Jump to content

Doogee F5

p_under
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1.Γραφεις στον dialer *#*#3646633#*#* -->mtk settings-->network selecting -->3g/4g

Αν βαλεις μονο 4g δε θα μπορεις να κανεις κλησεις

2.λογικα εχεις vodafone.θελει root και χρηση της εφαρμογης DF Tethering fix.

3.Δοκιμασε απο play store την εφαρμογηhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard ή άλλη εφαρμογή για μηνύματα.Αν είσαι root και η συσκευή σου δέχεται το xposed framework και gravitybox γίνεται και από εκεί.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1.Γραφεις στον dialer *#*#3646633#*#* -->mtk settings-->network selecting -->3g/4g

Αν βαλεις μονο 4g δε θα μπορεις να κανεις κλησεις

2.λογικα εχεις vodafone.θελει root και χρηση της εφαρμογης DF Tethering fix.

3.Δοκιμασε απο play store την εφαρμογηhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard ή άλλη εφαρμογή για μηνύματα.Αν είσαι root και η συσκευή σου δέχεται το xposed framework και gravitybox γίνεται και από εκεί.

Ευχαριστώ. Το πρώτο οκ, το έβαλα 3g/4g.

Τώρα προσπαθώ να το κάνω root αλλά δεν προχωράει. Έχω ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων και προσπαθώ με το kingo root με τον ίδιο τρόπο που είχα κάνει root την προηγούμενη συσκευή. Τι να φταίει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ. Το πρώτο οκ, το έβαλα 3g/4g.

Τώρα προσπαθώ να το κάνω root αλλά δεν προχωράει. Έχω ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων και προσπαθώ με το kingo root με τον ίδιο τρόπο που είχα κάνει root την προηγούμενη συσκευή. Τι να φταίει;

Υποστηρίζει το kingo root τη συσκευή;

Δοκίμασε έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Υποστηρίζει το kingo root τη συσκευή;

Εφόσον είχε υποστηρίξει το kolina, φαντάζομαι δεν θα έχει θέμα με το f5

Δοκίμασε έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Ποιους εννοείς;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εφόσον είχε υποστηρίξει το kolina, φαντάζομαι δεν θα έχει θέμα με το f5

Ποιους εννοείς;

http://forum.xda-developers.com/android/general/root-doogee-f5-one-click-root-t3252907

Μεγάλη παράληψη...Τους παραπάνω εννοώ :)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Να στε καλά για τις απαντήσεις σας παιδιά γιατί το να δουλεύει το gps στην εντέλεια ειναι σημαντικό για μένα! Οπότε για προβλήματα από ότι θυμάμαι από χτες είναι οι αποσυνδέσεις από το wifi λόγω ότι δεν έχει ισχυρή κεραία και οι φωτογραφίες το βράδυ. Σωστά; Από όποιον το έχει και υπάρχει κάτι άλλο ας μου το πει σας παρακαλώ γιατί θέλω να κάνω παραγγελία τη Δευτέρα! Ευχαριστώ...

Μιχάλη οι αποσυνδέσεις από το wifi δεν συμβαίνει σε όλους

Το δικό μου (πχ) στο θέμα αυτό δουλεύει άψογα όσες φορές μέχρι τώρα το άνοιξα-έκλεισα !

Xiaomi-REDMI-5-and-5-plus.png

καλησπέρα και από εμένα και χρονια πολλά,

το εχω βρει στο bangood και θελω να κανω παραγγελία.

paypal παίζει? να το βάλω direct priority mail η απλο?

το εχω βρει εδώ, υπάρχει εμπιστος seller να το παραγγείλω?

http://www.banggood.com/DOOGEE-F5-5_5-inch-4G-LTE-3GB-RAM-MTK6753-Octa-core-Smartphone-p-993187.html

καλησπέρα και από εμένα και χρονια πολλά,

το εχω βρει στο bangood και θελω να κανω παραγγελία.

paypal παίζει? να το βάλω direct priority mail η απλο?

το εχω βρει εδώ, υπάρχει εμπιστος seller να το παραγγείλω?

http://www.banggood.com/DOOGEE-F5-5_5-inch-4G-LTE-3GB-RAM-MTK6753-Octa-core-Smartphone-p-993187.html

Το bangood είναι μια χαρά μαγαζί παίζει και paypal αλλά μπορείς να το παραγγείλεις και κατευθείαν με την χρεωστικη κάρτα. Θα το βάλεις να στο στείλουν με Free shipping που λέει (air parcel registered) και δεν θα χρειαστείς να πληρώσεις κάτι παραπάνω. Θα σου δώσουν και tracking number για να το παρακολουθείς. Έτσι τουλάχιστον το παράγγειλα εγώ αλλά υπόψιν ότι το γκρι χρώμα είναι sold out. Όταν το παράγγειλα είχα 20 κομμάτια του γκρι όπως έλεγαν στο σιτε τους αλλά δεν μου το έχουν στείλει ακόμα! Μάλλον πρέπει να περιμένω την επόμενη φουρνιά...

καλημέρα ...

Υπάρχει κάποια "σουίτα" για PC για μεταφορά αρχείων (από και προς) για το F5 ? ... (κάποιο λινκ ? απο που ?)

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Ευχαριστώ

καλημέρα ...

Υπάρχει κάποια "σουίτα" για PC για μεταφορά αρχείων (από και προς) για το F5 ? ... (κάποιο λινκ ? απο που ?)

Εγώ ήχους, εικόνες, βίντεο, έγγραφα κλπ τα έκανα copy/paste από τη μια συσκευή στην άλλη από το laptop με σύνδεση usb.

Τις επαφές τις έκανε συγχρονισμό από το gmail με το πρόσθεσα το λογαριασμό στο f5 και συνδέθηκα στο wifi.

Τα sms τα έστειλα με το super backup.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα ...

http://www.moborobo.com/

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

καλημέρα ...

Κατέβασε το myphonexplorer απο το Gplay και στην συνέχεια το αντίστοιχο πρόγραμμα για PC.

Συχρονίζει τα πάντα με το MS Outlook. ;)

Στο gps test βεπετε να εχει και glonass παιδια?

Αγορασα και εγω ενα για φιλο που το ειδε.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

καλημέρα ...

Καλημερα και χρονια πολλα

Δοκιμασε το snappea..

Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι αλλά, όταν του συνδέω ένα usb stickάκι, δεν θα έπρεπε να το βλέπει;

Στο Other Feature της συσκευής έλεγε OTG. Αυτό δεν είναι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

καταρχήν να ευχαριστήσω τους φίλους για τις τόσες πολλές απαντήσεις ... :bow:

Τελικά εγκατέστησα τον myphonexplorer που είχα και παλαιότερα ...

όμως ο moborobo με βοήθησε για το κατέβασμα των Drivers για να δουλέψει στη συνέχεια σωστά ο myphonexplorer ...

Τέλος καλό λοιπόν :up:

Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι αλλά, όταν του συνδέω ένα usb stickάκι, δεν θα έπρεπε να το βλέπει;

Στο Other Feature της συσκευής έλεγε OTG. Αυτό δεν είναι;

εμενα μου δουλευει κανονικα οταν συνδεω usb στικακι...το καλωδιο σου ειναι otg???

εμενα μου δουλευει κανονικα οταν συνδεω usb στικακι...το καλωδιο σου ειναι otg???

Το καλώδιο από τη μια άκρη είναι micro usb male όπως ακριβώς το βύσμα του φορτιστή , και από την άλλη female usb μεγάλο για να συνδέσεις ένα απλό usb stick. Μήπως πρέπει να γίνει κάποιο format ή κάτι τέτοιο στο stickάκι που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί;

Εν τω μεταξύ πριν από λίγο, δεν πρόλαβα να το βάλω για φόρτιση και έσβησε από χαμηλή μπαταρία. Το έχω ήδη κανα τέταρτο στο φορτιστή και δε λέει να ανοίξει. Ούτε το λεντάκι δεν ανάβει.Τι να έπαθε;

Edited by al_exis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καλώδιο από τη μια άκρη είναι micro usb male όπως ακριβώς το βύσμα του φορτιστή , και από την άλλη female usb μεγάλο για να συνδέσεις ένα απλό usb stick. Μήπως πρέπει να γίνει κάποιο format ή κάτι τέτοιο στο stickάκι που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί;

Εν τω μεταξύ πριν από λίγο, δεν πρόλαβα να το βάλω για φόρτιση και έσβησε από χαμηλή μπαταρία. Το έχω ήδη κανα τέταρτο στο φορτιστή και δε λέει να ανοίξει. Ούτε το λεντάκι δεν ανάβει.Τι να έπαθε;

Mαλλον εχει θεμα το καλωδιο otg,το στικακι ειναι οκ υποθετω,εαν το αφησεις να μηνει τελειως απο μπαταρια θελει τον χρονο του μετα.

εαν το αφησεις να μηνει τελειως απο μπαταρια θελει τον χρονο του μετα.

Το μπλε led δεν θα έπρεπε να ανάβει όμως;

***Πέρασαν περίπου 45' και άνοιξε! επιτέλους..

Edited by al_exis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα. Έχω παραγγείλει το τηλέφωνο από gearbest στης 11/12. Ο αριθμός

φορτωτικής μου βγάζει αυτό το μήνυμα. http://prntscr.com/9jpvb2.

Έχει έρθει σε κανένα το κινητό με Belgium post;

Το μπλε led δεν θα έπρεπε να ανάβει όμως;

***Πέρασαν περίπου 45' και άνοιξε! επιτέλους..

τέλος καλό λοιπόν ...

Καλό θα είναι να μην αφήνουμε την μπαταρία να πέφτει κάτω από το 15% (το λέω και για μένα :lol:)...

Αλήθεια ... έχει δοκιμάσει κανείς να βγάλει την μπαταρία να μας πει τη διαδικασία ?

Μπορεί να χρειαστεί μελλοντικά για τυχόν "μπλοκάρισμα" του κντ (ω μη γένοιτο)

Έχει δοκιμάσει κανεις το gps μέσα σε πόλη καθώς περπατά?????

Εγώ το έκανα σήμερα και εντέλει πήρα το κινητό της κοπέλας μου για να κάνω τη δουλειά μου (Samsung s4) πικραααα μεγάλη.... οκ βρίσκει που είσαι και μπορεί να σε οδηγήσει εκει που πας αρκει να μην ξεκινησεις να περπατας γιατι τότε πάει και το σήμα βόλτα στα γύρω τετράγωνα.

samsung google nexus, samsung galaxy nexus, samsung galaxy grand duos, huawei g750, samsung s4, doogee f5, meizu m2 note

τέλος καλό λοιπόν ...

Καλό θα είναι να μην αφήνουμε την μπαταρία να πέφτει κάτω από το 15% (το λέω και για μένα :lol:)...

Αλήθεια ... έχει δοκιμάσει κανείς να βγάλει την μπαταρία να μας πει τη διαδικασία ?

Μπορεί να χρειαστεί μελλοντικά για τυχόν "μπλοκάρισμα" του κντ (ω μη γένοιτο)

Εαν μπλοκαρει φιλε μου κρατας παρατεταμενα το κουμπι power για αρκετο χρονο και μηδενιζει.