Jump to content

Τι θεωρείτε εσείς «Βάρβαρο ξύπνημα»;

Nantia
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει ξυπνημα που να μην ειναι βαρβαρο; :confused: :p

Οπως ειπε ο lewton το καλλιτερο ξυπνημα μου ειναι οταν μου φωναξει ο ιδιος μου εαυτος.Οτι "Μαγκα ξυπνα! Κοντευεις να βγαλεις μανιταρια τοση ωρα ξαμπλα!"

Απο εκει και περα κατι ξυπνητηρια με σπαστικο ηχο που εχουν κατι γειτονες και ακουγονται στο υπερπεραν, οταν χτυπανε με δυναμη την πορτα, οταν χτυπαει το τηλεφωνο...Και κανα δυο φορες που οπως στριφογυριζα στο κρεβατι εδωσα μια κουτουλια στον τοιχο... :cry:

Εκει να δειτε πως ξυπνησα σε κλασματα... :cry:

Παντως το καλο ειναι οτι οταν θελω να κανω κατι με διαθεση η ανυπομονω για κατι ξυπναω ασυναισθητα πριν χτυπησει το ρολοι.

• Απαντήσεις 219
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το καθημερινο ξυπνημα για να παω στο σχολιο :mad: :mad: :angry:

Το πιο βαρβαρο ξυπνημα που ειχα παντως ηταν περσι που λογω ενος σεισμου επεσε στο κεφαλι μου ενα ταβλι απο υψος βιβλιοθηκης.Ακομα ποναω :p

Το πιο βάρβαρο ξύπνημα είναι κατά τις 11 και μισή την ώρα που συνειδητοποιείς ότι είσαι ήδη στη δουλειά και δουλεύεις .............. χαχαχαχα

Δεν υπάρχει βάρβαρο ξύπνημα όταν έχουμε την υγειά μας

Υπάρχει πιο βάρβαρο ξύπνημα από αυτό του μελοθάνατου ? που περιμένει το πρωί την καταδίκη του ?

πω πω το βάρυνα πολύ :)

Βάρβαρο ξύπνημα είναι όταν ξυπνάει κάποιος άλλος-άλλη πριν από εμένα (συνήθως η αδελφή μου) και να κοπανάει με όλη του-της, τη δύναμη την εξώπορτα , καθώς φέυγει από το σπίτι για δουλειά! :cry: :angry: :kill:

Επειδή το βάρβαρο ξύπνημα είναι μέσα σε εισαγωγικά και επειδή το μυαλό είναι μέσα στη βρωμία τότε το "Βρώμικο ξύπνημα" για μένα είναι όταν με ξυπνάει το ξανθό που έχω κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ με ..... "άγριο" τρόπο :X
The greatest risk of all is to take no risk at all...

Απο εκει και περα κατι ξυπνητηρια με σπαστικο ηχο που εχουν κατι γειτονες και ακουγονται στο υπερπεραν.
Πέστο ψέματα...

Καλά ανώμαλοι είναι αυτοί οι άνθρωποι;

Κάποιος στη πολυκατοικία έχει ένα τέτοιο και με ξυπνάει και μένα. Και το βάζει ο κερατάς κάτι άκυρες ώρες. 5 το πρωί πχ...

Ειδικά το καλοκαίρι που έχουμε ανοιχτά τα παράθυρα είναι σαν να το έχω δίπλα μου... :confused:

Όταν πρέπει να σηκωθείς για να πας στο σχολείο και έχεις πρώτη ώρα Γεωμετρία.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2341132752233.jpg

Rocky Balboa-The Italian Stallion

Όταν πρέπει να σηκωθείς για να πας στο σχολείο και έχεις πρώτη ώρα Γεωμετρία.

H ακομα χοιροτερα (μου ετιχε σημερα και δεν θελω να μου ξανατυχει) Να τα εχει κανει ο σκυλος μεσα στο σπιτι να του βαζει χερι ο πατερας σου, να πηγενει λιγο παρακατω, να του χονει ο πατερας ενα μπατσο για λογους εκπεδευσεις να κανει το καλσικο ιιιιιιιου που κανουν και να σε ξηπναει στης 1 η ωρα (ενω εχει κοιμιθει στης 12) και μετα να σε ξανα παιρνει ο υπνος στην 5 και να σε ξυπνανε λεγοντας "Σηκω εχεις σχολειο" και πρωτη ωρα να εχεις μαθηματιικα

Μου έτυχε σήμερα και δεν θέλω να μου ξανατύχει. Έβλεπα ένα ωραίο όνειρο, είχα βυθιστεί σε αυτό και είχα ξεχάσει ποιος είμαι και που είμαι, είχα φύγει από την πραγματικότητα καθώς έβλεπα όνειρο στον ύπνο μου... Και ενώ ήταν στη μέση το όνειρο και δεν είχε τελειώσει ακούω τη μαμά μου να λέει "ΣΗΚΩ JOHN!"... Ξύπνησα πολύ απότομα, απαίσιο να σου ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ένα όνειρο :mad: :p Και όλα αυτά, για 2 ώρες μαθήματος που είχαμε σήμερα... ;)

Μου έτυχε σήμερα και δεν θέλω να μου ξανατύχει. Έβλεπα ένα ωραίο όνειρο, είχα βυθιστεί σε αυτό και είχα ξεχάσει ποιος είμαι και που είμαι, είχα φύγει από την πραγματικότητα καθώς έβλεπα όνειρο στον ύπνο μου... Και ενώ ήταν στη μέση το όνειρο και δεν είχε τελειώσει ακούω τη μαμά μου να λέει "ΣΗΚΩ JOHN!"... Ξύπνησα πολύ απότομα, απαίσιο να σου ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ένα όνειρο :mad: :p Και όλα αυτά, για 2 ώρες μαθήματος που είχαμε σήμερα... ;)

Ναι πολυ σπασιμο. Και σε εμενα το ιδιο. Αλλα που να μας καταλαβουν οι γονεις. Δεν το ζουνε τωρα για να το αισθανονται

Πέστο ψέματα...

Καλά ανώμαλοι είναι αυτοί οι άνθρωποι;

Κάποιος στη πολυκατοικία έχει ένα τέτοιο και με ξυπνάει και μένα. Και το βάζει ο κερατάς κάτι άκυρες ώρες. 5 το πρωί πχ...

Ειδικά το καλοκαίρι που έχουμε ανοιχτά τα παράθυρα είναι σαν να το έχω δίπλα μου... :confused:

ελα ντε εγω εχω εναν που εχει κολλημα με τον χιτλερ και εχει για εναν ηχο παναγια μου βοηθα κατι air rade sirens μιλαμε και νομιζεις πως γινεται πολεμος αφου μια φορα καποιος φωναξε την αστυνομια για αυτο το λογο :p

Εμένα το χειρότερο ξύπνημα, το υποστώ σχεδόν κάθε πρωϊ, δεν είναι άλλο απο το ξυπνητήρι του κινητού! Έχω ένα n6600 και επειδή τα συνηθισμένα ξυπνητήρια είναι δύσκολο εως αδύνατο να με ξυπνήσουν, εκμετελέυομαι τη λειτουργία του κινητού και έχω φτιάξει με τη ''σύνθεση'' που έχει το 6600, έναν ήχο με τις υψηλότερες νότες που έχει το πεντάγραμμο και τον έχω βάλει για ξυπνητήρι :blink: (όποιος έχει 6600 ας το δοκιμάσει να δει τή σπαστικός ήχος ακούγεται). Αλλα δεν είναι μόνο αυτό, το βράδυ όταν κοιμάμαι, κλείνω το κινητό (γιατι το χω δίπλα μου και το κλείνω για λόγους ακτινοβολίας) και το πρωί ανοίγει μόνο του και χτυπάει αλλα (πολλές φορές) ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ! ότι κουμπί και να πατήσω το ξυπνητήρι δε σταματάει, δε ξέρω γιατί, (μάλλον θέλει αναβάθμιση) κι έτσι αναγκάζομαι να βγάλω τη μπαταρία,να τη ξαναβάλω, και να το ξανανοίξω. (όλα αυτά με τη τσίπλα στο μάτι :confused: )(μέχρι να βάλω pin, κωδικό ασφαλείας και να εκκινήσει το κινητό (ώχ :X ) για να το βάλω να ξαναχτυπήσει αργότερα... έχω ξυπνήσει τελείως απο τα νεύρα! Μια φορά είχα σκεφτεί να το πετάξω στον απένατι τοίχο και να κοιμηθώ με την ησυχία μου. :D

Εγω νευριαζω ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολυ οταν ειναι μια μερα που δεν εχω να κανω κατι το πρωι (ουτε και σχολειο) και χτυπαει το τηλεφωνο πρωι πρωι :angry: :angry: . Το ξεσταυρι μου μεσα :mad:

Μου χει τυχει να χτυπησει κατα τις 9:00, να ξανακοιμηθω με τα χιλια ζορια και μετα απο λιγο να ξαναχτυπαει και να με ξαναξυπνησει :w00t:. Τοτε παραλιγο που δεν το εβρισα αυτον που με πηρε τηλ :D

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Kι εγω κατι παθαινω με το ξυπνητηρι του κινητου!Με χτυπαει στα νευρα!Θα παθω τιποτα καμια ωρα!Αλλα το χειροτερο ξυπνημα μου ετυχε πριν μια βδομαδα περιπου!

Κοιμομουν ωραια και ησυχα στον καναπε ωσπου μπαινει μεσα ο μικρος μου αδερφος ,ο οποιος μολις ειχε γυρισει καταιδρωμενος απο το μπασκετ!

Και τι μου κανει το ζωον?Μου βγαζει το παπουτσι,το αθλητικο,το πενταβρωμικο και το αθλιο και μου το βαζει μεσα στη μουρη!!! :lol

ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ μεχρι το ταβανι!Το τι επακολουθησε ...καταλαβαινετε..κυνηγητο και ξυλο μεχρι τελικης πτωσης! :D

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Kι εγω κατι παθαινω με το ξυπνητηρι του κινητου!Με χτυπαει στα νευρα!Θα παθω τιποτα καμια ωρα!

H kalyterh lysh einai na valeis sto ksypnhthri toy kinhtoy soy ena eyxaristo,xaroymeno ringtone.Isos na diortothei (ligo :rolleyes: ) h katastash...

Η γνώμη μου είναι ότι άμα δε θέλεις να ξυπνήσεις όποιος τρόπος και να είναι αυτός που θα σε ξυπνήσει θα είναι βάρβαρος!Μπορεί να είναι πιο λίγο βάρβαρος ή πιο πολύ αλλά θα είναι βάρβαρος.
ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ :!: :!:

Δεν ξέρω, αυτό το εγερτήριο στον στρατό είναι ό,τι χειρότερο και δεν μιλάω για το καψώνι αλλά για το κανονικότατο εγερτήριο με αυτή την καταραμένη την νουντούκα ΕΛΕΟΣ!!!! Ξυπνάς και βαράς κόσμο μιλάμε...

den sou etyxe na xypnas stis 3 to prwi me ripes polivolou me avolidota mesa sto thalamo kai na prepei mesa se 3 lepta na eisai etymos gia apostolh..... ;) :D :D

meta apo mia megalh bradia clubbing, pigame olh h parea kapu 7-8 atoma k koumhthikame se ena spiti oloi mazi kata tis 6-7to proi. 8 ora to proi xtipuse h kambana ths diplanhs ekklisias!!!!:angry: ELEOS!! HTAN TO PIO BARBARO XIPNIMA STHN ZOH MU!! :knife: !!!

apo tote k meta prin pao na koimitho kapu elegho gia ekklisia sthn dipla perioxh ;) den prokita na thn xanapatiso! :)

h ekklisia htan se aposta 6-7metron apo to parathiro mas :wacko:

Guest valeria
Για μένα το χειρότερο ξύπνημα είναι να χτυπήσει το ξυπνητήρι,να το κλείσω και να συνεχίσω να κοιμάμαι απτόητη και αφού περάσει κανα δίωρο να έρχεται κάποιος από πάνω μου και να λέει: "Εσύ δεν έλεγες ότι σήμερα έπρεπε να πας εκεί οπωσδήποτε στις 9;"Την συνέχεια την φαντάζεστε :p

h ekklisia htan se aposta 6-7metron apo to parathiro mas :wacko:

Σε κανένα κελί μοναχού πήγατε?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2341132752233.jpg

Rocky Balboa-The Italian Stallion

μου φαίνεται το πιο βάρβαρο ξύπνημα θα είναι αυτό της Δευτέρας ...μετά από 1 μηνα ξεκούρασης και χαλάρωσης δημιουργείται το ερώτημα ..."θα ξυπνήσω στις 6 το πρωί"? :blink: :confused:

• 3 weeks later...

Πιστευω το πιο βαρβαρο ειναι

Δευτερα πρωϊ πρωτη μερα κανονικης αδειας

να σε ξυπνα τηλεφωνικα η μανα σου

που ξεχασες να την ενημερωσεις.

...κι όταν θα 'ρθουν οι καιροί που θα 'χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα

Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα...

• 3 weeks later...
Τελευταία ξυπνάω απότομα από όνειρα. Χαλαρά νομίζω ότι είναι το χειρότερο ξύπνημα, άσχετα με το πόσες ώρες έχω κοιμηθεί. Δεν ξέρω ούτε πως με λένε, ούτε τι ώρα είναι, ούτε που είμαι όταν ξυπνάω έτσι. :)

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Όταν έχω ξεχάσει το ρημάδι το κινητό ανοιχτό και η αρχίζει η δόνηση μαζί με την μουσική πάνω στο ξύλινο κομοδίνο δίπλα στο αυτί μου. Ειδικά ο συνδιασμός δόνηση + ξύλο είναι θανατηφόρος, ξυπνάω λες και με κυνήγαγαν να με σκοτώσουν, άσε που ιδρώνω αστραπιαία!

Αν ξαφνικά σταματήσω να γράφω σ' αυτό το forum για πάνω από δυο εβδομάδες, να ξέρετε ότι θα έχω πάει από καρδιά απ' αυτό τον λόγο...

(Στον πρώτο που θα το καταλάβει αφήνω το pc, στον δεύτερο την τηλεόραση)