sosimple2 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 (edited) Μια απορια βρε παιδια. Γιατι εχει αξια οτι εχεις σπιτι να το εχεις και στην τσεπη σου? Μηπως καθαρα για ψυχολογικους λογους? Εγω δεν ψηνομαι και πολυ στην ιδεα να εχω 100.000 φωτογραφιες μαζι μου κι αν χασω το κινητο μου να περιελθουν στην κατοχη ενος αγνωστου, ουτε να κουβαλαω ολη μου την "ψηφιακη οικοσυσκευη" για να νιωθω οτι εχω "τα παντα μαζι μου" :lol: Αυτα ανεβαινουν αυτοματα σε cloud service μολις συνδεσω το κινητο το βραδυ στην πριζα και τα φιλοξενει ο 5ΤΒ nas server μου. Αλλωστε, σε οτι θελω ανατρεχω ευκολα και γρηγορα με τη σχετικη εφαρμογη απο το κινητο. Προσωπικα με τα 32 γιγα ειμαι οκ, αν μου εδινα 64 στη βασικη εκδοση θα ημουν απολυτα καλυμενος... ΥΓ Lag δεν ειχα ουτε day 1, ουτε μετα απο 1,5 μηνα κατοχης. Υποδειγματικα γρηγορο, απολαυση στη χρηση... Καταρχην εχω 10 γιγα φωτος απο ταξιδια (περισσότερες εχω αλλα ας πουμε τις καλες). Επισης εχω και ενα widgetακι που το εχω να πιανει σχεδον μια ολκληρη σελιδα του launcher, οπου καθε 1 λεπτο δειχνει τυχαια καποια φωτο. Το κινητο ετσι ειναι σαν ζωντανο καθε φορα βλέπεις και μια αλλη φωτο. Φυσικα αυτες οι φωτο ειναι στην sd, και πλην αυτου, τις εχω οργάνωμενες σε φακελους και καποιες φορες εγω ή αλλος τις βλεπει. Αμα τις ανεβασεις σε server στο νετ, σβηστες τελειως καλυτερα.. Δε θα τις βλεπεις ποτε. Αυτο ειναι μονο για backup. Ουτε εχω καμια διαθεση να χαλαω ξανα και ξανα byte για να ξανα κατεβαζω τα ιδια. Ασε που ο χρονος που απαιτει κατι τετοιο για να φυλομετρας κατι που ειναι στο νετ, ακυρώνει ολο το πραγμα. Το νετ ειναι μονο για backup, Τελος.. Ή για τη χρηση που περιγραφεις οταν θες να συνχρονησεις κάτι. Το κανω και αυτο. Αμα δεν βαλεις το ενα επειδη δεν εχεις χώρο, δεν βαλεις το αλλο, με την ιδια λογικη ολα αχρηστα ειναι.. Τι την εχεις τη μεγαλη οθονη για να βλεπεις το launcher? Πάρε ενα κινητο με 5 ιντσες τοτε, να μεταφερεται ποιο ευκολα.. Επίσης εχω 8 γιγα mame roms, και καποια backup (2-3) που πιάνουν κανα 2 γιγα το καθενα. Ναι μπορω να τα βαλω σε usb, οχι στη χρηση μου οταν το εκανα στο g2 συχνα μου την εσπαγε.. Αλλα 10 γιγα mp3. Τρεχω 10 ή 20 χιλ, ακούγοντας μουσική κανα 2 φορες τη βδομάδα. Ναι τα ακουω ολα, τυχαια συχνα. Πρέπει να τα καταργησω επειδη βγαλαν την sd, ή να πληρωσω 100€ παραπάνω σε κατι ηδη ακριβο για να καλυφτω οριακά παίρνοντας την 64 γιγα εκδοση? Και γιατι να τα χασω ολα αυτα (και πολλα αλλα πχ games μεγαλα στην sd και downloads)? Για 25 μαμημενα € που κανει μια 64αρα sd, επειδη κάποιες εταιριες αποφασισαν οτι ειναι αχρηστη, και βγαζουν με ενσωματωμένη πχ 32 ή 64 με 100€ διαφορά.. Μήπως υπάρχει και η λυση να τους στηλω στο διαολο και να παω να παρω ενα αλλο, κινεζικο, οτιδήποτε ΜΕ SD? Και αν το κάνουν και αλλοι, να δεις που η samsung θα την ξαναβαλει. Να το ανεχωμαστε επειδή δεν μπορούμε να κανουμε αλλιώς το καταλαβαινω, να το δικαιολογουμε κιολας.. Edit.. Και αμα χαθει το κινητο, δεν τρελαθηκα κιολας.. Ας δει οποιος θελει τις φωτο.. Αυτα που δεν πρέπει να δει, δεν θα τα δει χαρη στο finger sensor.. Πολοι δεν τα χρειάζονται ολα αυτα, δεκτο, αλλα μη φτάνουμε στο αλλο ακρο να νομίζουμε οτι ειναι αχρηστα σε ολους. Αν και προσωπικά πιστεύω, αυτοι που δεν χρειάζονται τίποτα απο ολα αυτα, κακως παίρνουν το note. Είναι σχεδον βεβαιο οτι μπορούν να κάνουν μια χαρα τη δουλειά τους με πολυ μικρότερο και φθηνότερο κινητο. Edited November 20, 2015 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Καταρχην εχω 10 γιγα φωτος απο ταξιδια (περισσότερες εχω αλλα ας πουμε τις καλες). Επισης εχω και ενα widgetακι που το εχω να πιανει σχεδον μια ολκληρη σελιδα του launcher, οπου καθε 1 λεπτο δειχνει τυχαια καποια φωτο. Το κινητο ετσι ειναι σαν ζωντανο καθε φορα βλέπεις και μια αλλη φωτο. Φυσικα αυτες οι φωτο ειναι στην sd, και πλην αυτου, τις εχω οργάνωμενες σε φακελους και καποιες φορες εγω ή αλλος τις βλεπει. Αμα τις ανεβασεις σε server στο νετ, σβηστες τελειως καλυτερα.. Δε θα τις βλεπεις ποτε. Αυτο ειναι μονο για backup. Ουτε εχω καμια διαθεση να χαλαω ξανα και ξανα byte για να ξανα κατεβαζω τα ιδια. Ασε που ο χρονος που απαιτει κατι τετοιο για να φυλομετρας κατι που ειναι στο νετ, ακυρώνει ολο το πραγμα. Το νετ ειναι μονο για backup, Τελος.. Ή για τη χρηση που περιγραφεις οταν θες να συνχρονησεις κάτι. Το κανω και αυτο. Αμα δεν βαλεις το ενα επειδη δεν εχεις χώρο, δεν βαλεις το αλλο, με την ιδια λογικη ολα αχρηστα ειναι.. Τι την εχεις τη μεγαλη οθονη για να βλεπεις το launcher? Πάρε ενα κινητο με 5 ιντσες τοτε, να μεταφερεται ποιο ευκολα.. Επίσης εχω 8 γιγα mame roms, και καποια backup (2-3) που πιάνουν κανα 2 γιγα το καθενα. Ναι μπορω να τα βαλω σε usb, οχι στη χρηση μου οταν το εκανα στο g2 συχνα μου την εσπαγε.. Αλλα 10 γιγα mp3. Τρεχω 10 ή 20 χιλ, ακούγοντας μουσική κανα 2 φορες τη βδομάδα. Ναι τα ακουω ολα, τυχαια συχνα. Πρέπει να τα καταργησω επειδη βγαλαν την sd, ή να πληρωσω 100€ παραπάνω σε κατι ηδη ακριβο για να καλυφτω οριακά παίρνοντας την 64 γιγα εκδοση? Και γιατι να τα χασω ολα αυτα (και πολλα αλλα πχ games μεγαλα στην sd και downloads)? Για 25 μαμημενα € που κανει μια 64αρα sd, επειδη κάποιες εταιριες αποφασισαν οτι ειναι αχρηστη, και βγαζουν με ενσωματωμένη πχ 32 ή 64 με 100€ διαφορά.. Μήπως υπάρχει και η λυση να τους στηλω στο διαολο και να παω να παρω ενα αλλο, κινεζικο, οτιδήποτε ΜΕ SD? Και αν το κάνουν και αλλοι, να δεις που η samsung θα την ξαναβαλει. Να το ανεχωμαστε επειδή δεν μπορούμε να κανουμε αλλιώς το καταλαβαινω, να το δικαιολογουμε κιολας.. Edit.. Και αμα χαθει το κινητο, δεν τρελαθηκα κιολας.. Ας δει οποιος θελει τις φωτο.. Αυτα που δεν πρέπει να δει, δεν θα τα δει χαρη στο finger sensor.. Πολοι δεν τα χρειάζονται ολα αυτα, δεκτο, αλλα μη φτάνουμε στο αλλο ακρο να νομίζουμε οτι ειναι αχρηστα σε ολους. Αν και προσωπικά πιστεύω, αυτοι που δεν χρειάζονται τίποτα απο ολα αυτα, κακως παίρνουν το note. Είναι σχεδον βεβαιο οτι μπορούν να κάνουν μια χαρα τη δουλειά τους με πολυ μικρότερο και φθηνότερο κινητο. Προφανως ο καθενας το αντιμετωπιζει το θεμα, βασει της χρησης που κανει. Αν ακουγα μουσικη απο το κινητο μου, πιθανοτατα να ειχα θεμα. Ομως δεν το κανω. Οπως επισης δε θελω να κανω το κινητο μου φορητο σκληρο για να δω μια ταινια. Ριχνω 1-2 σε ενα ταξιδι και μετα τις σβηνω. Για τις 10 γιγα φωτο, πραγματικα δε μου χρειαζονται. Αφενος γιατι εχω 25 γιγα φωτος στον υπολογιστη μου και τις βλεπω οποτε θελω με αγαπημενα μου προσωπα σε 40αρα UHD οθονη, που εχει νοημα, δε μου προσφερει κατι ιδιαιτερο να σαρωνω χιλιαδες φωτογραφιες σε μια οθονη 5.7 ιντσων. Σε τι χρειαζεται μια συσκευη αυτου του βεληνεκους για τη δικη μου χρηση? Να ανοιγω γρηγορα και ευκολα τα δεκαδες emails που βλεπω καθημερινα, να επεξεργαζομαι πολλα απο αυτα, να εχω σοβαρο PIM με σημειωσεις αμεσες και μπολικες σε καθημερινη βαση μεσω evernote, να σερφαρω γρηγορα και απολαυστικα (ελεω οθονης) ενα μισαωρο στο κρεβατι πριν με παρει ο υπνος, να επικοινωνω μεσω whatsap, skype, με φιλους και συγγενεις στο εξωτερικο και γενικα να κανω active χρηση της πληροφοριας και της επικοινωνιας, ανα πασα στιγμη. Θα με χαλαγε να ειχε micro sd expansion, αν εβλεπα τη συσκευη να σερνεται κυριολεκτικα, οταν εχεις μπολικα αρχεια σε μια εξωτερικη μνημη (βλεπε note 4 πχ) και το κινητο κανει απειρο χρονο να cachαρει και να προβαλλει, προσωπικα δε θυσιαζω το smoothness και τη σπιρταδα, για να εχω μια κινητη αποθηκη στα χερια μου (που κατα 99% δε θα προσπελασω ποτε). Ακομα και στο σεναριο που εφερες σαν παραδειγμα, τα thumbnails φορτωνονται ευκολα και γρηγορα, ακομα και απο cloud, οποτε κι ετσι ανατρεχεις ευκολα στο αρχειο σου για να δεις μερικες φωτο η κι ενα βιντεο απο μια παλια αγαπημενη στιγμη. Η κουβεντα ειναι μεγαλη, αλλα προσωπικα αυτο που θα ηθελα ειναι να μου εδινε η σαμμυ 64γιγα στην τιμη των 32. Τοτε θα ημουν σουπερ ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Μια ερώτηση και από εμένα. Πιθανότατα να έχει απαντηθεί αλλά δεν μπόρεσα να το βρω στο thread Το οτι δεν εισάγεται επισήμως στην Ευρώπη σημαίνει ότι δεν καλύπτεται από εγγύηση (και συνεπώς όποια βλάβη την πληρώνεις από την τσέπη σου) ή οτι Samsung δεν αναλαμβάνει καν την επισκευή του; Σκέφτομαι τη μετάβαση από το s6 edge plus Thanks Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 @vaggelis καταλαβαίνω ότι για σένα η έλλειψη της sd δεν είναι πρόβλημα, για την οικονομία της συζήτησης να δεχτώ ότι καθυστερεί και τη συσκευή(αν και στις δικές μου τουλάχιστον δεν ισχύει), όλα ωραία ως εδώ αλλά παρέχοντας τη θύρα μας καλύπτει και τους δύο, εσύ που δεν την θες δεν την χρησιμοποιείς & εγώ που τη θέλω τη χρησιμοποιω εν αντίθεση δηλαδή με ότι ισχύει τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 @vaggelis καταλαβαίνω ότι για σένα η έλλειψη της sd δεν είναι πρόβλημα, για την οικονομία της συζήτησης να δεχτώ ότι καθυστερεί και τη συσκευή(αν και στις δικές μου τουλάχιστον δεν ισχύει), όλα ωραία ως εδώ αλλά παρέχοντας τη θύρα μας καλύπτει και τους δύο, εσύ που δεν την θες δεν την χρησιμοποιείς & εγώ που τη θέλω τη χρησιμοποιω εν αντίθεση δηλαδή με ότι ισχύει τώρα. Μα δε διαφωνούμε καπου. Φυσικα και δε θα ενοχλουσε κανενα αν υπηρχε, αλλα όπως λεω για μια μεγαλη μεριδα ατομων (συμπεριλαμβανομενου κι εμου) δεν συγκαταλέγεται σαν ελλειψη (ειδικα με τα 2 αναπάντεχα "sudden wipe" των περιεχομενων των καρτων μου σε note 3, note 4, στο παρελθον). Σεβαστο και για τους μεν και για τους δε, λοιπον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Παιδιά καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει πως θα ενεργοποιήσω την επιλογή για direction lock . ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει πως θα ενεργοποιήσω την επιλογή για direction lock . https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/20/76b22ab4dcd4c79bc00919b4965249fe.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Παιδιά καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει πως θα ενεργοποιήσω την επιλογή για direction lock . ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/20/76b22ab4dcd4c79bc00919b4965249fe.jpg Αυτό είναι απενεργοποιημένο από κάποιο policy στο τηλέφωνο σου.Έχεις κάποιο email δουλειάς ή κάτι παρόμοιο; Στο δικο μου δεν εχω τετοιο θεμα https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/20/700ab2d4097da96f71d9c3c65ff2e9f4.jpg Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Πάντως για να κλεισω την offtopic συζήτηση μας, οι εταιρείες δεν αφαίρεσαν την sd για να βελτιώσουν την ταχύτητα του κινητου. Το καναν αντιγραφοντας τον 1ο διδαξα, την apple, για να κατηγοριοποιησουν το κινητο. Βασικη αρχη του μάρκετινγκ. Αλλο προιον στην πραξη το 32αρι, και αλλο το 64αρι. Το κοστος τους, δεν παιζει κανενα ρολο. Για όποιον ασχολείται ειναι κατω τον 2€ η διαφορά κοστους (ασε ποσο τις πουλάνε εμπορικα). Το πουλανε ομως οσο γουσταρουν. Μπορεί να σου πει 300€ παραπανω το 64αρι. Και θα βρεθει κοσμος (λιγότερο φυσικα) που θα τα δωσει. Οποιος εχει πολυ μεγάλη ανάγκη το χωρο. Φυσικά αυτο το κάνουν εταιρείας με μεγαλες πωλησεις που μπορουν να αντεξουν την πτωση των πωλήσεων που φερνει η αφαίρεση sd. Και στο μέλλον θα σου ξανα πουλησουν το ιδιο προϊόν με μικρες διαφορες, ΜΕ sd αυτη τη φορα. Το άθροισμα των 2 πωλήσεων ειναι παντα μεγαλύτερο απο 1 συσκευή 1 φορα Με sd. Εγω πολλα χρονια τωρα με smartphone (απο Windows Mobile htc diamond) εχουν περάσει απειρες sd απο τα χερια μου. Ποτε δε μου χάλασε καμια, ουτε ειδα σοβαρη πτώση ταχύτητας. Εξαρταται και τι βαζεις, και πως το βαζεις στην sd βέβαια. Και ο λιγο επιθετικός τονος μου πριν, ηταν προς τις εταιρείες και οχι φυσικά προς οποιονδήποτε γράφει εδω. Παρολα αυτα, μη παραξενευτει κανεις αν τελικά το παρω και ας μην εχει sd, γιατι ειναι φοβερο το μαμημενο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Παρολα αυτα, μη παραξενευτει κανεις αν τελικά το παρω και ας μην εχει sd, γιατι ειναι φοβερο το μαμημενο. :lol: Το ίδιο ισχύει και για μένα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Αυτό είναι απενεργοποιημένο από κάποιο policy στο τηλέφωνο σου.Έχεις κάποιο email δουλειάς ή κάτι παρόμοιο; Στο δικο μου δεν εχω τετοιο θεμα https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/20/700ab2d4097da96f71d9c3c65ff2e9f4.jpg Ναι έχω το email της δουλειάς αλλά έχει σημασία αυτό?Δεν μπορώ δηλαδή να το ενεργοποιήσω ξανά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Ναι έχω το email της δουλειάς αλλά έχει σημασία αυτό?Δεν μπορώ δηλαδή να το ενεργοποιήσω ξανά? Προφανώς είναι το policy τέτοιο που δεν το επιτρέπει.Και εγώ έχω το email της δουλειάς αλλά δεν έχει τετοια απαγόρευση.Αν δε βαριέσαι βγάλε μια το email της δουλειάς και τσεκαρε μετά αν ή συγκεκριμένη επιλογή είναι ελεύθερη να την ενεργοποίησης. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Μα δε διαφωνούμε καπου. Φυσικα και δε θα ενοχλουσε κανενα αν υπηρχε, αλλα όπως λεω για μια μεγαλη μεριδα ατομων (συμπεριλαμβανομενου κι εμου) δεν συγκαταλέγεται σαν ελλειψη (ειδικα με τα 2 αναπάντεχα "sudden wipe" των περιεχομενων των καρτων μου σε note 3, note 4, στο παρελθον). Σεβαστο και για τους μεν και για τους δε, λοιπον... Βαγγέλη υπάρχει πολύς κόσμος ειδικά σε συσκευες με μεγάλη οθόνη που δεν χρησιμοποιεί η δεν έχει υπολογιστή. Και μάλλον αυξάνεται αυτή η κατηγορία γιατί αν η δουλειά σου δεν απαιτεί χρήση, τότε μ ένα tablet κανεις όσα χρειάζεσαι. Αυτούς τους καταλαβαίνω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά χωρίς να θέλω να σας κουρασω από που μπορώ να το παρω μιας και δεν έρθει ακόμα στα σκρουτζομαγαζα.ευχαριστω Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά χωρίς να θέλω να σας κουρασω από που μπορώ να το παρω μιας και δεν έρθει ακόμα στα σκρουτζομαγαζα.ευχαριστω Αγγελιες μπαινεις εχει πολλα τηλεφωνα σε διαφορες τιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Εσείς που το έχετε πάρει το έχετε προμηθευτεί καινούργιο και αν ναι από που το παραγγειλατε; Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadgetfire Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Αυτο με τα 100 Post Για να δεις αγγελιες...πρεπει να σπαμαρουμε ολο το Forum Δλδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Αυτο με τα 100 Post Για να δεις αγγελιες...πρεπει να σπαμαρουμε ολο το Forum Δλδ δεν ισχύει αυτο. ούτε εγώ έχω πρόσβαση με πάνω από 100 ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadgetfire Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Πρεπει να εχεις νομιζω και καμποσο καιρο γραμμενος.ας μας πει ενας μοντερατορας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Πρέπει να έχουν παρέλθει τουλάχιστον 100 μέρες από την εγγραφή & να έχεις γράψει 150 post. (Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Αυτο με τα 100 Post Για να δεις αγγελιες...πρεπει να σπαμαρουμε ολο το Forum Δλδ δεν ισχύει αυτο. ούτε εγώ έχω πρόσβαση με πάνω από 100 ποστ. Πρεπει να εχεις νομιζω και καμποσο καιρο γραμμενος.ας μας πει ενας μοντερατορας Πρέπει να έχουν παρέλθει τουλάχιστον 100 μέρες από την εγγραφή & να έχεις γράψει 150 post. (Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία) :!: :!: Να τα γράψω εδώ ώστε να ενημερωθούν όσοι δεν τα γνωρίζουν. Για να έχει κάποιο μέλος πρόσβαση στο Buy & Sell θα πρέπει να έχει συμπληρώσει τουλάχιστον 100 ημέρες παραμονής στο φόρουμ και να έχει πάνω από 150 μυνήματα. Η ενότητα του Buy & Sell δημιουργήθηκε με σκοπό την εξυπηρέτηση των μελών του φόρουμ και ΔΕΝ είναι επαγγελματικός χώρος αγοραπωλησιών. Επειδή το myphone.gr σέβεται τα μέλη του και προσπαθεί να τα προφυλάξει (όσο αυτό είναι δυνατόν) από περιπτώσεις απάτης, έχει καθιερώσει κάποιους κανονισμούς ασφαλείας όπως τα παραπάνω. Να διευκρινήσω εδώ ότι τα μυνήματα των μελών θα πρέπει να έχουν ουσιαστικό περιεχόμενο και οι χρήστες που σπαμάρουν με σκοπό την πρόσβαση τους στην παραπάνω ενότητα, εντοπίζονται άμεσα, με επακόλουθα την διαγραφή των ανούσιων πόστ και την ενημέρωση τους για επιβολή ποινής σε περίπτωση συνέχειας παρόμοιας ενέργειας τους. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου με πμ. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Αναφερθηκα στις αγγελιες γενικοτερα, οχι μονο του myphone. Θα βρεις αρκετες. Interent is powerful Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Να ξαναρωτησω γιατί η απορία μου χάθηκε στις προηγούμενες σελίδες;; Το οτι δεν εισάγεται επισήμως στην Ευρώπη σημαίνει ότι δεν καλύπτεται από εγγύηση (και συνεπώς όποια βλάβη την πληρώνεις από την τσέπη σου) ή οτι Samsung δεν αναλαμβάνει καν την επισκευή του; Σκέφτομαι τη μετάβαση από το s6 edge plus Thanks Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Να ξαναρωτησω γιατί η απορία μου χάθηκε στις προηγούμενες σελίδες;; Το οτι δεν εισάγεται επισήμως στην Ευρώπη σημαίνει ότι δεν καλύπτεται από εγγύηση (και συνεπώς όποια βλάβη την πληρώνεις από την τσέπη σου) ή οτι Samsung δεν αναλαμβάνει καν την επισκευή του; Σκέφτομαι τη μετάβαση από το s6 edge plus Thanks Η samsung δεν αναλαμβάνει την επισκευή Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Η samsung δεν αναλαμβάνει την επισκευή Ότι χειρότερο δηλαδή..... :( Σε ευχαριστώ Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Από τη στιγμή που δεν εισάγεται, δεν υπάρχουν και ανταλλακτικά προφανώς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts