Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge+

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το αυτοκολλητακι με το ιμει που ειναι στην πλατη βγαινει ευκολα η μενει κανενα σημαδι με το νυχι βγαζωντας?

Και εγώ έχω το θέμα που δε ξεκλειδώνει.... Τι στο καλό??

Μου φαίνεται όλοι το έχουμε και είναι θέμα firmware. Λογικά σε κάποιο επόμενο update θα στρώσει.

το αυτοκολλητακι με το ιμει που ειναι στην πλατη βγαινει ευκολα η μενει κανενα σημαδι με το νυχι βγαζωντας?

Βγαίνει εύκολα, και χωρίς σημάδια

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω

1.Πώς αλλάζει ο ήχος για τα μηνύματα, εκτός δλδ απο τις υπάρχουσες επιλογές εάν μπορεί κάποιος να βάλει ένα δικό του σύντομο mp3 για παράδειγμα.

2.Εάν υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει tempered glass κ αν μπορεί να μου στείλει link αγοράς

3.Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος αυτή τη θήκη; http://www.skroutz.gr/s/7348649/Samsung-Clear-View-Cover-Black-G928F-Galaxy-S6-Edge-Plus.html Εντυπώσεις ;

Ευχαριστώ

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω

1.Πώς αλλάζει ο ήχος για τα μηνύματα, εκτός δλδ απο τις υπάρχουσες επιλογές εάν μπορεί κάποιος να βάλει ένα δικό του σύντομο mp3 για παράδειγμα.

2.Εάν υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει tempered glass κ αν μπορεί να μου στείλει link αγοράς

3.Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος αυτή τη θήκη; http://www.skroutz.gr/s/7348649/Samsung-Clear-View-Cover-Black-G928F-Galaxy-S6-Edge-Plus.html Εντυπώσεις ;

Ευχαριστώ

Screen protector εχει ενα πολυ καλο ο Γερμανος(προστατευει και την οθονη και το πισω καλυμα 15Euro) οσο για την θηκη την πηρα κι εγω εχθες και εχω μεινει με τις καλυτερες εντυπωσεις...περα απο το φοβερο εφε "καθεται"πολυ καλα πανω στο τηλεφωνο.:)

Ευχαριστώ

Υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα για αυτή την θήκη ότι γρατζουνάει την οθόνη και την γεμίζει σημάδια.

εχει δοκιμασει κανεις αν δουλευει το samsung pay στην ελλαδα η ουτε καν δεν υπαρχει μεσα η εφαρμογή και αν δεν δουλευει ξερει κανεις αν εχει να κανει με τις τράπεζες με την υπηρεσια η με τα pos?

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

εχει δοκιμασει κανεις αν δουλευει το samsung pay στην ελλαδα η ουτε καν δεν υπαρχει μεσα η εφαρμογή και αν δεν δουλευει ξερει κανεις αν εχει να κανει με τις τράπεζες με την υπηρεσια η με τα pos?

http://www.digitaltrends.com/mobile/samsung-pay-news/#countries

Ακόμη δεν "παίζει" στην Ελλάδα (και το "ακόμη" δε σημαίνει ότι θα έρθει κάποια στιγμή)

Και έχει να κάνει (με σειρά προτεραιότητας):

1. Με την υπηρεσία από τη Samsung

2. Με τις Τράπεζες

3. Με τα συμβατά pos (που αυτό έχει σχέση και με τις τράπεζες)

Edited by yiangoun

Είχα και εγώ πρόβλημα στο note 5 με κολλήματα στο ξεκλείδωμα και έκανα εκκαθάριση μνήμης cache Data από το smart manager και μετά μια επανεκκίνηση, δεν κόλλησε ποτέ μετά από αυτό.

Τελικά βρέθηκα κι εγώ με το συγκεκριμένο κινητό,από χθες το μεσημέρι.

Τελικά πολύ συμπαθητικό και το αστείο είναι ότι το επέλεξα με αντίπαλο του ενα note 5 titanium....και ημουν σίγουρος ότι θα πήγαινα στο note.

Στο μέγεθος μου φαίνεται κάπως λόγω του s6 πού είχα αλλά θα το συνηθίσω πιστεύω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τελικά βρέθηκα κι εγώ με το συγκεκριμένο κινητό,από χθες το μεσημέρι.

Τελικά πολύ συμπαθητικό και το αστείο είναι ότι το επέλεξα με αντίπαλο του ενα note 5 titanium....και ημουν σίγουρος ότι θα πήγαινα στο note.

Στο μέγεθος μου φαίνεται κάπως λόγω του s6 πού είχα αλλά θα το συνηθίσω πιστεύω.

Και εγώ έδωσα το note 5 και γύρισα στο edge plus. ... Κυρίως για εγγύηση και looks...

technoholic maniac reviewer

Καλησπερα παιδια...το εχω απο 19 Σεπτεμβριου.....και πλεον με τρωει το χερι μου για ρουτ και custom rom...πφφφ...να δω ποσο ακομα θα αντεξω!!!
S8+

Καλησπερα σε ολους,

Θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε καποιο fix η καποια αναφορα πανω στο θεμα στο οποιο :

Η οθονη του κινητου το οποιο το πηρα προχθες καινουριο χωρις να εχω περασει καμια εφαρμογη μεσα παρα μονο αυτες που εχει απο μονο του, μαυριζει και σκοτινιαζει οπως ακριβως να εχω την επιλογη με το auto-brightness ενεργο.

Στην ουσια τι εχω ενεργο το auto-brightness τι οχι ο αισθητηρας λειτουργει σαν να ειναι παντα ενεργο και σκοτεινιαζει σε χαμηλο φωτισμο και φωτιζει εντονα σε υψηλο φωτισμο.

Εδω σας παραθετω το δειγμα του αληθες :

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!

Είχα και εγώ πρόβλημα στο note 5 με κολλήματα στο ξεκλείδωμα και έκανα εκκαθάριση μνήμης cache Data από το smart manager και μετά μια επανεκκίνηση, δεν κόλλησε ποτέ μετά από αυτό.

Γιατί πες μας ρε φίλε πιο αναλυτικά.... Πως και τι να κανω

Καλησπερα σε ολους,

Θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε καποιο fix η καποια αναφορα πανω στο θεμα στο οποιο :

Η οθονη του κινητου το οποιο το πηρα προχθες καινουριο χωρις να εχω περασει καμια εφαρμογη μεσα παρα μονο αυτες που εχει απο μονο του, μαυριζει και σκοτινιαζει οπως ακριβως να εχω την επιλογη με το auto-brightness ενεργο.

Στην ουσια τι εχω ενεργο το auto-brightness τι οχι ο αισθητηρας λειτουργει σαν να ειναι παντα ενεργο και σκοτεινιαζει σε χαμηλο φωτισμο και φωτιζει εντονα σε υψηλο φωτισμο.

Εδω σας παραθετω το δειγμα του αληθες :

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!

Και εγώ το έχω. Και σε αυτό το edge plus και στο προηγούμενο που είχα. Και σε όλα τα edge απλά που πέρασαν από τα χέρια μου. Στο note 5 δεν είχα θέμα.

technoholic maniac reviewer

Γιατί πες μας ρε φίλε πιο αναλυτικά.... Πως και τι να κανω

Το smart manager είναι εφαρμογή από playstore φίλε μου ή είναι κάποια λειτουργία του κινητού;

Και εγώ το έχω. Και σε αυτό το edge plus και στο προηγούμενο που είχα. Και σε όλα τα edge απλά που πέρασαν από τα χέρια μου. Στο note 5 δεν είχα θέμα.

Ειναι γνωστο το ζητημα αυτο με ολα σχεδον τα τηλεφωνα της σαμι [τα τελευταια], δες εδω για fix , πρεπει ομως να εισαι ρουτ.

http://forum.xda-developers.com/s6-edge-plus/themes-apps/auto-brightness-fix-t3250279

Edited by xenkato1
auto brightness fix
OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Το smart manager είναι εφαρμογή από playstore φίλε μου ή είναι κάποια λειτουργία του κινητού;

Η έξυπνη διαχείριση είναι φίλε μου

Είχα ένα θέμα με το κινητό. Είχα βάλει μια πλαστική θηκη (αγορασμενη από ebay) και δεν μπορούσα να πιάσω πουθενά 2g σήμα. Επειδή συχνά πάω σε κάτι βουνά με το φορτηγό το γυρνάω σε 2g μιας και άλλο σήμα όπως 3g δεν πιάνει εκει. Εδώ και 3 μέρες το είχα χωρίς θήκη και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Φουλ 2g σήμα σε όλα τα σημεία που είδα. Προχθές πήρα μια θήκη της hama και πάλι δεν είχα θεμα. Πιστεύω να ήταν πρόβλημα της πρώτης θηκης. Παράξενες εφαρμογές δεν έχω περασμενες

Καινούργιος κάτοχος και εγώ από σήμερα, έρχομαι μετά από 3 χρόνια ξανά στο αντροιντ, ήμουν σε Windows Phone μου φαίνεται ότι γίνονται όλα δύσκολα εδώ. .

Μια βοήθεια πως ένώνώ τις επαφές με Facebook και άμα θέλω να βάλω πάνω από ένα λογαριασμό επαφές γίνεται; οι όλους η εναν;

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Καινούργιος κάτοχος και εγώ από σήμερα, έρχομαι μετά από 3 χρόνια ξανά στο αντροιντ, ήμουν σε Windows Phone μου φαίνεται ότι γίνονται όλα δύσκολα εδώ. .

Μια βοήθεια πως ένώνώ τις επαφές με Facebook και άμα θέλω να βάλω πάνω από ένα λογαριασμό επαφές γίνεται; οι όλους η εναν;

Καλώς τον. Ρυθμισεις/ Εφαρμογές/ Επαφες/ Επαφές για εμφάνιση/ Προσαρμοσμενη λίστα.

Καλώς τον. Ρυθμισεις/ Εφαρμογές/ Επαφες/ Επαφές για εμφάνιση/ Προσαρμοσμενη λίστα.

Καλημέρα.. Εκεί εγώ διαλεγω Google αλλά στην επαφή υπάρχει και ο λογαριασμός Samsung. Πως γίνεται να μην υπάρχει ο Samsung;; εφόσον δεν τον έχω τικαρει. Ευχαριστώ

Φωτογραφίες δεν παίρνει από το Facebook με τίποτα αλλά ούτε από κάποιο άλλο γίνεται κάπως η τσάμπα τέτοιο κινητό να μην μπορείς να βλέπεις ποιος σε παίρνει;

Κωνσταντινος

Είχα την εντύπωση πως μπορείς και πολύ πιο απλά επιλέγοντας μενού ενώ είσαι μέσα στις επαφές (με παρατεταμένο πάτημα του αριστερού πλήκτρου). Ή και πάλι μέσα από τις επαφές, Περισσ. - Ρυθμίσεις.

Καλημέρα.. Εκεί εγώ διαλεγω Google αλλά στην επαφή υπάρχει και ο λογαριασμός Samsung. Πως γίνεται να μην υπάρχει ο Samsung;; εφόσον δεν τον έχω τικαρει. Ευχαριστώ

Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Δοκίμασες μέσα από τη προσαρμοσμένη λίστα να τα ενεργοποιήσεις όλα εκτός από τις επιλογές στον λογαριασμό της Samsung; Προσωπικά δεν έχω συγχρονίσει ποτέ τίποτα με τη Samsung οπότε δεν γνωρίζω δυστυχώς να σε βοηθήσω.

Φωτογραφίες δεν παίρνει από το Facebook με τίποτα αλλά ούτε από κάποιο άλλο γίνεται κάπως η τσάμπα τέτοιο κινητό να μην μπορείς να βλέπεις ποιος σε παίρνει;

Γι'αυτή τη περίπτωση φταίει η facebook που με τις νεότερες αναβαθμίσεις αφαίρεσαν απ'το API τους τη δυνατότητα να παίρνουν πληροφορίες τύπου φωτογραφίες, γενέθλια κλπ. εφαρμογές τρίτων. Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή Social Contact Photo Sync και κάνω μια φορά ανά 1, 2 μήνες ένα συγχρονισμό σε αυτές που χρησιμοποιώ πιο συχνά.

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge+