Smile10 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 καλημερα ...μπορεις να μου πεις πως μπορεσες να ανοιξεις το καπακι ή αν εχεις τραβηξει βιντεο να το ανεβασεις και να μου πεις επισης αν μπορεις πως ειναι το ηχειο του ??? Γιατι εχω ενα με προβλημα στο ηχειο του... Ευχαριστω πολυ.. ειναι πολυ δυσκολο φιλε μου... μου βγηκε η πιστη για να το ανοιξω,διέλυσα τα νυχια μου...:lol::lol: μπα δεν τραβηξα καποιο βιντεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 ειναι πολυ δυσκολο φιλε μου... μου βγηκε η πιστη για να το ανοιξω,διέλυσα τα νυχια μου...:lol::lol: μπα δεν τραβηξα καποιο βιντεο... Υπαρχουν ειδικα εργαλεια,πλαστικα,για αυτην την δουλεια,στο ebay χιλιαδες απο δαυτα.:) Υποθετω οτι ξανακουμπωσε σωστα ετσι?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 σοβαρα?? εγω πιστευα κ απο παλια με τα αλλα μου κινητα οτι ειναι καλο να κλεινει απο μπαταρια κ να το φορτιζεις....τεσπα για να το λες κατι θα ξερεις ετσι θα κανω απο εδω κ περα....:) Καλά θυμάσαι αλλά για άλλη "γενιά" μπαταριών ... Η πλήρης εκφορτίση μέχρι και το τελευταίο watt ίσχυε για τις μπαταρίες βασισμένες στο Νικέλιο οι οποίες είχαν το λεγόμενο “Memory effect». Με λίγα λόγια, αυτές οι μπαταρίες μείωναν με τον καιρό την χωρητικότητά τους εάν δεν τις φόρτιζες με πλήρεις εκφορτίσεις-φορτίσεις. Έπρεπε δλδ να εξαντλείς κάθε φορά την μπαταρία πριν να αρχίσεις να την φορτίζεις. Οι σύγχρονες μπαταρίες Ι.Λ. (Ιόντων λιθίου) δεν πάσχουν από κανένα είδος “memory effect” και δεν χρειάζονται πλήρεις εκφορτίσεις. Για την ακρίβεια, σε αυτές τις μπαταρίες συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Η πλήρης εκφόρτιση έχει καταστροφικές συνέπειες για τα ιόντα της μπαταρίας, και πρέπει να αποφεύγεται ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Υπαρχουν ειδικα εργαλεια,πλαστικα,για αυτην την δουλεια,στο ebay χιλιαδες απο δαυτα.:) Υποθετω οτι ξανακουμπωσε σωστα ετσι?? ναι ναι ολα καλα... οσο δυσκολα εβγαλα το καπακι τοσο ευκολα μπηκε... ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά θυμάσαι αλλά για άλλη "γενιά" μπαταριών ... Η πλήρης εκφορτίση μέχρι και το τελευταίο watt ίσχυε για τις μπαταρίες βασισμένες στο Νικέλιο οι οποίες είχαν το λεγόμενο “Memory effect». Με λίγα λόγια, αυτές οι μπαταρίες μείωναν με τον καιρό την χωρητικότητά τους εάν δεν τις φόρτιζες με πλήρεις εκφορτίσεις-φορτίσεις. Έπρεπε δλδ να εξαντλείς κάθε φορά την μπαταρία πριν να αρχίσεις να την φορτίζεις. Οι σύγχρονες μπαταρίες Ι.Λ. (Ιόντων λιθίου) δεν πάσχουν από κανένα είδος “memory effect” και δεν χρειάζονται πλήρεις εκφορτίσεις. Για την ακρίβεια, σε αυτές τις μπαταρίες συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Η πλήρης εκφόρτιση έχει καταστροφικές συνέπειες για τα ιόντα της μπαταρίας, και πρέπει να αποφεύγεται ... :) να εισαι καλα φιλε μου για τις συμβουλες σου, δεν τα ηξερα αυτα ειναι η αληθεια...απο εδω και περα θα ξερω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 ειναι πολυ δυσκολο φιλε μου... μου βγηκε η πιστη για να το ανοιξω,διέλυσα τα νυχια μου...:lol::lol: μπα δεν τραβηξα καποιο βιντεο... Το ζεστανες πρωτα απο πισω??? Ειναι κολλημενο ή κουμπωμενο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Το ζεστανες πρωτα απο πισω??? Ειναι κολλημενο ή κουμπωμενο??? Κουμπωμενο ειναι φιλε μου. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 καλημερα και μια απορια, θελω στο συγκεκριμενο κινητο να βαλω δυο σιμ και μια μνημης, γινεται αυτο η δεν παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 καλημερα και μια απορια, θελω στο συγκεκριμενο κινητο να βαλω δυο σιμ και μια μνημης, γινεται αυτο η δεν παιζει? Όχι δεν γίνεται αυτό ... έχει αναφερθεί και σε προηγούμενες σελίδες Μπορείς να βάλεις 2 σιμ ή 1 σιμ και 1 μνήμης (οι υποδοχές είναι 2 ΜΟΝΟ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 κριμα λευτερης και μου αρεσε το κινητο, γενικα ο σχεδιασμος του. Δεν υπαρχει καποιο DOOGEE να παιζει 2 σιμ + μια καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 κριμα λευτερης και μου αρεσε το κινητο, γενικα ο σχεδιασμος του. Δεν υπαρχει καποιο DOOGEE να παιζει 2 σιμ + μια καρτα μνημης? Ενοειται,σχεδον ολα το εχουν ριξε μια ματια εδω---> http://www.doogee.cc/products.php Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) Πρακτικά δεν υπάρχει κάποιο που να κυκλοφορεί σήμερα και να είναι με οχταπυρηνο επεξεργαστή,3gb ram και να παίρνει δυο sim + sd.Αναγκαστικά πας στη σειρά x ή λίγο καλύτερα στην Υ που εχει μεν αυτή την δυνατότητα αλλά χάνεις σε επεξεργαστή,ραμ και ποιότητα κάμερας καθώς τα Χ είναι τα φθηνά τους μοντέλα. Edited January 10, 2016 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 κριμα λευτερης και μου αρεσε το κινητο, γενικα ο σχεδιασμος του. Δεν υπαρχει καποιο DOOGEE να παιζει 2 σιμ + μια καρτα μνημης? Θεωρώ ότι με τα προγράμματα που υπάρχουν σήμερα η δεύτερη κάρτα πλέον δεν είναι πανάκεια ... Οπότε εμένα δεν με απασχολεί το δίκαρτο ... Για τα υπόλοιπα τα είπε όλα ο bbbb ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 δεν εχει νοημα..... μεταπηδω στα XIAOMI γιατι οταν βρισκω αυτα που θελω στη μια κατηγορια, χανω σε κατι αλλο. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 δεν εχει νοημα..... μεταπηδω στα XIAOMI γιατι οταν βρισκω αυτα που θελω στη μια κατηγορια, χανω σε κατι αλλο. :wacko: Μεταξυ μας τωρα.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Παιδια σημερα ανοιξα το καπακι κι εγω Ανοιγει σχετικα ευκολα δεν ειναι κολλημενο αλλα εχει πολλα κλιπς και για αυτο ειναι στιβαρο χωρις τριξιματα Το μονο που φαινεται ειναι η μπαταρια η οποια ειναι τυπου tablet... Εβγαλα φωτο Απλα ας μου θυμισει καποιος πως να την ανεβασω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ανέβασε τη στο postimg.org και πόσταρε εδώ το λινκ -->hotlink for forum Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 http://s16.postimg.org/nreaibdcx/received_1523525821277831.jpg http://s16.postimg.org/oi70o3fq9/received_1523525841277829.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομιζω τα καταφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ναι εμφανίζονται κανονικά.Τώρα θα επιχειρήσεις να το αποσυναρμολογήσεις για να αλλάξεις το ηχείο του; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ναι εμφανίζονται κανονικά.Τώρα θα επιχειρήσεις να το αποσυναρμολογήσεις για να αλλάξεις το ηχείο του;αυτο που ανοιξα ειναι το δικο μου.....το προβλημα ειναι στης ανηψιας μου το κινητο Δεν εχουμε αποφασισει ακομη τι θα κανουμε για αυτο.. Απλα το ανοιξα απο περιεργεια και γιατι ο φιλος που το ανοιξε πρωτος το εκανε να μοιαζει ακατορθωτο!! Αν βγαλουν ανταλακτικο για το ηχειο τοτε μπορει να επεμβω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) ...και πως είσαι σίγουρος ότι φταίει το ηχείο και όχι το τσιπάκι εξαγωγής ήχου ? ...και μια απορία ... άρα μπορούμε να αλλάξουμε την μπαταρία σε ακραία περίπτωση ε ? Edited January 10, 2016 by lefterismega Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 ...και πως είσαι σίγουρος ότι φταίει το ηχείο και όχι το τσιπάκι εξαγωγής ήχου ? ...και μια απορία ... άρα μπορούμε να αλλάξουμε την μπαταρία σε ακραία περίπτωση ε ?με τα ακουστικα δουλευει κανονικα... Αν ειχε προβλημα το τσιπ του ηχου θα δουλευανε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 αυτο που ανοιξα ειναι το δικο μου.....το προβλημα ειναι στης ανηψιας μου το κινητο Δεν εχουμε αποφασισει ακομη τι θα κανουμε για αυτο.. Απλα το ανοιξα απο περιεργεια και γιατι ο φιλος που το ανοιξε πρωτος το εκανε να μοιαζει ακατορθωτο!! Αν βγαλουν ανταλακτικο για το ηχειο τοτε μπορει να επεμβω.. Αποψη μου,πακετο και πισω στο καταστημα αγορας. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Αποψη μου,πακετο και πισω στο καταστημα αγορας.μαλλον αυτο θα κανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) Ο ρε παιδια αμα βαλω την σιμ στην μεγαλη την θηκη απο τις 2 η καρτα μνημης χωραει στην μικρη ?? Edited January 10, 2016 by Smile10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) ρε παιδια αμα βαλω την σιμ στην μεγαλη την θηκη απο τις 2 η καρτα μνημης χωραει στην μικρη ??[ όπως βλέπεις το συρταράκι των καρτών στην αριστερή υποδοχή μπαίνει κάθετα η σιμ και στην δεξιά μπαίνει οριζόντια η sd ! :) http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1aG31JVXXXXX6XXXXq6xXFXXXj/Original-black-DOOGEE-F5-5-5-OGS-FHD-MTK6753-Android-5-1-4G-LTE-FDD-smartphone.jpg Edited January 11, 2016 by lefterismega Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts