galanakop Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Το C είναι το δικό μου. Όλα καλά και ελληνικά. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 παιδιά firmware SM-N920CD δέν βρήκα πουθενά .. κάπου που διάβασα λένε οτι το SM-N920CD γράφει μέσα οτι είναι SM-N920C και οτι στο κουτί μόνο γράφει duos... δηλαδή φοράνε το ίδιο firmware. εχει δεί κανείς πουθενά SM-N920CD firmware? κατεβάζω μια νοτιο αφρική να δω τι παίζει.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Θεε μου, τι διαβαζω τωρα! Την option να υπάρχει η υποδοχή της sd και όποιος δεν θέλει να μην την χρησιμοποιεί, γιατι την αφαιρούμε απο το τραπέζι ετσι απλα? Που θα δημιουργούσε πρόβλημα στην ultra lightning fast speed λειτουργία της συσκευης? Δωσε μου option 32GB super duper extra fast memory και ασε μου την τρις-κακομοιρη sd, να βάζω τα mp3 μου, να τραβάω τα βιντεακια μου (4Κ παρακαλω), ενω φυσικά ολες τις 34567 εφαρμογές μου, με τα data τους, να τα εχω στην on board ddr45000 μνήμη του. Ειναι τόσο παράλογο δηλαδη? Ή μήπως αρχίζουν να φτιάχνονται holy grails και απο αυτη την πλευρά του ωκεανού? Σορρυ για το off topic αφου εχουν συζητηθει αλλου αυτα αλλα δεν μπόρεσα να κρατηθώ! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Παιδες καλησπερα! Εχω την παρουσα φαση αιφον 6 και επειδη εχω σιχαθει την βαρεως κατω απο απαραδεκτη μπαταρια του ειμαι αποφασισμενος να κανω κινηση για κινητο τησ σειρασ ΝΟΤΕ! Ιδου το δειλημμα μου.εληξε το συμβολαιο μου και επειδη θα βαλω και σταθερα και ιντερνετ και ΤV σε βονταφον κτλ μπορουσα να το κυνηγησω και να παρω το ΝΟΤΕ 4 σε καλη τιμη.. Απο την αλλη ομως μου αρεσει παρα πολυ το ΝΟΤΕ 5 το οποιο δεν κυκλοφορει Ευρωπη..οπως το βλεπω εδω και καιρο, θα αργησουν πολυ και τα σκρουντζομαγαζζα να το φερουν..και οταν πια το φερουν αμα το ξεκινησουν απο τα 900...κλαφτα χαραλαμπε, παμε χριστουγεννα για να ελθει σε μια ανεκτη τιμη. Τι θα με συμβουλευετε να κανω?ξερω καλα ολα τα + και τα - της καθεμιας συσκευης.Please advise! Τα φωτα σας συντεκνοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 παιδιά firmware SM-N920CD δέν βρήκα πουθενά .. κάπου που διάβασα λένε οτι το SM-N920CD γράφει μέσα οτι είναι SM-N920C και οτι στο κουτί μόνο γράφει duos... δηλαδή φοράνε το ίδιο firmware. εχει δεί κανείς πουθενά SM-N920CD firmware? κατεβάζω μια νοτιο αφρική να δω τι παίζει.. λοιπόν το ODIN δεν με αφήνει να βαλω firmware του SM-N920C . Υπάρχει καποιος τρόπος να κάνω force το update? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Α.... Κώστα, και κάτι ακόμα: Και το note 4 και το note edge ήταν αρκετά λεπτά (σε πάχος). Αυτό είναι ακόμα πιο λεπτό? Αν είναι σαν το s6, τότε είναι τζιτζικόφτερο. Στο κράτημα τι λέει? Γιατί το note 4, ακόμα και με το καπάκι από πίσω, εμένα μου φαίνεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ότι γλιστράει.... καμμία σιγουριά στο κράτημα γυμνό.... Ίσως να φταίνε και οι "κοφτρερές" ακμές που έχει περιμετρικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Α.... Κώστα, και κάτι ακόμα: Και το note 4 και το note edge ήταν αρκετά λεπτά (σε πάχος). Αυτό είναι ακόμα πιο λεπτό? Αν είναι σαν το s6, τότε είναι τζιτζικόφτερο. Στο κράτημα τι λέει? Γιατί το note 4, ακόμα και με το καπάκι από πίσω, εμένα μου φαίνεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ότι γλιστράει.... καμμία σιγουριά στο κράτημα γυμνό.... Ίσως να φταίνε και οι "κοφτρερές" ακμές που έχει περιμετρικά... Γενικά αισθάνεσαι ότι κρατάς μικρότερο τηλέφωνο γιατί εκτός ότι έχουν μικρύνει ελάχιστα τις διαστάσεις, οι καμπύλες στα πίσω πλαϊνά το κάνουν να φωλιάζει στην παλάμη σου. Πολύ καλύτερη αίσθηση στο χέρι. Γλυστρά όμως αν και στο γυαλί το χέρι κολλάει περισσότερο απ ότι σε μέταλλο. Εγώ το έχω με την original crystal back cover η οποία είναι από καλό πλαστικό που μοιάζει με γυαλί και έχει την ίδια αίσθηση. Δεν παρέχει πλήρη προστασία αλλά απολαμβάνω το τηλέφωνο σαν να μην έχω θήκη. Έχω βάλει κι ένα nilikin tempered glass και τέλος. Κι ένα χθεσινό screen shot με χρόνο οθόνης και χρήση 60-40 wifi/3g EDIT Το screenshot από το gsm ανεβηκε κατα λαθος και ειναι απο το Note edge. [ ATTACH]63935[/ATTACH] Edited September 16, 2015 by Te_salat διαγραφή λαθους screen shot Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 λοιπόν το ODIN δεν με αφήνει να βαλω firmware του SM-N920C . Υπάρχει καποιος τρόπος να κάνω force το update? Για την ακριβεια τα SM-N920C και SM-N920CD ειναι το ιδιο variant, με το δευτερο να ειναι το δικαρτο. Αν δεν περναει για την ωρα δε μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Για την ακριβεια τα SM-N920C και SM-N920CD ειναι το ιδιο variant, με το δευτερο να ειναι το δικαρτο. Αν δεν περναει για την ωρα δε μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα... το εχω κανει root και εχω βαλει και twpr δεν υπαρχει τρόπος? Δεν με αφήνει να βάλω ουτε ιδιο μοντελο αλλα διαφορετικο csc, να βάλω δηλαδή Μαλαισίας π.χ μήπως έχει διαφορά.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 το εχω κανει root και εχω βαλει και twpr δεν υπαρχει τρόπος? Δεν με αφήνει να βάλω ουτε ιδιο μοντελο αλλα διαφορετικο csc, να βάλω δηλαδή Μαλαισίας π.χ μήπως έχει διαφορά.. Δεν αρκει να βαλεις rom με διαφορετικο CSC. Δες -αφου εριξες ηδη custom recovery- αν υπαρχει custom rom βασισμενη σε μια απο αυτες που κυκλοφορουν στα UAE (το ξερω οτι δε θα βρεις ευκολα, οποτε σε αυτη την περιπτωση απλα κανεις υπομονη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Δεν αρκει να βαλεις rom με διαφορετικο CSC. Δες -αφου εριξες ηδη custom recovery- αν υπαρχει custom rom βασισμενη σε μια απο αυτες που κυκλοφορουν στα UAE (το ξερω οτι δε θα βρεις ευκολα, οποτε σε αυτη την περιπτωση απλα κανεις υπομονη). κάτι τέτοιο? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=62695412&postcount=13 εριξα την παραπανω ROM και ολα δουλεψαν σωστά εκτος το οτι εχασα το dual sim μάλλον επειδη ηταν sm-n920l. Υπάρχει πουθενα να φλασάρω μόνο το modem της sm-n920c sm-n920cd_ Edited September 17, 2015 by TheWizard Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) κάτι τέτοιο? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=62695412&postcount=13 εριξα την παραπανω ROM και ολα δουλεψαν σωστά εκτος το οτι εχασα το dual sim μάλλον επειδη ηταν sm-n920l. Υπάρχει πουθενα να φλασάρω μόνο το modem της sm-n920c sm-n920cd_ Και αν δεν βρείς το κάνεις μόνος σου υβριδικό μισό μισό... :lol: πλέον όλα δουλεύουν σούπερ με TWPR και ROOT ενσωματωμένο :D Edited September 17, 2015 by TheWizard Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Κανείς δεν είπε καλά έκανε. Γράψαμε για τα προτερήματα της εσωτερικής και οτι δεν μας ενοχλεί κατι που είναι προσωπική άποψη αυτού που την εκφράζει. Το σωστό θα ήταν να ξεκινά από 64 γιγα αφού αφαίρεσε την εσωτερική. Όταν λες (όχι εσύ προσωπικά) τα θετικά είναι πολλά και να μπει η sd στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, η κοινή λογική καταλαβαίνει ότι καλά έκανε η Samsung. Μη δικαιολογούμε όποια μαρκετινίστικη κίνηση κάνει η Samsung, ιδίως όταν βλάπει εμάς τους χρήστες. Αλλιώς από χρήστες γινόμαστε οπαδοί με παρωπίδες, έτοιμοι να βρούμε τρόπους να δικαιολογήσουμε με κάθε τρόπο την εταιρεία (Αpple anyone?). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Όταν λες (όχι εσύ προσωπικά) τα θετικά είναι πολλά και να μπει η sd στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, η κοινή λογική καταλαβαίνει ότι καλά έκανε η Samsung. Μη δικαιολογούμε όποια μαρκετινίστικη κίνηση κάνει η Samsung, ιδίως όταν βλάπει εμάς τους χρήστες. Αλλιώς από χρήστες γινόμαστε οπαδοί με παρωπίδες, έτοιμοι να βρούμε τρόπους να δικαιολογήσουμε με κάθε τρόπο την εταιρεία (Αpple anyone?). Δεν δικαιολογώ την Samsung. Την κράζω με κάθε ευκαιρία και ειδικά στο θέμα με τις SD cards όπου αρκετές συσκευές στο παρελθόν από δική της ευθύνη δεν σταματουσαν την αναζήτηση media στις κάρτες, για τον αιφνίδιο θάνατο sd εκτός των δικών της και πολλά άλλα. Θες να δεις πόσο αργό έγινε το S4 zoom μου μόλις του έβαλα την κάρτα από το Note edge με το περιεχόμενο της? Αν δεν την κάνω format έτσι θα συνεχίσει να σέρνεται. Γι αυτό προτιμώ τις εσωτερικές σύγχρονες μνήμες. To λάθος της Samsung είναι ότι μιμείται την Apple στις χρεώσεις. Αν είχε δώσει τα 64 gb στην τιμή των 32 θα ήταν μια χαρά. Τέλος τα off topic. @@@ Σήμερα τσέκαρα για το θέμα του ροζ και τα S6+ του mall. Το έχουν και εκείνα. Πιστεύω ότι και παίζει με τα κρύσταλλα στην προσπάθεια να μην υπάρχουν αντανακλάσεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Όταν λες (όχι εσύ προσωπικά) τα θετικά είναι πολλά και να μπει η sd στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, η κοινή λογική καταλαβαίνει ότι καλά έκανε η Samsung. Μη δικαιολογούμε όποια μαρκετινίστικη κίνηση κάνει η Samsung, ιδίως όταν βλάπει εμάς τους χρήστες. Αλλιώς από χρήστες γινόμαστε οπαδοί με παρωπίδες, έτοιμοι να βρούμε τρόπους να δικαιολογήσουμε με κάθε τρόπο την εταιρεία (Αpple anyone?). Η δικη μου "κοινη" λογικη λεει ότι καλως εκανε και αφησε την sd στο χρονοντουλαπο της ιστοριας και κακως δεν δινει μεγαλύτερες εκδοσεις στα ιδια χρηματα (πχ στα 800 να δινει την 64αρα σαν standard). Ετερον εκάτερον... ΥΓ το "κοινη" σε εισαγωγικα, για να καταδειξω ότι εχει να κανει με το πως το βλεπει ο καθενας... @The Wizard χαιρομαι που εβγαλες ακρη, τωρα ειδα το μηνυμα σου και θα σου προτεινα να βαλεις modem αλλης εκδοσης. Το εκανες ηδη, όμως... οποτε... well done... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Η δικη μου "κοινη" λογικη λεει ότι καλως εκανε και αφησε την sd στο χρονοντουλαπο της ιστοριας και κακως δεν δινει μεγαλύτερες εκδοσεις στα ιδια χρηματα (πχ στα 800 να δινει την 64αρα σαν standard). Ετερον εκάτερον... ΥΓ το "κοινη" σε εισαγωγικα, για να καταδειξω ότι εχει να κανει με το πως το βλεπει ο καθενας... @The Wizard χαιρομαι που εβγαλες ακρη, τωρα ειδα το μηνυμα σου και θα σου προτεινα να βαλεις modem αλλης εκδοσης. Το εκανες ηδη, όμως... οποτε... well done... δυστυχώς δεν βρήκα άλλη έκδοση modem που να την δέχεται... οπότε κράτησα ίδια έκδοση modem και άλλαξα το υπόλοιπο system.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 δυστυχώς δεν βρήκα άλλη έκδοση modem που να την δέχεται... οπότε κράτησα ίδια έκδοση modem και άλλαξα το υπόλοιπο system.. Χαχαχαχα βρε αθεοφοβε, τι εκρηκτικό μίγμα είναι αυτο που δημιουργησες; παίζουν όλα καλά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 (edited) Για την ώρα όλα παίζουν εκτός NFC που έχει φάει κόλλημα .. Πιστεύω οτι αν έβρισκα να φλασάρω ενα πιο φιλικο modem δεν θα ειχε πλεον προβλημα.. Edited September 18, 2015 by TheWizard Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Για την ώρα όλα παίζουν εκτός NFC που έχει φάει κόλλημα .. Πιστεύω οτι αν έβρισκα να φλασάρω ενα πιο φιλικο modem δεν θα ειχε πλεον προβλημα.. Υπομονή. Σε μία δύο εβδομάδες θα έχουν βγει καλές μαγειρεμενες ρομ. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα galaxy note 5 SM-N920A που ειναι στην AT&T αλλά ο πωλητής λέει πως ειναι unlocked και απλά να κοιτάξω αν υποστηρίζει το 4g ο πάροχος μου. Γνωρίζει κάποιος αν θα λειτουργεί σωστά στην Ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 @@@ Σήμερα τσέκαρα για το θέμα του ροζ και τα S6+ του mall. Το έχουν και εκείνα. Πιστεύω ότι και παίζει με τα κρύσταλλα στην προσπάθεια να μην υπάρχουν αντανακλάσεις. και εγω πιστευω δεν εχει κανενα προβλημα,ειναι ζητημα επιλογης για να φαινεται καλυτερα κατω απο τον ηλιο μαλλον. Αν ηταν προβλημα,δεν θα αλλαζε θεση η ροζ αντανακλαση αναλογα με το πως κουναμε το κινητο κατω απο τον ηλιο. Επισης το γεγονος οτι αυτο φαινεται αποκλειστικα κατω απο τον ηλιο και με τερμα την φωτεινοτητα και μονο σε ασπρο,μαλλον δεν εχει να κανει με το display αλλα με το gorilla. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα galaxy note 5 SM-N920A που ειναι στην AT&T αλλά ο πωλητής λέει πως ειναι unlocked και απλά να κοιτάξω αν υποστηρίζει το 4g ο πάροχος μου. Γνωρίζει κάποιος αν θα λειτουργεί σωστά στην Ελλαδα; Δες εδώ!. Πολύ χρήσιμο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Δες εδώ!. Πολύ χρήσιμο site. Ευχαριστώ πολύ!:cool: Λειτουργεί τελικά κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Για την ώρα όλα παίζουν εκτός NFC που έχει φάει κόλλημα .. Πιστεύω οτι αν έβρισκα να φλασάρω ενα πιο φιλικο modem δεν θα ειχε πλεον προβλημα.. Δοκίμασες ταυτόχρονα και τις δύο κάρτες φίλε μου? Αν ναι από μπαταρία τι βλέπεις? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 (edited) Δοκίμασες ταυτόχρονα και τις δύο κάρτες φίλε μου? Αν ναι από μπαταρία τι βλέπεις? ναι τις εχω δοκιμάσει μια telecom και μια wind (σε roaming είμαι Γερμανία :D). απο μπαταρία θα δείξει μια και το εχω και κατεβάζει χάρτες Ηere και Νavigon αρκετά giga.. Εχω παρατηρήσει οτι δεν πιάνω LTE όπως με το Note 4 πρέπει να του λείπουν κάποιες μπάντες.. κατα τα αλλα είναι το εργαλείο που έψαχνα και κουβαλάω και μια συσκευή λιγότερη... Edited September 18, 2015 by TheWizard Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts