Jump to content

Τι θεωρείτε εσείς «Βάρβαρο ξύπνημα»;

Nantia
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αλλα και η καθαριστρια να σου χτυπαει το κουδουνι

:happy: E ρε και να ακούγανε τις τους σούρνω κάθε φορά που ανοίγω απο το θυροτηλέφωνο...:ρ

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

• Απαντήσεις 219
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σημερα δεν ειχε ξυπνητηρι επιδη ειχα ρεπο αλλα ειχε γονεις οι οποιοι με ειδανε να μπαινω σπιτι στις 6 και πινανε καφε στην κουζινα...

ξαπλωσα λοιπον και θεωρησαν πως ειχα ξυπνησει(και οχι πως μολις ειχα γυρισει)αφου μπηκα απο την αλλη πόρτα και ηρθε η μανα...

''σηκω εψησα ελληνικο...''

ο πατερας...

''ελα,θελω την γνωμη σου για τα σχεδια...''

...δεν πηγα...κοιμηθηκα,...

αλλα τους εβλεπα στο ονειρο μου...

λιγες ωρες αργοτερα πεταχτηκα και το σπιτι ηταν αδειο...

ο ελληνικος κρυος και τα σχεδια παραδοθηκαν διχως την αλλαγη που μερες σχεδιαζα...

μεταγυ μα...προτιμω το ξυπνητηρι...:lol: :lol:

Το ρωινό ξύπνημα για το σχολείο :angry: ακόμα δεν μπορώ να το συνηθίσω....

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

το χειροτερο ξυπνημα για μενα εχει γινει σε ξενοδοχειο.

κοιμομουνα εγω μια χαρα στο κρεβατι του δωματιου πρωι κατα τις 11 οπου σκαει μυτη η καθαριστρρια,αρχιζει να σκουπιζει να καθαριζει,να αλλαζει σεντονια απο το αλλο κρεβατι κ εγω να κοιμαμαι του καλου καιρου,σε καποια φαση ξυπνησα αλλα νομιζα οτι ηταν οι αλλοι κ ξανακοιμηθηκα.κ μεσα στον υπνο μου ακουω Αααααχ,ανοιγω τα ματια μ κ βλεπω μια γυναικα να με κοιταει λες κ εβλεπε πρωτη φορα ανθρωπο να κοιματε...κ εγω απο την αλλη τα ειχα παιξει μαυτην την αγνωστη μεσα στο δωματιο...

μετα λενε οτι αξιζουν κατι καλυτερο...με τετοιο μυαλο...

Εγω για να ξυπνησω σιγουρα, βαζω στην κυριολεξια 20 υπενθυμισεις τη μια μετα την αλλη με διαφορα ενος λεπτου, και το κυριοτερο βαζω το κινητο σε μερος που δεν μπορω να το φτασω αν δεν σηκωθω! Μην το κλεισω και συνεχισω να κοιμαμαι..

:p

και φυσικα διαλεγω τον πιο εκνευριστικο ηχο που μπορω να βρω(κανα ηχο ασθενοφορου), γιατι τελικα ο πιο αποτελεσματικος κ ταυτοχρονα ο πιο βαρβαρος τροπος για ν ξυπνησεις, ειναι να γινουν τα νευρα σου ζαρτιερες..:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tzitzikos the cat.!.

το σημερινο ξυπνησα απο εναν εφιαλτη...ο οποιος καταφερε και συνδειασε ηχους απο το σπιτι μου και με εκανε να χασω την επαφη με την πραγματικοτητα..!! ΕΛΕΗΝΟ ακομα να συνελθω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος ..

υπαρχει δυνατη θεληση!!

Εγω για να ξυπνησω σιγουρα, βαζω στην κυριολεξια 20 υπενθυμισεις τη μια μετα την αλλη με διαφορα ενος λεπτου, και το κυριοτερο βαζω το κινητο σε μερος που δεν μπορω να το φτασω αν δεν σηκωθω! Μην το κλεισω και συνεχισω να κοιμαμαι..

:p

και φυσικα διαλεγω τον πιο εκνευριστικο ηχο που μπορω να βρω(κανα ηχο ασθενοφορου), γιατι τελικα ο πιο αποτελεσματικος κ ταυτοχρονα ο πιο βαρβαρος τροπος για ν ξυπνησεις, ειναι να γινουν τα νευρα σου ζαρτιερες..:p

Εγω ειχα τον ηχο απο κοκορα για ξυπνητηρι :D :D

Αλλα και παλι ταραζομουν καθε πρωι να το ακουω:p :lol: :p

Αν βαλω κανενα ασθενοφορο δεν το γλιτωνω το καρδιακο:lol: :lol:

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Μπά; Πώς και ξαναεμφανίστηκε αυτό το thread?:p

Μάλιστα, βρήκα και ένα μήνυμα, απο τα πρώτα που είχα ποστάρει σε αυτό το forum. Μπορείτε να το βρείτε σε αυτή τη σελίδα...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=5136&page=5

Τέσπα, απο τότε έχουν αλλάξει τα πράγματα. Είμαι πλέον φοιτητής και το βάρβαρο ξύπνημα μου, είναι η κοπέλα μου που προσπαθεί να με σηκώσει όταν έχουμε πρωί μάθημα ενώ εγώ δε κοιμάμαι πρίν τις 4 το πρωί. Τα νεύρα μου!

Πάντως γλύτωσα απο γονείς και φίλους αφού όλοι σπουδάζουν κι έχουν πιο σημαντικά πράγματα απο το να με ξυπνάνε..:D

Μπά; Πώς και ξαναεμφανίστηκε αυτό το thread?:p

Μάλιστα, βρήκα και ένα μήνυμα, απο τα πρώτα που είχα ποστάρει σε αυτό το forum. Μπορείτε να το βρείτε σε αυτή τη σελίδα...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=5136&page=5

Τέσπα, απο τότε έχουν αλλάξει τα πράγματα. Είμαι πλέον φοιτητής και το βάρβαρο ξύπνημα μου, είναι η κοπέλα μου που προσπαθεί να με σηκώσει όταν έχουμε πρωί μάθημα ενώ εγώ δε κοιμάμαι πρίν τις 4 το πρωί. Τα νεύρα μου!

Πάντως γλύτωσα απο γονείς και φίλους αφού όλοι σπουδάζουν κι έχουν πιο σημαντικά πράγματα απο το να με ξυπνάνε..:D

Δεν καταλαβαίνω πως γλύτωσες; Σε ξυπνούσαν και πριν, σε ξυπνάνε και τώρα... Καλά κάνω εγώ και κοιμάμαι πάντα μόνος μου:) :) :)

Δεν καταλαβαίνω πως γλύτωσες; Σε ξυπνούσαν και πριν, σε ξυπνάνε και τώρα... Καλά κάνω εγώ και κοιμάμαι πάντα μόνος μου:) :) :)

Άλλο να σε ξυπνάνε γονείς και φίλοι, μάλιστα με άσχημο τρόπο, και άλλο να σε ξυπνάει η κοπέλα σου;) :)

Άλλο να σε ξυπνάνε γονείς και φίλοι, μάλιστα με άσχημο τρόπο, και άλλο να σε ξυπνάει η κοπέλα σου;) :)

Πειράζει που δεν καταλαβαίνω τη διαφορά:worry: :worry: :worry:

Είναι απλό.Άλλη γλύκα έχει αν σε ξυπήσει η κοπέλα σου.Είναι το μοναδικό πρόσωπο που μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις το ξύπνημα με τον δικό της...τρόπο.
no sig...

Είναι απλό.Άλλη γλύκα έχει αν σε ξυπήσει η κοπέλα σου.Είναι το μοναδικό πρόσωπο που μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις το ξύπνημα με τον δικό της...τρόπο.

Ευχαριστώ πολύ.... δεν θα πάρω:) :) :) :)

• 7 years later...
Το ξυπνητήρι.. καμιά φορά θα δουν κανα σπασμένο παράθυρο με το ξυπνητήρι να λείπει και να αναρωτιούνται:lol:

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Βαρβαρο για μενα ειναι οποιοδειποτε ξυπνημα πριν τις 9 το πρωι,και ιδιαιτερα τον χειμωνα αφου το κρυο με κανει να νυσταζω περισσοτερο και να μην θελω να αποχωριστω το παπλωμα μου.Επισεις το ξυπνημα γινεται ακομα πιο βαρβαρο οταν ειναι για σχολειο ή σχολη.Αλλο ειναι π.χ. να ξυπνας 7 η ωρα το καλοκαιρι για να προλαβεις την πτηση ή το πλοιο για να φυγεις διακοπες,και αλλο να ξυπνας 7 η ωρα μες στο καταχειμωνο και στο ψοφοκρυο για να πας σχολειο ή για να γραψεις μαθημα στην εξεταστικη.Το δευτερο ειναι αρκετα πιο βαρβαρο και βασανιστικο απο το πρωτο.

Βαρβαρο για μενα ειναι οποιοδειποτε ξυπνημα πριν τις 9 το πρωι,και ιδιαιτερα τον χειμωνα αφου το κρυο με κανει να νυσταζω περισσοτερο και να μην θελω να αποχωριστω το παπλωμα μου.Επισεις το ξυπνημα γινεται ακομα πιο βαρβαρο οταν ειναι για σχολειο ή σχολη.Αλλο ειναι π.χ. να ξυπνας 7 η ωρα το καλοκαιρι για να προλαβεις την πτηση ή το πλοιο για να φυγεις διακοπες,και αλλο να ξυπνας 7 η ωρα μες στο καταχειμωνο και στο ψοφοκρυο για να πας σχολειο ή για να γραψεις μαθημα στην εξεταστικη.Το δευτερο ειναι αρκετα πιο βαρβαρο και βασανιστικο απο το πρωτο.

Όπως ακριβώς τα λες! Σωστότατος!!!

Η γκρίνια της γυναίκας μου επειδή δεν άκουσα το ξυπνητήρι και αναγκάστηκε να με ξυπνήσει....

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Δε μπορούσες να με καλύψεις περισσότερο!

Η γκρίνια της γυναίκας μου επειδή δεν άκουσα το ξυπνητήρι και αναγκάστηκε να με ξυπνήσει....

:lol::lol::lol:

Ηλία θεός :ρ

Καλά, στην εξεταστική δεν μπορείς ούτε επανάληψη να κάνεις αν γράφεις το πρωί γιατί το μάτι είναι ακόμα κλειστό.

Έχοντας συνηθίσει να ξυπνάω από τις 6,30 - 7 κάθε πρωί με ελάχιστες ώρες ύπνου (πολλές φορές κοιμάμαι και 2 ώρες), θεωρώ ότι βάρβαρο μπορεί να χαρακτηριστεί το ξύπνημα που προκαλείται από τρίτους όπως ένας που έχει βάλει μουσική δυνατά, κάποιος που φωνάζει στο τηλέφωνο κοκ.

Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς ;)