Jump to content

Doogee F5

p_under
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ από babggood το πήρα. Σήμερα έκλεισε μήνα στα χέρια μου και δόξα τω θεό (αν εξαιρέσω τη μια φόρα που έσβησε από μπαταρία και έκανε 45' να πάρει μπρος) όλα πάνε ρολόι μέχρι στιγμής.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

όχι φίλε μου .... δεν νομίζω ότι είναι θέμα gearbest ... κάτι άλλο συμβαίνει και η εταιρία θα πρέπει να πάρει σοβαρά μέτρα αν θέλει να λέγεται "σοβαρή" (μιλάω για την DOOGEE) δεν δικαιολογείται τόση μαζική επιστροφή της συγκεκριμένης συσκευής !

Αν διαβάσετε στο net το τι επιστροφές γίνονται απο όλο τον κόσμο θα καταλάβετε ... (εγώ το πήρα απο banggood)

Άρα φταίει η DOOGEE η οποία για να καλύψει την μεγάλη ζητηση που υπήρχε,καθώς δεχόταν προπαραγγελίες χωρίς να έχει κυκλοφορήσει ακόμα το κινητό,το μόνο που έκανε ήταν παραγωγή και περιορισμένος έλεγχος του προιόντος στη γραμμή παραγωγής,να δεί τα ελαττώματα του και να τα διορθώσει!

Πιστεύω οτι είναι και λογικο εν μέρη...δεν ήταν έτοιμη η εταιρία να αντιμετωπίσει τη ζήτηση του κινητού σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γι αυτό είναι DOOGEE και δεν είναι samsung!

Γι αυτό είναι DOOGEE και δεν είναι samsung!

Χαχαχα. Γελάω όχι για να σε κοροϊδέψω giannisfrg, προς Θεού. Αλλά, έτσι για την ιστορία μιας και μιλάμε για βλάβες, ένα samsung έτυχε να έχω, το Galaxy S2 και πήγε για αλλαγή πλακέτας όχι μια, 2 φορές, και τη δεύτερη την πλήρωσα κανονικά κι όλας. Χωρίς νερά μέσα χωρίς χτυπήματα. Δεν θέλω να συγκρίνω τις δυο εταιρίες, (δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης), αλλά κακοτυχίες συμβαίνουν και στα καλύτερα μαγαζιά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαχαχα. Γελάω όχι για να σε κοροϊδέψω giannisfrg, προς Θεού. Αλλά, έτσι για την ιστορία μιας και μιλάμε για βλάβες, ένα samsung έτυχε να έχω, το Galaxy S2 και πήγε για αλλαγή πλακέτας όχι μια, 2 φορές, και τη δεύτερη την πλήρωσα κανονικά κι όλας. Χωρίς νερά μέσα χωρίς χτυπήματα. Δεν θέλω να συγκρίνω τις δυο εταιρίες, (δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης), αλλά κακοτυχίες συμβαίνουν και στα καλύτερα μαγαζιά.

Συζήτηση κανουμε, καμία παρεξήγηση! Απλά νομίζω στη samsung δεν έχει παρατηρηθεί τουλάχιστον φαινόμενα μαζικών επιστροφών ελατωματικων κινητών!

Συζήτηση κανουμε, καμία παρεξήγηση! Απλά νομίζω στη samsung δεν έχει παρατηρηθεί τουλάχιστον φαινόμενα μαζικών επιστροφών ελατωματικων κινητών!

Ναι, σίγουρα καμιά διαφωνία. Απλά προσπαθώ να δείξω πως ακόμα και με ένα επώνυμο κινητό μπορείς να τρέχεις και να μη φτάνεις. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σίγουρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε κολοσσούς με ανερχόμενες στο είδος εταιρίες ...

Επίσης δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ότι ένα DOOGEE F5 έχει 130€ ενώ το αντίστοιχό του (σε "επώνυμο") 400€ και βάλε !

Έχουν περάσει κάποια (καλά) κινέζικα κντ απ τα χέρια μου και από κανένα δεν είχα προβλήματα !

Η κόρη μου είχε ένα samsung (καλό) και μέσα σε ένα χρόνο και κάτι είναι για πέταμα παρόλο που το πήγε για "αναβάθμιση" κλπ κλπ

Οπότε είναι θέμα τύχης ... και κάποιοι από εμάς δεν ήταν και τόσο τυχεροί ...

Xiaomi-REDMI-5-and-5-plus.png

Σίγουρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε κολοσσούς με ανερχόμενες στο είδος εταιρίες ...

Επίσης δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ότι ένα DOOGEE F5 έχει 130€ ενώ το αντίστοιχό του (σε "επώνυμο") 400€ και βάλε !

Έχουν περάσει κάποια (καλά) κινέζικα κντ απ τα χέρια μου και από κανένα δεν είχα προβλήματα !

Η κόρη μου είχε ένα samsung (καλό) και μέσα σε ένα χρόνο και κάτι είναι για πέταμα παρόλο που το πήγε για "αναβάθμιση" κλπ κλπ

Οπότε είναι θέμα τύχης ... και κάποιοι από εμάς δεν ήταν και τόσο τυχεροί ...

Συμφωνω απολυτα ...

Ειναι θεμα τυχης ...

Απλα ειναι χρονοβορα η επισκευη του ή η αντικατασταση του...

Αν τα αναλαμβανε η οεβε ή καποια αλλη αντιπροσωπεια εδω στην ελλαδα ολοι θα ηταν ευχαριστημενοι...

Τωρα που χρειαζεται να το στειλεις στην κινα ολοι ζοριζονται!!!

Επανέρχομαι μετά απο εναν και πλεον μηνα στην κατοχη μου με το f5

Exω βαλει παρα πολλες και βαριες εφαρμογες τις οποιες μου τις τρεχει σφαιρα.

Ελπιζω να ειμαι απο τους τυχερους και να μην χρειαστει να το στειλω πισω γιατι βλεπω παρα πολλες επιστροφες. Δεν μπορω να καταλαβω τελικα ποσοι ειναι αυτοι που το εχουν στειλει πισω και ποσοι ειναι ικανοποιημενοι απο το κντ.

Προβλημα κλεισιματος ή ανοιγματος δεν εχω.Λειτουργει σαν κανονικο κντ οπως ολλα.

Παντως βλεπω οτι πολλοι φιλοι απο εδω μεσα με το που το πηραν στα χερια τους αρχισαν να το σκαλιζουν.Ενας φιλος απο αυτο το νημα ειχε **φαγωθει** πως βγαινει το καπακι τις μπαταριας.Τελικα τα καταφερε.....Μηπως ειναι ενας απο αυτους που το εστειλαν πισω ?.......Ενας αλλος πως γινετε root κλπ.

Θελω να πω με λιγα λογια μηπως φταιμε και εμεις καπως....

Αυτα προς το παρον....

.Ενας φιλος απο αυτο το νημα ειχε **φαγωθει** πως βγαινει το καπακι τις μπαταριας.Τελικα τα καταφερε.....Μηπως ειναι ενας απο αυτους που το εστειλαν πισω ?.......Ενας αλλος πως γινετε root κλπ.

Θελω να πω με λιγα λογια μηπως φταιμε και εμεις καπως....

Αυτα προς το παρον....

Απ ότι θυμάμαι αυτός που είχε όπως λες "φαγωθεί" να βγάλει το καπάκι, το έκανε γιατί είχε ''ήδη'' πρόβλημα και ίσως ήθελε να αποφύγει την Κίνα. Το να το κάνεις root αυτό δεν σημαίνει ότι θα το χαλάσεις κιόλας. Απλά γίνεσαι διαχειριστής του τηλεφώνου σου όπως είσαι και του υπολογιστή σου.. :) Εγώ καταλήγω στο θέμα επιστροφών μάλλον σε ελαττωματική παρτίδα που προφανώς προώθησε η doogee λόγω μη αναμενόμενης ζήτησης όπως προείπε και κάποιος άλλος φίλος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απ ότι θυμάμαι αυτός που είχε όπως λες "φαγωθεί" να βγάλει το καπάκι, το έκανε γιατί είχε ''ήδη'' πρόβλημα και ίσως ήθελε να αποφύγει την Κίνα. Το να το κάνεις root αυτό δεν σημαίνει ότι θα το χαλάσεις κιόλας. Απλά γίνεσαι διαχειριστής του τηλεφώνου σου όπως είσαι και του υπολογιστή σου.. :) Εγώ καταλήγω στο θέμα επιστροφών μάλλον σε ελαττωματική παρτίδα που προφανώς προώθησε η doogee λόγω μη αναμενόμενης ζήτησης όπως προείπε και κάποιος άλλος φίλος.

Στην ελλατωματικη παρτιδα δεν θα συμφωνησω μαζι σου και θα σου πω το γιατι...

Με τον lefterismega παραλαβαμε ακριβως την ιδια μερα και απο το ιδιο μαγαζι banggood το f5. O lefterismega το εστειλε πισω αμεσως σαν ελλατωματικο ενω το δικο μου λειτουργει ΑΚΟΜΑ. Ευχομαι να συνεχισει ετσι...

Παντως δεν θα ξανααγορασω απο την κινα και αυτο γιατι υπαρχει μεγαλη διαδικασια αντικαταστασης του (σχεδον 1,5 πηγαινε ελα).Θα μου πεις παρτο απο την ελλαδα και σκασε 225 euro.Ναι αλλα εχεις και 2 χρονια εγγυηση.

Και ποιος σου λέει ότι δε θα περιμένεις να πάει Κίνα; Εγω εχω περιμένει πάνω από δύο μήνες να πάει Ιταλία.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Και ποιος σου λέει ότι δε θα περιμένεις να πάει Κίνα; Εγω εχω περιμένει πάνω από δύο μήνες να πάει Ιταλία.

Αρα ερχεσε στα λογια μου....

Στην ελλατωματικη παρτιδα δεν θα συμφωνησω μαζι σου και θα σου πω το γιατι...

Με τον lefterismega παραλαβαμε ακριβως την ιδια μερα και απο το ιδιο μαγαζι banggood το f5. O lefterismega το εστειλε πισω αμεσως σαν ελλατωματικο ενω το δικο μου λειτουργει ΑΚΟΜΑ. Ευχομαι να συνεχισει ετσι...

Παντως δεν θα ξανααγορασω απο την κινα και αυτο γιατι υπαρχει μεγαλη διαδικασια αντικαταστασης του (σχεδον 1,5 πηγαινε ελα).Θα μου πεις παρτο απο την ελλαδα και σκασε 225 euro.Ναι αλλα εχεις και 2 χρονια εγγυηση.

Καλημερα...skordasdim εγω ειμαι αυτος που φαγωθηκα να μαθω πως ανοιγει το καπακι ...αυτος που σου εδινε κουραγιο οταν περιμενες το δεμα σου...

Και το εκανα γιατι ηθελα να δω πως ειναι το ηχειο του γιατι της ανηψιας μου σταματησε να λειτουργει(τελικα με δικια της υπαιτιοτητα...της ειχε πεσει....) και το οποιο λογω του οτι ανοιξα το καπακι βοηθησα εναν τεχνικο και το επισκευασαμε με επιτυχια....

Και το δικο μου δουλευει αψογα οπως και αλλα τρια που εχω δωσει...

Αυτα

Καλημερα...skordasdim εγω ειμαι αυτος που φαγωθηκα να μαθω πως ανοιγει το καπακι ...αυτος που σου εδινε κουραγιο οταν περιμενες το δεμα σου...

Και το εκανα γιατι ηθελα να δω πως ειναι το ηχειο του γιατι της ανηψιας μου σταματησε να λειτουργει(τελικα με δικια της υπαιτιοτητα...της ειχε πεσει....) και το οποιο λογω του οτι ανοιξα το καπακι βοηθησα εναν τεχνικο και το επισκευασαμε με επιτυχια....

Και το δικο μου δουλευει αψογα οπως και αλλα τρια που εχω δωσει...

Αυτα

Γεια σου μανωλη.Πολυ χαρηκα που τα ξαναλεμε.Και βεβαια σε θυμαμαι για το κουραγιο που μου εδεινες προσμενοντας το κινητο μου.

Αυτο που εγραψα παραπανω για το ανοιγμα τις μπαταριας το εγραψα ( και πολυ καλα κανεις που διευκρινιζεις το λογο που το ανοιξες) μηπως απο αυτο το νημα υπαρχουν παιδια που θελοντας να εξερευνησουν το κντ τους αθελα τους, του κανουν ζημια .

Παντως ψαχνοντας για εντυπωσεις απο το internet ακουω πολυ θετικα πραγματα για το κινητο μας. Βεβαια δεν σου κρυβω οτι προβληματιζομαι οταν ακουω να τα στελνουν πισω αλλα και ευχαριστιεμαι οπως και εσυ που εχεις παρει 3 κντ και δεν σου παρουσιαζουν τιπατα. Οσο για το root που θελουν να κανουν μερικα παιδια το θεωρω ασκοπο (διορθωστε με εαν κανω λαθος ) μιας και το τηλεφωνο μας ειναι "καθαρο" και δεν εχει χαζομαρες τυπου samsung

Edited by skordasdim

Γεια σου μανωλη.Πολυ χαρηκα που τα ξαναλεμε.Και βεβαια σε θυμαμαι για το κουραγιο που μου εδεινες προσμενοντας το κινητο μου.

Αυτο που εγραψα παραπανω για το ανοιγμα τις μπαταριας το εγραψα ( και πολυ καλα κανεις που διευκρινιζεις το λογο που το ανοιξες) μηπως απο αυτο το νημα υπαρχουν παιδια που θελοντας να εξερευνησουν το κντ τους αθελα τους, του κανουν ζημια .

Παντως ψαχνοντας για εντυπωσεις απο το internet ακουω πολυ θετικα πραγματα για το κινητο μας. Βεβαια δεν σου κρυβω οτι προβληματιζομαι οταν ακουω να τα στελνουν πισω αλλα και ευχαριστιεμαι οπως και εσυ που εχεις παρει 3 κντ και δεν σου παρουσιαζουν τιπατα. Οσο για το root που θελουν να κανουν μερικα παιδια το θεωρω ασκοπο (διορθωστε με εαν κανω λαθος ) μιας και το τηλεφωνο μας ειναι "καθαρο" και δεν εχει χαζομαρες τυπου samsung

αν προσεξες παραπανω εκανα την ιδια ερωτηση και εγω...."ποσοι το εχουν στειλει πισω????"

Απαντηση δεν πηραμε ομως!!!

Το root εχει νοημα γιατι σου δινει καποιες επιπλεον δυνατοτητες οι οποιες ειναι χρησιμες και μονο αν δουλεψεις ενα τετοιο κινητο μπορεις να καταλαβεις την χρησιμοτητα του...

Εγω θεωρω ατυχους ολους αυτους που τους εβγαλε προβλημα το κινητο...

Πάντως παιδιά στο δικό μου δεν εγκατέστησα καμία root δεν έκανα κανένα άνοιγμα καπακιού ούτε το σκάλισα και βέβαια δεν μου έπεσε κάτω !

Έχω μάθει να σέβομαι, να προσέχω τις συσκευές πάντα με θήκες προστασίας και ορθό χειρισμό .

Όταν το παρέλαβα εγκατέστησα τις (πολλές) εφαρμογές που με εξυπηρετούν και ξεκίνησα την λειτουργία του... αυτό είναι όλο ...

Μετά από 20 μέρες το τηλέφωνο άρχισε να μην φορτίζει με την κατάσταση να επιδεινώνεται μέσα σε 2 μέρες με συνεχή σβησίματα και τελικά έφτασε σε σημείο να μην ενεργοποιείται με τίποτα !

Αν λοιπόν με τέτοιο χειρισμό όπως τον περιγράφω συνέβη αυτό, ... τότε τι να πω ... δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα

Πάντως παιδιά στο δικό μου δεν εγκατέστησα καμία root δεν έκανα κανένα άνοιγμα καπακιού ούτε το σκάλισα και βέβαια δεν μου έπεσε κάτω !

Έχω μάθει να σέβομαι, να προσέχω τις συσκευές πάντα με θήκες προστασίας και ορθό χειρισμό .

Όταν το παρέλαβα εγκατέστησα τις (πολλές) εφαρμογές που με εξυπηρετούν και ξεκίνησα την λειτουργία του... αυτό είναι όλο ...

Μετά από 20 μέρες το τηλέφωνο άρχισε να μην φορτίζει με την κατάσταση να επιδεινώνεται μέσα σε 2 μέρες με συνεχή σβησίματα και τελικά έφτασε σε σημείο να μην ενεργοποιείται με τίποτα !

Αν λοιπόν με τέτοιο χειρισμό όπως τον περιγράφω συνέβη αυτό, ... τότε τι να πω ... δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα

Εφτασε το κινητο στην κινα???

Ειχες κανενα νεο???

έχει φτάσει αλλά δεν το έχουν παραλάβει ακόμα ... έχουν και τις γιορτές τους βλέπεις :O (15 μέρες εορτασμοί για την νεα δική τους χρονιά)

Θεώρησέ το απλά ως ατυχία lefterismega. Ανέφερα ένα σχετικό παράδειγμα χθες από δυνατό brandname στο οποίο ήμουν 2 φορές άτυχος και μάλιστα αυτό που δεν είπα ήταν ότι έφαγα στη μάπα και από ένα 20ήμερο την κάθε φορά εως ότου το παραλάβω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά και από μένα.

Το δικό μου το κινητάκι οκ κανένα θέμα μέχρι τώρα λειτουργίας. Απλά έχω θέμα με την κάμερα. Είναι κουραστικό να περιμένεις για να εστιάσει. Εχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα???

ευχαριστώ

Το δικό μου το κινητάκι οκ κανένα θέμα μέχρι τώρα λειτουργίας. Απλά έχω θέμα με την κάμερα. Είναι κουραστικό να περιμένεις για να εστιάσει. Εχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα???

ευχαριστώ

οταν εστιασει ομως????

Βγαζει φοβερες φωτο...

Υπομονη λοιπον..

ευχαριστώ

Τι εννοεις?Ποσο αργει να εστιασει?Με κανονικο φωτισμο ημερας πρεπει να εστιαζει αμεσα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

ευχαριστώ

Εννοείς ότι βοηθάς στιγμιαία με το δάχτυλό σου ώστε να εστιάσει στο σημείο που θέλεις και αρνείται;

Εμένα αν δεν το κάνει με τη μια και παραμείνει θολό, με τη δεύτερη είναι οκ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εφτασε το κινητο στην κινα???

Ειχες κανενα νεο???

Λοιπόν ... καταρχήν συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός με τα δικά μου αλλά θα ήθελα παρακαλώ, την συμβουλή των ποιο έμπειρων εδώ ...

Σήμερα πήρα μαιλ απο το banggood ότι έφτασε το κντ και θα το παραλάβουν άμεσα .

Το θέμα είναι ότι μου είπαν για επιστροφή χρημάτων ... ok μέχρι εδώ ... Όμως έχω αχρησιμοποίητα στα σακουλάκια τους

3 σιλικόνες (3χρώματα), 1 δερμάτινη θήκη, 1 θήκη σκληρή, μεμβράνες κλπ κλπ ... αν μου στείλει τα χρήματα τι θα κάνω όλα αυτά ... Θα τα πετάξω ?

Τόσο υπομονή και μεράκι διέθεσα :) για την παραγγελία τους ...

ή να περιμένω πότε θα το έχουν ξανά στο στοκ τους για να μου το στείλουν ? Τι λέτε ?

Λοιπόν ... καταρχήν συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός με τα δικά μου αλλά θα ήθελα παρακαλώ, την συμβουλή των ποιο έμπειρων εδώ ...

Σήμερα πήρα μαιλ απο το banggood ότι έφτασε το κντ και θα το παραλάβουν άμεσα .

Το θέμα είναι ότι μου είπαν για επιστροφή χρημάτων ... ok μέχρι εδώ ... Όμως έχω αχρησιμοποίητα στα σακουλάκια τους

3 σιλικόνες (3χρώματα), 1 δερμάτινη θήκη, 1 θήκη σκληρή, μεμβράνες κλπ κλπ ... αν μου στείλει τα χρήματα τι θα κάνω όλα αυτά ... Θα τα πετάξω ?

Τόσο υπομονή και μεράκι διέθεσα :) για την παραγγελία τους ...

ή να περιμένω πότε θα το έχουν ξανά στο στοκ τους για να μου το στείλουν ? Τι λέτε ?

Να παρεις τα χρηματα πισω και να περιμενεις να βγει το doogee f7...