Jump to content

Samsung Galaxy Note 5

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο σημερα και εγω στην παρεα του note 5 μετα απο τρια χρονια μακρυα απο αντροιντ. Εδω μαλαισια που μενω το πουλανε επισημα και το τσιμπησα απο την samsung. Τρομερο το κινητο απο θεμα design , ταχυτητα κλπ. Υπαρχει τροπος να κλεισω το fast charging; νομιζω η γρηγορη φορτιση δεν ειναι καλη για την μπαταρια σωστα;

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στην παρέα.

Είμαι ένα κλικ πριν αγοράσω και εγώ το note 5 από ebay, μένω Αγγλία προς το παρόν και το βρίσκω από 440 μέχρι 490 λίρες αν και με κολλάει λίγο η διαφορά αυτή.

Από ότι έψαξα το sm n920c παίζει και Ελλάδα και Αγγλία νομίζω στο δίκτυο που έχω εδώ δεν παίζει το 2g μόνο αλλά μικρό το κακό μιας και πιάνω 4g σχεδόν παντού.

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν έχει region lock και αν πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία να το ενεργοποιήσω είτε με ελληνική είτε με αγγλική κάρτα στην αρχή?

Επίσης το 920c προτείνετε περισσότερο για Ελλάδα? Το s pen υποστηρίζει ελληνικά?

Το συγκεκριμένο έχει 1 χρόνο εγγύηση από το seller και 14 μέρες να το στείλεις πίσω και επιστροφή χρημάτων.

Έχω βρει και το μαύρο και το ασήμι απλά πιστεύω ότι το δεύτερο θα γυαλίζει σαν καθρέφτης, δεν ξέρω μιας και δεν το έχω δει από κοντά αν το έχει κάποιος ας μου πει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλημερα,εχω παρατηρησει 2 bugs στην συσκευη(ισως να φταιει το τηλ μου και να μην ειναι γενικο το φαινομενο).

1)Ενω οδηγουσα μου κοπηκε η γραμμη.Αυτο εγινε με 3 διαφορετικα ατομα.Εχω wind.Απενεργοποιησα το 4g(που ουτως ή αλλως δεν εχει η πολη μου) και δεν μου ξαναεκανε το προβλημα.Θα το παρακολουθησω.

2)Το τηλ δεν μπορει να συγχρονισει τις επαφες του Fb.

Ν920Ι

Θα μπορούσε κάποιο παιδί που έχει ρουτάρει το n9208 να προτείνει κάποιον αξιόπιστο pre-rooted kernel ( π.χ. xiaulu, Arter 7.0 beta 1, spaceX) χωρίς random reboot και με καλή διαχείριση ενέργειας (και προφανώς να πάιζει το dual sim...)?

υπάρχει κάποιος τρόπος/προγραμμα όταν σε παίρνουν τηλέφωνο να τους το κλείνει αυτόματα? κάτι σαν το αντιστοιχο των iphones...

η επιλογη do not disturb που έχει απλά δεν σε ενημερώνει ότι έχεις τηλέφωνο δεν τους το κλείνει.... δεν με ενδιαφέρει μια απλή σίγαση....

Edited by Peronoforos

Καλησπέρα. Το περιμενω σε titanium silver 64gb. Εάν το ρουταρω θα παίρνω Ota updates? Ευχαριστώ

Όχι, δεν θα παίρνεις updates.

υπάρχει κάποιος τρόπος/προγραμμα όταν σε παίρνουν τηλέφωνο να τους το κλείνει αυτόματα? κάτι σαν το αντιστοιχο των iphones...

η επιλογη do not disturb που έχει απλά δεν σε ενημερώνει ότι έχεις τηλέφωνο δεν τους το κλείνει.... δεν με ενδιαφέρει μια απλή σίγαση....

Αν κατάλαβα, θέλεις απόρριψη κλήσης. Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις στον dialer. Δεν έχω το note 5 , αλλά όλα τα samsung έχουν απόρριψη και μάλιστα η εφαρμογή αυτή είναι κορυφαία στη λειτουργία της.

Όχι, δεν θα παίρνεις updates.

Αν κατάλαβα, θέλεις απόρριψη κλήσης. Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις στον dialer. Δεν έχω το note 5 , αλλά όλα τα samsung έχουν απόρριψη και μάλιστα η εφαρμογή αυτή είναι κορυφαία στη λειτουργία της.

Έχει μεμονωμένους αριθμούς δεν έχει επιλογή για όλες τις εισερχόμενες...πραγμα περιεργο...

Έχει μεμονωμένους αριθμούς δεν έχει επιλογή για όλες τις εισερχόμενες...πραγμα περιεργο...

Η επιλογή block anonymous calls που υπαρχει κατω απο το πεδιο οπου μπορεις να βαλεις ενα αριθμο απο τις επαφες σου;

Edit : Οκ ειδα οτι θες να κλεινει ολες τις εισερχομενες.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ρε παιδιά το πήρα και εγώ σήμερα το κλικ του home button όταν το πατάς είναι πολύ δυνατό καμιά σχέση με του s6 που έχω που δεν ακούγετε καθόλου. Είναι το ίδιο και σε εσάς η να το πάω πίσω ?να επισημάνω ότι το κουμπί δεν παίζει ούτε δυσκολεύει να κλίκαρει απλά ο ήχος του είναι λες και ανοιγοκλείνεις διακόπτη

Καλήμερα παιδιά. Πρώτη φορά note και δεν ξέρω πως κάνω φακέλους για να ταξινόμηση τις εφαρμογές. Μπορεί να με βοηθήσει καποιος?

Καλήμερα παιδιά. Πρώτη φορά note και δεν ξέρω πως κάνω φακέλους για να ταξινόμηση τις εφαρμογές. Μπορεί να με βοηθήσει καποιος?

Μπαινεις στις εφαρμογες.Επανω δεξια εχει ενα κουμπι Edit.Το πατας και ολα τα εικονιδια των εφαρμογων βγαζουν ενα ασπρο κυκλο με μια κοκκινη γραμμη.Πατας παρατεταμενα το εικονιδιο της εφαρμογης που θες και το σερνεις επανω στο εικονιδιο της εφαρμογης που θελεις να ειναι μαζι σε φακελο.Τελος πατας το Done και εισαι ετοιμος.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ρε παιδιά το πήρα και εγώ σήμερα το κλικ του home button όταν το πατάς είναι πολύ δυνατό καμιά σχέση με του s6 που έχω που δεν ακούγετε καθόλου. Είναι το ίδιο και σε εσάς η να το πάω πίσω ?να επισημάνω ότι το κουμπί δεν παίζει ούτε δυσκολεύει να κλίκαρει απλά ο ήχος του είναι λες και ανοιγοκλείνεις διακόπτη

Έτσι είναι τα περισσότερα note 5. Από μοντέλο σε μοντέλο η σαμμυ τα αλλάζει.. Πάτα το είτε στην άκρη αν σε ενοχλεί, είτε βάλε το easyhome for Samsung για να μη το πατάς καθόλου...

Έτσι είναι τα περισσότερα note 5. Από μοντέλο σε μοντέλο η σαμμυ τα αλλάζει.. Πάτα το είτε στην άκρη αν σε ενοχλεί, είτε βάλε το easyhome for Samsung για να μη το πατάς καθόλου...

προσωπικά το swipe home button θα πρότεινα εγώ. πολύ πιο γρήγορο σε ταχύτητα. με υποστήριξη gestures....

σε όλα τα κινητά με hardware home button το βάζω.....

άρχισα να συνηθίζω το note 5..... ενώ έπαιρνα το s6 edge μου για μεγαλύτερη ευκολία έξω από το σπίτι, τώρα μου λείπει....

εν το μεταξύ παρατήρησα ότι η μέγιστη φωτεινότητα του s6 edge στο manual, είναι το 50% φωτεινότητας στο μάνουαλ του note 5..... τι έχουν καταφέρει εκεί στη samsung.......

προσωπικά το swipe home button θα πρότεινα εγώ. πολύ πιο γρήγορο σε ταχύτητα. με υποστήριξη gestures....

σε όλα τα κινητά με hardware home button το βάζω.....

άρχισα να συνηθίζω το note 5..... ενώ έπαιρνα το s6 edge μου για μεγαλύτερη ευκολία έξω από το σπίτι, τώρα μου λείπει....

εν το μεταξύ παρατήρησα ότι η μέγιστη φωτεινότητα του s6 edge στο manual, είναι το 50% φωτεινότητας στο μάνουαλ του note 5..... τι έχουν καταφέρει εκεί στη samsung.......

Με χαλάει να κάνω gestures για να προσομοιασω τη χρήση ενός κουμπιού. Αλλά αυτό είναι θέμα προτιμήσεων.

Για τη φωτεινότητα έτσι είναι. Το μικρό s6 edge έχει πολύ χαμηλή φωτεινότητα, δυστυχώς.

Μια ερωτηση μονο...το πηρες καπου απο Ελλαδα ...και σκεφτεσαι να το πας πισω?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Με χαλάει να κάνω gestures για να προσομοιασω τη χρήση ενός κουμπιού. Αλλά αυτό είναι θέμα προτιμήσεων.

Για τη φωτεινότητα έτσι είναι. Το μικρό s6 edge έχει πολύ χαμηλή φωτεινότητα, δυστυχώς.

Το είχα και εγώ στο s6 και παρατηρούσα ότι μου έτρωγε πολύ μπαταρία. Σαν εφαρμογή είναι βολική μιας και τα gestures ειδικά σε τέτοιες μεγάλες συσκευές έχουν αποδειχθεί πολύ χρήσιμα.

Μια ερωτηση μονο...το πηρες καπου απο Ελλαδα ...και σκεφτεσαι να το πας πισω?

Το πήρα από eBay είμαι Αγγλία. Τώρα Τρίτη μέρα έχει στρώσει δεν ακούγεται όσο ακουγόταν πρώτη φορά. Είχα βάλει και οινόπνευμα στο κουμπί είδα να το κάνουν κάποιοι στο ίντερνετ με κάτι οδηγούς. Δεν είδα κάποια διάφορα .Μέχρι τώρα όλα καλά δεν σκέφτομαι να το πάω πίσω

Το πήρα από eBay είμαι Αγγλία. Τώρα Τρίτη μέρα έχει στρώσει δεν ακούγεται όσο ακουγόταν πρώτη φορά. Είχα βάλει και οινόπνευμα στο κουμπί είδα να το κάνουν κάποιοι στο ίντερνετ με κάτι οδηγούς. Δεν είδα κάποια διάφορα .Μέχρι τώρα όλα καλά δεν σκέφτομαι να το πάω πίσω

Επειδή τα ξέρω αυτά τα συναισθήματα..Ψυχολογικά ειναι όλα αυτά, της πρώτης εβδομάδας.Τα εχω και εγω, δυστυχώς!

Θα δεις που σε δυο εβδομάδες θα το εχεις ξεχάσει τελειως. :p

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Μετα από αρκετες μερες κατοχης, μπορω να πω με βεβαιοτητα πως πρόκειται για το καλυτερο νοτε που εδωσε η σαμμυ (μεχρι το επομενο φυσικα). Κορυφαια καμερα, μπαταρια όπως πρεπει να είναι (ειδα, μαλιστα βελτιωση, σε σχεση με τις πρωτες μερες), σφαιρα σε όλα (δοκιμασα όλα τα κορυφαια ανδροειδη επωνυμα και κινεζικα), είναι μπροστα με χαρακτηριστικη ανεση από τον SD810 του ανταγωνισμου, για το 2015 παιζει μονο του λοιπον. Τεραστιο φαουλ της σαμμυ, που δεν το κυκλοφορησε στην ευρωπη, αν τελικα λανσαριστεί το 2016 θα είναι ηδη πολύ αργα...

Παίδες το samsung pay το δοκίμασε κανείς; με την τεχνολογία που και καλά είναι σαν να περνάς την κάρτα απο το μηχάνημα; Δουλεύει εδώ ελλάδα;

Παίδες το samsung pay το δοκίμασε κανείς; με την τεχνολογία που και καλά είναι σαν να περνάς την κάρτα απο το μηχάνημα; Δουλεύει εδώ ελλάδα;

Να δουλευει Ελλαδα? :lol::):confused::(

Να δουλευει Ελλαδα? :lol::):confused::(

Σωστό κι αυτό! Ήταν ένα ακόμα καλός λόγος για να αγοράσεις το κινητό!

Μετα από αρκετες μερες κατοχης, μπορω να πω με βεβαιοτητα πως πρόκειται για το καλυτερο νοτε που εδωσε η σαμμυ (μεχρι το επομενο φυσικα). Κορυφαια καμερα, μπαταρια όπως πρεπει να είναι (ειδα, μαλιστα βελτιωση, σε σχεση με τις πρωτες μερες), σφαιρα σε όλα (δοκιμασα όλα τα κορυφαια ανδροειδη επωνυμα και κινεζικα), είναι μπροστα με χαρακτηριστικη ανεση από τον SD810 του ανταγωνισμου, για το 2015 παιζει μονο του λοιπον. Τεραστιο φαουλ της σαμμυ, που δεν το κυκλοφορησε στην ευρωπη, αν τελικα λανσαριστεί το 2016 θα είναι ηδη πολύ αργα...

εγω ειμαι ετοιμος να δωσω το Νοτε 4 και αναμενο τον Ιανουαριο να δω τι θα κανει μακαρι να το δωσει! αλλιως θα το ξανα παρω παλι καινουριο μου φαινεται! ελεγα να παω σε Edge+ αλλα χωρις πενακι παρα πολυ δυσκολα........!!!

εγω ειμαι ετοιμος να δωσω το Νοτε 4 και αναμενο τον Ιανουαριο να δω τι θα κανει μακαρι να το δωσει! αλλιως θα το ξανα παρω παλι καινουριο μου φαινεται! ελεγα να παω σε Edge+ αλλα χωρις πενακι παρα πολυ δυσκολα........!!!

Ήδη πάντως σε κάποια καταστηματα έχουν βάλει αναμενεται. (Σκρουτζομαγαζα)Σε τηλεφωνικη επικοινωνια μου ειπανε πριν το τελος του ετους μπορει και τέλος του μήνα.

ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE!

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 5