Jump to content

Anubis85

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Anubis85

  1. Anubis85

    Meizu M2 Note

    Καλησπέρα. Είχα θέματα δεν ξέρω αν το είχε και άλλος, αλλά μου εβγαζε μηνυμα οτι η καρτα μνημης δεν ειναι στη θεση της, αφαιρεθηκε κλπ. Το είχε κάποιος άλλος ή το έχει? Πάντως εδω και 3 μερες που πέρασα την 5.1.6.0G δεν έχω το πρόβλημα πλέον... Τι να πώ δεν έχω ιδεα....
  2. Anubis85

    Meizu M2 Note

    Καλησπερα εχω θεμα μσ την αφη της οθονης σε ενα σημειο. Να επικοινωνησω με eshop.gr ή να προχωρησω σε αντικατασταση μονος μου. Αληθεια ο μηχανισμος αφης ειναι αλλος απο την οθονη?
  3. Anubis85

    Meizu M2 Note

    Υπάρχει κάποια λύση πιθανώς αν κάνεις λογαριασμό και στο flyme? Έχει στείλει κανείς claim στην meizu?
  4. Anubis85

    Meizu M2 Note

    Καλησπερα εχω το εξης θέμα. Οταν αποθηκαυω ενα τηλ. ενιοτε δεν αποθηκευεται. γιατι παίζει να γινεται αυτο?
  5. Παραθέτω και εγω την εμπειρία μου προς ενημέρωση. Είχα κάνει 24μηνο συμβόλαιο στο cosmote 55 το οποίο καταργήθηκε. Λήγει τον Ιούνιο του 2016. Πήρα όμως φως γιατι με αυξησεις κλπ είχε φτάσει στα 63, πηγα σε κατάστημα cosmote και είπα διακοπή συμβολαίου. Στη κουβέντα αυτή λοιπόν μου είπαν πως μου δίνουν το cosmote 65 απο 74 σε 59. Σαφώς δεν δέχτηκα και η κοπέλα που συνομιλούσα στα κεντρικά μέσω τηλεφώνου μου είπε πως έχω δέσμευση και δεν μπορώ να φύγω. κλασσική απειλή κλπ. Την επόμενη το πρωί λοιπόν έκανα αιτηση φορητότητας στη wind (την οποία ακύρωσα τηλεφωνικώς μετά καλώντας στα 13899 και με ενημερωτικό email στο site της wind), μετά από 1 ώρα έλαβα τηλεφώνημα και μου προσέφεραν το cosmote 65 στα 36.4 με φπα και τέλη κινητής. . . . Τα συμπεράσματα δικά σας . . . .
  6. Anubis85

    Meizu M2 Note

    http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-meizu-m2-note-nillkin-cover-silicone-diafanes/prod7940036pp/ Αυτη?
  7. Anubis85

    Meizu M2 Note

    Ευχαριστω για τις απαντήσεις τους παραπάνω. Απ' οτι είδα τη καρτα μνήμης είχα επιλεγμένη :lol::lol: Ως προς τα mp δεν επιλέγεις μέγεθος αλλα έχει τρεις επιλογές. Τωρα για το πληκτρολόγιο συγνώμη αλλα δεν τα κατάφερα!!!!
  8. Anubis85

    Meizu M2 Note

    Καλησπέρα. Εχω το τηλ μετα από μια απόπειρα να πάρω doogee f5 το οποίο δεν άξιζε. Το κινητό είναι άψογο. Εχω κάποιες απορρίες όμως. 1) πως ρυθμίζω το πληκτρολόγιο να έχει μόνο αγγλικά και ελληνικά? (εχω βαλει multiling για τώρα) 2) πως ρυθμίζω τα mp στη φωτογραφική 3) πως ορίζω ώς χώρο αποθήκευσης την sd για την φωτογραφική μηχανη.
  9. Anubis85

    Doogee F5

    Οπως τα λες. Ακριβως ετσι. Πριν 3 4 σελιδες που ανεφερα προβλημα και τεκμηριωσα σε συγκριση με τι το ειδα ελαβα μια απαντηση σε στυλ εισαι τρελος δεν ξερω τι λες. Ο αλλος ειπε για σκια και ο αλλος του πε να.μην τα λεει αυτα στο παλιο. Τι να λεμε τωρα. Σδβασου τον αλλον που παραθετει κατι και μην το παιζεις πανεπιστημονας γιατι ροδα ειναι και γυριζει. Εγω ακομα συνεχιζω και στελνω στο gearbest πληρη αναφορα οπως και στη doogee για τα προβληματα. Εν αναμονη λοιπον απαντησης απο το. Gearbest αφου η doogee ανεφερε οτι θα το προωθησει στους developers για ενδεχομενη αναβαθμιση.
  10. Anubis85

    Doogee F5

    Ο αλιμονο.... εγω το χαρισα....
  11. Anubis85

    Doogee F5

    Η λυση ειναι μια. Σπρευ μπλε βαψιμο και πεταμα στη θαλασσα. Δυστυχως....
  12. Anubis85

    Doogee F5

    δλδ στην αναφορά για κακό σήμα wifi πιστωνε κατι σαν ποντους στο λογαριασμο για μετέπειτα αγορά. το κινητό το χάρισα στο πατέρα μου. αλλά θα αναφέρω και το θέμα με την οθόνη και το gps και να δω που θα φτάσουν και αν θα προσωρήσουν σε αλλαγη.
  13. Anubis85

    Doogee F5

    Εγω το κινητο το πηρα απο gearbest. Η πολιτικη τους ως προς την εγγυηση ειναι λιγο φλου. Παντως το κινητο εχει θεματα .
  14. Anubis85

    Doogee F5

    Ναι στο κατω μερος της οθονης εχει αυτο το θεμα που αναφερεται παραπανω με το φωτισμο σαν ασπρη σκια πανω απο τα κουμπια. Δεδομενου οτι εχω κανει πολλα παραπονα για το κινητο ειπα να μην κανω και αλλα. Μετα λοιπον απο ολα αυτα το κινητο το χαρισα και δεν το πουλησα ωστε ο επομενος να μην εχει παραπονα με το τι του πουλησα.
  15. Anubis85

    Doogee F5

    χαρτες google και στα δυο ανοιχτα
  16. Anubis85

    Doogee F5

    Έχει δοκιμάσει κανεις το gps μέσα σε πόλη καθώς περπατά????? Εγώ το έκανα σήμερα και εντέλει πήρα το κινητό της κοπέλας μου για να κάνω τη δουλειά μου (Samsung s4) πικραααα μεγάλη.... οκ βρίσκει που είσαι και μπορεί να σε οδηγήσει εκει που πας αρκει να μην ξεκινησεις να περπατας γιατι τότε πάει και το σήμα βόλτα στα γύρω τετράγωνα.
  17. Anubis85

    Doogee F5

    Το gps οσο το έχω δοκιμάσει είναι άψογο με πολυ γρηγορη απόκριση. Το δοκίμασα με τους χάρτες αλλά και με το here.
  18. Anubis85

    Doogee F5

    Το κινητο εχει θεμα με τις συχνοτητες των ρουτερ ειναι θεμα software απ οτι διαβασα σε φορουμ του εξωτερικου, κατι που σε συνδυασμο με την πιο αδυναμη κεραια δημιουργουν θεματα. Σε συγκριση με το doogee homtom 6 που δεν εμφανιζει τετοια θεματα το κινητο ειναι πιο ασταθες στη συνδεση του. Ιδιο μοντεμ διπλα διπλα τα κινητα το ενα σημα καμπανα το αλλο μισο.
  19. Anubis85

    Doogee F5

    Επειδή δεν μου αρέσει να λέω ψέματα το κινητό είναι άψογο... Αν είναι όμως να περιμένω να περάσει μισή ώρα για να βγάλει φώτο τοτε αστο καλύτερα. Ειλικρινά δεν περίμενα τόσο άθλια φωτογραφική μηχανή. Καλά τα λεφτά αλλα οκ ως εκεί η κάμερα έχει άθλιο φοκους. Δεν συζητάμε σαφλως για τα θέματα wifi που όπως γράφουν παντού είναι simply unstable. Σε συγκριση με το Doogee homtom 6 που τα είχα δίπλα δίπλα έχω να πω πως το δεύτερο με 2 gb ram έμπαινε στα ίδια δίκτυα με την μία ενώ το άλλο κολλάει ενώ παράλληλα και η κάμερα ήταν ταχύτερη.
  20. Anubis85

    Doogee F5

    Το wifi σαν προβλημα το εχω αντιμετωπισει με μεμονομενα ρπυτερ και οχι με ολα. Δλδ τωρα εχω συνεχως αψογο σημα. Απο εκει και περα με τη καμερα δεν ξερω καποια εφαρμογη.
  21. Anubis85

    Doogee F5

    Το θεμα με το wifi αν ειναι θεμα software δεν θα λυθει λογικα σε επομενη αναβαθμιση? όπως επισης ελπιζω και το μενου της καμερας που ειναι μετριο σε σχεση με samsung s4.
  22. Anubis85

    Doogee F5

    Συμφωνω απολυτα με την προταση σου και θα το κοιταξω ομως δεν ειναι λογικο αα ρυθμισω το καθε ρουτερ που συνδεομαι.
  23. Anubis85

    Doogee F5

    Καλησπερα εχω το κινητο εδω και 20 μερες περιπου. Εχω παρατηρησει οτι χανει τη συνδεση με το ρουτερ συχνα ή αργει να συνδεθει? Παιζουν ρολο οι συχνοτητες των εκαστωτε ρουτερ αφου σε ορισμενα δεν το κανει αυτο?
×
×
  • Create New...