Jump to content

Destinator 3

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα φιλοι.Αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει καποιο προβλημα ειτε με το gps ειτε μετο destinator γιατι οταν βρισκει στιγμα το ρολοι του gps εινα μια ωρα πισω.Εσεις τι λετε;

Είναι μια ώρα πίσω γιατί οι δορυφόροι δεν έχουν Daylight Saving Time (DST). Φυσιολογικά η Ελλάδα είναι GMT+2 και το καλοκαίρι GMT+3 λόγω DST.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι μια ώρα πίσω γιατί οι δορυφόροι δεν έχουν Daylight Saving Time (DST). Φυσιολογικά η Ελλάδα είναι GMT+2 και το καλοκαίρι GMT+3 λόγω DST.
Δηλαδή υπαλογίζει σε σχέση με την θέση σου την ώρα?

εννοώ οτι εαν βρεθώ σε μια άλλη χρονική ζώνη θα αλάξει η ώρα που δείχνει?

μου φαίνεται κάπως δύσκολο (δεν έχω ιδέα...)

genika... exei kapoies eleipseis.... kathos pigeneis gia penteli anevainontas ton dromo pros to monastiri tou agiou panteleimona kapou xanei tondromo gia peripou 500 metra mias kai den exei xaarttografithei kai meta sinexeizei poio psila... kai to xazo einai oti xanete mias kai den vriskei tropo na paei ekei giati den "uparxei" dromoos...

paidia... to mio to digiwalker kolaei para polu meta apo ligh ora xrhshs tou destinator... kserei kaneis giati?? den mporo na kanw oute epiloges oute plohghsh oute eksodos... mono restart apo to koumpi...

Αν χρησιμοποιεις σπασμενο το προγραμμα να ξερεις οτι εχει αυτο το προβλημα.Μια λυση ειναι να το αγορασεις.

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Βεβαια βρισκει την ωρα αναλογα με την περιοχη που εισαι

Αν χρησιμοποιεις σπασμενο το προγραμμα να ξερεις οτι εχει αυτο το προβλημα.Μια λυση ειναι να το αγορασεις.

Δεν εχει να κανει με σπασμενο προγραμμα, γιατι στην περιοχη Πατημα χαλανδριου εχει πολλα κενα.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Το GPS στέλνει ώρα GMT. Το πρόγραμμα στο PPC σου δείχνει με βάση τη χώρα που έχεις βάλει στα regional settings την ώρα ελλάδας (αλλά χωρίς DST). Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι:

1. Δεν έχεις ενεργοποιήσει DST στο PPC σου

2. Είναι bug του προγράμματος.

Σε καμμιά περίπτωση δεν επηρειάζει το στίγμα σου αφού εσωτερικά οι υπολογισμοί γίνονται σε GMT (Greenwich Mean Time).

Δεν εχει να κανει με σπασμενο προγραμμα, γιατι στην περιοχη Πατημα χαλανδριου εχει πολλα κενα.

Εγω μιλησα για το κολημμα του PPC

Kalhspera.

Shmera agorasa ena acer n35 me destinator 3.

2 erwthseis:

1)To programma xreiazetai kapoia energopoihsh?To manual tou d3 exei ena serial panw.

2)Edw kai 2 wres psaxnei gia doruforo k to mple led anavosvhnei.Xreiazetai to ergaleio kapoia eidikh ru8mish?

Euxaristw prokatavolika.

I know there is much we can learn from each other if we can negotiate a truce..We can find a way to coexist..Can there be peace between us

Ναι χρειαζετε ενεργοποιηση.Διαβασε τις οδηγιες και θα δεις τι πρεπει να κανεις.Για το αλλο ερωτημα σου δεν ξερω να σου πω

Kalhspera.

Shmera agorasa ena acer n35 me destinator 3.

2 erwthseis:

1)To programma xreiazetai kapoia energopoihsh?To manual tou d3 exei ena serial panw.

2)Edw kai 2 wres psaxnei gia doruforo k to mple led anavosvhnei.Xreiazetai to ergaleio kapoia eidikh ru8mish?

Euxaristw prokatavolika.

1.Όχι δεν χρειάζεται ενεργοποίηση. Ειδικά τα Acer έρχονται ενεργοποιημένα από το εργοστάσιο. Ο κωδικός απλώς επιβεβαιώνει το γνήσιο του λογισμικού και χρησιμεύει ως αναφορά σε τυχόν μελλοντικά προβλήματα.

2. Θεωρητικά όχι. Κανονικά όλα πρέπει να είναι ήδη ρυθμισμένα

Καλησπέρα σε όλους!

Τις επόμενες μέρες θα προχωρήσω κι εγώ στην αγορά του δικού μου πλοηγού, φυσικά με το Destinator 3. Είμαι όμωςμπερδεμένος για το αν θα το πάρω με το Mio 168 ή με το Acer n35. Θα ήθελα τη βοήθειά σας και την εμπειρία σας ώστε να επιλέξω το καλύτερο.

Συγνώμη αν είμαι off topic, αλλά δεν έβρισκα κάποιο συγκεκριμένο θέμα για τη σύγκριση των ανωτέρω.

Εχει κανεις την ολοκληρωμενη λυση για να παιζει το dest στο laptop η στο Home pc?

οποιος το εχει αν μπορει ας μου δωσει πληροφοριες η ακομη και Link για ολοκληρα προγραμματα που κανουν αυτη την δουλεια.

Κατεβασα το Map Monkey αλλα δεν παιρνει Ελληνικο χαρτη (map not registered)

Οποιος μπορει να βοηθεισει δεκτη η βοηθεια του

Αγόρασα το hp 6340 και θέλω να ενεργοποιήσω το d3 σε αυτό.Εκανα εγκατάσταση σε πρόγραμα και χάρτες και όταν μπαίνω στο destinator1.com,δεν μπορώ να μπώ στο community για ενεργοποίηση σε καινούργια συσκεύη.Εάν βάλω τους κωδικούς από το mio,θα έχω πρόβλημα και αν όχι,μετά θα μπορώ να τους αλλάξω και να βάλω άλλους;

Όλα είναι εντάξη.Τώρα το μόνο που μένει είναι να δω εάν δουλεύει και στην πράξη.Θα τα δω και τα δύο ταυτόχρονα και θα σας πω εντυπώσεις για το hp και το ambeon bp gps. :worry:

Μπήκα χθες στο http://www.destinator1.com/community/, έβαλα τα στοιχεία μου και το κλειδί άδειας χρήσης και μου έλεγε ότι δεν υπάρχει. Μπαίνω και σήμερα και μου λέει ότι το κλειδί άδειας χρήσης έχει χρησιμοποιηθεί. Τι γίνεται; :wacko:

πρεπει να περιμενεις ακριβως 24 ωρες απο τη στιγμη που εκανες την ενεργοποιηση στο destinator1.com για να μπορεις να μπεις στο download area του ngi.gr.

Απλα βαλε το email και το κωδικο σου στο ngi.gr,σαν αυτο που εβαλες μολις εκανες την ενεργοποιηση στο destinator1.com μετα απο 24 ωρες.

Θελει 24 ωρες για να επικοινωνησουν οι βασεις δεδομενων του destinator1.com με τις βασεις της ngi.gr

Εχω το Qtek2020i και σκέφτομαι να αγοράσω το Destinator3 με το Ambeon BT112A-GPS Bluetooth GPS Receiver, γνωρίζετε αν θα δουλεύει κανονικά ή θα έχω προβλήματα με τα Windows mobile 2003 sp2?

Εχω το Qtek2020i και σκέφτομαι να αγοράσω το Destinator3 με το Ambeon BT112A-GPS Bluetooth GPS Receiver, γνωρίζετε αν θα δουλεύει κανονικά ή θα έχω προβλήματα με τα Windows mobile 2003 sp2?

θα τρεξει μια χαρα,εγω το τρεχω με globalsat 338 και ειναι super!

p.s. Δε λεγεται sp2 αλλα SE(second edition) :D

Έχω ακριβώς το συνδυασμό που σκέφτεσαι να αγοράσεις και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Go ahead... :)

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Eyxaristo olous osous apanthsan..!! Thanx.

Exo to MLS NAVIGATOR edo kai ena xrono peripou, alla diabasa oti to DESTINATOR3 einai kata POLY kalytero (An kai me to MLS exo meinei ikanopoihmenos...)

Basika thelo na kano update giati thelo ena programma poy na douleyei kai XARTES EUROPE (sygkekrimena GERMANY, HOLLAND, ENGLAND) kai akousa oti to DESTINATOR exei thn dynatothta na parei xartes apo aytes tis xores, einai etsi?

Epishs ti einai kalytera, na agoraso to DESTINATOR3 me tous xartes gia Europh poy thelo h na agoraso to TomTom gia tous xartes exoterikoy?

Eyxaristo kai pali! :D

http://www.nuked.gr

Βρε παιδιά, ξαφνικά σταμάτησε να μου δίνει πληροφορίες για τους δορυφόρους και το σήμα εκεί κάτω στη δεξιά γωνία, αν και πράσινο δείχνει σαν να μη βλέπει κανένα. Εντούτοις δουλεύει κανονικά. Καμία ιδέα?
Γ.Μ.