ector7 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) Φυσικά όχι. Είναι σαν η μία συσκευή που λειτουργεί σαν hotspot να είναι router που διαθέτει σκληρό δίσκο. Όσο είναι στην εμβέλεια του δεν χρειάζεται τίποτα άλλο χρησιμοποιουν τον δικό τους πομποδέκτη για αποστολή και λήψη. Θα το τεσταρω με την καρτοκινητη(γιατι χωρις sim δε σου ενεργοποιει το hotspot) που δεν εχει μοναδες μεσα και αν δουλεψει,τοτε θα ειναι παραπολυ καλο εργαλειο για μεταφορα αρχειων,οταν δεν υπαρχει προσβαση σε καποιο δυχτιο! Edited August 9, 2015 by ector7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Θα το τεσταρω με την καρτοκινητη(γιατι χωρις sim δε σου ενεργοποιει το hotspot) που δεν εχει μοναδες μεσα και αν δουλεψει,τοτε θα ειναι παραπολυ καλο εργαλειο για μεταφορα αρχειων,οταν δεν υπαρχει προσβαση σε καποιο δυχτιο! Τεσταρε το και με flight mode!!!! Πιο απλό! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Θα το τεσταρω με την καρτοκινητη(γιατι χωρις sim δε σου ενεργοποιει το hotspot) που δεν εχει μοναδες μεσα και αν δουλεψει,τοτε θα ειναι παραπολυ καλο εργαλειο για μεταφορα αρχειων,οταν δεν υπαρχει προσβαση σε καποιο δυχτιο! Φίλε μου στέλνω βίντεο που έχουν μέγεθος πολύ μεγαλύτερο από το data plan μου. Αν χρησιμοποιουσε data θα είχα πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής μου.:) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) Φίλε μου στέλνω βίντεο που έχουν μέγεθος πολύ μεγαλύτερο από το data plan μου. Αν χρησιμοποιουσε data θα είχα πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής μου.:) Προτιμω να το τεσταρω με καρτοκινητη,πρωτα,μην γινει καμια στραβη και πληρωσω περισσοτερα και απο τις τριχες της κεφαλης μου!:p Edited August 9, 2015 by ector7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Προτιμω να το τεσταρω με καρτοκινητη,πρωτα,μην γινει καμια στραβη και πληρωσω περισσοτερα και απο τις τριχες της κεφαλης μου!:p Δεν γίνεται με το flight mode; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Δεν γίνεται με το flight mode; Με flight mode δε σ'αφηνει να ενεργοποιησεις το hotspot! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Με flight mode δε σ'αφηνει να ενεργοποιησεις το hotspot! Άρα θέλει δίκτυο κινητής τότε! Συνεπώς θέλει 3G! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) Γιατι φιλε μου με τα tiles δεν μπορεις να εχεις μια τακτοποιημενη home screen.Παραδειγμα εγω στην home screen εχω τις εφαρμογες σε φακελους και με 1 κλικ βρισκω την εφαρμογη που θελω.Με τα tiles θα πρεπει να σκρολαρω πανω κατω. Επισης με τα tiles δεν μπορεις να χαρεις το wallpaper σου δεν μπορεις να αλλαξεις τα εικονιδια σου γενικα δεν μπορεις να κανεις μια οθονη οπως εσυ θελεις.Πρεπει να εχεις σονυ και καλα τα πλακακια μπροστα σου. βασικα πλεον στα 10 μια χαρα τακτοποημενη home screen εχεις , δες την δικη μου πχ και το wallpaprer σου χαιρεσαι και ότι θες , και ευκολα βρίσκεις τα παντα http://postimg.org/image/4pik9b9rn/ http://postimg.org/image/4pik9b9rn/ Edited August 10, 2015 by stigmes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) Από τα χέρια μου πέρασε δανεικό 630 ds, την περίοδο που είχα πουλήσει το s3 lte και περίμενα το note 4. Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ άκομψο σαν λειτουργικό. Στα θετικά του ήταν ότι ήταν πολύ πολύ γρήγορο σε ότι και να έκανε, μηδέν lag και δεν ζεσταινοταν καθόλου. Τώρα στα αρνητικα: έχοντας win8 επάνω με χαλούσαν τα tiles υπερβολικά, δεν έβλεπα wallpaper που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω, πολύ λίγες παραμετροποιησεις, έψαχνα πολλές φορές κάποιες ρυθμίσεις και μου έβγαινε η Παναγία να τις βρω. Επισης το market πολύ λιτό και απέριττο. καμιά εφαρμογή της προκοπής και μην αναφέρω τα παιχνίδια που εννοείται δεν "τραβουσαν" τα save από το Facebook ή το Google :p και αναγκαζόμουν να παίζω από την αρχή. Όντας συνηθισμένη στο Google play και Gmail και όλα, μου ήταν τρομερά χρονοβόρο να κάνω λογαριασμούς σε xbox και Microsoft κτλ. Επίσης δεν μπορούσα να συγχρονίσω τα περιεχόμενα ανάμεσα στο s3 και το 630 μιλάμε για επαφες, sms ή οτιδήποτε αλλο δοκιμάζοντας κάποια προτεινόμενα apps αλλά τζίφος. Είναι σαν να είσαι καταδικασμενος να χρησιμοποιείς μόνο μια επωνυμία και τίποτα άλλο. Τώρα με τα 10 άρια φαίνεται πιο καλό και βατό σαν εμφάνιση όπως φαίνεται από πάνω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω μόνιμα σε nokia/Microsoft προσωπικά. Edited August 10, 2015 by linaki_gr Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 βασικα πλεον στα 10 μια χαρα τακτοποημενη home screen εχεις , δες την δικη μου πχ και το wallpaprer σου χαιρεσαι και ότι θες , και ευκολα βρίσκεις τα παντα http://postimg.org/image/4pik9b9rn/ http://postimg.org/image/4pik9b9rn/ Πως τα έχεις φτιάξει να είναι στα πλάγια τα εικονίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Αν θα ηθελα windows συσκευη θα κατεβαζα το artemis απο το ντουλαπι.. Περα απο την πλακα Ο μονος λογος για να αγορασω windows phone θα ηταν αν πετυχουν τον στοχο που εχει και θεσει και το ubuntu δηλαδη τη συγκλιση των pc και smartphones λειτουργικων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Πως τα έχεις φτιάξει να είναι στα πλάγια τα εικονίδια; εχώ επιλέξει να είναι διάφανα τα πλακίδια και απλα τα εχω κανει να είναι στο μικρότερο μέγεθος και τα εβαλα εγώ περιμετρικά , γενικά τα βαζεις οπου θες εσυ και σε ότι μέγεθος θες εσυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Άρα θέλει δίκτυο κινητής τότε! Συνεπώς θέλει 3G! Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δημιουργείται τοπικό δίκτυο μέσω της εφαρμογής. Τι νόημα θα είχε η εφαρμογή αν επρεπε να ξοδέψεις 3 γιγα για να στειλεις μερικά βιντεακια? Αν ηταν ετσι το εκανες και με το Dropbox, google drive, one drive κλπ. Ασε που για να ανεβει και να κατεβει ενα γιγα χρειαζεται χρόνος, ενω εδω γίνεται ταχύτατα και ειναι μεταφορά όχι upload-download. Δες τα screenshots πριν και μετα την αποστολη 2 βίντεο που συνολικά είναι 1 γιγα. Screenshot_2015-08-10-10-10-18 by Photos presentation, on FlickrScreenshot_2015-08-10-10-13-21 by Photos presentation, on Flickr Το 1ΜΒ που καταναλώθηκε αφορά άλλα πραγματα λογο του οτι ο υπολογιστης χρησιμοποιήσε το hotspot για να κάνει διαφορα updates σε mail κλπ. Αν ήθελα μπορουσα να κλείσω τα data στο κινητό μου και να κάνω την μεταφορά χωρις να ξοδεψω εστω κι αυτό το 1ΜΒ. Λειτουργεί λοιπόν και με τα data απενεργοποιημενα. Το θέμα είναι αν υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές στα WP και κατα πόσο δουλευουν τοσο αμεσα και απλα με 2-3 κλικ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Επειδή το θέμα είναι Γιατί δεν έχετε αγοράσει Windows Phone συσκευή; κι έχει γίνει wp users vs all επειδή πρέπει να δικαιολογήσουμε την αγορά μας.... Είχα αγοράσει στο παρελθόν ένα Lumia 520 με 8.1. Μετά τον πρώτο ενθουσιασμό ήρθε η απογοήτευση. 1. Ελλειπέστατο σε εφαρμογές. 2. Οι εφαρμογές που έβρισκες ήταν μαύρο χάλι. 3. Είχε αχανές μενού. Εφτιαχνες τα tiles και σκρόλαρες-σκρόλαρες για να βρεις αυτό που ήθελες. Εμπαινες στο μενού το οποίο ήταν σε αλφαβητική σειρά μεν αλλά κι εκεί δεν γλύτωνες το σκρολάρισμα. Εμένα δεν με βόλεψε καθόλου. Εφυγα τρέχοντας. Το σχόλιο που διάβασα εδώ μέσα με αντιπροσωπεύει απόλυτα. Φίλε μου από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι δεν το έχεις δουλεψει καθόλου το λειτουργικό. Ειδικα εκεί που λες για το μενού. Άλλος ένας λόγος λοιπόν που δεν πουλανε τα WP. Η άγνοια! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατι φιλε μου με τα tiles δεν μπορεις να εχεις μια τακτοποιημενη home screen.Παραδειγμα εγω στην home screen εχω τις εφαρμογες σε φακελους και με 1 κλικ βρισκω την εφαρμογη που θελω.Με τα tiles θα πρεπει να σκρολαρω πανω κατω. Επισης με τα tiles δεν μπορεις να χαρεις το wallpaper σου δεν μπορεις να αλλαξεις τα εικονιδια σου γενικα δεν μπορεις να κανεις μια οθονη οπως εσυ θελεις.Πρεπει να εχεις σονυ και καλα τα πλακακια μπροστα σου. Ομοίως! Αλλιώς θα ήξερες ότι μορεις να τα βάλεις σε φακελους και σε όποιο μέγεθος θες, + το ότι μπορείς να τα κανεις διάφανα. Άρα μια χαρά μπορείς να χαρείς το wallpaper! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) @ stratosnen Πρέπει να δεις ένα καλοστημένο Android (ούτε root ούτε τίποτα), με nova launcher. Το αίτημα της παραμετροποίησης δεν έχει να κάνει με το χρώμα που έχουν τα πλακάκια. Μην είσαι καθόλου σίγουρος ούτε για το πώς θα τρέχουν, ούτε για το ποιες θα τρέχουν, ούτε για το πότε θα τρέξουν. Προσπερνάω το συντακτικό σφάλμα κι ενημερώνω ότι δεν έχει υπάρξει λειτουργικό σύστημα που καμία εφαρμογή δεν έχει κολλήσει ποτέ. 1)Έχω δει και δεν εντυπωσιάστηκα .... εσύ έχεις δει καλοστημένη wp ; δεν εχει τίποτα να κανει με το χρώμα που έχουν τα πλακάκια, αυτο δειχνει ποσο άσχετος είσαι με τα wp, πάραυτα σχολιάζεις,... 2) δες στο wmpoweruser ήδη τρέχουν ...! 3) το προσπερναω Και εγώ , αλλα οι χρήστες του αντροιντ για αυτο κυρίως μας ζαλιζουν! Edited August 10, 2015 by docofmobile Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Ήταν αναμενόμενο όλοι όσοι γράφουν εδώ μέσα, που στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι χρήστες Android (για κάποιο λόγο το iOS ουσιαστικά απέχει από μια τέτοια συζήτηση) μιλάνε για την έλλειψη εφαρμογών, την έλλειψη "ανοικτού" οικοσυστήματος και την κακή, κατά την άποψή τους εμφάνιση του λειτουργικού. Αντιπαραβάλλουν με κάποια επιχειρήματα την "ανωτερότητα" του android σε τομείς όπως το πλήθος των εφαρμογών, το "καλύτερο" περιβάλλον και τον ανοικτό κώδικα, στους ισχυρισμούς των οπαδών των wp πως το λειτουργικό τους τους εξηπηρετεί άριστα και η κουβέντα καλά κρατεί! Παρότι η υποκειμενικότητα του ζητήματος είναι πέρα από κάθε αμφιβολία προφανής και υπαρκτή, η άγνοια για το λειτουργικό και τις δυνατότητές του είναι διάχυτη μεταξύ του 97%. Άρα το πρώτο συμπέρασμα είναι πως η προφανέστερη απάντηση (που δεν δίδεται από του πολλούς) θα έπρεπε να είναι πως αγνούν τις πραγματικές δυνατότητες του λειτουργικού. Η MS έχει αποτύχει παταγωδώς στην εμπορική προώθηση του προϊόντος τους και σε αυτό δεν αμφιβάλει κανείς! Η αποτυχία μάλιστα και η φυσική πορεία στην αγορά με μικρή συμμετοχή τις πωλήσεις έχει οδηγήσει σε έναν χωρίς τέλος φαύλο κύκλο με τις εφαρμογές που κυκλοφορούν. Μικρά ποσοστά πωλήσεων -> μικρό ενδιαφέρον από τους προγραμματιστές -> λίγες εφαρμογές -> μικρό αγοραστικό ενδιαφέρον -> μικρά ποσοστά πωλήσεων. Τα παραπάνω ενισχύονται από τον πολύ έντονο ανταγωνισμό που προβάλει η τεράστια κοινότητα των android και ισχυρότατη κοινότητα του iOS που αυτάρεσκα κοιτά την MS από ψηλά. Συμπέρασμα; Η MS πρέπει να σκάσει ένα σωρό λεφτά με τεράστιο ρίσκο για να διεισδύσει στην αγορά πιο δυνατά. Τα χρήματα αυτά θα πρέπει να δοθούν στην συντριπτική πλειοψηφία τους στην προώθηση του προϊόντος και όχι απαραίτητα στην εξέλιξή του, που ούτως ή άλλως γίνεται με ικανοποιητικούς πλέον ρυθμούς. Αν το κάνει και καταφέρει να αυξήσει τα ποσοστά της, τότε είμαι σίγουρος πως θα αποδειχθεί ένας ισχυρότατος αντίπαλος για τα άλλα δύο αντίπαλα δέη (google, apple) όχι μόνο λόγω εταιρικού μεγέθους, αλλά κυρίως λόγω της ποιότητας του ίδιου του λειτουργικού της που είναι, αν όχι ισάξιο των άλλων δύο, τουλάχιστον ανταγωνιστικότατο! Αν δεν το κάνει, θα μείνει τρίτη και καταϊδρωμένη στην κούρσα αυτή...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Ήταν αναμενόμενο όλοι όσοι γράφουν εδώ μέσα, που στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι χρήστες Android (για κάποιο λόγο το iOS ουσιαστικά απέχει από μια τέτοια συζήτηση) μιλάνε για την έλλειψη εφαρμογών, την έλλειψη "ανοικτού" οικοσυστήματος και την κακή, κατά την άποψή τους εμφάνιση του λειτουργικού. Αντιπαραβάλλουν με κάποια επιχειρήματα την "ανωτερότητα" του android σε τομείς όπως το πλήθος των εφαρμογών, το "καλύτερο" περιβάλλον και τον ανοικτό κώδικα, στους ισχυρισμούς των οπαδών των wp πως το λειτουργικό τους τους εξηπηρετεί άριστα και η κουβέντα καλά κρατεί! Παρότι η υποκειμενικότητα του ζητήματος είναι πέρα από κάθε αμφιβολία προφανής και υπαρκτή, η άγνοια για το λειτουργικό και τις δυνατότητές του είναι διάχυτη μεταξύ του 97%. Άρα το πρώτο συμπέρασμα είναι πως η προφανέστερη απάντηση (που δεν δίδεται από του πολλούς) θα έπρεπε να είναι πως αγνούν τις πραγματικές δυνατότητες του λειτουργικού. Η MS έχει αποτύχει παταγωδώς στην εμπορική προώθηση του προϊόντος τους και σε αυτό δεν αμφιβάλει κανείς! Η αποτυχία μάλιστα και η φυσική πορεία στην αγορά με μικρή συμμετοχή τις πωλήσεις έχει οδηγήσει σε έναν χωρίς τέλος φαύλο κύκλο με τις εφαρμογές που κυκλοφορούν. Μικρά ποσοστά πωλήσεων -> μικρό ενδιαφέρον από τους προγραμματιστές -> λίγες εφαρμογές -> μικρό αγοραστικό ενδιαφέρον -> μικρά ποσοστά πωλήσεων. Τα παραπάνω ενισχύονται από τον πολύ έντονο ανταγωνισμό που προβάλει η τεράστια κοινότητα των android και ισχυρότατη κοινότητα του iOS που αυτάρεσκα κοιτά την MS από ψηλά. Συμπέρασμα; Η MS πρέπει να σκάσει ένα σωρό λεφτά με τεράστιο ρίσκο για να διεισδύσει στην αγορά πιο δυνατά. Τα χρήματα αυτά θα πρέπει να δοθούν στην συντριπτική πλειοψηφία τους στην προώθηση του προϊόντος και όχι απαραίτητα στην εξέλιξή του, που ούτως ή άλλως γίνεται με ικανοποιητικούς πλέον ρυθμούς. Αν το κάνει και καταφέρει να αυξήσει τα ποσοστά της, τότε είμαι σίγουρος πως θα αποδειχθεί ένας ισχυρότατος αντίπαλος για τα άλλα δύο αντίπαλα δέη (google, apple) όχι μόνο λόγω εταιρικού μεγέθους, αλλά κυρίως λόγω της ποιότητας του ίδιου του λειτουργικού της που είναι, αν όχι ισάξιο των άλλων δύο, τουλάχιστον ανταγωνιστικότατο! Αν δεν το κάνει, θα μείνει τρίτη και καταϊδρωμένη στην κούρσα αυτή...! Φίλε μου δεν φταίει η προώθηση. Το πρόβλημα είναι ότι η MS διαφοροποιηθηκε εντελώς από τον συνηθισμένο τρόπο που χρησιμοποιουν οι περισσότεροι χρήστες τα smartphone τους. Οπότε με το ξεκίνημα δεν έπεισε το κοινό και πλέον μετά από 4 χρόνια δύσκολα κάποιος που απογοητευτηκε με τα 7 η 7.5 θα τολμήσει να δώσει χρήματα για να δοκιμάσει κάτι. Πριν χρόνια είχα αγοράσει στην κόρη μου ένα LG WP σε αντικατάσταση ενός Android που είχε. Μετά από κάποιο διάστημα και ενώ έτρεχε 7.5 χάλασε. Ήταν σε εγγύηση και επειδή η LG είχε σταματήσει να βγάζει WP, έδωσε εντολή στην Vodafone απ όπου ήταν αγορασμένο, να μας δώσει όποια συσκευή θέλαμε στα χρήματα που το είχαμε αγοράσει. Μπορούσε η κόρη μου να πάρει το Lumia 800 στα ίδια χρήματα ή κάποιο πιο καινούργιο πληρώνοντας την διαφορά. Δεν δέχθηκε με τίποτα να πάει ξανά σε WP. Προτίμησε το Sony J που ήταν κάκιστο αλλά με πολύ περισσότερες δυνατότητες σ αυτά που ήθελε. Συνεπώς η MS θα πρέπει με τα 10 άρια να δώσει ότι και οι άλλοι και παράλληλα να κάνει γνωστές αυτές τις νέες δυνατότητες με πολύ διαφήμιση που θα βασίζεται ακριβώς σε αυτόν τον τομέα. Το κοινό θέλει real Facebook, YouTube , viber κλπ. Δεν πιστεύω ότι η MS δεν μπορεί να τα βρει με την Google. Δεν είναι πρόβλημα τα togles. Μια χαρά λειτουργικά. Αντί σκρολάρεις στις πλαϊνές οθόνες σκρολάρεις προς τα κάτω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tesla_coil Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 1) Δεν εχει αρκετα και επισημα apps .. 2) Απλα δεν ειναι της μοδας.. (Αργησε να μπει στο κυριο μερος του παιχνιδιου και μπηκε και με λαθος τροπο) 3) Λογο συνηθειας στις αντροιτ συσκευες... Θα μπορουσα σε καποια φαση στο μελλον με καποια καλα σχολια περι των win10 mob να με κανουν μετακινηθω κατα win10 συσκευη.. Κυριοτερος παραγοντας για εμενα θα ειναι η αυξηση των app στο win store και η ελπιδα για επισημα app σε καποια που θελω εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Είδα το καινούριο Mission Impossible και κάνουν παπάδες με τα Lumia, θα πάρει τα πάνω της τώρα :lol: Άσχετο, πολύ καλή ταινία. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Είδα το καινούριο Mission Impossible και κάνουν παπάδες με τα Lumia, θα πάρει τα πάνω της τώρα :lol: Άσχετο, πολύ καλή ταινία. Δεν προκειται με product placement να πάρει τα πάνω της. Κι οχι για κανενα αλλο λογο αλλα απλα γιατι την εχουν προλαβει αλλοι (και) σ' αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Νομίζω ότι το βασικό είναι η έλλειψη αξιόλογων εφαρμογών (ακόμα και οι φουλ εμπορικες fb,youtube κλπ είναι σκουπίδια απέναντι στις αντιστοιχες των αλλων οικοσυστημάτων). Εμένα προσωπικά με ξενερωνει κι η έλλειψη παραμετροποίησης (χρήστης nexus γαρ) αλλά δε νομίζω πως αυτό αποτρέπει το 97% να τα πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Φίλε μου δεν φταίει η προώθηση. Το πρόβλημα είναι ότι η MS διαφοροποιηθηκε εντελώς από τον συνηθισμένο τρόπο που χρησιμοποιουν οι περισσότεροι χρήστες τα smartphone τους. Οπότε με το ξεκίνημα δεν έπεισε το κοινό και πλέον μετά από 4 χρόνια δύσκολα κάποιος που απογοητευτηκε με τα 7 η 7.5 θα τολμήσει να δώσει χρήματα για να δοκιμάσει κάτι. Πριν χρόνια είχα αγοράσει στην κόρη μου ένα LG WP σε αντικατάσταση ενός Android που είχε. Μετά από κάποιο διάστημα και ενώ έτρεχε 7.5 χάλασε. Ήταν σε εγγύηση και επειδή η LG είχε σταματήσει να βγάζει WP, έδωσε εντολή στην Vodafone απ όπου ήταν αγορασμένο, να μας δώσει όποια συσκευή θέλαμε στα χρήματα που το είχαμε αγοράσει. Μπορούσε η κόρη μου να πάρει το Lumia 800 στα ίδια χρήματα ή κάποιο πιο καινούργιο πληρώνοντας την διαφορά. Δεν δέχθηκε με τίποτα να πάει ξανά σε WP. Προτίμησε το Sony J που ήταν κάκιστο αλλά με πολύ περισσότερες δυνατότητες σ αυτά που ήθελε. Συνεπώς η MS θα πρέπει με τα 10 άρια να δώσει ότι και οι άλλοι και παράλληλα να κάνει γνωστές αυτές τις νέες δυνατότητες με πολύ διαφήμιση που θα βασίζεται ακριβώς σε αυτόν τον τομέα. Το κοινό θέλει real Facebook, YouTube , viber κλπ. Δεν πιστεύω ότι η MS δεν μπορεί να τα βρει με την Google. Δεν είναι πρόβλημα τα togles. Μια χαρά λειτουργικά. Αντί σκρολάρεις στις πλαϊνές οθόνες σκρολάρεις προς τα κάτω. Διαφωνείς μαζί μου συμφωνώντας στην ουσία του πράγματος. Χωρίς διαφήμιση (προώθηση) δηλαδή χωρίς λεφτά με ρίσκο δεν μπαίνεις στο παιχνίδι. Τα 10άρια είναι ακόμη υπό παράδοση και δεν έχουν εμφανίσει τις αρετές τους. Όταν παραδοθούν ευρέως και υπό την αίρεση πως όλα θα πάνε καλά, ίσως να δούμε μια στροφή των πραγμάτων, αλλά τελικά , χωρίς προώθηση (επένδυση χρημάτων σε επιθετική διαφήμιση και προσφορές με συνεργαζόμενες εταιρίες παρόχους) δε θα κερδίσει μεγάλο κοινό, όσο καλό και να είναι σαν λειτουργικό. Αναφορικά με το αν μπορεί η όχι να τα βρει η MS με την Google, να πω πως έχει αρκετές πιθανότητες να τα βρουν μόνο αν η μια αγοράσει κάτι από την άλλη, πράγμα προς το παρόν παντελώς απίθανο. Κοίτα και γω WP έχω και είχα κατά καιρούς από όλα τα είδη λειτουργικών. Τα WP είναι μακράν πιο εύχρηστα για τον αδαή χρήστη, ακόμη και από το iOS και βεβαίως κορυφαία μαζί με τα iOS στο "στήσιμο" και στην απόκριση των εφαρμογών αλλά μέχρι εκεί. Η μεγάλη "μάζα" των χρηστών θέλει εφαρμογές, εφαρμογές, εφαρμογές και όπου και να κοιτάξεις κυκλοφορούν κατά κύριο λόγο android σε κάθε μορφή και για κάθε βαλάντιο! Οι εκλεκτικοί (ότι και αν επιλέγουν) είναι δεν είναι το 5% της αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Η υπερβολή και η παραπληροφόρηση στο μεγαλείο της. +1000 Εντελώς λάθος το ερώτημα του thread.. Παίδες μην ακούτε κανένας. Αξίζει να μεταπηδήσετε σε ένα WP και είμαι βέβαιος οτι δύσκολα μετά θα επιστρέψετε στο άσχημο και χαοτικό android. Εγώ περιμένω με προσμονή την επόμενη ναυαρχίδα που ομολογουμένως λόγω των W10 καθυστέρησε. ως τότε 1020 και πάλι 1020. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Διαφωνείς μαζί μου συμφωνώντας στην ουσία του πράγματος. Χωρίς διαφήμιση (προώθηση) δηλαδή χωρίς λεφτά με ρίσκο δεν μπαίνεις στο παιχνίδι. Πρωτα απ' ολα το κεφαλαιο Windows Phone και διαφημιση... ποναει. Και μιλαμε για τις καλες εποχες. Ποσω μαλλον τωρα που ο ανταγωνισμος κανει παρτυ. Οποτε οταν ριχνουμε στο τραπεζι αυτες τις δυο λεξεις, καλο ειναι να το σκεφτομαστε διπλα πρωτα. Ανεξαρτητα απ' αυτο, αν το προιον ειναι μουφα, οσα λεφτα και να ριξεις σε διαφημιση δεν θα περπατησει. Ακομα χειροτερα!! Αν περπατησει, αλλα οι πρωτοι χρηστες ξενερωσουν, τοτε μιλαμε για κατασταση μπουμερανγκ, με τα λεφτα να πανε κατ' ευθειαν σε ενα απατο βαρελι. Παραδειγμα, επαιρνες ενα ολοκαινουριο τοτε Windows Phone - προερχομενος μαλιστα απο Windows Mobile, αρα κατα τεκμηριο ησουν στον σκληρο πυρηνα του πελατολογιου της MS - και διαπιστωνες εντρομος οτι η εταιρεια στο νεο OS δεν περιλαμβανει file browser που ειχες συνηθισει ως δεδομενο επι σειρα ετων και ξαφνικα αισθανεσαι ξυπολυτος στα αγγουρια. Ειναι δυνατον μετα να ξαναπαρεις κινητο WP επειδη θα το διαφημισει η MS? Ειναι δυνατον να το προτεινεις σε φιλους σου (ουτε σε εχθρους σου που λεει ο λογος);; Ειναι δυνατον τωρα που η MS βγαινει και σου λεει παρε ενα 10αρι, ειναι ετσι, ειναι αλλιως εχει το ενα, εχει το αλλο, να την πιστεψεις ετσι αβασανιστα; Κι αν την πιστεψεις. την εμπιστευτεις και διαπιστωσεις οτι τελικα ακομα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου; Δεν θα αισθανεσαι ηλιθιος; Ε, για αυτο αυτη τη στιγμη εχει τα ποσοστα που εχει. Γιατι το προιον που πουλαει... δεν πουλαει, απλα. Κι αντι να το αλλαξουν, γυαλιζουν τις γωνιες. Απο την αλλη αν το προιον ρολαρει θα πουλησει και χωρις διαφημιση, μονο και μονο απο τους ευχαριστημενους χρηστες που θα το διαφημισουν δωρεαν σε φιλους και γνωστους, παραδειγματα απειρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Απάντησα και πριν. Ήμουν κάτοχος iphone 3g-4 και νυν κάτοχος iphone 6. Συνεπώς το os ή από την έκδοση 4.χ και μετά ios δηλαδή, το ξέρω καλά. Επίσης κατέχω και ένα samsung s4(i9506 και ένα s3 mini) συνεπώς και από custom roms γνωρίζω κάποια πράγματα. Δεν αντιπροσωπεύω το ios ή android. Αντιπροσωπεύω εμένα τον Βασίλη ή τον μέσο χρήστη και όχι τον power user. Τα nokia από μια σύντομη εμπειρία χρήσης τους ενώ δείχνουν να μην κολλάνε, ωστόσο φαίνονται να έχουν πολλά θέματα με πρώτο και βασικό για εμένα το μενου τους. Και στα android και τα iphone οι ρυθμίσεις και τα μενού είναι τακτοποιημένα κάτι που δεν συμβαίνει στα nokia.Όπου είναι αράδα πεταμένα. -Θα μου πει κάποιος αυτό σε πειράζει? Ναι με πειράζει γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Εγώ τα θέλω οργανωμένα και όχι να ψάχνω απο δω και από κει που έκρυψαν την ενημέρωση του τηλεφώνου.(μικρά πράγματα που μου δεν μου αρέσουν και πιθανολογώ οτι και σε άλλους χρήστες χτυπάνε στο μάτι.) Τα πλακάκια παλεύονται. Το πληκτρολόγιο που δεν αλλάζει παλεύεται. Το store μπαίνοντας μέσα απο το windows phone είναι κακάσχημο. Κοιτάζω από την μια πλευρά και το store του macbook μου /iphone που είναι υπόδειγμα με σουίτες γραφείου,φωτογραφίας και από την άλλη πλευρά κοιτάζω το store του nokia535/dell laptop και παρατηρώ οτι δεν είναι σωστά οργανωμένο. Εντάξει όχι και πως του android το store είναι το τέλειο αλλά έχει γίνει προσπάθεια τεράστια κρίνοντας απο το icecream που ήταν απαίσιο το store και το πόσο βελτιωμένο είναι τώρα. Από ποιότητες εφαρμογών τα windows phone υστερούν και είναι κατώτερες του μετρίου, δυστυχώς αν και είχα προβλέψει την άνοδο τους δυστυχώς η πτώση τους θα είναι ανώμαλη και ενδεχομένως να την πατήσουν σαν τα blackberry. Το μέλλον ήταν είναι και θα είναι οι εφαρμογές. Όλα οργανωμένα στο χέρι μου από χάρτες,gps,facebook,retrica κτλ. Εαν στήσει η microsoft σωστά το store διορθώσει το μενού παραδειγματιστεί από το store του mac, εαν βοηθήσει τους developers δίνοντας του κίνητρα, εαν βγάλει κατ αποκλειστηκότητα εφαρμογές που να υπάρχουν μόνο σε windows phone και σε laptops πχ σουιτες γραφείου,φωτογραφίας,παιχνίδια τότε ναι υπάρχει πιθανότητα μεγάλη να ανακάμψουν. Ειδάλλως τα windows phone ζουν τις τελευταίες τους στιγμές πριν συρικνωθεί περαιτέρω το ποσοστό τους. Χρειάζεται πολύ χρήμα να πέσει στο βαρέλι που λέγεται store και να ξαναστηθει από την αρχή και να χτυπήσουν στα ισα iphone και android. Υγ: Προσωπικά δεν θέλω να μειωθεί το ποσοστό τους αλλά εύχομαι να αυξηθεί κ άλλο. Πιστεύω οτι όσο μεγαλύτερος είναι ο ανταγωνισμός τόσο περισσότερο θα λειτουργήσει καλύτερα για εμάς τους καταναλωτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts