c200amgpacket Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Εννοείται πρέπει να πάρεις Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Παλι προβληματικα Updates απο Samsung? Το εχει τσεκαρει καποιος να μας πει γνωμη? http://www.sammobile.com/2016/02/21/marshmallow-for-the-galaxy-note-5-has-quite-a-few-issues/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Παλι προβληματικα Updates απο Samsung? Το εχει τσεκαρει καποιος να μας πει γνωμη? http://www.sammobile.com/2016/02/21/marshmallow-for-the-galaxy-note-5-has-quite-a-few-issues/ Δεν βλέπω καμία διαφορά σε μπαταρία από την Lollipop. Όλο το βράδυ σε flight mode έχασε 1% μπαταρία. Και το bloat ακόμα δεν το έχω πειράξει με package disabler Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Μπορει να τσεκαρει καποιος αν εχει το link to action στο android 6? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Μπορει να τσεκαρει καποιος αν εχει το link to action στο android 6? Λείπει από ότι βλέπω Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Λείπει από ότι βλέπω Καλα ειναι δυνατον να αφαιρουν βασικα selling points της συσκευης με Updates?(Οτιδηποτε S-Pen related για μενα ειναι selling point) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Λείπει από ότι βλέπω Σοβαρα λειπει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Σοβαρα λειπει??? Και δεν βλέπω να το έχουν "κρύψει" κάπου αλλού. Έχει αφαιρεθεί Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Σοβαρα λειπει??? Μια ζωη fail αυτη η Samsung στα Updates. Πριν λιγες σελιδες συζητουσαμε το κακο της ελαττωμα να ''καταστρεφει'' τα κινητα της μετα το 6μηνο με προβληματικα Updates. Σε παρενθεση το καταστρεφει για προφανεις λογους :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Για να μην είμαστε άδικοι πάντως, το multitasking δείχνει να έχει διορθωθεί, δεν υπάρχει πλέον lag στο scroll, τα animations λειτουργούν πλέον εξαιρετικά και προσωπικά έχω την αίσθηση ότι και το doze έχει ενσωματωθεί σωστά. Επίσης μου φαίνεται ότι η οθόνη έχει καλύτερη απόδοση χρωμάτων σε χαμηλή φωτεινότητα, περιμένω να το επιβεβαιώσουν και άλλοι αυτό όμως. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ο τύπος μόλις μου έσωσε κάποια χρήματα. Ημουν έτοιμος να το ξαποστείλω από το παράθυρο. Όσοι έχετε θέμα με deep sleep bug στην 6.0.1 ακολουθείτε το ποστ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=65447216&postcount=149 Για φλασάρισμα χρησιμοποιείτε twrp (twrp-3.0.0-0-nobleltezt-nobleltezt.img) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Παιδιά για εμάς που είμαστε άσχετοι με root να υποθέσω ότι κάποια στιγμή θα λάβουμε ειδοποίηση στο κινητό για να κάνουμε το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Παιδιά για εμάς που είμαστε άσχετοι με root να υποθέσω ότι κάποια στιγμή θα λάβουμε ειδοποίηση στο κινητό για να κάνουμε το update? Δε χρειάζεται root για να περάσεις την αναβάθμιση. Μπορείς να τη περάσεις χειροκίνητα μέσω odin Γιατί η "κάποια στιγμή" που θα σου έρθει ΟΤΑ μπορεί να είναι και μακρινή. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) Βρηκατε καμια λυση με το εξαφανισμενο link to action? Edited February 22, 2016 by TheWizard Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλησπέρα σας, Ειμαι Note τυπος εδω και χρόνια και για το Note5 που δε προκειται να κυκλοφορήσει Ευρώπη, σκέφτομαι να το αγοράσω απο το παρακάτω κατάστημα: http://www.vnp.gr/kinita-tilefona/samsung-galaxy-note-5-32gb-n920.html?ref=bestprice.gr Απότι λεει ειναι η 920c εκδοση και απ'οτι εχω διαβάσει ανγνωρίζει και ελληνικά το s-pen. Υπάρχει κάποιο feedback για το κατάστημα? το γνωρίζετε? Απ'οτι έχω πληροφορηθεί έρχεται με αγγλικο power adapter αλλα το κατάστημα σου δίνει δωρεαν μετατροπέα. Ποια είναι τα κύρια προβλήματα της συσκευής; Ειχα το Note3 (το ειχα σκίσει με διαφορες roms) και η μπαταρία του ήταν φοβερή. Εχει διαφορά το Note5? Σας Ευχαριστώ! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Επειδη θα το χρυσοπληρωσεις ουτως ή αλλως, δεν περιμενεις κανα 5μηνο το νοτε6 που θα υποστηριζει και microSD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Φιλος ετσι εκανα και με το Note4. Το αφησα και περιμενα το 5. Μονο που δε θα ερθει Ευρώπη. Αμα το κανω αυτο ετσι οπως βγαζει συσκευες η samsung δε θα παρω ποτε :lol: Κι αμα πει πάλι εκτος EU το note6 κλπ κλπ. (Η αληθεια ειναι οτι περιμενα να δω G5 & S7 τι θα γινει αλλα θελω s-pen, δε μπορω αλλιως) Οποιαδήποτε γνώμη για τη συσκευή, λειτουργικα\καταστημα κλπ θα ηθελα να την ακούσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Άρχισαν τα όργανα... http://www.androidheadlines.com/2016/02/samsung-galaxy-note-5-issues-official-marshmallow.html Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Άρχισαν τα όργανα... http://www.androidheadlines.com/2016/02/samsung-galaxy-note-5-issues-official-marshmallow.html Δεν είναι έτσι τα πράγματα...Το πιο βασικό που αναφέρει ώς πρόβλημα (και είναι), το battery drain, είναι σε όσες συσκευές έχουν γραμμένο Knox 0X1. Το ίδιο ίσχυει και στη 5.1.1 Oi stock συσκευές με Knox 0X0 δεν αντιμετωπίζουν αυτό τπ πρόβλημα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλησπέρα σας, Ειμαι Note τυπος εδω και χρόνια και για το Note5 που δε προκειται να κυκλοφορήσει Ευρώπη, σκέφτομαι να το αγοράσω απο το παρακάτω κατάστημα: http://www.vnp.gr/kinita-tilefona/samsung-galaxy-note-5-32gb-n920.html?ref=bestprice.gr Απότι λεει ειναι η 920c εκδοση και απ'οτι εχω διαβάσει ανγνωρίζει και ελληνικά το s-pen. Υπάρχει κάποιο feedback για το κατάστημα? το γνωρίζετε? Απ'οτι έχω πληροφορηθεί έρχεται με αγγλικο power adapter αλλα το κατάστημα σου δίνει δωρεαν μετατροπέα. Ποια είναι τα κύρια προβλήματα της συσκευής; Ειχα το Note3 (το ειχα σκίσει με διαφορες roms) και η μπαταρία του ήταν φοβερή. Εχει διαφορά το Note5? Σας Ευχαριστώ! :happy: Παιδια που πηραν εμειναν ευχαριστημενα. Τωρα με το 6.0 Update λενε για προβληματα στη συσκευη, οποτε δε το αφηνεις να παει στο καλο? Παρε κατι με Stock 6.0 γιατι εκει στη Samsung ειναι στοκοι απεριγραπτοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Δεν είναι έτσι τα πράγματα...Το πιο βασικό που αναφέρει ώς πρόβλημα (και είναι), το battery drain, είναι σε όσες συσκευές έχουν γραμμένο Knox 0X1. Το ίδιο ίσχυει και στη 5.1.1 Oi stock συσκευές με Knox 0X0 δεν αντιμετωπίζουν αυτό τπ πρόβλημα. Ποιος λέει ότι δεν έχει θέμα με την μπαταρία η έκδοση 6 με την έκδοση 5; Διαφορα σε αυτονομία άνω του 20% υπέρ της έκδοσης 5. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ποιος λέει ότι δεν έχει θέμα με την μπαταρία η έκδοση 6 με την έκδοση 5; Διαφορα σε αυτονομία άνω του 20% υπέρ της έκδοσης 5. Σε note με knox 0 δεν παρατηρώ διαφορά στην mm Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ποιος λέει ότι δεν έχει θέμα με την μπαταρία η έκδοση 6 με την έκδοση 5; Διαφορα σε αυτονομία άνω του 20% υπέρ της έκδοσης 5. Συμφωνώ απόλυτα. Συνήθως τελειώνω τη μέρα με 25 ως 35% τις καθημερινές όχι το ΣΚ. Σήμερα με την ίδια χρήση είμαι στο 58 τώρα και άντε να πάει στο 50 μέχρι να πάω για ύπνο γύρω στις 11 με 12....... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Εγώ μετά από δύο μέρες χρήσης σε marshmallow, με τις ίδιες εφαρμογές, με την ίδια χρήση, Δεν έχω δει διαφορά, αξιοσημείωτη τουλάχιστον. Knox 0X0 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Η official εχει πρόβλημα ομως.. Φαντάζόμαι τα παιδια στο xda εχουν roms MM που δε πιστευω να εχουν θεματα ε; Και για την Official πιστευω οτι θα υπάρχει κάποιο update fix. Η ίδια η samsung το έχει παραδεχτεί σε κανά forum? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts