GreekCharmed Δημ. December 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (14 Δεκ. 2004 , 10:38) Αν έχεις βάλει το netmod σε usb, δοκίμασε να το συνδέσεις στη σειριακή, πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο. Oκ θα κάνω πρώτα αυτό (να βρω και το καλώδιο) και μετά θα τσεκάρω για drivers Ευχαριστώ:D Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Οι drivers θα σου χρειαστουν ουτως η αλλιως οποτε δοκιμασε αυτο πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Απο ότο διαβάζω στο site για τους drivers είναι ολίγον τι παλούκ....για να δω τι θα κάνω , ελπίζω να μη κάνω καμιά ζημιά... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Καμια φορα ειναι χειροτερο να διαβαζεις τις οδηγιες........Απο την αλλη αν δεν ξερεις καλυτερα να τις συβουλευτεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα: Πάω hyperterminal και τσεκάρω την έκδοση HW και Sw H HW με το ati0 είναι 56000 και η SW με το ati3 είναι PCtel HSP56 Modem 11.0300 μετά μου λέει να κατεβάσω το S/W για το δικό μου netMod...δεξιά όμως οι αριμοί και versions που εμφανίζονται ουδεμία σχέση έχουν με το δικό μου :confused: άμα δεν ξέρω τι να κατεβάσω πως να συνεχίσω? Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Επειδη ουδεμια πειρα δεν εχω με τα Netmods της intracom προτεινω να παρεις την τεχνικη τους υποστηριξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (14 Δεκ. 2004 , 22:42) Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα: Πάω hyperterminal και τσεκάρω την έκδοση HW και Sw H HW με το ati0 είναι 56000 και η SW με το ati3 είναι PCtel HSP56 Modem 11.0300 μετά μου λέει να κατεβάσω το S/W για το δικό μου netMod...δεξιά όμως οι αριμοί και versions που εμφανίζονται ουδεμία σχέση έχουν με το δικό μου :confused: άμα δεν ξέρω τι να κατεβάσω πως να συνεχίσω? Κατέβασε το drivertoolkit από εδώ. Κάνε το εγκατάσταση και βάλε του να σου βρει Updatedrivers για το modem σου. Το κακό είναι ότι θα πρέπει να συνδεθείς στο internet οπότε για την περίσταση σου προτείνω να μη συνδεθείς με το NetMod και να βάλεις ένα 56Κ για να κάνεις τη δουλειά σου. (ΜΗΝ το αποσυνδέσεις το NetMod όμως για να μπορέσει το πρόγραμμα να αναγνωρίσει τη συσκευή σου και να σου βρει ανανεωμένους οδηγούς...) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος multidanze (15 Δεκ. 2004 , 09:25) Κατέβασε το drivertoolkit από εδώ. Κάνε το εγκατάσταση και βάλε του να σου βρει Updatedrivers για το modem σου. Το κακό είναι ότι θα πρέπει να συνδεθείς στο internet οπότε για την περίσταση σου προτείνω να μη συνδεθείς με το NetMod και να βάλεις ένα 56Κ για να κάνεις τη δουλειά σου. (ΜΗΝ το αποσυνδέσεις το NetMod όμως για να μπορέσει το πρόγραμμα να αναγνωρίσει τη συσκευή σου και να σου βρει ανανεωμένους οδηγούς...) οκ το έκανα και μου λέει πως έχω το τελευταίο update... έχω το version 2.3 μετά πάω στο site της intracom για να κατεβάσω το αντοίστιχο software αλλά έχει 2 διαφορετικά 2.3 στο hardware http://netmod.intracom.gr/software/greece_gr_sw.htm τώρα τι κάνω? EDIT 11:43: ok ok ok το βρήκα το βρήκα ακολούθησα εντελώς διαφορετικές οδηγίες απο αυτες που έλεγε το site στην νέα κλήση εγώ έβαλα τον αριθμό που καλώ για το ιντερνετ και με το ati0 και το ati3 μου βγήκανε τα σωστά νούμερα για τις version βρήκα πως η δική μου ήταν η version hardware 20 και version software 3.77 οπότε πήγα στο αντοίστιχο download απο το site και κατέβασα το τελευταίο δηλαδή το 3.81 έκανα όλα τα βήματα και την ανανέωση του firmware και τώρα έχω μπει στο νετ για να δω τι θα γίνει...θα κάνει ή δεν θα κάνει restart? αν δεν κάνει πάει να πει πως ΓΙΕΣ έκανα σωστη δουλειά αν δεν κάνει πάει να πει πως πρέπει να σταματήσω να τα βάφω ξανθά :wacko: edit 12:20 μόλις έκανε restart :angry: :angry: και στην μπλέ οθόνη έβγαλε το ίδιο μύνημα...μήπως πρέπει να κάνω καμιά αλλαγή ακόμα? να βγάλω την μπλε οθόνη? Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Παιδιά καμιά άλλη ιδέα για το πως μπορώ να το διορθώσω? Συνεχίζει να κάνει restart ακόμα και τώρα που έβαλα τους νέους drivers για το net mod Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Μήπως το τροφοδοτικό σου ,άρχισε να σε εγκαταλείπει....γιατί κολλήσατε σε θέμα drives ,και δεν κοιτάτε πιό απλά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Επειδή στην μπλε οθόνη που της βγάζει λέει πως υπάρχει πρόβλημα με το nMUSB.sys, το οποίο ειναι ο driver του netmod της. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Δε λέει και τίποτε αυτό ,αφού δεν λύνεται το θέμα . Πολλές φορές τα windows δείχνουν να κάνουν crash σε software ή ότι λοίπει κάτι από εγκατάσταση ,αλλά το θέμα τελικά είναι hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Δεν είναι το τροφοδοτικό, είναι καινούριο Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 διάβασε και μην περιφρονήσεις: μερικές φορές οι επανεκκινήσεις οφείλονται σε βραχυκυκλώματα, που προέρχονται εξαιτίας της σκόνης στους θύλακες του μόντεμ ή αν απλά "κάνει σώμα". καθάρισε τις επαφές του μόντεμ και πες μου. Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Γιατι κανεις δεν θεωρει πιθανο να φταει η μητρικη του συστηματος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lambrosbouk (20 Δεκ. 2004 , 13:15) διάβασε και μην περιφρονήσεις: μερικές φορές οι επανεκκινήσεις οφείλονται σε βραχυκυκλώματα, που προέρχονται εξαιτίας της σκόνης στους θύλακες του μόντεμ ή αν απλά "κάνει σώμα". καθάρισε τις επαφές του μόντεμ και πες μου. Να σου πω την αλήθεια, πριν καιρό έβαλα νέα ράφια στο δωμάτιο και ενώ είχα καλύψει το Pc και το Modem και όλα με ύφασμα, η έξυπνη η μάνα μου το τράβηξε άτσαλα και όλο το γραφείο γέμισε σκόνη... θα δοκιμάσω να το καθαρίσω το modem και θα σου πω Vagabond: πως μπορώ να τσεκάρω αν η μητρική μου είναι οκ? Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Οκ guys το έφτιαξα....έβγαλα το usb και το έβαλα στο σειριακό και βρήκα την υγεία μου Thanks χίλιες φορές σε όλους όσους με βοηθήσανε :D Πάρτε και karmaki:D Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Δυστυχώς το netmod είναι πολύ προβληματικό γενικά και σε usb ακόμα περισσότερο. Γι'αυτό και από την αρχή σου είπαμε να το βάλεις στο serial. Το δικό μου π.χ. όταν ήταν στο usb, κατά καιρούς δεν μου έδινε γραμμή στο τηλέφωνο, χωρίς να χρησιμοποιώ κάτι :alien: Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts