Jump to content

Doogee F5

p_under
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να μην ανησυχείς καθόλου. Κι εγώ από το ίδιο μαγαζί ψώνισα. Από βδομάδα στο Destination (Carrier) θα λέει ELTA και γενικά θα αρχίσεις να βλέπεις εξελίξεις..
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να μην ανησυχείς καθόλου. Κι εγώ από το ίδιο μαγαζί ψώνισα. Από βδομάδα στο Destination (Carrier) θα λέει ELTA και γενικά θα αρχίσεις να βλέπεις εξελίξεις..

Σ'ευχαριστώ!

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά κι από εμένα. Επειδή με ενδιαφέρει πολύ το συγκεκριμένο κινητό, θα ήθελα να ρωτήσω μέχρι τι μέγεθος κάρτα μνήμης παίρνει (32 ή 64 γίγα). Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους.
Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot:

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά κι από εμένα. Επειδή με ενδιαφέρει πολύ το συγκεκριμένο κινητό, θα ήθελα να ρωτήσω μέχρι τι μέγεθος κάρτα μνήμης παίρνει (32 ή 64 γίγα). Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους.

Η κατασκευάστρια εταιρία λέει Support TF card up to 32GB extended δες εδώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η κατασκευάστρια εταιρία λέει Support TF card up to 32GB extended δες εδώ

Σε ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση, αλλά επειδή δεν ισχύουν πάντα τα χαρακτηριστικά που αναγράφουν, αλλά και το έχω δει σε site καταστήματος να αναγράφει 64 γίγα, ρώτησα μήπως κάποιος που το έχει ήδη το έχει δοκιμάσει με 64άρα κάρτα. Ευχαριστώ και πάλι και καλή χρονιά.

Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot:

Καλησπερα...μηπως γνωριζει καποιος πως ανοιγει το καπακι του κινητου για να φτασουμε στην μπαταρια και στο ηχειο ή αν γνωριζει στην θεσσαλονικη ποιος μπορει να το επισκευασει (προβλημα στο ηχειο) μαλλον καηκε...η οεβε δεν αναλαμβανει...

Καλησπερα...μηπως γνωριζει καποιος πως ανοιγει το καπακι του κινητου για να φτασουμε στην μπαταρια και στο ηχειο ή αν γνωριζει στην θεσσαλονικη ποιος μπορει να το επισκευασει (προβλημα στο ηχειο) μαλλον καηκε...η οεβε δεν αναλαμβανει...

να το επισκευάσει ???? (άσε που πιστεύω ότι η μπαταριά είναι ενσωματωμένη) ... τώρα τελευταία το συνηθίζουν

Πακέτο και πίσω στην Κινα ! ................ τη διαδικασία την ξέρωμεν άλλωστε ... ;)

Xiaomi-REDMI-5-and-5-plus.png

να το επισκευάσει ???? (άσε που πιστεύω ότι η μπαταριά είναι ενσωματωμένη) ... τώρα τελευταία το συνηθίζουν

Πακέτο και πίσω στην Κινα ! ................ τη διαδικασία την ξέρωμεν άλλωστε ... ;)

Καποιος αλλος μηπως γνωριζει???

Καποιος αλλος μηπως γνωριζει???

googlαρε αν υπαρχει τπτ παντως απο την doogee εχουν πει τοτε που ανακοινώνανε τα χρώματα ότι δεν ειναι user replaceable. ωστοσο αν εφαρμόσεις αρκετή πίεση "λογικά" θα ανοιξει, ωστόσο εφ'όσον ειναι ακομα σε εγγύηση θα σου λεγα να το γυρίσεις πίσω

Οσον αφορα την περιπτωσή μου δοκιμασα hands free απο samsung κινητό και οντως δουλεύει, οποτε υποψην προς αλλους ενσυρματα hands free απο sony xperia και alcatel ot δεν δουλευουν αλλα απο samsung και lg οπως ειπε κάποιο άλλο παιδί ειναι οκ.

Για το φιλο που ειχε ρωτήσει για otg ναι το δοκιμασα και δουλευει κανονικα απλώς αναγνωρίζει μόνο fat32 και οχι ntfs/exfat.

Βρήκε κάποιος πώς κάνουμε προώθηση κλησεων γιατί απο τα μενου δεν ειδα να υπάρχει κάτι. Τελος ειχε κανεις θέμα με micro sd κάρτες? Πήρα μια φθηνή επώνυμη kingston 16αρα για την μουσική μου, και ενώ αρχικά ολα οκ, μέσα σε μια βδομαδα χαλασε το fat και το κινητο δεν την διαβάζει και σε υπολογιστη ειναι σε read only mode χωρις να φτιαχνει. Βεβαια πολύ πιθανό να ήταν ελατωματική η καρτούλα και να μην ειχε σχεση το κινητο. Δοκίμασε κανεις αν δουλευουν οι micro sdhc / micro sdxc καρτες ?

Επίσης εχει βρει κανεις καποιο εγγραφο για sar γιατί σήμερα που χρειάστηκε να μιλήσω 2-3 εικοσαλεπτα με έποιασε ενας πονοκέφαλος όπως με το παλιο μου nokia 8210

Edited by eddieobscurant

Επίσης εχει βρει κανεις καποιο εγγραφο για sar γιατί σήμερα που χρειάστηκε να μιλήσω 2-3 εικοσαλεπτα με έποιασε ενας πονοκέφαλος όπως με το παλιο μου nokia 8210

Εχω υποβάλει και εγώ ερώτημα στην doogee και περιμένω απάντηση!Αυτό που έχω βρει σε διάφορα site αξιολόγησης ειναι 0.33W/kg

Καλησπέρα! Έχω παραγγείλει το κινητό και θέλω να παραγγείλω μία εξωτερική μνήμη. Αλλού λέει πως δέχεται μέχρι 16gb, αλλού 32 gb και αλλού πως αυτός ο επεξεργαστής, σε άλλα κινητά δουλεύει και με μνήμη εως 64gb. Από τους κατόχους, έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι;

Και 32G ειναι πολλα πιστευω,

εγω εδωσα χρηματα σε ταχυτητα και οχι σε χωριτικοτητα

δεν μπορεις σε κιν των 125 euro να βαλεις SD των 60-80 euro, γιατι αρχιζει η παρανοια...

ΥΓ: σε ποια SD 64G προσανατολιζεσαι ; για να δουμε και το Market Story...

Edited by sternas

Και 32G ειναι πολλα πιστευω,

εγω εδωσα χρηματα σε ταχυτητα και οχι σε χωριτικοτητα

δεν μπορεις σε κιν των 125 euro να βαλεις SD των 60-80 euro, γιατι αρχιζει η παρανοια...

ΥΓ: σε ποια SD 64G προσανατολιζεσαι ; για να δουμε και το Market Story...

30€(όσο η 32 gb στην Ελλάδα) κάνει και είναι αυτη:http://www.ebay.com/itm/SANDISK-Class-10-Extreme-90MB-s-Micro-SD-XC-UHS1-U3-400X-Memory-Card-64GB-64G-/231673774192?hash=item35f0d54070:g:VhoAAOSwT6pV5n1F

παιδια με τα ενσυρματα hands free που ρώτησα πιο πάνω δεν έχει κανείς σας πρόβλημα?

εγώ με κάποια Lenovo που είχα (απο προηγούμενο κντ) δούλεψαν ΟΛΑ κανονικά

Για καρτουλες τσεκαρετε παρακατω,με μια 32αρα class10 uhs-1,ειστε οκ νομιζω,αλλα θα βρειτε και 64αρες class10 uhs-1 σ εξαιρετικες τιμες και απο Ελλαδα μαλιστα.Εχω δοκιμασει εως και 32αρα class10 uhs-1,και σαν ταχυτητα εγγραφης-διαβασματος ειναι οκ.

Απο 10 ευρο ξεκινουν οι τιμες στις 32αρες παιδια,δεν χρειαζεται να παρετε κατι αλλο.......

http://www.e-shop.gr/ixos-eikona-kartes-mnimis-micro-sd-high-capacity-micro-sdhc-64-gb-uhs-i-32-gb-class-10-list?offset=10&table=PER&category=%C5%C9%C4%C9%CA%C5%D3+%CC%CD%C7%CC%C5%D3&filter-1537=1&filter-1545=1&filter-9311=1&filter-1544=1&filter-9196=1

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Οχι οτι εχω προβλημα στην μπαταρια ισα ισα εχει πολυ καλη μπαταρια κ ειδικα οταν παει στο 1% αντι να σβησει με την μια, μου κραταει 20 με 30 λεπτα με ανοιχτη οθονη κ ενω εχω ανοιχτο το wifi και μπαινω σε εφαρμογες μεχρι να κλεισει για το φορτισω... απιστευτοοοο.....

Απλος για μελλοντικα ρωταω... μπαταριες δεν βλεπω να υπαρχουν στην αγορα για F5...κ χθες που το ανοιξα το καπακι απο πισω(μου βγηκε η πιστη) μου φανηκε η μπαταρια λιγο περιεργη..δεν μπορεις να την βγαλεις εχει κατι σαν ταινιες...ειδα καπου παραπανω οτι λενε ενσωματωμενη ειναι...δλαδη αμα χαλασει δν μπορουμε να κανουμε τπτ ε ?

Edited by Smile10

Καλό θα είναι να μην μένει η μπαταρία στο αμήν του 1% ....

Αν θέλεις να την έχεις για πολύυυυυ καιρό να μην την αφήνεις κάτω απο το 15% (maximum)

Οχι οτι εχω προβλημα στην μπαταρια ισα ισα εχει πολυ καλη μπαταρια κ ειδικα οταν παει στο 1% αντι να σβησει με την μια, μου κραταει 20 με 30 λεπτα με ανοιχτη οθονη κ ενω εχω ανοιχτο το wifi και μπαινω σε εφαρμογες μεχρι να κλεισει για το φορτισω... απιστευτοοοο.....

Απλος για μελλοντικα ρωταω... μπαταριες δεν βλεπω να υπαρχουν στην αγορα για F5...κ χθες που το ανοιξα το καπακι απο πισω(μου βγηκε η πιστη) μου φανηκε η μπαταρια λιγο περιεργη..δεν μπορεις να την βγαλεις εχει κατι σαν ταινιες...ειδα καπου παραπανω οτι λενε ενσωματωμενη ειναι...δλαδη αμα χαλασει δν μπορουμε να κανουμε τπτ ε ?

Ποσο καιρο κρατας τις συσκευες σου φιλε μου?

Υπο κανονικες συνθηκες,και εαν δεν εχει θεμα η μπαταρια σου,δυσκολα βγαζουν σημερα οι μπαταριες,θα σε βγαλει ανετα 2-3 χρονια.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλό θα είναι να μην μένει η μπαταρία στο αμήν του 1% ....

Αν θέλεις να την έχεις για πολύυυυυ καιρό να μην την αφήνεις κάτω απο το 15% (maximum)

σοβαρα?? εγω πιστευα κ απο παλια με τα αλλα μου κινητα οτι ειναι καλο να κλεινει απο μπαταρια κ να το φορτιζεις....τεσπα για να το λες κατι θα ξερεις ετσι θα κανω απο εδω κ περα....:)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποσο καιρο κρατας τις συσκευες σου φιλε μου?

Υπο κανονικες συνθηκες,και εαν δεν εχει θεμα η μπαταρια σου,δυσκολα βγαζουν σημερα οι μπαταριες,θα σε βγαλει ανετα 2-3 χρονια.

καθε 2 χρονια περιπου αλλαζω συσκευη..απλος πρωτη φορα παιρνω κιζενικο κ λεω αμα χαλασει η μπαταρια στο χρονο τι κανουμε αφου δν εχει μπαταριες στην αγορα...

καλημερα ...μπορεις να μου πεις πως μπορεσες να ανοιξεις το καπακι ή αν εχεις τραβηξει βιντεο να το ανεβασεις και να μου πεις επισης αν μπορεις πως ειναι το ηχειο του ???

Γιατι εχω ενα με προβλημα στο ηχειο του...

Ευχαριστω πολυ..