Te_salat Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Από τη στιγμή που στο Windows 10 mobile παίρνεις το .apk Android app file και το εγκαθιστάς κανονικά ως έχει το επιχείρημα της υποτιθέμενης έλλειψης εφαρμογών του WP Store έχει αξία μόνο για τα fanboys και στην ουσία πάει στράφι. http://wmpoweruser.com/how-to-install-android-apps-on-windows-10-mobile/ Μακάρι να είναι έτσι για να αγοράσουμε κι εμείς. Θα ήθελα πολύ ένα Surface Mobile. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Μιλάμε για καθημερινούς χρήστες. Οι "ψαγμένοι" θα ασχοληθούν και θα το βρούν. Αλλά θες να μου πει πως η ξαδέρφη μου που απο υπολογιστές ξέρει μόνο Chrome --> Facebook και Office για την σχολή θα πάει να κατεβάσει το wconnect και το Android SDK’s ADB tool, θα κάνει εγκατάσταση τα IpOverUsbInstaller.msi and vcredist_x86.exe, θα κάνει τις ρυθμίσεις μέσα στο κινητό, θα ψάξει να βρει στο nternet πειρατικά apks για εφαρμογές για να τρέξει το snapchat στα Windows Phone. Και θα προτιμήσει αυτο απο τα 3 tap (store, search, install) που χρειάζεται στα Android/iOS. Μεγάλε αυτή την διαδικασία δεν την έκανα εκτός αν με πλήρωναν για να έχω WP Φίλε σου απαντώ ό,τι απάντησα και στον παραπάνω: Να τους πεις τα νέα. Εϊναι οι ίδιοι που δεν αγοράζουν WP γιατί είναι οι ίδιοι Android power users είτε θέλουν να έχουν από κοντά τους power users να βοηθήσουν... Τώρα τα Android apps δε χρειάζονται καν να γίνουν port, παίζουν αυτούσια. Συν σε λίγο καιρό τα Surface phones με τα exe προγράμματα και το πλήρες λειτουργικό. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Closed source και τον ιδιο kernel που δεν μπορεις να τον πειραξεις! Ααα και δεν εχουν custom roms!:p Αυτη ειναι η σχεση που εχουν πραγματι. Η οποια ομως ειναι και η αχρηστη πληροφορια της ημερας. Η ουσιωδης πληροφορια δεν ειναι η σχεση (ομοιοτητα) τους, αλλα η διαφορα τους. Και η διαφορα τους ειναι οτι τα μεν ειναι εγκατεστημενα στο ~90% των σταθερων και φορητων υπολογιστων παγκοσμιως, ενω τα δε ειναι εγκατεστημενα στο ~3% των κινητων τηλεφωνων με OS παγκοσμιως. Με αλλα λογια τα πρωτα ειναι η καθημερινοτητα της συντριπτικης πλειοψηφιας των χρηστων υπολογιστων σε ολο τον κοσμο, με αποτελεσμα να επηρεαζουν αμεσα τις εξελιξεις, να κινουν την αγορα, την τεχνολογια, την παραγωγη, τις τιμες, να κινουν εν τελει τα παντα (κατ' αναλογια ο,τι περιπου εχει πετυχει και το Android στα κινητα οπου ολη η εκει αγορα γυριζει γυρω απ' αυτο). Τα Windows Phone απο την αλλη καταφερνουν... τα ακριβως αντιθετα απο τα παραπανω. Εφοσον ειναι ετσι λοιπον, ειναι απολυτως φυσιολογικο καποιος που εχει Windows στον υπολογιστη να μην εχει Windows και στο κινητο του. Το αντιθετο θα ηταν περιεργο. Μμμ, όχι ακριβώς πλέον μιας και σε linux μπορείς να κάνεις τα πάντα και ίσως και καλύτερα. Φυσικά εξαιρούνται λογιστικά προγράμματα τύπου ERP κλπ και φυσικά τα παιχνίδια. Προσωπικά δουλεύοντας linux από το 2006 , πλέον δυσκολεύομαι πολύ να πάω σε περιβάλλον windows. Μπαίνω μόνο όταν θέλω να δουλέψω απαραιτήτως το photoshop. Προσωπικα δουλευοντας Windows απο το 1998 και εχοντας προσπαθησει παρα πολλες φορες να δουλεψω Linux το συμπερασμα μου στο τελος της ημερας ηταν παντα το ιδιο: Οτι δεν εχω χρονο για χασιμο και πειραματισμους, ουτε με ενδιαφερει να ειμαι αποκομμενος απο τον υπολοιπο κοσμο. Κι επειδη κι ο υπολοιπος πλανητης φαινεται οτι εχει καταληξει στο ιδιο συμπερασμα, επικρατουν οι ασφαλεις-δοκιμασμενες λυσεις, οχι τα attention whoring πειραματα. Το -τελικα- αστειο της υποθεσης ομως ειναι οτι παντα, μα παντα, καθε φορα που ξεκινουσα να καταπιαστω με linux διαβαζα και μου ελεγαν ακριβως τα παραπανω που λες κι εσυ: Με το Linux μπορεις να κανεις τα παντα. Ε, ακομα μπορεις να κανεις τα παντα, για αυτο μεχρι και σημερα το linux παιζει στο +-1%. Επειδη οποιος προσπαθει να βγαλει δουλεια μ' αυτο μπορει να κανει τα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Σου είπα τι θα έκανα. Μπορείς να σπάσεις εκείνο το κομμάτι και να απαντήσεις..! Κυκλικό σφάλμα. Σου έχω ήδη απαντήσει. Εσύ θες να του προτείνεις σαβούρα και να ψάχνεις μετά λύσεις. Εγώ σου είπα μη του προτείνεις σαβούρα εξ' αρχής. Αν εσύ επιμένεις να κάνεις τα εύκολα δύσκολα είναι δικό σου θέμα. έχεις σκοπό να μας κάποια συσκευή με κάποια εγγύηση στην Ευρώπη και χωρίς να χρειάζεται να την "πειράξουμε" (προφανώς σε λίγα χρήματα, γιατί παραπάνω ανεβαίνουν οι πήρυνες και η RAM και γίνονται όλα πιο εύκολα)? Έχεις σκοπό να απαντήσεις ποτέ σε κάτι που ενδιαφέρει κάποιον Το έχω κάνει ήδη. Από 90 ευρώ. Γαι τις εταιρίες που παρέθεσα προφανώς όμως και δεν έχεις να μας πείς κάτι. Τί θες να σου πώ για hw κατασκευαστές. Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν έχουν κάποια σχέση με το Wp, έτσι; Μόνο εφαρμογές μπορούσαν να φτιάξουν... Γιατί να απαντήσουμε στο θέμα? επειδή μπορεί ο άλλος να έχει δίκιο? δεν βαριέσαι μωρέ..! Εκτός θέματος είσαι από το πρώτο ποστ σου εδωπέρα. Το θέμα είναι: Γιατί δεν έχετε αγοράσει Windows Phone συσκευή; κι εσύ ήρθες εδώ να αποδομήσεις τις απόψεις όσων ήταν on topic... Όχι ότι έχει καλύτερες υπηρεσίες η Microsoft και απο όταν πήγε η google να μπεί στα χωράφια της ακόμα την ψάχνουμε (google docs). Άσχετο. Αλλά οκ. εμείς δεν ξέρουμε, είμαστε φαν των WinPh. ?? Δεν ξέρουμε απο κινητά και λοιπά προγράμματα. ??Ας δώσει η google τα δικά της να δούμε πόσα απίδια μετράει ο σάκος..! Όταν κάποιος φοβάται την σύγκριση δεν σημαίνει ότι καλύτερος. Σημαίνει ότι είναι χειρότερος και επαναπαύεται στα δικά του. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφεις κάνει ακόμα πιο αστεία την θεωρία ότι η Google σαμποτάρει το Wp. Σου έκανα μία λογική εξήγηση του πόσο λάθος είναι οι ""αποδείξεις"" σας κι εσύ απαντάς με ... trash talk κατά της Google είναι τώρα αυτό; Τύπου "έλα να αναμετρηθούμε"...; Άβυσσος η ψυχή του χρήστη Wp... Ναι μωρέ. αν ο άλλος έχει μόνο 150 ας τα τσοντάρω εγώ τα υπόλοιπα. Μπορεί να πάρει Moto E (2nd Gen) στα 120. Ή να έρθει μετά από 1 μήνα με 200. Έστω δύο μήνες. Αν όχι, ας καταλήξει σε Wp, τί να κάνουμε... Πάνω απο όλα η απροβλημάτιστη εμπειρία του Android. Σιγά τώρα. Ας κολλάει λίγο. Ας δώσουμε και κάτι παραπάνω, αφού θα το πειράξουμε μετά και θα το κάνουμε τούμπανο. Και ο μύθος ότι δεν υπάρχουν ομαλότατα Android, καλά κρατεί στους κύκλους των Wp χρηστών... Συμφωνώ στο ότι υπάρχει πρόβλημα ποιότητας εφαρμογών και στο ότι με πάνω απο 300-400 ευρώ προς το παρόν παίρνεις πιο ικανό κινητό απο WinPh. Μέχρι εκεί. Από 90 ευρώ το πρώτο Moto E. Έχεις μείνει πίσω. Με εσένα προσωπικά δεν συμφώνω γιατί τα βλέπεις μονόπλευρα, οπότε οκ.. Κανένα πρόβλημα. Μόνο εγώ; Όλο το Forum. Και το 97.5% της αγοράς... Τώρα τα Android apps δε χρειάζονται καν να γίνουν port, παίζουν αυτούσια. Χωρίς πρόσβαση στα ενδότερα του λειτουργικού, μόνο υπηρεσίες και παιχνίδια, θα πάρουν οι Wp χρήστες. Και αυτά δε ξέρουμε κατά πόσο θα λειτουργούν απροβλημάτιστα - στην ποιότητα λειτουργίας που έχουν συνηθίσει. Συν σε λίγο καιρό τα Surface phones με τα exe προγράμματα και το πλήρες λειτουργικό. Πλήρες λειτουργικό σε κινητό θα κάνεις τουλάχιστον 2 χρόνια να δεις. Και φυσικά δε θα τρέχει σωστά τα .exe αρχεία. (μιλάμε πάντα για επίσημη συσκευή, ευρείας κυκλοφορίας) Προσωπικα δουλευοντας Windows απο το 1998 και εχοντας προσπαθησει παρα πολλες φορες να δουλεψω Linux το συμπερασμα μου στο τελος της ημερας ηταν παντα το ιδιο: Οτι δεν εχω χρονο για χασιμο και πειραματισμους, ουτε με ενδιαφερει να ειμαι αποκομμενος απο τον υπολοιπο κοσμο. Ποια ήταν η τελευταία φορά που δοκίμασες; Έβαλα πρόσφατα Linux Mint 17.1 (Cinnamon) σε ένα παλιό μηχάνημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μου προκάλεσε έκπληξη, γιατί είχα δύο αποτυχημένες προσπάθειες αρκετά χρόνια πριν να εγκαταστήσω Ubuntu και Fedora - άσχημες εμπειρίες και οι δύο απόπειρες. Edited August 8, 2015 by Stratosnen Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GΚOOL Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 5. Δηλαδή η γυναίκα σου δεν μπόρεσε να βρεί στο Android (με τις ελάχιστες εφαρμογές του εργοστασιακά) τα Icons με το όνομα EMAIL, VIBER, WHATS APP; Συγγνώμη αλλά αν στην κεντρική οθόνη της συσκευής βλέπεις το icon με όνομα EMAIL και δεν ξέρεις να το ανοίξεις τότε δεν φταίει το Android Φταίει το Android, φταίω και εγώ. Είχε τον default email client και την εφαρμογή GMAIL στην πρώτη οθόνη όπως άνοιγε το κινητό. Καθώς χρησιμοποιεί gmail την είχα συμβουλεύσει και το είχα στήσει να χρησιμοποιεί την εφαρμογή. E, έβλεπε το εικονίδιο που έγραφε email, το άνοιγε, δε γινόταν τίποτα, τσαντιζόταν που την έβλεπε χωρίς να τη χρησιμοποιήσει, μια-δυο φορές τα μπέρδεψε, αποπειράθηκα να της δείξω και πώς γίνεται απεγκατάσταση μιας εφαρμογής, τελείωσε, "αυτό το κινητό δεν το καταλαβαίνω, θέλω το παλιό μου που ήταν εύκολο" και δεν ξανασχολήθηκε. Αντίθετα, το 520 το έμαθε σε μια μέρα, είχε και το live tile με τις αγαπημένες φωτογραφίες, ποιος τη χάρη της. Εγώ πάντως ξέρω πολύυυυυυυυυυυυ κόσμο που έχει τέτοια σχέση με το smartphone του. Θέλω να πω, όλοι αυτοί δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με τη χρήση του κινητού τους αν τους κάναν δώρο ένα wp, απλά δεν τα επιλέγουν γιατί δεν έχουν τόσο hype όσο τα "Galaxy που μου δείξαν στο Χ μαγαζί και τα παίρνουν όλοι". Οι χρήστες του myphone.gr θα έχουν πολλούς ουσιαστικούς λόγους για να μην επιλέγουν wp αλλά αυτοί οι λόγοι δεν εξηγούν πλήρως το 3% γιατί οι χρήστες του myphone δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του καταναλωτικού κοινού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Ποιος σας ειπε οτι στο android χρειαζεται να πειραξεις καποια συσκευη για να δουλεψει? Εγω δλδ που δεν πειραξα τιποτα, δεν δουλευω μια χαρα? Για να ξερω δλδ... ααα και ειναι συσκευη 200 ευρω. Οχι 500. Απο εκει και πέρα, ακουσα οτι ειναι κουραστικό να παραμετροποιεις μια συσκευη και χάνει κανεις την ζωη του με τετοια πράγματα.... Να με συγχωρατε, αλλα μια συσκευη/εφαρμογη την παραμετροποιεις την πρώτη φορα που θα αρχισεις να εγκαθιστας οτι θες. Θα σου παρει 1 ωρα... και θα την δουλευεις για 1-2 χρονια (μεχρι να την αλλαξεις)... οποτε γι αυτη την 1 ωρα το κάνουμε ζήτημα? Επισης... τι ειναι ποιο κουραστικο? Να μην σου δινει επιλογή καμια και να δουλευει αυτό οπως νομιζει σωστα επι 2 χρόνια, ή να αφιερωσεις και μια ωρα στην αρχή να επιλεξεις 2-3 πραγματα και να σε αφήσει ησυχο μετα? Επίσης καποιες εφαρμογες εχουν κοινή εμφανιση/δομη μενου ανεξαρτητως λειτουργικού... οποτε μην το επικαλείστε ως επιχειρημα οτι κάτι ειναι ποιο ευκολο εδω η εκει... εκτιθεστε! Εγώ πάντως θα ηθελα πολυ να δω καποια στιγμή τα WP να απογειώνονται και να αποκτούν ενα ποιο υπολογισιμο μερίδιο αγοράς. Δεν θεωρω οτι τα μονοπώλια κάνουν καλό σε κανένα, αλλα και θεωρώ πως τα WP ειναι μια πολυ αξιολογη βάση λειτουργικού, ομορφο, με τα δικα του πλεονεκτήματα. Δεν μπορώ να βλέπω την Apple να ειναι πάνω απο μια εταιρια που εχει δημιουργήσει μια βάση αντικειμενικα καλυτερη. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Γίνεται ήδη με τα 10!!!!!! Κι εμείς τα ίδια διαβάζουμε απο σας κάθε χρόνο!!!! Αχ βρε evris...! Τι γίνεται?? Το ομώνυμο τραγούδι γνωστού λαϊκού αηδού... Τελικά ο "μέσος χρήστης" που λέτε οι χρήστες-υποστηρικτές των wp περιορίζεται στο 3% παγκοσμίως, όλοι οι άλλοι είναι power users? Είχα δει κάποτε μια φωτογραφία από concept wp: http://images.fonearena.com/blog/wp-content/uploads/2011/05/Xperia-Leon-3_thumb.jpg Αυτές οι ελάχιστες πινελιές κάνουν πιο ωραίο και πιο χωνευτό το λειτουργικό που μαζί με ουσιαστικές αλλαγές και όχι με το ότι μπορείς να μεταφέρεις το πληκτρολόγιο όπου θες στην οθόνη (... δηλαδή έλεος, ποιος *********???) ή με την αναβάθμιση της cortana (ποπο τρομερό feature, αλήθεια πόσοι χρησιμοποιούν το ok google ή το αντίστοιχο του iphone κοκ ????), θα βοηθούσαν να πάρει λίγο τα πάνω του αυτό το αξιολύπητο 3%. Edited August 9, 2015 by impreza_sti Οφείλουμε να εκφραζόμαστε κόσμια Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Αυτή η ομαδοποίηση εσείς και εμείς, υποστηρικτές και διώκτες εκτός από ανούσια δεν είναι και εποικοδομητική, συν ότι βάζει σε μια λογική κόντρας και κατ' εμέ θα μπορούσε να λείπει. Δηλαδή αποκλείεται να συζητούμε ως φίλοι της τεχνολογίας και να παρεμβαίνουμε όποτε κι αν βλέπουμε κάτι λάθος που λέγεται; Χωρίς πρόσβαση στα ενδότερα του λειτουργικού, μόνο υπηρεσίες και παιχνίδια, θα πάρουν οι Wp χρήστες. Και αυτά δε ξέρουμε κατά πόσο θα λειτουργούν απροβλημάτιστα - στην ποιότητα λειτουργίας που έχουν συνηθίσει. Πλήρες λειτουργικό σε κινητό θα κάνεις τουλάχιστον 2 χρόνια να δεις. Και φυσικά δε θα τρέχει σωστά τα .exe αρχεία. (μιλάμε πάντα για επίσημη συσκευή, ευρείας κυκλοφορίας) Ποια ήταν η τελευταία φορά που δοκίμασες; Έβαλα πρόσφατα Linux Mint 17.1 (Cinnamon) σε ένα παλιό μηχάνημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μου προκάλεσε έκπληξη, γιατί είχα δύο αποτυχημένες προσπάθειες αρκετά χρόνια πριν να εγκαταστήσω Ubuntu και Fedora - άσχημες εμπειρίες και οι δύο απόπειρες. Τα ενδότερα του λειτουργικού Windows 10 mobile έχουν γίνει tweak και είναι συμβατά σε Linux/Android και διαθέσιμα από κατασκευής. http://www.nokiapoweruser.com/not-only-android-windows-10-mobile-build-10240-packs-linux-core-files-too/ We know that Microsoft is packing an Android subsystem with Windows 10 to support Android apps APK porting. It seems that Android 4.4.4 mirror is almost complete in the build. But surprisingly there are Linux core files there too. Αναφορικά με τα exe αρχεία ξέρεις καλά πως κανείς μας δεν έχει ιδέα για αυτό που προμηνύεται μετά από δύο χρόνια. Πόσο μάλλον που πλήρες λειτουργικό, συμβατά soc από την Intel και μοντέλα Surface phone έρχονται μέσα στο επόμενο έτος. ΥΓ: Την υπόθεση Linux mint επίσης σε Cinnamon τη γεύτηκα προσφάτως σε παλιό laptop. Μετά από Ubuntu που σερνόταν το σύμπαν, το Mint Cinnamon ήταν λίγο - λίγο επαναλαμβάνω - καλύτερο, αλλά πάλι βαρύ. Τουλάχιστον ήταν πληρέστερο στο αρχικό πακέτο, πιο οικείο και πιο polished. To Linux παραμένει όμως Linux με τις παραξενιές του, ακόμα και στο λαχείο που θα πέσει και έστω να λειτουργούν όλα σωστά, τη στιγμή που κάτι θα χαλάσει ή που θα ζητήσεις κάτι διαφορετικό θα πρέπει να ανοίξεις εγκυκλοπαίδεια και να μάθεις το μισό ίντερνετ και ΑΝ τα καταφέρεις στο τέλος, με κίνδυνο να χάσεις και τα πάντα. Κοινώς fail στην ουσία του πράγματος. Να μην αναφέρω που ακόμα και βασικές ρυθμίσεις όπως το Firewall, είναι απογοήτευση να ξεχνάς να τις σετάρεις μπροστά στο χάος που έχεις να μάθεις χωρίς να έχεις τις εξειδικευμένες γνώσεις. Edited August 8, 2015 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Γιατί νιώθω πολύ περιορισμένος με αυτό το γραφικό περιβάλλον που έχουν τα Windows Phone και έπειτα γιατί λατρεύω την ελευθερία του Android από κάθε άποψη Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Για ποιο λειτουργικό μιλάτε;windows mobile;;;ούτε να το ξαναδώ δεν θέλω το εμπιστευτικα σε samsung omnia 550 ευρώ τηλέφωνο τότε που όλες οι εταιρίες ήταν στα ίδια επιπεδα από θέμα ανάπτυξης λειτουργικού. Ή microsoft τι έκανε του ούτε μια αναβάθμιση....από το κακό στο χειρότερο...χωρια ότι τώρα δεν έχει application σε τέτοια γκάμα όπως ios και android....και αύριο να μου λέγαν ότι τα windows 10 mobile είναι το καλύτερο λειτουργικό δεν θα τα έπαιρνα με τιποτα γτ πολύ απλά δεν υπάρχει εμπιστοσύνη.... Σε 10 χρόνια και βλέπουμε...ας μείνει στους υπολογιστές εκεί είναι κορυφαία και τα windows 10 δείχνουν καλά στοιχεία μέχρι τώρα.... Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Αν μιλάμε για το Samsung Omnia που κυκλοφόρησε με Windows Phone 7.5 τον Ιούλιο του 2012 και το Σεπτέμβριο ανακοινώθηκε το Windows Phone 8, τότε σε εκείνη την έκδοση Windows Phone 7.5 η Microsoft έδωσε αναβάθμιση σε Windows Phone 7.8 , πάνω κάτω αυτά που έδιναν τον καιρό εκείνο και οι πολλοί ΟΕΜ Android... Και ασφαλώς λίγους μήνες αργότερα εν έτει 2012, η Microsoft ανακοίνωνε τα πρώτα Windows Phone 8.0 τα οποία ΤΩΡΑ αλλά και μέσα στο 2016 και πλέον, θα λαμβάνουν αναβαθμίσεις... Θέλω τα πολλά παραδείγματα συσκευών με αντίστοιχη υποστήριξη, μόνον στα πανάκριβα iPhone βρίσκει αντίπαλο σε αναβαθμίσεις η Microsoft. Η λογική επομένως απάντηση είναι πως για επίσημη υποστήριξη, μόνο σε Android δεν πάει κάποιος. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Καταλαβαίνω την αγωνία να υπερασπιστείς μια εταιρία για δικού σου λογους τους οποίους και σέβομαι αλλά σαν χρήστης και καταναλωτής θα πρέπει να καταλάβεις και εσύ ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και όταν αυτή χάνεται απλά δεν υπάρχουν παρε δώσε...έχω πάει σε όλα τα λειτουργικά και τα έχω δει ολα.... Δεν με ενδιαφέρει καθόλου Ποιος έδωσε πιο πολλά λεφτά το αποτέλεσμα μετράει και ποσό μάλλον στις ναυαρχίδες της κάθε εταιρίας...η υποστήριξη μιας συσκευής μετά την αγορά της είναι το άλφα και το ωμέγα κατά την άποψη μου....απλά δεν την εμπιστεύομαι.....το ίδιο και τα application της Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Closed source και τον ιδιο kernel που δεν μπορεις να τον πειραξεις! Ααα και δεν εχουν custom roms!:p ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι βρε,ειδιως τωρα με τα windows 10(universal apps) στα PC&Tables και τη μεταφορα των δικων της εφαρμογων στα αλλα λογισμικα,σιγα μη τρεξει να βαλει μπελα(google apps) στα ποδια της,με το ζορι!:lol: Αν οι χρήστες θέλουν Google service και δεν έχουν Google service αυτό αυτόματα είναι μειονέκτημα και λόγος μη αγοράς.. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Να τους πεις τα νέα. Εϊναι οι ίδιοι που δεν αγοράζουν WP γιατί είναι Android power users... :lol: Φίλοι μου που τους σύστησα wp σαν φτηνή και αξιόλογη 2η λύση (μένουν εξωτερικό και για Ελλάδα ήθελαν 2ο τηλέφωνο) τα έχουν "πετάξει" απο το παράθυρο τα παραθυροτηλέφωνα γιατί δεν άντεχαν το πόσο κακές ήταν οι εφαρμογές facebook, instagram και youtube. Θελεις να μου πεις πως αυτοι οταν πηγαν στο android/ios χρειάστηκαν να βαπτιστούν power users για να κατεβάσουν την εφαρμογή απο το play store? Αυτα που λες δεν στεκουν. Ναι, θα παιρνουν εφαρμογές android οι power users (Και μόνο αυτοι). Πως θα τις κρατούν up to date? με ευκολο και απλο τροπο? Ισχυει για ολες τις εφαρμογες ή μονο για όσες ειναι συμβατες? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Γιατί σε όποιο κατάστημα και να πας, σε σπρώχνουν σε android, συνεχώς υποβαθμίζοντάς και κακολογώντας τα WP. Σε σημείο που αν επιμένεις, βλέπεις ...γκριμάτσες αηδίας! :lol: Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Γιατί σε όποιο κατάστημα και να πας, σε σπρώχνουν σε android, συνεχώς υποβαθμίζοντάς και κακολογώντας τα WP. Σε σημείο που αν επιμένεις, βλέπεις ...γκριμάτσες αηδίας! :lol: Οι περισσότεροι γνωστοί μου, πριν αγοράσουν ρωτουν δεξια και αριστερα αλλους χρηστες για να μαζεψουν γνωμες. Περασαν οι εποχες που οι περισσοτεροι πηγαιναν και γινοντουσαν μαριονετες των πωλητων. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Οι περισσότεροι γνωστοί μου, πριν αγοράσουν ρωτουν δεξια και αριστερα αλλους χρηστες για να μαζεψουν γνωμες. Περασαν οι εποχες που οι περισσοτεροι πηγαιναν και γινοντουσαν μαριονετες των πωλητων. Μεταφέρεις εμπειρία, να ακολουθήσω με δική μου πρόσφατη που μπήκα σε κατάστημα και έφριξα με το πουσάρισμα μέχρι αηδίας αναλόγως πού είχε ο πωλητής προμήθεια καταλάβαινα την ένταση της προσπάθειας να με σπρώξει! Όχι μόνο δεν πέρασαν αυτές οι εποχές, ζουν και βασιλεύουν. Φίλοι μου που τους σύστησα wp σαν φτηνή και αξιόλογη 2η λύση (μένουν εξωτερικό και για Ελλάδα ήθελαν 2ο τηλέφωνο) τα έχουν "πετάξει" απο το παράθυρο τα παραθυροτηλέφωνα γιατί δεν άντεχαν το πόσο κακές ήταν οι εφαρμογές facebook, instagram και youtube. Θελεις να μου πεις πως αυτοι οταν πηγαν στο android/ios χρειάστηκαν να βαπτιστούν power users για να κατεβάσουν την εφαρμογή απο το play store? Αυτα που λες δεν στεκουν. Ναι, θα παιρνουν εφαρμογές android οι power users (Και μόνο αυτοι). Πως θα τις κρατούν up to date? με ευκολο και απλο τροπο? Ισχυει για ολες τις εφαρμογες ή μονο για όσες ειναι συμβατες? Από αυτά που διαβάζω, εκείνοι που δοκίμασαν δεν τους πήρε ούτε δεκάλεπτο για να περάσουν Android apps σε WP. Και τα εργαλεία ακόμα είναι σε στάδιο δοκιμαστικό, που σημαίνει πως όταν βγουν στην τελική μορφή θα είναι επαρκώς συμβατά. Πάει και το θέμα apps. Καταλαβαίνω την αγωνία να υπερασπιστείς μια εταιρία για δικού σου λογους τους οποίους και σέβομαι αλλά σαν χρήστης και καταναλωτής θα πρέπει να καταλάβεις και εσύ ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και όταν αυτή χάνεται απλά δεν υπάρχουν παρε δώσε...έχω πάει σε όλα τα λειτουργικά και τα έχω δει ολα.... Δεν με ενδιαφέρει καθόλου Ποιος έδωσε πιο πολλά λεφτά το αποτέλεσμα μετράει και ποσό μάλλον στις ναυαρχίδες της κάθε εταιρίας...η υποστήριξη μιας συσκευής μετά την αγορά της είναι το άλφα και το ωμέγα κατά την άποψη μου....απλά δεν την εμπιστεύομαι.....το ίδιο και τα application της Tα Bold και την ειρωνεία τα επιστρέφω, είναι βρώμικα σαν υπονοούμενα και ακριβώς που ανέχονται τα υπονοούμενα επιλεκτικά οι αρμόδιοι είναι ο λόγος και δε συμμετέχω εδώ μέσα ελάχιστα με εξαιρέσεις κάποιες φορές όπως σήμερα... Για το μηνυμά σου, η ουσία δεν αλλάζει πως δε βγάζει νόημα: δεν αποδοκιμάζεις την έλλειψη υποστήριξης σε ένα λειτουργικό με το να επιδοκιμάζεις ένα άλλο που προσφέρει χειρότερη υποστήριξη. Απλά το να αναφέρεσαι στο ένα δηλώνει μονομέρεια και προσχηματικούς λόγους. Και επειδή το έφερε η κουβέντα, δεν έχει σχέση το πλαίσιο υποστήριξης των Windows Phone 8 με αυτό των Windows Phone 7, ούτε έχει σχέση με αυτό των Windows 10 mobile. Τα Windows 10 mobile θα παρέχουν υποστήριξη όσο δεν πάει, ανεξαρτήτως κατασκευστών και παρόχων. Επί της ουσίας για να μένει στο τέλος αυτή. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Γιατί σε όποιο κατάστημα και να πας, σε σπρώχνουν σε android, συνεχώς υποβαθμίζοντάς και κακολογώντας τα WP. Σε σημείο που αν επιμένεις, βλέπεις ...γκριμάτσες αηδίας! :lol: Μη το λες. Από το πουθενά, η αδερφή μου και ο γαμπρός μου, βρέθηκαν να έχουν wph συσκευές. "Από τη wind μας είπαν ότι είναι καλά τηλέφωνα και έτσι τα πήραμε" Ήταν η απάντηση στο ερώτημα μου, γιατί αλλάξαν συσκευές. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Μεταφέρεις εμπειρία, να ακολουθήσω με δική μου πρόσφατη που μπήκα σε κατάστημα και έφριξα με το πουσάρισμα μέχρι αηδίας αναλόγως πού είχε ο πωλητής προμήθεια καταλάβαινα την ένταση της προσπάθειας να με σπρώξει! Όχι μόνο δεν πέρασαν αυτές οι εποχές, ζουν και βασιλεύουν. Δε ζουν και βασιλεύουν γιατί πολλοί δε τσιμπάνε πια. Οι πωλητές είναι ίδιοι αλλά οι πελάτες όχι τόσο. Δεν είναι όπως άλλοτε, ο κόσμος δεν είναι εντελώς αδαής. Έχει δίκιο σε αυτό. Από αυτά που διαβάζω, εκείνοι που δοκίμασαν δεν τους πήρε ούτε δεκάλεπτο για να περάσουν Android apps σε WP. Και τα εργαλεία ακόμα είναι σε στάδιο δοκιμαστικό, που σημαίνει πως όταν βγουν στην τελική μορφή θα είναι επαρκώς συμβατά. Πάει και το θέμα apps. Το θέμα apps δε πάει πουθενά. Εκείνοι που δοκίμασαν δεν είναι το κοινό που σου ανέφερε. Ούτε έλυσαν το πρόβλημα της ανανέωσης. Ούτε τα θέματα συμβατότητας (Το ότι τρέχει τέτοια apps δε σημαίνει ότι τα τρέχει σωστά. Εκτός αν η Microsoft δίνει έλεγχο του hw και του λειτουργικού στις sideloaded android apps που δεν δίνει στους developer της και τους κατασκευαστές...) Και επειδή το έφερε η κουβέντα, δεν έχει σχέση το πλαίσιο υποστήριξης των Windows Phone 8 με αυτό των Windows Phone 7, ούτε έχει σχέση με αυτό των Windows 10 mobile. Τα Windows 10 mobile θα παρέχουν υποστήριξη όσο δεν πάει, ανεξαρτήτως κατασκευστών και παρόχων. Επί της ουσίας για να μένει στο τέλος αυτή. Το ελπίζεις, όπως και όλοι οι άλλοι. Η εταιρία που τα έφτιαξε, όλα αυτά τα λειτουργικά έχει δώσει άλλα δείγματα. Το να μην την εμπιστεύεται έχει λογική βάση και είναι δικαιωμά του. Εγώ ας πούμε την εμπιστεύομαι. Αλλά δε θεωρώ αδικαιολόγητο αυτόν που δεν την εμπιστεύεται. Ιδίως αν έχει άλλες πολύ καλές εναλλακτικές... Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 εμενα μια χαρα μου φανηκαν τα windows αλλα δεν εχει τις εφαρμογες που θελω οποτε ακυρο αμεσως και επιστροφη στο android αν ομως υπηρχαν οι ιδιες εφαρμογες ισως και να προτιμουσα τα windows phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimike12 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Απλά απαράδεκτο για ένα ψαγμενο χρήστη δυστυχώς δεν έχει να του προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ. Για τον ίδιο λόγο πριν από ένα χρόνο πούλησα και το iPhone 5 το οποίο είχα παράλληλα με το nexus 5 και βρήκα την υγειά μου, εννοείται βέβαια ότι συσκευή Android με λειτουργικό "μαμά" είναι αδύνατον να κάτσει στα χέρια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Μεταφέρεις εμπειρία, να ακολουθήσω με δική μου πρόσφατη που μπήκα σε κατάστημα και έφριξα με το πουσάρισμα μέχρι αηδίας αναλόγως πού είχε ο πωλητής προμήθεια καταλάβαινα την ένταση της προσπάθειας να με σπρώξει! Όχι μόνο δεν πέρασαν αυτές οι εποχές, ζουν και βασιλεύουν. Από αυτά που διαβάζω, εκείνοι που δοκίμασαν δεν τους πήρε ούτε δεκάλεπτο για να περάσουν Android apps σε WP. Και τα εργαλεία ακόμα είναι σε στάδιο δοκιμαστικό, που σημαίνει πως όταν βγουν στην τελική μορφή θα είναι επαρκώς συμβατά. Πάει και το θέμα apps. Φυσικα και περασαν αυτες οι εποχες, σαφως και αν πας στο καταστημα απροετοιμαστος εισαι στο ελεος τους, αλλα πλεον ο κοσμος δεν πηγαινει απροετοιμαστος. Αυτο λεω. Το θεμα με τα apps φυσικα και δεν λυθηκε και οσο πιο γρηγορα το αποδεχτεις και πιεσεις με την σειρα σου την MS να το λυσει (όταν λέω να το λύσει, εννοώ να κανει οτι χρειαζεται για να φτιαχτουν και να αναβαθμιστους αμεσα εφαρμογες για wp και μονο), τοσο πιο γρηγορα θα δεις τα ποσοστα να ανεβαινουν, μαζι με τα apps. Κακο κανει να βλεπεις κατι στραβο και να το αγνοεις, γιατι τοτε αυτος που το κανει στραβα δεν θα κοιταξει πως να το λυσει για εσενα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 θα σας πω γιατί απέτυχε το λειτουργικό. Η Microsoft έκανε μια σειρά από λαθη. 1o λαθος να παρατησει τα παλια 7,5 2ο λαθος κυκλοφορει κουτσουρεμενα κινητα με 512 ram τα οποια αποδιδουν πολυ χειροτερα 3o λαθος πολλες συσκευες τις βγαλαν προβληματα, οπως για παραδειγμα το 920 . Το 920 ζεσταινόταν υπερβολικά και είχε πολύ κακή μπαταρια, επισης ηταν γνωστο σε ολους ως "τουβλο" . Το γυαλι του δεν μπορουσε να αντεξει το βαρος του κινητου και σε μια μικρη πτωση εσπαγε κατευθειαν. (Βεβαια τοτε ακομα κουμαντο εκανε η nokia και ισως αυτη ευθυνεται.) Στην πραγματικοτητα το 920 ειναι το μονο κινητο με 3 μικροφωνα και το τελευταιο κινητο με ενα σοβαρο ηχειο αναλογο των τότε n series. Η κυκλοφορια του 525 με το προβληματικο digitizer της δινει την χαριστικη βολη . 4o λαθος κακο Marketing Εγω να σας πω την αληθεια ειχα android απο εποχες 1.6 απο τοτε κολουσε. Απο τοτε αντε να παρεις μια αναβαθμιση με το ζορι. Απο τοτε δεν δουλευαν οι ειδοποιησεις , απο τοτε εφαρμογες εκαναν force close , απο τοτε αρχισαν να ζεσταινονται τα κινητα, Απο τοτε πατουσες το dialer για να παρεις τηλεφωνο και ανοιγε μετα απο λιγο γιατι τον ειχε σβησει απο την μνημη. Εχω το 730 (ενα μετριο κινητο)και δεν το αλλαζω, η εμπειρια χρησης ειναι τρομερη, κατι που το καταλαβαινεις μονο αν το δουλεψεις καιρο. Δεν το αφηνεις το βραδυ με 30 %μπαταρια και ξυπνας 10 το πρωι εχοντας αργησει στη δουλεια γιατι καποια εφαρμογη κολλησε στο background εφαγε ολη την μπαταρια.. και δεν χτυπησε το ξυπνητηρι. Δεν τελειωνει η μπαταρια σε μιση μερα, Δεν ανοιγεις τα mb και σε 1 λεπτο σου εχει φαει το μισο data plan. Δεν πατας απαντηση κλησης και απανταει μετα απο λιγο . Δεν εχει νοημα αν εχεις ανοιξει τρεις η δεκατρεις εφαρμογες. Απο οτι φαινεται το windows 10 mobile δεν θα ειναι τοσο γρηγορα οσο τα 8.1 επομενο μεγα λαθος απο την microsoft στην προσπαθεια της να φτιαξει ενα πληθωρικο λειτουργικο σαν το android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Γιατί σε όποιο κατάστημα και να πας, σε σπρώχνουν σε android, συνεχώς υποβαθμίζοντάς και κακολογώντας τα WP. Σε σημείο που αν επιμένεις, βλέπεις ...γκριμάτσες αηδίας! :lol: Οταν η Google πρακτικά ελέγχει το Internet και μαζί με το Facebook είναι το internet τότε ενα λειτουργικό που δεν έχει google apps και οι εφαρμογές της Facebook είναι ή ανύπαρκτες ή τραγικές δεν θα πάει ποτέ μπροστά. Μπορεί κάποιοι εδώ να θεωρούν τα google apps αλλά η πλειοψηφία έχει τουλάχιστον 15 υπηρεσίες της Google που χρησιμοποιεί. Gmail, Search, Hangouts, Maps, Calendar, Youtube χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι καθημερινά. Ενώ (άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο) χρησιμοποιούν Earth, Books, Movies, Music, Blogger, Drive, Photos, Translate, Docs. Αν λοιπόν δεν τις έχει απλά κανείς δεν θα ασχοληθεί. Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rondis Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Γιατί δεν έχει τις εφαρμογές του Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts