m7ixalis Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Πολυ όμορφη θήκη δεν προστατεύει ιδιαίτερα εκτός απο την πίσω πλευρά αλλά το όλο στυλ ταιριάζει στο νοτελι ,την παράγγειλα απο ebay και ήρθε πολύ γρήγορα ( 17 ήμερες ) . [/img] http://www.ebay.com/itm/361424025042?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Καμια θηκη με microsd otg εχουν βγαλει? Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) Λετε να δωσουν Νοτε 6 τωρα πολυ τρελο ακουγεται.... http://www.sammobile.com/2016/02/05/rumor-galaxy-note-6-will-come-to-europe-but-no-new-edge-handset/ αντι για να δωσουν το Νοτε 5 επιτελους Ευρωπη...... Edited February 5, 2016 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Παιρνουν ναρκωτικα εκει στη Samsung. ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! Ν-Α-Ρ-Κ-Ω-Τ-Ι-Κ-Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) Εγώ πάλι δεν βλέπω να λέει πουθενά ότι θα βγει τώρα note 6, αλλά ότι τον αύγουστο που θα βγει, φημολογείται ότι θα έρθει και στην ευρώπη κάτι που δεν έγινε με το 5αρι. Τίποτα το παρόλογο δηλαδή. Edited February 5, 2016 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Εγώ πάλι δεν βλέπω να λέει πουθενά ότι θα βγει τώρα note 6, αλλά ότι τον αύγουστο που θα βγει, φημολογείται ότι θα έρθει και στην ευρώπη κάτι που δεν έγινε με το 5αρι. Για τον Αυγουστο μιλαει και το αρθρο. Μαλλον παρανοησε ο φιλος απο πανω. Ας τα φερουμε ολα τουμπα και οτι κατσει. Α ρε Samsung, οτι ναναι εισαι ρε ****το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Και να βγει Αύγουστο το Note 6 εμείς θα το πάρουμε τα Νοέμβριο η τα Χριστούγεννα γιατί η τιμή του θα είναι τουλάχιστον 800 ευρώ... Άρα προς το παρόν μονόδρομος είναι το Note 5.. Εγώ είχα το μαύρο Note 5 για κανένα μήνα και εδώ και κοντά πάλι μήνα έχει που πήγα στο Silver γιατί έτυχε να μου δοθεί η ευκαιρία... Η συσκευή και το χρώμα τα σπάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Παίδες καλησπέρα. όλα καλά με το 5άρι αλλά αυτή η ram να μην πέφτει κάτω από το 60-65% είναι θέμα...Χάρηκα μόλις το πήρα, λέω με 4 bg ram τα έχω πολύ ελεύθερη ram αλλά δυστυχώς διαψεύστηκα καθώς με stock 5.1.1 και τις βασικές εφαρμογές (whatsapp, facebook, messenger, nova launcher) και με greenify κάποιες, η ελεύθερη ram παραμένει γύρω στα 1.2 gb.. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 και με greenify κάποιες, η ελεύθερη ram παραμένει γύρω στα 1.2 gb..Βαλε cm13 και θα έχεις 3GB ελεύθερα. Το θέμα με την ελεύθερη ram στα Android έχει εξαντληθεί και έχει κουράσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Παίδες καλησπέρα. όλα καλά με το 5άρι αλλά αυτή η ram να μην πέφτει κάτω από το 60-65% είναι θέμα...Χάρηκα μόλις το πήρα, λέω με 4 bg ram τα έχω πολύ ελεύθερη ram αλλά δυστυχώς διαψεύστηκα καθώς με stock 5.1.1 και τις βασικές εφαρμογές (whatsapp, facebook, messenger, nova launcher) και με greenify κάποιες, η ελεύθερη ram παραμένει γύρω στα 1.2 gb.. Βαλε cm13 και θα έχεις 3GB ελεύθερα. Το θέμα με την ελεύθερη ram στα Android έχει εξαντληθεί και έχει κουράσει. Unused RAM is wasted RAM...και όπως λέει και ο φίλος απο πάνω έχει κουράσει το θέμα γιατί δυστυχώς δε γνωρίζουμε (ακόμα) το πως λειτουργεί η ram στο android ή σε έναν υπολογιστη. Ενα ενδεικτικό άρθρο υπάρχει παρακάτω. http://www.androidcentral.com/ram-what-it-how-its-used-and-why-you-shouldnt-care Για μένα υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι στη ram της συσκευής απ όσο έχω καταλάβει αλλά όχι στο πόση έχει ελεύθερη (free ram) αλλά στο πως διαχειρίζεται η συσκευή την δεσμευμένη (cache ram+used ram). Μερικές φορές (ελάχιστες) έχω διαπιστώσει force closed εφαρμογών. Αυτό είναι καθαρά θέμα software και ελπίζουμε σε βελτίωση στο μέλλον. Edited February 6, 2016 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Βαλε cm13 και θα έχεις 3GB ελεύθερα. Το θέμα με την ελεύθερη ram στα Android έχει εξαντληθεί και έχει κουράσει. Cm13 στο note5? Δυστυχώς δεν υπάρχει για note5 Edited February 6, 2016 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 ,Λοιπόν περίμενα να περάσει ενας μηνας για να εκφράσω τη γνώμη μου γι'αυτο το τηλέφωνο. Τα 3 προηγούμενα μου ηταν meizu pro 5,g4,note 4. Αρχικά θα πω οτι μόλις το πήρα μαμά απογοητευτηκα λιγο απο τη ταχύτητα του ,μου φάνηκε καπως αργό και η μπαταρία του άσχημη. Ο επεξεργαστής έμενε awake 40% μαλλον καταναλωνε τη μπαταρία για πλακα. Δεν κρατήθηκα και ρουταρα και περασα Nameless Rom η οποία είναι μαμά και ο developer έχει αφαιρέσει πολλά services και εφαρμογές (700mb αντι 2Gb) Το τηλέφωνο μεταμορφώθηκε,έγινε ακαριαιο σε όλα, η μπαταρία διπλασιαστηκε σχεδον,οι εφαρμογές στο background δεν κλείνουν ποτέ, εκτος του Fb που το κλεινει συχνα πυκνα. Το πενακι ειναι στα καλύτερά του και οι σημειωσεις με κλειστη οθόνη δουλευουν υποδειγματικα. Μαλλον μιλαμε για το πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο αυτη τη στιγμή,το οποιο δουλεύει υποδειγματικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 ,Λοιπόν περίμενα να περάσει ενας μηνας για να εκφράσω τη γνώμη μου γι'αυτο το τηλέφωνο. Τα 3 προηγούμενα μου ηταν meizu pro 5,g4,note 4. Αρχικά θα πω οτι μόλις το πήρα μαμά απογοητευτηκα λιγο απο τη ταχύτητα του ,μου φάνηκε καπως αργό και η μπαταρία του άσχημη. Ο επεξεργαστής έμενε awake 40% μαλλον καταναλωνε τη μπαταρία για πλακα. Δεν κρατήθηκα και ρουταρα και περασα Nameless Rom η οποία είναι μαμά και ο developer έχει αφαιρέσει πολλά services και εφαρμογές (700mb αντι 2Gb) Το τηλέφωνο μεταμορφώθηκε,έγινε ακαριαιο σε όλα, η μπαταρία διπλασιαστηκε σχεδον,οι εφαρμογές στο background δεν κλείνουν ποτέ, εκτος του Fb που το κλεινει συχνα πυκνα. Το πενακι ειναι στα καλύτερά του και οι σημειωσεις με κλειστη οθόνη δουλευουν υποδειγματικα. Μαλλον μιλαμε για το πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο αυτη τη στιγμή,το οποιο δουλεύει υποδειγματικα. Άστα ρε Νικόλα τι θέλεις εσύ και μπλεκεσαι με Samsung ρε φίλε έλα από κει που σε περιμένουμε ωραία η nameless αλλά ο dev έχει ξεχάσει ότι την έχει βγάλει έχει να κάνει update από τον Νοέμβριο δεν είμαστε για τέτοια τηλέφωνα εμείς ;) Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Unused RAM is wasted RAM...και όπως λέει και ο φίλος απο πάνω έχει κουράσει το θέμα γιατί δυστυχώς δε γνωρίζουμε (ακόμα) το πως λειτουργεί η ram στο android ή σε έναν υπολογιστη. Ενα ενδεικτικό άρθρο υπάρχει παρακάτω. http://www.androidcentral.com/ram-what-it-how-its-used-and-why-you-shouldnt-care Για μένα υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι στη ram της συσκευής απ όσο έχω καταλάβει αλλά όχι στο πόση έχει ελεύθερη (free ram) αλλά στο πως διαχειρίζεται η συσκευή την δεσμευμένη (cache ram+used ram). Μερικές φορές (ελάχιστες) έχω διαπιστώσει force closed εφαρμογών. Αυτό είναι καθαρά θέμα software και ελπίζουμε σε βελτίωση στο μέλλον. Ηλία κάπως έτσι ειναι το θέμα της ram. Ενώ μπορεί να έχει 400 ελεύθερα το βλέπεις άλλοτε να κομπιαζει και άλλοτε οχι. Συνήθως το κόμπιασμα συμβαίνει μετά απο πολύ χρήση όπου το cache ειναι ψηλά η όταν βγαίνεις με home button απο τις εφαρμογές και έχουν μαζευτεί παρά πολλές σε πλήρη φάση. Το σίγουρο ειναι οτι χάνει την εκρηκτικότητα του όταν συμβαίνει. Όσο το είχα φρόντιζα να το αποφεύγω διαγράφοντας το cache τακτικά και βγαίνοντας με το back button. Συν Greenify και την άλλη εφαρμογή που διαγραφεί το bloat χωρίς ρουτ. Αυτά βαρέθηκα για να είμαι ειλικρινής. Πότε περιμένει επιτέλους να το λύσει αυτό το θέμα η Samsung? Δεν γίνεται το Μ8 να επηρεάζεται ελάχιστα απο την ram όσον αφορά την ταχύτητα και οι ναυαρχίδες της Samsung με τα 4 γίγα να θέλουν κόλπα απο μας για να κρατούν την φρεσκάδα τους. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Ηλία κάπως έτσι ειναι το θέμα της ram. Ενώ μπορεί να έχει 400 ελεύθερα το βλέπεις άλλοτε να κομπιαζει και άλλοτε οχι. Συνήθως το κόμπιασμα συμβαίνει μετά απο πολύ χρήση όπου το cache ειναι ψηλά η όταν βγαίνεις με home button απο τις εφαρμογές και έχουν μαζευτεί παρά πολλές σε πλήρη φάση. Το σίγουρο ειναι οτι χάνει την εκρηκτικότητα του όταν συμβαίνει. Όσο το είχα φρόντιζα να το αποφεύγω διαγράφοντας το cache τακτικά και βγαίνοντας με το back button. Συν Greenify και την άλλη εφαρμογή που διαγραφεί το bloat χωρίς ρουτ. Αυτά βαρέθηκα για να είμαι ειλικρινής. Πότε περιμένει επιτέλους να το λύσει αυτό το θέμα η Samsung? Δεν γίνεται το Μ8 να επηρεάζεται ελάχιστα απο την ram όσον αφορά την ταχύτητα και οι ναυαρχίδες της Samsung με τα 4 γίγα να θέλουν κόλπα απο μας για να κρατούν την φρεσκάδα τους. Και αρκεί αυτή η - πράγματι αληθινή - έλλειψη εκρηκτικοτητας κατά διαστήματα (που στην πραγματικότητα δεν επηρεάζει την καθημερινή σου χρήση) για να χάσεις ένα σωρό ευκολίες Κώστα (spen, Quick charge, Wireless charge, καλή κάμερα, καλή οθόνη, οικοσύστημα με σοβαρό smartwatch και Και Και). Χμμμ, δύσκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, το ότι μιλάμε για "προβλήματα", "κολλήματα" κτλ, εννοούμε για πράγματα οπου το 90% των χρηστών που δε βρίσκονται στα fora ούτε που θα πάρουν πρέφα. Το ότι έχουμε τη τρέλα μας και τα ψάχνουμε τόσο πολύ δε σημαίνει ότι είναι ενοχλητικό. Και επίσης το software του N5 δεν έχει σχέση με κανένα άλλο κακογραμμένο Samsung του παρελθόντος. Το Ν5 είναι το καλύτερο smartphone που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, το πιο πλήρες και το μοναδικό επαγγελματικό εργαλείο στο είδος του. Για μένα αξίζει τα λεφτά του μια χαρά. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλημέρα. Καθαρά προσωπική μου άποψη είναι ότι η μόνη διαφοροποίηση που το κάνει ξεχωριστό σε σχέση με τα άλλα κινητά, είναι το s-pen, για οποίον βέβαια το χρησιμοποιεί επί καθημερινής βάσης. Όσο αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, υπάρχουν και άλλα κινητά που κινούνται πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, το ότι μιλάμε για "προβλήματα", "κολλήματα" κτλ, εννοούμε για πράγματα οπου το 90% των χρηστών που δε βρίσκονται στα fora ούτε που θα πάρουν πρέφα. Το ότι έχουμε τη τρέλα μας και τα ψάχνουμε τόσο πολύ δε σημαίνει ότι είναι ενοχλητικό. Και επίσης το software του N5 δεν έχει σχέση με κανένα άλλο κακογραμμένο Samsung του παρελθόντος. Το Ν5 είναι το καλύτερο smartphone που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, το πιο πλήρες και το μοναδικό επαγγελματικό εργαλείο στο είδος του. Για μένα αξίζει τα λεφτά του μια χαρά. Μεταξύ μας και το note 3 & το note 4 ( και οι δύο εκδόσεις) τα αξίζουν τα λεφτά τους. Δεν νομίζω ότι το software του 5 κάνει τρελή διαφορά σε σχέση με τα 3-4 οπότε μην λέμε ότι εκεί δεν υπήρχε η πρέπουσα προσοχή. Και μην ξεχνάμε ότι η σειρά note πάντα ήταν η πιο προσεγμένη σε σχέση με τα s ή τα υπόλοιπα galaxy. Σχετικά με τα κολλήματα ούτε το 1/3 των απλών χρηστών δεν θα καταλάβει το lag οπότε ναι ' εμείς' που είμαστε φρικιά της τεχνολογίας κοιτάμε και το παραμικρό. Τέλος όλη η σειρά note από το 1 άξιζε τα λεφτά της αφού είναι καθαρά επαγγελματικό εργαλείο. Το note 5 όμως ότι και να λέμε ( τουλάχιστον για εμένα) αφού Ευρώπη δεν / και εγω δεν....... Αντε να δουμε για το 6 αν φυσικά υπάρξει γιατί you never know!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλημέρα. Καθαρά προσωπική μου άποψη είναι ότι η μόνη διαφοροποίηση που το κάνει ξεχωριστό σε σχέση με τα άλλα κινητά, είναι το s-pen, για οποίον βέβαια το χρησιμοποιεί επί καθημερινής βάσης. Όσο αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, υπάρχουν και άλλα κινητά που κινούνται πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο. Αυτό εννοείται. Το s-pen κάνει τη διαφορά. Όμως εκτός αυτού ενσωματώνει Όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά που βρίσκονται ναι μεν και σε άλλα κινητά αλλά όχι μαζί. Κορυφαία οθόνη, κορυφαία κάμερα, ασύρματη φόρτιση και ταχεία, κορυφαίο modem, κορυφαίο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών (2015), κορυφαίο δακτυλικό αποτύπωμα, κορυφαία ποιότητα κ.τ.λ. Για τα προσωπικά μου γούστα μόνο μια μεγαλύτερη μπαταρία θα επιθυμούσα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Αυτό εννοείται. Το s-pen κάνει τη διαφορά. Όμως εκτός αυτού ενσωματώνει Όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά που βρίσκονται ναι μεν και σε άλλα κινητά αλλά όχι μαζί. Κορυφαία οθόνη, κορυφαία κάμερα, ασύρματη φόρτιση και ταχεία, κορυφαίο modem, κορυφαίο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών (2015), κορυφαίο δακτυλικό αποτύπωμα, κορυφαία ποιότητα κ.τ.λ. Για τα προσωπικά μου γούστα μόνο μια μεγαλύτερη μπαταρία θα επιθυμούσα. Δεν διαφωνώ με τα γραφόμενα σου. Απλά για μένα προσωπικά και να μην παρεξηγηθώ, είναι κρίμα να αγοράζει κάποιος ένα τέτοιο κινητό και να μην χρησιμοποιεί καθόλου το s-pen, που είναι το σήμα κατατεθέν και υπάρχει ολόκληρο λειτουργικό βασισμένο σε αυτό. Όσο αφορά την μπαταρία για το επόμενο note πιστεύω θα ενσωματώνει 4000mah μπαταρία, χωρίς να είμαι κάποιος προφήτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Έχει προβεί κάποιος σε αγορά από το συγκεκριμένο μαγαζί; http://www.vnp.gr/kinita-tilefona/samsung-galaxy-note-5-dual-sim-32gb-lte-n920cd.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160208/f4d2576f71219081e9b6d5b86581cf38.jpg ξέρει κανείς τι είναι αυτό το πορτοκαλί ρολόι δίπλα στο όνομα; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Νομίζω είναι skype integration (το status) αν είσαι connected at the moment... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Έχει προβεί κάποιος σε αγορά από το συγκεκριμένο μαγαζί; http://www.vnp.gr/kinita-tilefona/samsung-galaxy-note-5-dual-sim-32gb-lte-n920cd.html Ναι πήρα εγώ ένα λευκό δικαρτο προ 10 ημερών, όλα ΟΚ και με εγγύηση ενός έτους. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νέα χρήση για το πενακι από το επόμενο μοντέλο.. http://techblog.gr/mobile/galaxy-note-s-pen-doubled-as-stand-8323/ Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Ναι πήρα εγώ ένα λευκό δικαρτο προ 10 ημερών, όλα ΟΚ και με εγγύηση ενός έτους. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νέα χρήση για το πενακι από το επόμενο μοντέλο.. http://techblog.gr/mobile/galaxy-note-s-pen-doubled-as-stand-8323/ Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts