chris_amg Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι, σήμερα πήγα θάλασσα και κατά λάθος έβαλα το κινητό μέσα στην τσάντα με την πετσέτα που ήταν βρεγμένη όχι πάρα πολύ αλλα ήταν, λέτε να πάθει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι, σήμερα πήγα θάλασσα και κατά λάθος έβαλα το κινητό μέσα στην τσάντα με την πετσέτα που ήταν βρεγμένη όχι πάρα πολύ αλλα ήταν, λέτε να πάθει κάτι; Μην φοβάσαι δεν είναι από χαρτί η συσκευή Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Καλησπερα παιδια, εχεις κανεις προβλημα με το usb connector που δειχνει οτι φορτιζει χωρις να ειναι συνδεδεμενο????σχετιζεται απο οτι διαβασα με το gear vr που αναγκαζει το connector καθε φορα που ενωνεται σε καλωδιο (πριζας ή υπολογιστη) να νομιζει οτι ενωνεται σε docking κονσολα του gear vr... Sent from my SM-G928F using Tapatalk Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω εάν κλέψουν την συσκευή μου αλλα την εχω κλειδωμένη με το δαχτυλικο αποτύπωμα, μπορούν να μου την ανοίξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω εάν κλέψουν την συσκευή μου αλλα την εχω κλειδωμένη με το δαχτυλικο αποτύπωμα, μπορούν να μου την ανοίξουν; Ναι ανοίξουν και να δουν αυτά που έχεις μέσα (πιθανότατα) όχι, (εκτός αν μαζί με τη συσκευή σου, σου κλέψουν και κανένα δάχτυλο)... Να σβήσουν τα πάντα, και μετά να το ανοίξουν, σαν να είναι του κουτιού, ναι, αν δεν το έχεις κρυπτογραφημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ναι ανοίξουν και να δουν αυτά που έχεις μέσα (πιθανότατα) όχι, (εκτός αν μαζί με τη συσκευή σου, σου κλέψουν και κανένα δάχτυλο)... Να σβήσουν τα πάντα, και μετά να το ανοίξουν, σαν να είναι του κουτιού, ναι, αν δεν το έχεις κρυπτογραφημένο. Εμένα μου είπανε εάν έχεις λογαριασμό Google δεν γίνεται διότι ξανά ζητάει το λογαριασμό...ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω εάν κλέψουν την συσκευή μου αλλα την εχω κλειδωμένη με το δαχτυλικο αποτύπωμα, μπορούν να μου την ανοίξουν; για να δουν τι εχεις μεσα οχι δεν μπορουν. Κανουν ομως format στη συσκευη και μετα set as new και την έκαναν δικια τους. Μπορεις να την βρεις ομως απο το ΙΜΕΙ Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 για να δουν τι εχεις μεσα οχι δεν μπορουν. Κανουν ομως format στη συσκευη και μετα set as new και την έκαναν δικια τους. Μπορεις να την βρεις ομως απο το ΙΜΕΙ Για να μην μπορούν να την ανοίξουν και μετά απο format τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Και format να κανεις σου ζηταει τον παλιο λογαριασμο και μετα σου λεει εαν θελεις να βαλεις νεο η τον ιδιο! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Και format να κανεις σου ζηταει τον παλιο λογαριασμο και μετα σου λεει εαν θελεις να βαλεις νεο η τον ιδιο! Ζητάει δηλαδή τον παλιό λογαριασμό Google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 παιδια σας εχει ερθει update για το security patch του Αυγουστου? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 παιδια σας εχει ερθει update για το security patch του Αυγουστου? Όχι, γιατί σε ποιόν έχει έρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasbar Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) όλα σπάνε... Edited August 17, 2016 by nasbar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Για να μην μπορούν να την ανοίξουν και μετά απο format τι πρέπει να κάνω; όλα σπάνε... Όχι αν έχεις κρυπτογραφήσει τη συσκευή σου. Αν το κάνεις αυτό, δε μπαίνει σ format mode, χωρίς τους κωδικούς σου. Δες εδώ τα σχετικά (post 818) Android - προτάσεις: Privacy, security και anti-virus Edited August 18, 2016 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Και format να κανεις σου ζηταει τον παλιο λογαριασμο και μετα σου λεει εαν θελεις να βαλεις νεο η τον ιδιο! προσωπικα σε εμενα δεν μου το εχει ζητησει ποτε. Τελευταιο φορματ πριν 3 μηνες. Αν αλλαξε κατι τωρα δεν το γνωριζω Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να αλλάζει το πλαίσιο γύρω από το κινητό? Έπεσε κάτω και έκανε χτυπήματα. Αν ξέρει και κόστος ακόμη καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Και format να κανεις σου ζηταει τον παλιο λογαριασμο και μετα σου λεει εαν θελεις να βαλεις νεο η τον ιδιο! Πριν μερικες ημερες ξεπερασα αυτό το θεμα με κινητο της συγκεκριμένης εταιρίας, με διαδικασια που αν goοglαρεις θα τη βρεις ανετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Καλο αυτο τοτε!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Η ενημερωση παιδια ασφαλειας ποτε βγαινει για τον αυγουστο ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tampaman Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Μόλις την πήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Το κινητό μας είναι lte cat 9 η 6 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 cat9(450mbs) Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 cat9(450mbs) Ίδιο με το s7 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Θα πάρει το κινητό μας το Android N ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Θα πάρει το κινητό μας το Android N ? Νομίζω ότι όλη σειρά 6 θα πάρει και το Ν που θα είναι λογικά και η τελευταία αναβάθμιση που θα πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts