Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge+

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά αυτές οι συσκευες ειναι για όσους έχουν την τρέλα με την τεχνολογία,την διαφορετικότητα και άντε την κάμερα για όσους θέλουν την κορυφαία υλοποίηση σε κινητό μαζί με του G4.

Αλλιώς μια συσκευή του 14 άνετα καλύπτει ένα χρήστη μια 2ετια πολύ άνετα.

Αυτή ειναι η πραγματικότητα.

Όλοι εμείς έχουμε απλά μια παραπάνω αδυναμία στην τεχνολογία όπως αντίστοιχα άλλοι έχουν σε κάτι άλλο στην ζωή τους.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βρήκα στο αγγλικό Amazon στα 600 το s6 edge 32αρι αλλα τρίτο πωλητή που θα μπορούσα να βρω άκρη με κάρτα εξωτερικού φίλου να το αγοράσω αλλα δεν είμαι σίγουρος αν ειναι unbranded και όταν τους ρώτησα μου απάντησαν γενικόλογα σκέτο "Samsung brand" ότι ειναι η συσκευή τους.

Αλλιώς με ίδιο πωλητή το Amazon που 100% unbranded ειναι πάει στα 680-690

Πάντως και σε eBay παιζει στα 610-630 η ίδια version πάντα.

Αν δεν είχαμε τα capital control σίγουρα θα ήταν στα 580-600 σήμερα στο skroutz.

Υπάρχει στα 664 το λευκό στο bestprice, αλλά και πάλι για μένα είναι ακόμα ακριβό.(γενικά πάντως παίζει στα 700+)

Τα cc τα έχουν φέρει όλα τούμπα, το g4 πιστεύω θα ήταν κάτω από 400, s6 στα 450 & s6 edge στα 550, γενικώς όλες οι συσκευές είναι 100+ πάνω από κει που θα έπρεπε.

Οι τιμές καθορίζονται από πολλούς παράγοντες.

Στο εξωτερικό με τα συμβόλαια που έχουν το παίρνουν πολύ φθηνότερα.

Εμείς είμαστε ακριβοί.

Δεν είναι δυνατόν στην Αίγυπτο το N5 να πωλείται 810 και εδώ Ν4 ξεκίνησε ακριβότερα.

Υψηλό ΦΠΑ, μικρή αγορά κάνουν τις τιμές απλησιαστες.

Τα μέγαλα μαγαζιά εδώ ελλάδα είναι πανάκριβα, το s6 edge+ το πήρε ο φίλος στα 680, εδώ αν είχα 680 σε καμιά vodafone θα κάναμε ουρές, πραγματικά απορώ ποιος αγοράζει απ' αυτούς.(Καμιά φορά βάζουν καμιά καλή προσφορά)

Την κατάσταση τη σώζουν τα μικρομάγαζα, που μέτα από 4-5μήνες πουλούν σε σχετικά φυσιολογικές τιμές, αλλιώς δεν θα παίρναμε τίποτα :lol:

Samsung,Apple δεν ενδιαφέρονται να πουλούν σκέτες συσκευες αλλα μέσω παροχων κινητής με συμβόλαια ετσι ώστε κάθε έτος να αναβαθμίζουν-αγοράζουν την νέα κάθε φορά συσκευή οι συνδρομητές-χρήστες.

Τους θέλουν επί μόνιμου βάση πελάτες τους για ετήσιο άρμεγμα με λίγα λόγια.

Για εμάς εδω Ελλάδα μικρή αγορά που είμαστε όλα θα τα πληρώνουμε πάνω.

Και με τα capital control ο μόνος που δεν ευνοείται ειναι ο καταναλωτής.

Βασικά αυτές οι συσκευες ειναι για όσους έχουν την τρέλα με την τεχνολογία,την διαφορετικότητα και άντε την κάμερα για όσους θέλουν την κορυφαία υλοποίηση σε κινητό μαζί με του G4.

Αλλιώς μια συσκευή του 14 άνετα καλύπτει ένα χρήστη μια 2ετια πολύ άνετα.

Αυτή ειναι η πραγματικότητα.

Όλοι εμείς έχουμε απλά μια παραπάνω αδυναμία στην τεχνολογία όπως αντίστοιχα άλλοι έχουν σε κάτι άλλο στην ζωή τους.

Οποίο βίντεο και να δούμε οι διαφορές στο άνοιγμα εφαρμογών είναι αστείες μέχρι ανύπαρκτες.

Αν δε, δοθεί η ρομ που φορά το S6 στο Note μου δεν θα υπάρχει διαφορά.

Προσωπικά με συγκινεί μόνο το νεο Design. Τίποτα άλλο.

Η λογική μου λέει να παραμείνω στο Note Edge με τις δύο μπαταρίες μου και να περιμένω τυχόν σοβαρό update η αν δεν έλθει το update να περάσω κάποια custom όταν βγουν με ενσωματωμένα όλα τα καλά στοιχεία των N5 & S6+

Δεν έχει νόημα να δώσω 350 ευρώ συν το edge και άλλα 100 για αξεσουάρ και σε λίγους μήνες να βρίσκομαι πάλι στα ίδια δηλαδή με μια συσκευή δυνατή που όμως έχει το παλιότερο software και δεν παίρνει πλήρως το καινούργιο για να με αναγκάζει η Samsung σε νέα αγορά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ευθυμη είναι πανέμορφο.

Πολύ πιο όμορφο από το iphone. Τώρα πρέπει να περιμένουμε το iphone 7 για κάτι πιο όμορφο. :)

Δεν ξέρω στο χρυσό το έχω δει μόνο σε ασημί αλλά δεν μου άρεσε καθόλου γιατί κάνει το γυαλί να δείχνει σαν πλαστικό βαμμένο σε νίκελ.

Βασικά εγώ θα το έπαιρνα σε λευκό.

Δεν φαίνονται οι δαχτυλιές και δένει με το μέταλλο.

Την καμπύλη της οθόνης θα την συνηθίσεις. Ενεργά δεν μ ενοχλεί καθόλου στο Note edge. Ειδικά όταν γράφω με βολεύει περισσότερο.

Οντως ειναι κουκλι! Να το χαρεις Ευθυμη!!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, η αλήθεια είναι ότι είναι όντως κούκλα

Μολις μου ηρθε mail απο το πλαισιο για προπαραγγελια. Η τιμη αστεια....869 το 32αρι.....οσο πηρα το 64αρι εedge το μαιο.....

Πόοοοσο?? Ιησούς Χρηστός!!! Οι τιμές είναι εκτός πραγματικότητας, δεν ξέρω τι περιμένουν να δώσουν με τέτοια πολιτική..

Τρέξτε όλοι στο PUBLIC, 868,90€ η τιμή του.. Σου μένει και το 10λεπτο για τα υπόλοιπα ψώνια της ημέρας
Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

869?Ενας μισθος για ενα τηλεφωνο?:down:

2 μισθοι πλεον..

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

2 μισθοι πλεον..

Εντάξει rolexακιας είναι, θα έχει μεγαλύτερο μισθό :)

Τώρα ούτε μεσαία κινέζικα δεν αγοράζουν οι Έλληνες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Βαγγέλη θα συμφωνήσω, το hw είναι όντως σε άλλο επίπεδο. Γράφω εγώ τις παρατηρήσεις μου να ενημερώνεται η ομάδα...

Η οθόνη είναι απίστευτα φωτεινή, με ήλιο (έχουμε πολύ εδώ) στο απόγειό του και με φωτεινότητα στο Αυτόματο 50% βλέπω πολύ άνετα και φορώντας τα γυαλιά ηλίου μου κάτι που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι όταν θες να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις 4G, wifi πρέπει να ξεκλειδώσει η συσκευή με το αποτύπωμα και μετά το κάνει. Από την μια το καταλαβαίνω αλλά από την άλλη πρέπει να κάνεις 2 βήματα περαιτέρω... ευτυχώς ο ήχος αλλάζει εύκολα και γρήγορα.

Το πρωί έβγαλα κάποιες φωτογραφίες της συσκευής με την DSLR αλλά και πλάι στο iphone 6+... Νομίζω η συσκευή είναι κούκλα, ελπίζω να σας αρέσουν

https://www.dropbox.com/s/rqwthoboamubn6n/IMG_3259.JPG?dl=0

https://www.dropbox.com/s/o448imf0ll62mms/IMG_3260.JPG?dl=0

https://www.dropbox.com/s/1ox1k5vpm0lbsst/IMG_3261.JPG?dl=0

https://www.dropbox.com/s/xoiypniiced3lzb/IMG_3262.JPG?dl=0

https://www.dropbox.com/s/94z42ccyros4yn4/IMG_3264.JPG?dl=0

https://www.dropbox.com/s/pq05ar3pukuv7pr/IMG_3267.JPG?dl=0

https://www.dropbox.com/s/ujowlrmlzqza6kz/IMG_3269.JPG?dl=0

https://www.dropbox.com/s/va63fffliwr8icc/IMG_3271.JPG?dl=0

ποτε προλαβες ρε μπαγασα;

Κορυφαιο κινητο,παιζει να ειναι το καλυτερο τωρα μαζι με το ΝΟΤΕ5.

δεν υπαρχει ψεγαδι πλεον παιδια....

Οι συσκευες φετος με την Σαμμυ ξεφυγαν,ποτε ξανα δεν ειχαμε τα υπολοιπα κινητα να εχουν τοσο υποδεεστερα τεχνικα χαρακτηριστικα σε cpu οθονες αλλα και σε design απο τα S6...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Εντάξει rolexακιας είναι, θα έχει μεγαλύτερο μισθό :)

Τώρα ούτε μεσαία κινέζικα δεν αγοράζουν οι Έλληνες.

Τωρα πια εχουν και παλι νοημα οι αγορες κινεζικων (αν καποιος λογω capital controls φυσικα μπορει να αγορασει).

Για παραδειγμα, με 380 ευρω παιρνεις one plus two 64GB κι εχεις κινηταρα ολκης....

Τωρα πια εχουν και παλι νοημα οι αγορες κινεζικων (αν καποιος λογω capital controls φυσικα μπορει να αγορασει).

Για παραδειγμα, με 380 ευρω παιρνεις one plus two 64GB κι εχεις κινηταρα ολκης....

Σίγουρα. Για κάποιον που δεν κουβαλά την τρέλα μας και δεν έχει ήδη κάποια συσκευή απ αυτές που έχουμε, αξίζει.

Εγώ πάντως δεν θα έδινα το Note μου γι αυτό. Και ξέρω τι λέω γιατί και πέρυσι τα ίδια λέγαμε αλλά έπασχε σε ποιότητα κατασκευής, οθόνη κλπ.

Από την άλλη μ αυτά τα χρήματα μπορείς να αγοράσεις το απλό S6 χωρίς εγγύηση. (Εννοώ από κάποιον που έχει γράψει το Knox).

Samsung,Apple δεν ενδιαφέρονται να πουλούν σκέτες συσκευες αλλα μέσω παροχων κινητής με συμβόλαια ετσι ώστε κάθε έτος να αναβαθμίζουν-αγοράζουν την νέα κάθε φορά συσκευή οι συνδρομητές-χρήστες.

Τους θέλουν επί μόνιμου βάση πελάτες τους για ετήσιο άρμεγμα με λίγα λόγια.

Για εμάς εδω Ελλάδα μικρή αγορά που είμαστε όλα θα τα πληρώνουμε πάνω.

Και με τα capital control ο μόνος που δεν ευνοείται ειναι ο καταναλωτής.

Τα συμβόλαια ειδικά τα εταιρικά είναι ως το επι το πλείστον πια 18-μηνα & 24-μηνα όπου εκεί δεν ταιριάζει με τον ετήσιο κύκλο εμφάνισης της κάθε ναυαρχίδας. Οι σκέτες συσκευές πουλάνε παντού απλά σε εμάς φαίνονται πιο ακριβά και λόγω του καπέλου του ΦΠΑ που είναι περίπου 69€ που βάζει η Σάμυ περισσότερα από κάθε άλλη χώρα αλλά και λόγω του κόστου ζωής-μισθών.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Τα συμβόλαια ειδικά τα εταιρικά είναι ως το επι το πλείστον πια 18-μηνα & 24-μηνα όπου εκεί δεν ταιριάζει με τον ετήσιο κύκλο εμφάνισης της κάθε ναυαρχίδας. Οι σκέτες συσκευές πουλάνε παντού απλά σε εμάς φαίνονται πιο ακριβά και λόγω του καπέλου του ΦΠΑ που είναι περίπου 69€ που βάζει η Σάμυ περισσότερα από κάθε άλλη χώρα αλλά και λόγω του κόστου ζωής-μισθών.

Κανεις λάθος.

Τα περισσότερα συμβόλαιο ειναι 12 μήνα και μειοψηφία κάνει 18-24μηνων(κυρίως εταιρικά όπως είπες που ειναι η μειοψηφία χρηστών σε οποιοδήποτε πάροχο κινητής) και αναφέρομαι εξωτερικό όχι εδω Ελλάδα που μια σταγόνα είμαστε.

Σκέτες συσκευες αποτελούν την συντριπτική μειοψηφία όσοι αγοράζουν εξωτερικό.

Οι πάροχοι έξω προσφέρουν πλούσιες υπηρεσίες και όχι τα ελληνικά ανέκδοτα των δικών μας και ετσι τους συμφέρει απόκτηση μέσω κινητής με συμβόλαιο.

Edited by alextrela

Κανεις λάθος.

Τα περισσότερα συμβόλαιο ειναι 12 μήνα και μειοψηφία κάνει 18-24μηνων(κυρίως εταιρικά όπως είπες που ειναι η μειοψηφία χρηστών σε οποιοδήποτε πάροχο κινητής) και αναφέρομαι εξωτερικό όχι εδω Ελλάδα που μια σταγόνα είμαστε.

Οι πάροχοι έξω προσφέρουν πλούσιες υπηρεσίες και όχι τα ελληνικά ανέκδοτα των δικών μας και ετσι τους συμφέρει απόκτηση μέσω κινητής με συμβόλαιο.

Δεν σε κατάλαβα. Λες ότι στο εξωτερικό η πλειοψηφία αγοράζει σκέτες συσκευές?

Μάλλον όχι γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Τα πακέτα που περιέχουν και συσκευή σου δινουν την ευκαιρία να αλλάζεις συσκευή με λίγα χρήματα.

Δεν σε κατάλαβα. Λες ότι στο εξωτερικό η πλειοψηφία αγοράζει σκέτες συσκευές?

Μάλλον όχι γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Τα πακέτα που περιέχουν και συσκευή σου δινουν την ευκαιρία να αλλάζεις συσκευή με λίγα χρήματα.

Το αντίθετο λέω Κώστα.

"Σκέτες συσκευες αποτελούν την συντριπτική μειοψηφία όσοι αγοράζουν εξωτερικό."

Edited by alextrela

Το αντίθετο λέω Κώστα.

"Σκέτες συσκευες αποτελούν την συντριπτική μειοψηφία όσοι αγοράζουν εξωτερικό."

Έτσι. Γι αυτό και η Apple έχει καθιερώσει από το 3g και μετά πλήρη ανανέωση κάθε δύο χρόνια.

Αυτος είναι και ο λογικός χρόνος αντικατάστασης για νορμάλ ανθρώπους όχι τρελούς σαν εμάς.

Έτσι. Γι αυτό και η Apple έχει καθιερώσει από το 3g και μετά πλήρη ανανέωση κάθε δύο χρόνια.

Αυτος είναι και ο λογικός χρόνος αντικατάστασης για νορμάλ ανθρώπους όχι τρελούς σαν εμάς.

Εννοείς σχεδιαστικά για την Apple,οντως έτσι συμβαίνει.

Καλά εννοείται εμείς εδώ είμαστε στην "κοσμαρα"μας και δεν αποτελούμε αντιπροσωπευτικό δείγμα :lol:

Αν ήταν σε λογική 12 μηνός βάση συμβολαίου εκεί ναι θα υπήρχε μια λογική αντιπροσωπευτικού δείγματος και για εμάς :p

Βαγγέλη θα συμφωνήσω, το hw είναι όντως σε άλλο επίπεδο. Γράφω εγώ τις παρατηρήσεις μου να ενημερώνεται η ομάδα...

Η οθόνη είναι απίστευτα φωτεινή, με ήλιο (έχουμε πολύ εδώ) στο απόγειό του και με φωτεινότητα στο Αυτόματο 50% βλέπω πολύ άνετα και φορώντας τα γυαλιά ηλίου μου κάτι που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι όταν θες να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις 4G, wifi πρέπει να ξεκλειδώσει η συσκευή με το αποτύπωμα και μετά το κάνει. Από την μια το καταλαβαίνω αλλά από την άλλη πρέπει να κάνεις 2 βήματα περαιτέρω... ευτυχώς ο ήχος αλλάζει εύκολα και γρήγορα.

Το πρωί έβγαλα κάποιες φωτογραφίες της συσκευής με την DSLR αλλά και πλάι στο iphone 6+... Νομίζω η συσκευή είναι κούκλα, ελπίζω να σας αρέσουν

https://www.dropbox.com/s/rqwthoboamubn6n/IMG_3259.JPG?dl=0

https://www.dropbox.com/s/o448imf0ll62mms/IMG_3260.JPG?dl=0

https://www.dropbox.com/s/1ox1k5vpm0lbsst/IMG_3261.JPG?dl=0

https://www.dropbox.com/s/xoiypniiced3lzb/IMG_3262.JPG?dl=0

https://www.dropbox.com/s/94z42ccyros4yn4/IMG_3264.JPG?dl=0

https://www.dropbox.com/s/pq05ar3pukuv7pr/IMG_3267.JPG?dl=0

https://www.dropbox.com/s/ujowlrmlzqza6kz/IMG_3269.JPG?dl=0

https://www.dropbox.com/s/va63fffliwr8icc/IMG_3271.JPG?dl=0

Τελικά η μπαταρία του σε σχέση με το plus πως πάει?

παιδιά καλημέρα τελικά πότε θα το έχουμε Ελλάδα; δεν το βλέπω πια στο skroutz πρώτα το είχαν δύο μεγάλα κατάστημα με τιμή 869 τώρα το έχουν βγάλει πήρα τηλέφωνο διάφορα σκρουτζομαγαζα και μου είπαν ότι δεν ξερουν τίποτα Ακόμη μήπως ξέρει κανείς να μου πει πότε θα κυκλοφορήσει σ αυτά τα μαγαζιά;

παιδιά καλημέρα τελικά πότε θα το έχουμε Ελλάδα; δεν το βλέπω πια στο skroutz πρώτα το είχαν δύο μεγάλα κατάστημα με τιμή 869 τώρα το έχουν βγάλει πήρα τηλέφωνο διάφορα σκρουτζομαγαζα και μου είπαν ότι δεν ξερουν τίποτα Ακόμη μήπως ξέρει κανείς να μου πει πότε θα κυκλοφορήσει σ αυτά τα μαγαζιά;

Φυσιολογικά από 4 Σεπτεμβρίου θα το έχουν και τα skroutzομαγαζα.....

Τελικά η μπαταρία του σε σχέση με το plus πως πάει?

Τα πράγματα είναι απλά...

Αν πάρεις το Edge+ πλήρως φορτισμένο και το λιώσεις σερί σε youtube, internet και ότι καθείς αρέσκεται θα σου βγάλει 8-9 ώρες σερί ενώ το Plus λιγότερο.

Αν κάνεις περιστασιακή χρήση με 3-4 ώρες οθόνης μέσα στην μέρα το Plus θα τα πάει καλύτερα νομίζω

Εμπειρικά και σύμφωνα με την δική μου χρήση το Plus μου έδινε καλύτερα νούμερα νομίζω αφού γυρνούσα σπίτι με 60-70% ενώ με το Edge είμαι περίπου 10% πιο χαμηλά ίσως και 15%. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να κάνω άμεση σύγκριση αφού δεν ξέρω τι SOT είχε το iphone, από την άλλη βλέπω ότι η φωτεινότητα που χρησιμοποιώ το Edge+ είναι πιο ψηλά, όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο απλά έτσι μου κάθεται καλύτερα στο μάτι αφού είναι απόλαυση :D

Επίσης και πολύ σημαντικό, αυτό το 10-15% που είπα το κερδίζεις σε 10 λεπτά με την "ταχυφόρτιση" του Edge+, πραγματικά πολύ θετικό feature

Edited by efthimis31

Κανεις λάθος.

Δες το πάλι ;). Αφενώς στα εταιρικά τα συμβόλαια είναι πια 18-μηνα ή 24-μηνα και αφετέρου στα συμβόλαια των ιδιωτών οι επιδοτήσεις σε 12-μηνο συμβόλαιο είναι πολύ μικρότερες απ'ότι σε 18-μηνο οπότε για να αγοράσεις ναυαρχίδα με συμβόλαιο προτιμάς μεγάλη διάρκειας συμβόλαιο.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Σήμερα μου ήρθε η επιδότηση από την Vodafone. Μου δίνει το κινητό στα 100 ευρώ, με παζάρια μπορεί και δωρεάν.

Δύο πράγματα δεν μου αρέσουν. Τα 32Gb μνήμης, και η απουσία sd card (στην οποία έχω 22gb ήδη)

Ουφ...τι να κάνω!

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge+