liogia Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Εγώ παρότι ήμουνα ένα βήμα πριν πατήσω το κουμπί για να ψωνίσω το 5άρι, έκανα πίσω! Αφού σκέφτομαι ότι θα το ντύσω με θήκη πλαστικο-δερματινη τι να το κάνω το γυαλί. Μετά είδα πως γίνεται η αλλαγή μπαταρίας με κατι "καμινέτα-σεσουάρ" για δολοφόνους τα ξεκολλάνε όλα και λέω...χωρίς σέρβις για αλλαγή μπαταρίας δεν γίνεται και με τόση δουλειά αν τώρα θέλουν 40€ για το Note 2 στη smartek (ναι δεν κάνω πλάκα τουλάχιστον έτσι ανέφερε ένα παιδί στο thread tou note 2) πόσο θα πάρουν για το note 5;;; αν βάλεις και κάτι απώλειες SD κάτι πενάκια που μπαίνουν ανάποδα και χαλάνε το μηχανισμό (όχι οτι θα το βάλω εγώ...αλλά κάποιος άλλος που θα χαζεύει με το κινητό μου αν κάνει την βλακεία τι κάνουμε;;) κάτι χαμένες εγγυήσεις γιατί δεν θα είναι από Ευρώπη και κάτι απο εδώ και κάτι απο εκεί...η ζυγαριά γέρνει προς το 4! Ακόμα βέβαια έχω 10 μέρες καιρό να το αποφασίσω! Μεγάλο το δίλημμα! δικιο εχεις.αλλα αν θυμαμαι καλα και στο 4 μπαινει αναποδα το πενακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 ακόμα και ανάποδα να μπει το πενάκι, με ένα καλαμάκι αν βάλεις κατα μήκος του πενακίου, βγαίνει χωρίς να πάθει ζημιά πανεύκολα. απλά δεν θέλει να το τραβήξεις δυνατά και να το ξεσκαλώσεις γιατί θα σπάσει εσωτερικά ένα κλιψάκι. φυσικά δεν αφήνω κανέναν άλλο να παίξει με το πενάκι μου :worry::lol: το παίζω μόνο εγώ. προτίνω να το παίζετε μόνο και εσείς για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο από απρόοπτα άσχετων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Εγώ παρότι ήμουνα ένα βήμα πριν πατήσω το κουμπί για να ψωνίσω το 5άρι, έκανα πίσω! Αφού σκέφτομαι ότι θα το ντύσω με θήκη πλαστικο-δερματινη τι να το κάνω το γυαλί. Μετά είδα πως γίνεται η αλλαγή μπαταρίας με κατι "καμινέτα-σεσουάρ" για δολοφόνους τα ξεκολλάνε όλα και λέω...χωρίς σέρβις για αλλαγή μπαταρίας δεν γίνεται και με τόση δουλειά αν τώρα θέλουν 40€ για το Note 2 στη smartek (ναι δεν κάνω πλάκα τουλάχιστον έτσι ανέφερε ένα παιδί στο thread tou note 2) πόσο θα πάρουν για το note 5;;; αν βάλεις και κάτι απώλειες SD κάτι πενάκια που μπαίνουν ανάποδα και χαλάνε το μηχανισμό (όχι οτι θα το βάλω εγώ...αλλά κάποιος άλλος που θα χαζεύει με το κινητό μου αν κάνει την βλακεία τι κάνουμε;;) κάτι χαμένες εγγυήσεις γιατί δεν θα είναι από Ευρώπη και κάτι απο εδώ και κάτι απο εκεί...η ζυγαριά γέρνει προς το 4! Ακόμα βέβαια έχω 10 μέρες καιρό να το αποφασίσω! Μεγάλο το δίλημμα! Ποτέ και με καμία συσκευή δε θα είμαστε ευχαριστημένοι απόλυτα....ο φίλος πχ πιο πάνω από σένα τον χαλάει το ότι Έχει ελαφρύνει το software από περιττά πράγματα που όλος Ο πλανήτης φώναζε Για το bloatware της Samsung και που πιθανολογώ θα γίνονται με 3rd part εφαρμογές. Για τη μπαταρία...Πότε θα την αλλάξουμε;; Μετά από ένα χρόνο το λιγότερο, το πιθανότερο Μετά από 2 χρόνια. Θα κάνει λοιπόν όσο του N2 που ανέφερες. Και αποσπωμενη να ήταν, γύρω στα 20€ έχει το λιγότερο η γνήσια. Για το γυαλί...Τόσο καιρό παραπονιόμαστε για τη ποιότητα υλικών της Samsung. Τώρα θέλουμε πλαστικό Για να μη κρύβουμε το γυαλί;;; Για το πενάκι...ασχολιαστο φίλε μου...Μπορεί σε αυτόν που θα δώσεις τη συσκευή σου να του πέσει κάτω με αυτήν τη λογική. Για την sdcard...τα περισσότερα cloud, τα υπόλοιπα σε ένα usb on the go και κλείσαμε. Για την εγγύηση έχεις δίκιο, αλλά ας έρθει Ευρώπη και βλέπουμε. Πάντως με πάνω κάτω τα ίδια λεφτά με το Ν4, ε, θεωρώ ότι αξίζει. Edited October 29, 2015 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Υπαρχει λογος να προτιμησει κανεις την μονοκαρτη εκδοση απο την δικαρτη αν ειναι και τα 2 στην ιδια τιμη ? Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ποτέ και με καμία συσκευή δε θα είμαστε ευχαριστημένοι απόλυτα....ο φίλος πχ πιο πάνω από σένα τον χαλάει το ότι Έχει ελαφρύνει το software από περιττά πράγματα που όλος Ο πλανήτης φώναζε Για το bloatware της Samsung και που πιθανολογώ θα γίνονται με 3rd part εφαρμογές. Για τη μπαταρία...Πότε θα την αλλάξουμε;; Μετά από ένα χρόνο το λιγότερο, το πιθανότερο Μετά από 2 χρόνια. Θα κάνει λοιπόν όσο του N2 που ανέφερες. Και αποσπωμενη να ήταν, γύρω στα 20€ έχει το λιγότερο η γνήσια. Για το γυαλί...Τόσο καιρό παραπονιόμαστε για τη ποιότητα υλικών της Samsung. Τώρα θέλουμε πλαστικό Για να μη κρύβουμε το γυαλί;;; Για το πενάκι...ασχολιαστο φίλε μου...Μπορεί σε αυτόν που θα δώσεις τη συσκευή σου να του πέσει κάτω με αυτήν τη λογική. Για την sdcard...τα περισσότερα cloud, τα υπόλοιπα σε ένα usb on the go και κλείσαμε. Για την εγγύηση έχεις δίκιο, αλλά ας έρθει Ευρώπη και βλέπουμε. Πάντως με πάνω κάτω τα ίδια λεφτά με το Ν4, ε, θεωρώ ότι αξίζει. Συμφωνώ εγώ το έθεσα σαν συνιστώσα πολλών πραγμάτων. Δεν με χαλάει "ιδιαίτερα" σε τίποτα το 5αρι... πλην όμως όλα αυτά που αναφαίραμε + εγγύηση + (εγώ προσωπικά) την μανούρα που πρέπει να κάνω για να μου έρθει απο το dubai...όλα αυτά τα βάζω στην ζυγαριά έναντι του 4 και ακόμα δεν έχει γύρει προς καμία πλευρά! Αν έρθει Ευρώπη όπως λες...εγώ περιμένω μια τιμή τουλάχιστον πάνω από τα 700ευρώ (δεν το στηρίζω κάπου...αυτή την αίσθηση έχω...) και με ένα note 4 που λόγω καπιταλ κοντρόλ μας πήρε 4 μηνες για να φτάσει στην τιμή που είναι...δύσκολο το βλέπω και ακόμα τότε για αγορά το 5αρι. Όσο για την μπαταρία...έχεις δίκο ακόμα και στον 2αρι δεν αγόρασα καν δευτερη μπαταρία...πλην όμως αυτό που λέω εγώ δεν είναι η αγορά της μπαταρίας αλλά τα εργατικά για την αλλαγή που αν δει κανείς βιντεάκια στο youtube εγώ δεν θα ρίσκαρα να την αλλάξω μόνος μου. @TLG : Ιδιαίτερος λόγος δεν υπάρχει πλην όμως αν και όποτε χρειαστείς για οποιοδήποτε λόγο δεύτερη κάρτα...τότε θα εύχεσαι να είχες αυτή την δυνατότητα. Και δεν μιλάμε να πάρεις δευτερη κάρτα γιατί έχει ας πούμε φθηνά μηνύματα...αλλά γιατί σου πασάρανε ένα εταιρικό αριθμό στην δουλειά σου. εκεί χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 ειδα το βγαλαν στα 680 ευρω το c αλλα δεν ξερω απο που ειναι..να φανταστω δεν εχει εγγυηση και σκεφτομαι την μεταβαση απο note 3..ειδα στο xda οτι οι χρονοι οθονης που βγαζει δεν υπαρχουν..ισχυει;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Υπαρχει λογος να προτιμησει κανεις την μονοκαρτη εκδοση απο την δικαρτη αν ειναι και τα 2 στην ιδια τιμη ? Ναι γιατί υπάρχει σχεδόν μισή κατανάλωση στην αδράνεια. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 ειδα το βγαλαν στα 680 ευρω το c αλλα δεν ξερω απο που ειναι..να φανταστω δεν εχει εγγυηση και σκεφτομαι την μεταβαση απο note 3..ειδα στο xda οτι οι χρονοι οθονης που βγαζει δεν υπαρχουν..ισχυει;; Αυτό το μαγαζί αναφέρθηκε λίγες σελίδες πριν από Αλεξανδρούπολη δεν ακούγεται τόσο επαγγελματίας στο site λέει δίνει 1 χρόνο εγγύηση αλλα που να τον βρεις Αλεξανδρούπολη και χωρίς υπαρκτό μαγαζί; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ναι γιατί υπάρχει σχεδόν μισή κατανάλωση στην αδράνεια. Δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιείτε η δεύτερη sim αν δεν χρησιμοποιείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιείτε η δεύτερη sim αν δεν χρησιμοποιείται; Τότε Ποιος ο λόγος να πάρεις δίκαρτο;; :/ Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Τότε Ποιος ο λόγος να πάρεις δίκαρτο;; :/ Παιδες κρατηθειτε λιγακι γιατι ισως το Νοτε 5 να ερθει Ευρωπη κατα τα Χριστουγεννα - Γεναρη και να εχει αναβαθμισμενα specs. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Καλημέρα, Ξέρει κάνεις αν υπάρχει επιλογή με διπλό κτύπημα πάνω στην οθόνη να ενεργοποιείτε? όσο και αν έψαξα δεν βρήκα αυτή την επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Καλημέρα, Ξέρει κάνεις αν υπάρχει επιλογή με διπλό κτύπημα πάνω στην οθόνη να ενεργοποιείτε? όσο και αν έψαξα δεν βρήκα αυτή την επιλογή Οχι δεν υπαρχει κατι τετοιο. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Καλημέρα, Ξέρει κάνεις αν υπάρχει επιλογή με διπλό κτύπημα πάνω στην οθόνη να ενεργοποιείτε? όσο και αν έψαξα δεν βρήκα αυτή την επιλογή Βγήκε μια εφαρμογή αποκλειστικά για Amoled οθονη. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.knockz&hl=en Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Βγήκε μια εφαρμογή αποκλειστικά για Amoled οθονη. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.knockz&hl=en Α αυτο δεν το ηξερα... Στο μενου του κινητου παντως σιγουρα δεν υπαρχει τετοια επιλογη! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Βγήκε μια εφαρμογή αποκλειστικά για Amoled οθονη. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.knockz&hl=en Ξεχάστε την. Αυτό που κάνει είναι να βάζει ένα μαύρο background ούτως ώστε η οθόνη να είναι πάντα ενεργή (με ότι αυτό συνεπάγεται...) για να μπορεί και καλά να την ανοίγει με dt2w. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ξεχάστε την. Αυτό που κάνει είναι να βάζει ένα μαύρο background ούτως ώστε η οθόνη να είναι πάντα ενεργή (με ότι αυτό συνεπάγεται...) για να μπορεί και καλά να την ανοίγει με dt2w. Ναι σωστα μονο στο σβήσιμο της οθόνης δεν καταναλώνει. Που στο σβήσιμο το κανεις με Nova και screen on and off με double tap. Μου αρεσει ο developer που βάζει και paid επιλογή If you use the tap to wake feature the app will display a black screen, so the screen is actually running. The battery consumption may be higher when activated! Do not use with LCD screens, OLED only!! The tap to lock feature can be used seperately and consumes no battery. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Μου ήρθε χθες από UK ebay 620ευρ το C μοντέλο, Baseband version XXXXXXXXXXJ3, kernel 3.10.61-5943515. Ήταν ανοιχτό σαν κοιμόμουνα ψες, με το wifi πάντα ανοιχτό, και μετά από 8 ώρες η μπαταρία έχασε 5%. Μια χαρά θα έλεγα. Το μονο που έκανα είναι πριν να απενεργοποιήσω την επιλογή που κλειδώνει το κινητό αν κλαπεί γιατί απ ότι διάβασα είναι ο κύριος λόγος που στο idle τρώει πολύ μπαταρία. Αν έχετε κάποια ερώτηση θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω. Είμαι Κύπρο και το αγόρασα μέσο paypal. Edited October 30, 2015 by koufos Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Μου ήρθε χθες από UK ebay 620ευρ το C μοντέλο, Baseband version XXXXXXXXXXJ3, kernel 3.10.61-5943515. Ήταν ανοιχτό σαν κοιμόμουνα ψες, με το wifi πάντα ανοιχτό, και μετά από 8 ώρες η μπαταρία έχασε 5%. Μια χαρά θα έλεγα. Το μονο που έκανα είναι πριν να απενεργοποιήσω την επιλογή που κλειδώνει το κινητό αν κλαπεί γιατί απ ότι διάβασα είναι ο κύριος λόγος που στο idle τρώει πολύ μπαταρία. Αν έχετε κάποια ερώτηση θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω. Είμαι Κύπρο και το αγόρασα μέσο paypal. Από ποιον πωλητή αν επιτρέπεται? Χαλάς την πιάτσα βέβαια γιατί όσοι τα δίνουν 850€ στις αγγελίες δεν πιστεύουν ότι έρχεται άνετα μέσω ebay σε λογική τιμή.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Από ποιον πωλητή αν επιτρέπεται? Χαλάς την πιάτσα βέβαια γιατί όσοι τα δίνουν 850€ στις αγγελίες δεν πιστεύουν ότι έρχεται άνετα μέσω ebay σε λογική τιμή.. http://www.ebay.co.uk/itm/151851789277?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT μου είχε βγει περίπου 620ευρ ενώ τώρα βγαίνει 640, και ο λόγος είναι η ισοτιμία που έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό καθώς το είχα παραγγείλει πριν 10 μέρες σχεδόν, ναι είναι δωρεάν express DHL που έρχεται σε 2 μέρες αλλα το πρόβλημα ήταν ότι περίμενα 7-8 μέρες για να το στείλουν. Δεν με πειράζει το πήρα σε εξαιρετική τιμή και είμαι πανευτιχισμενος. Επίσης ήρθε από Αγγλία και το κινητό ήταν σε κουτί που δεν ανοίχτηκε ποτε με όλα τα αυτοκόλλητα κτλ. Απλά τέλεια Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ποτέ και με καμία συσκευή δε θα είμαστε ευχαριστημένοι απόλυτα....ο φίλος πχ πιο πάνω από σένα τον χαλάει το ότι Έχει ελαφρύνει το software από περιττά πράγματα που όλος Ο πλανήτης φώναζε Για το bloatware της Samsung και που πιθανολογώ θα γίνονται με 3rd part εφαρμογές. Πάντως είναι "χάλασμα" να μην μπορώ να επιλέξω speed dial στην αρχικη οθόνη με τον αριθμό της επαφής που ΕΓΩ θέλω. Ο καθένας όπως το βλέπει το "χάλασμα"... και τις 3rd part εφαρμογές Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Διαβάζω ότι πολλοί στο xda το πήραν από eglobalcentral το οποίο το έχει σε πολύ καλή τιμή.. Δεν στέλνει Ελλάδα αλλά αυτό ξεπερνιέται με αποστολή στο mailboxde και προώθηση από εκεί σε ελληνική διεύθυνση με μία χρέωση 20-25€ Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Διαβάζω ότι πολλοί στο xda το πήραν από eglobalcentral το οποίο το έχει σε πολύ καλή τιμή.. Δεν στέλνει Ελλάδα αλλά αυτό ξεπερνιέται με αποστολή στο mailboxde και προώθηση από εκεί σε ελληνική διεύθυνση με μία χρέωση 20-25€ Θα περάσει τελωνείο αυτό είναι αμερικη.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το capital control στην Ελλάδα επηρεάζει και το paypal. Όταν έγινε στην Κύπρο για 2 εβδομάδες το 2013 το paypal δούλευε τέλεια και δεν υπήρχε κανένα control κτλ, έστελνα στο paypal, και από το paypal στην τράπεζα όσα λεφτά ήθελα, η αν υπήρχε control σίγουρα δεν ήταν κάτω από 750ευρ που ήταν ποσο που είχα δοκιμάσει Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Θα περάσει τελωνείο αυτό είναι αμερικη.. Υπάρχει ξεχωριστό site για Αγγλία και ξεχωριστό για Γερμανία όπου οι συναλλαγές εκτελούνται με ευρωπαϊκές τιμες και αποστέλλονται από Ευρώπη Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts