιδέα? Παράθεση Γ.Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts