Vzoun Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Αυτο με την εγγυηση ειναι οπως σε αλλα παιδια, που το στελναν με προβλημα στο μαγαζι(οχι αυτο, αλλο μαγαζι ηταν) και για να μη τους δωσουν νεα συσκευη εφοσον δεν υπαρχουν ανταλλακτικα τους εκαναν hard-reset και το ξαναστελναν πισω με προβλημα, ή οντως εχει εγγυηση και αν χαλασει θα στο φτιαξουν? Ρωτω γιατι ομολογουμενως η τιμη ειναι μπομπα! Edited February 8, 2016 by Vzoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Αυτο με την εγγυηση ειναι οπως σε αλλα παιδια, που το στελναν με προβλημα στο μαγαζι(οχι αυτο, αλλο μαγαζι ηταν) και για να μη τους δωσουν νεα συσκευη εφοσον δεν υπαρχουν ανταλλακτικα τους εκαναν hard-reset και το ξαναστελναν πισω με προβλημα, ή οντως εχει εγγυηση και αν χαλασει θα στο φτιαξουν? Ρωτω γιατι ομολογουμενως η τιμη ειναι μπομπα! Από τη στιγμή που δεν έχει έρθει επίσημα στην Ευρώπη και δεν υπάρχουν επίσημα ανταλλακτικά, η εγγύηση είναι το στέλνουμε στο μαγαζί, παλεύουν μόνοι τους να φτιάξουν αν μπορούν Κάτι στο software και αν όχι το στέλνουν στη χώρα εισαγωγής (Ασία λογικά) και περιμένουμε να έρθει. Ότι άλλο σας πουν δεν είναι αλήθεια. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Από τη στιγμή που δεν έχει έρθει επίσημα στην Ευρώπη και δεν υπάρχουν επίσημα ανταλλακτικά, η εγγύηση είναι το στέλνουμε στο μαγαζί, παλεύουν μόνοι τους να φτιάξουν αν μπορούν Κάτι στο software και αν όχι το στέλνουν στη χώρα εισαγωγής (Ασία λογικά) και περιμένουμε να έρθει. Ότι άλλο σας πουν δεν είναι αλήθεια. Ε ναι καπως ετσι το ειχα στο μυαλο μου. Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninakos9 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 θελω να αγορασω απο το συγκεκριμενο σιτε http://www.eglobalcentral.eu/ το galaxy note 5 αλλα δεν ξερω αμα πληρωνω δασμους εξτρα φορους κτλ εχει αγορασει ποτε κανεις απο εδω? ευχαριστω η να γνωριζει κατι γιατι λενε οτι σε καποιες χωρες μεταξυ και η ελλαδα στελνουν στανταρτ αλλα δεν ξερω τι σημαινει αυτο και εινα εμπιστο το παραπανω σιτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Γιατι δεν παιρνεις απο το Site στην αρχη της σελιδας? Ειναι και Ελληνικο και δεν εχουν κανενα προβλημα τα παιδια που ψωνισαν, οπως μας ενημερωσαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 θελω να αγορασω απο το συγκεκριμενο σιτε http://www.eglobalcentral.eu/ το galaxy note 5 αλλα δεν ξερω αμα πληρωνω δασμους εξτρα φορους κτλ εχει αγορασει ποτε κανεις απο εδω? ευχαριστω η να γνωριζει κατι γιατι λενε οτι σε καποιες χωρες μεταξυ και η ελλαδα στελνουν στανταρτ αλλα δεν ξερω τι σημαινει αυτο και εινα εμπιστο το παραπανω σιτε? Το πήρα εγώ από εκεί και όλα πήγαν τέλεια χωρίς καμία έξτρα χρέωση.. Κάνε μία αναζήτηση στο παρόν θέμα με eglobalcentral και θα βρεις πολλά. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Το πήρα εγώ από εκεί και όλα πήγαν τέλεια χωρίς καμία έξτρα χρέωση.. Κάνε μία αναζήτηση στο παρόν θέμα με eglobalcentral και θα βρεις πολλά. Το έχω παραγγείλει και εγω από εκεί και το περιμένω. Μου απάντησαν πως η τιμή ειναι τελική (κανονίζουν αυτοι τα τελωνεια κλπ) οποτε δεν εχεις επιπλεον χρεωσεις. Δεν μου εχει ερθει για να πω κατι παραπανω ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Τελικά δεν άντεξα τη..."στοκια" και ρούταρα (xposed, greenify κλπ.). Πλέον συγκαταλέγομαι σε εκείνους που θεωρούν τη συσκευή σαν τέρας! Πραγματικά υπέροχο και ταχύτατο. Είναι κρίμα όμως να χρειάζεται να ρουτάρεις για να απαλλαγείς από διάφορα σκουπίδια της Samsung και να χαρείς το κινητό όπως πρέπει να είναι out of the box! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Παιδια εδω και λιγες μερες ειμαι και εγω κατοχος του N920C σε White Pearl χρωμα... Ειναι ταχυτατο, το s pen πολυ χρησιμο, καμερα απλα φανταστικη, το δακτυλικο αποτυπωμα δουλευει αψογα. Να σημειωσω πως προερχομαι απο iPhone 6 plus και ελπιζω να με βγαλει ασπροπροσωπο το Note 5! Το μονο αρνητικο σε σχεση με το iPhone απο οσο εχω δει μεχρι στιγμης ειναι η διαρκεια μπαταριας, με 4g συνεχομενα ανοιχτο ολη την μερα το iPhone μου εβγαζε ανετα μια μερα! Αντιθετως το Note 5 με 3g ανοικτο (οχι 4g οπως στο iPhone), καταναλωνει παρα πολυ μπαταρια και δυσκολα φτανω την μερα... Φοραω stock λογισμικο, εχετε να προτεινετε κατι γενικοτερα για την συσκευη; Αφαιρεση bloatware κτλ που ακουω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Παιδια εδω και λιγες μερες ειμαι και εγω κατοχος του N920C σε White Pearl χρωμα... Ειναι ταχυτατο, το s pen πολυ χρησιμο, καμερα απλα φανταστικη, το δακτυλικο αποτυπωμα δουλευει αψογα. Να σημειωσω πως προερχομαι απο iPhone 6 plus και ελπιζω να με βγαλει ασπροπροσωπο το Note 5! Το μονο αρνητικο σε σχεση με το iPhone απο οσο εχω δει μεχρι στιγμης ειναι η διαρκεια μπαταριας, με 4g συνεχομενα ανοιχτο ολη την μερα το iPhone μου εβγαζε ανετα μια μερα! Αντιθετως το Note 5 με 3g ανοικτο (οχι 4g οπως στο iPhone), καταναλωνει παρα πολυ μπαταρια και δυσκολα φτανω την μερα... Φοραω stock λογισμικο, εχετε να προτεινετε κατι γενικοτερα για την συσκευη; Αφαιρεση bloatware κτλ που ακουω; Δυστυχώς η μεγάλη διαφορά στη μπαταρία με το ios που παρατηρείς είναι αυτό που ανέφερε Ο Αργύρης (@afilopou) πιο πίσω. Google play services κτλ. Βάλε και τα σκουπιδακια της Samsung και έδεσε το γλυκό. Ο μόνος τρόπος είναι αυτός που αναφέρεις αλλά χρειάζεται root. Αν δεν έχεις πρόβλημα προχώρα, σβήσε περιττά για σένα πράγματα και σίγουρα θα δεις βελτίωση στη μπαταρία. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Δυστυχώς η μεγάλη διαφορά στη μπαταρία με το ios που παρατηρείς είναι αυτό που ανέφερε Ο Αργύρης (@afilopou) πιο πίσω. Google play services κτλ. Βάλε και τα σκουπιδακια της Samsung και έδεσε το γλυκό. Ο μόνος τρόπος είναι αυτός που αναφέρεις αλλά χρειάζεται root. Αν δεν έχεις πρόβλημα προχώρα, σβήσε περιττά για σένα πράγματα και σίγουρα θα δεις βελτίωση στη μπαταρία. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Η αληθεια ειναι πως ειμαι καινουριος στο android και δεν γνωριζω τι ειναι αυτα που πρεπει να σβησω... Το μονο που εχω κανει μεχρι στιγμης ειναι να απενεργοποιησω καποιες εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω απο την διαχειριση εφαρμογων στις ρυθμισεις της συσκευης! Τι ειναι αυτα που μπορω να σβησω ανετα χωρις να εχει θεμα το κινητο και οι λειτουργιες του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Η αληθεια ειναι πως ειμαι καινουριος στο android και δεν γνωριζω τι ειναι αυτα που πρεπει να σβησω... Το μονο που εχω κανει μεχρι στιγμης ειναι να απενεργοποιησω καποιες εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω απο την διαχειριση εφαρμογων στις ρυθμισεις της συσκευης! Τι ειναι αυτα που μπορω να σβησω ανετα χωρις να εχει θεμα το κινητο και οι λειτουργιες του; Mετά το root της συσκευής σου μπορείς να διαβάσεις το παρακάτω νήμα όπου στο τέλος του πρώτου post θα βρεις και zip αρχείο με τη λίστα των εφαρμογών που μπορείς να απενεργοποιήσεις/διαγράψεις. http://forum.xda-developers.com/note5/general/guide-bloating-touchwizzing-note-5-t3184563 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Mετά το root της συσκευής σου μπορείς να διαβάσεις το παρακάτω νήμα όπου στο τέλος του πρώτου post θα βρεις και zip αρχείο με τη λίστα των εφαρμογών που μπορείς να απενεργοποιήσεις/διαγράψεις. http://forum.xda-developers.com/note5/general/guide-bloating-touchwizzing-note-5-t3184563 Με ενδιαφερει να κρατησω τον touchwiz και ολες τις λειτουργιες του κινητου και του s pen! Γινεται κατι τετοιο; Δεν γνωριζω καθολου απο android και μπορει οι ερωτησεις μου να φαινονται γελοιες, αλλα ειλικρινα ειμαι αρχαριος! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Εν τω μεταξυ σημερα διαβαζω φημη για 3600mAh στο S7 και κατ' επεκταση λογικα και στο Note 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Με ενδιαφερει να κρατησω τον touchwiz και ολες τις λειτουργιες του κινητου και του s pen! Γινεται κατι τετοιο; Δεν γνωριζω καθολου απο android και μπορει οι ερωτησεις μου να φαινονται γελοιες, αλλα ειλικρινα ειμαι αρχαριος! :p Φυσικά και γίνεται και οι ερωτήσεις δεν είναι γελοίες. Έτσι αρχίσαμε όλοι. Απλά είναι τόσα που μπορείς να σβήσεις ή που μπορεί να σε ενδιαφέρουν να κρατήσεις που μόνο εσυ θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο και να διαβάσεις. Μπορείς απο τη λίστα που δίνουν τα παιδιά στο xda να ξεκινήσεις με όσα καταλαβαίνεις. Π.χ. βλέπεις στη λίστα ότι μπορείς να διαγράψεις το ''com.yahoo.mobile.client.android.liveweather''. Αυτό όπως καταλαβαίνεις δε θα επηρεάσει αυτά που ανέφερες αρα το σβήνεις. Ξεκίνα σιγά σιγά με το disabledpackages-basic πακέτο απενεργοποίησης. Βασικά ξεκίνησε με το root αν φυσικά έχεις όρεξη και χρόνο να ασχοληθείς, γνωρίζοντας τα θετικά/αρνητικά του, τις συνέπειες κτλ. Ένα ένα τα βήματα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 παιδιά καλημέρα σήμερα έμαθα ότι θα μου στείλουν το note 5 από την Αμερική και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε σας παρακαλώ να μου πείτε εάν ξέρετε έχει ελληνικά; πιο μοντέλο πρέπει να ζητήσουν για να έχει μενού ελληνικό; σας ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Παίδες επανέρχομαι με το rooting του note 5... Χωρίς να έχω κάποιο benchmark από την pro-rooter περίοδο χρήσης (καθώς το ρούταρα μετά από 3 ημέρες από την αγορά του), παρατηρώ ότι με το root του chainfire, xposed v.79.1 και greenify με πάγωμα κάποιων εφαρμογών (facebook, messenger whatsapp, viber κλπ.) έχω συχνά - πυκνά κάποια dropped calls ή μηνύματα ειδοποίησής μου για χαμένες κλήσεις.. Έκανα ένα μικρό research στο internet και είδα ότι το θέμα γενικά απασχολεί, χωρίς όμως να μπορεί να αποδοθεί ασφαλώς στο rooting ή στο xposed, greenify κλπ. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Παίδες επανέρχομαι με το rooting του note 5... Χωρίς να έχω κάποιο benchmark από την pro-rooter περίοδο χρήσης (καθώς το ρούταρα μετά από 3 ημέρες από την αγορά του), παρατηρώ ότι με το root του chainfire, xposed v.79.1 και greenify με πάγωμα κάποιων εφαρμογών (facebook, messenger whatsapp, viber κλπ.) έχω συχνά - πυκνά κάποια dropped calls ή μηνύματα ειδοποίησής μου για χαμένες κλήσεις.. Έκανα ένα μικρό research στο internet και είδα ότι το θέμα γενικά απασχολεί, χωρίς όμως να μπορεί να αποδοθεί ασφαλώς στο rooting ή στο xposed, greenify κλπ. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο? Το greenify πιστεύω ότι φταίει... Μια φορά το δοκίμασα και είχα όλο προβλήματα ώσπου το απεγκατέστησα και όλα μια χαρά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Έχοντας κάνει το βασικό debloating με το package disabler, με gps στην μεσαία επιλογή, φωτεινότητα καρφωτή στην μέση, χωρίς greenify κτλ έφτανα σταθερά σε SOT 4 ώρες. Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ είμαι με 3g και μόνο όταν μπω σπίτι γυρνάω σε wifi. Η πρώτη δοκιμή ήταν να αντικαταστήσω την εφαρμογή και τον messenger του facebook με την εφαρμογή Folio. Η διαφορά που είδα ήταν ελάχιστη. Επόμενη δοκιμή ήταν να αφαιρέσω και το Folio app και να λειτουργήσω αποκλειστικά μέσω browser το facebook. Χτες πρώτη μέρα μπήκα σπίτι στο 50% μπαταρίας (μέχρι εκείνη την ώρα ανοιχτό συνέχεια το 3g με σερφάρισμα, κλήσεις κτλ) με 2 ώρες και 40 λεπτά SOT και όπως το βλέπω θα φτάσω άνετα τις 5 ώρες. Θυσιάζοντας ουσιαστικά μόνο τον messenger και τις ειδοποιήσεις του το κινητό αποδίδει πολύ καλύτερα (απόκριση στο άνοιγμα εφαρμογών κτλ) και η μπαταρία του αντέχει έξτρα 1 ώρα. Edited February 11, 2016 by equi Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Έχοντας κάνει το βασικό debloating με το package disabler, με gps στην μεσαία επιλογή, φωτεινότητα καρφωτή στην μέση, χωρίς greenify κτλ έφτανα σταθερά σε SOT 4 ώρες. Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ είμαι με 3g και μόνο όταν μπω σπίτι γυρνάω σε wifi. Η πρώτη δοκιμή ήταν να αντικαταστήσω την εφαρμογή και τον messenger του facebook με την εφαρμογή Folio. Η διαφορά που είδα ήταν ελάχιστη. Επόμενη δοκιμή ήταν να αφαιρέσω και το Folio app και να λειτουργήσω αποκλειστικά μέσω browser το facebook. Χτες πρώτη μέρα μπήκα σπίτι στο 50% μπαταρίας (μέχρι εκείνη την ώρα ανοιχτό συνέχεια το 3g με σερφάρισμα, κλήσεις κτλ) με 2 ώρες και 40 λεπτά SOT και όπως το βλέπω θα φτάσω άνετα τις 5 ώρες. Θυσιάζοντας ουσιαστικά μόνο τον messenger και τις ειδοποιήσεις του το κινητό αποδίδει πολύ καλύτερα (απόκριση στο άνοιγμα εφαρμογών κτλ) και η μπαταρία του αντέχει έξτρα 1 ώρα. Εκεί ακριβώς είναι το καλό του greenify (με rooting)... Περνάς όλες τις εφαρμογές chatting, messaging etc. και με το hybernation κοιμούνται ενώ δεν χάνεις ειδοποιήσεις στην ώρα τους. Το θέμα είναι ότι προς το παρόν αν γίνεις root (systemless) θα πρέπει να μείνεις root λόγω του battery drain που δημιουργείται στη συνέχεια εκτός κι αν ήδη έχει βρεθεί μία λύση σε αυτό... Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Σήμερα ψάχνω στης φωτογραφίες μου και βλέπω έχουν χαθεί όλα τα βίντεο που είχα τραβήξει.εχει τύχει σε κανέναν; που πήγαν; εξαφανίστηκαν όλα. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Σήμερα ψάχνω στης φωτογραφίες μου και βλέπω έχουν χαθεί όλα τα βίντεο που είχα τραβήξει.εχει τύχει σε κανέναν; που πήγαν; εξαφανίστηκαν όλα. Αν δεν τα έχεις διαγράψει κατά λάθος, αν δεν τα έχεις βάλει στην απόρρητη λειτουργία κατά λάθος (νομίζω έχει και το Νοτε 5 όπως το Νοτε 4) τότε μάλλον να κοιτάξεις μήπως κάηκε η κάρτα μνήμης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Που είναι η απορίτη λητουργεια; το note5 δεν έχει κάρτα μνήμης. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Που είναι η απορίτη λητουργεια; το note5 δεν έχει κάρτα μνήμης. Ναι σωστά μπερδεύτηκα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Ναι σωστά μπερδεύτηκα :P :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts