PP6210 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Απλα ετσι δουλευει ο dialer.Απλα αν εχεις φωτογραφιες στις επαφες και πας στο dialer εκει που δειχνει τη φωτο της επαφης που καλεσες προσφατα τοτε σε ρωταει.Επισης στο recent calls απο κατω αν πας στο βελακι τερμα δεξια εκει εχει επιλογη sim1 και 2 Επιβεβαιώνω και εγώ οτι αν από τα recent πατήσεις στον αριθμό κάνει κλήση από την ΣΙΜ που είχε γίνει πριν, αν πατήσεις στην εικόνα της επαφής σε ξαναρωτάει ο dialer. Για το εμαιλ δώσε παραπάνω πληροφορίες, εγώ έχω συνδέσει corporate exchange account χωρίς κανένα πρόβλημα, μήπως είνια οι ρυθμίσεις ssl λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Επιβεβαιώνω και εγώ οτι αν από τα recent πατήσεις στον αριθμό κάνει κλήση από την ΣΙΜ που είχε γίνει πριν, αν πατήσεις στην εικόνα της επαφής σε ξαναρωτάει ο dialer. Για το εμαιλ δώσε παραπάνω πληροφορίες, εγώ έχω συνδέσει corporate exchange account χωρίς κανένα πρόβλημα, μήπως είνια οι ρυθμίσεις ssl λάθος; Κατσε να στα πω αναλυτικα.Πηγα να βαλω στην stock εφαρμογη το gmail μου και μολις πατουσα αποθηκευση δεν μπορουσε να συνδεθει το στο λογαριαμο.Μου εγραφε για προβλημα στο σερβερ.Μετα παω την παγωνω και κατεβασα μια που λεγεται Bluemail.Εκει μπηκαν κανονικα η λογαριασμοι που εχω.Απλα πριν κατεβασω αυτη ειχα κατεβασει την εφαρμογη του Gmail που και δεν με ειδοιποιυσε καν.Πηγα στο security και εβαλα να ξεκιναει με το τηλεφωνο οταν ανοιγει δλδ τις εδωσα ολα τα δικαιωματα.Τωρα αυτη που κατεβασα αλλες φορες μου βγαζει τα emal αλλες οχι.Τι ειναι αυτο το corporate exchange account και το ssl ??για δωσε οδηγιες αν μπορεις να το κανω κι εγω ετσι αν το προτεινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (edited) PP6210 γιατι φιλε το πηρες προσωπικα???ισα ισα που δεν αναφερομουνα σε σενα μιας και εσυ και αλλοι δυο τρεις εχει βοηθησει με τις απαντησεις παρα πολυ στα του κινητου....στον αλλο φιλο πηγαινε που μου την ειπε χωρις λογο με καπως αγαρμπο τροπο για μια ερωτηση που εκανα.. ΑΛΛΑ φαινεται οτι εχεις μυγα και μυγιαζεσαι...καταρχην δεν με ξερεις προσωπικα και ουτε εχω δωσει και δικαιωματα μεσα στο φορουμ για να με λες αγενη,να προσεξω τον τροπο μου κτλ..απλα πολλοι ψαχνεται ευκαιριαο να το παιξετε βαρωνια μεσα σε ενα ελευθερο φορουμ που καθε χρηστης δεν εχει το ιδιο επιπεδο γνωσεων πανω στα κινητα τηλεφωνα και εχει ΝΑΙ το δικαιωμα να ρωταει οτι θεωρει πως δεν καταλαβαινει..και ισως μια απλη απαντηση της μιας γραμμης απο εσας τους γνωστες θα τον βοηθουσε..αλλα ελα που μερικοι τα θεωρειτε ολα δεδομενα και τις απλες-θες αφελεις- ερωτησεις ως αστειες... Δευτερον,δεν θα μου πεις εσυ ρε φιλε τι θα θεωρω σημαντικο σε ενα κινητο και τι οχι..και συγγνωμη που τον ελεγα κενσορα και οχι ΚΕΡΣΟΡΑ...δεν γεννηθηκαμε ολοι με ενα κινητο στο χερι και ουτε και παντογνωστες.. και για να δεις οτι προσπερνας μηνυματα ο tsakalos μια δυο σελιδες πριν ειπε οτι εβαλε google keyboard και ειχε το ιδιο προβλημα με τον ΚΕΡΣΟΡΑ....αλλα μαλλον δεν το ειδες..δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι αν ο ΚΕΡΣΟΡΑΣ λαγκαρει δεν ειναι σοβαρο προβλημα...οκ πασο.. Τριτον,ΕΣΥ σε προγουμενο σου μηνυμα εγκαλουσες τους αλλους χρηστες οτι ανεφερες το προβλημα με το ξυπνητηρι και δεν το κοιταξε κανενας να απαντησει...και τωρα μου λες ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ??? ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ??δεν σε υποχρεωσε κανεις φιλε να απαντησεις σε οτι ρωταω..εσυ απαντας οπου θες..απορω με μερικους..ειμαι λεει νεο μελος και πρεπει να προσεχω..λες οτι βρισκομαστε στο στρατο!!! συγγνωμη αν εθιξε καποιους ενa MOBILE NEWBIE.. υ.γ1:για παραδειγμα ο dimxr με απλο τροπο μεσα σε δυο γραμμες μου απαντησε σε αυτο που ρωτησα.ουτε δυσκολιες,ουτε γιατι ρωτας συνεχεια ουτε και ετσι και αλλιως υγ2:απο το παρακατω μηνυμα δυστυχως επιβεβαιωνομαι οτι η υποθεση με το λαγκαρισμα στο πληκτρολογιο δεν ειναι μια τοσο....απλη υποθεση και το τοπιο παραμενει εδω και αρκετες σελιδες θολο πανω σε αυτο το θεμα Edited October 2, 2015 by asxetos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (edited) Όπως είχα γράψει και σε κάποιες σελίδες πριν, είχα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο... Δεν μπορώ ούτε με το google keyboard, ούτε με το swiftkey να διαλέξω κάποια από τις προηγούμενες λέξεις και να εμφανίσω το πλαίσιο για copy|past|select all κλπ. Δοκίμασα όσα ειπώθηκαν σαν τρόποι αντιμετώπισης, αλλά το πρόβλημα για μένα τουλάχιστον δε διορθώνεται. Εξακολουθεί να είναι ένα πολύ μεγάλο bug στην υπόθεση που έχει ως αποτέλεσμα να μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο το default πληκτρολόγιο της συσκευής. Υ.Γ.1 Πριν τα βρω όλα αυτά, είχα κάνει απεγκατάσταση του sogou inputmethod 6.5.2 και πλέον δεν το έχω στο κινητό έτσι ώστε να το κάνω freeze. Μπορεί μήπως να φταίει αυτό; Υ.Γ.2 Απλά να αναφέρω ότι στο κινητό μου για να μπορέσει το Titanium Backup Pro να κάνει freeze to System Keyboard 4.3.16, έπρεπε υοπχρεωτικά να πάρει δικαιώματα από το SuperSU, καθώς το default του flyme του έδινε δικαιώματα, αλλά του δημιουργούσε ζητήματα με αποτέλεσμα μόλις βγαίνω από την εφαρμογή να μην είναι freeze το πληκτρολόγιο. Έβαλα SuperSU και όλα καλά στο επίπεδο του freeze. Υ.Γ.3 Αναρωτιέμαι, μήπως θα ήταν προτιμότερο να κάνω ένα factory reset και να το επιστρέψω όπως μου ήρθε και να τα κάνω λίγο πάλι όλα από την αρχή; Και αν ναι, πως την κάνω την επαναφορά; edit: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εξάπτεται κανείς από κανέναν. Οι νέοι πρέπει να διαβάζουν λίγο παραπάνω και οι παλιοί να κάνουν λίγη υπομονή περισσότερη. Κατά τ'άλλα δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε γι'αυτό μην ξεφεύγεται. Και φίλε asxetos13 έχε υπόψιν ότι πολλές φορές θα χρειαστεί να ρωτήσεις κάτι και να μην πάρεις απάντηση... Είναι νόμος των φόρουμ... Για μένα είναι λήξαν το ζήτημα, δεν πρόκειται να σχολιάσω κάτι άλλο περί τούτου, μόνο περί του κινητού... Edited October 2, 2015 by dimxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Δεν ξέρω αν μου έχει ξεφυγει κάτι αλλα εγω δεν βλέπω στις ετικέτες των εφαρμογών αριθμους που δηλώνουν π.χ. αναπάντητες κλησεις, αδιάβαστα SMS κλπ. Έχω βάλει NOVA launcher και Tesla αλλα δεν λειτουργεί. Έχετε το ίδιο θέμα οι υπόλοιποι ? Για το ξυπνητήρι δεν με ανησυχεί αφου ουτως ή άλλως δεν το ακούω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (edited) @dimxr: το sogou input method 6.5.2 το έκανες uninstall χωρίς να κάνεις backup πρώτα; εγώ το έχω στα frozen του Titanium Backup Pro μαζί με το system keyboard και το personalize παρόλα αυτά χτες που έψαχνα τις εφαρμογές, στο όλες (όχι στις running) υπάρχουν κανονικά και τα τρία app!! Πάντως είτε έγιναν frozen είτε όχι, με το google keyboard δεν το έχω αυτό το θέμα. Ίσως να ήταν μια καλή ιδέα να του κάνεις ένα reset ή ίσως πριν αναγκαστείς να το ξαναστήσεις, να σου στείλω το titanium backup αρχεί μου μήπως και μπορέσεις να το ξαναβάλεις και διορθωθεί - αρκεί να έχεις την 4.5.3.2U. @asxetos13: το ποιός έχει τη μύγα φαίνεται από το πόσες γραμμές έγραψες για να δικαιολογήσεις οτι ρωτάς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, και από τη στιγμή που βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου, επιλέγω να μην κατέβω στο δικό σου επίπεδο γιατί θα με νικήσεις (!) @aanastasopoulos: ούτε σε μένα έχει τέτοια αρίθμηση, νομίζω δεν πάιζει σε κανέναν κάτι τέτοιο. Αλλά αν πας call list σου λέει για κάθε κλήση μέχρι και πόσες φορές χτύπησε αν το έχεις κάνει reject ή είναι missed, δεν το έχω ξαναδεί αυτό !! Edited October 2, 2015 by PP6210 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Μην κάνετε uninstall τις εφαρμογές των κινέζων, είναι δεδομένο ότι κάπου θα σκάσει το πρόβλημα. Μονο freeze. @dmxr σου προτείνω να περάσεις την ΡΟΜ ξανά και εγώ θα έκανα clean install. Λοιπόν, όταν πατάω στην φωτο μου βγάζει όλη την επαφή, όχι επιλογή sim για κλήση του αριθμού Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Υπάρχει κάπου αλλού η 4.5.3.2. Α , δεν κατεβαίνει από meizufans Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 PP6210..ασε ρε φιλε οχι απλως εχεις μυγα αλλα μαλλον θες να βαραμε και προσεχες γιατι ειμαστε νεα μελη και εσυ ο παλιος που γνωριζει τα παντα...χωρις να αναφερθω καν σε σενα μου κανεις παραθεση το post μου και ουτε λιγο ουτε πολυ μου λες οτι δεν εχω τροπους,οτι αυτο που ρωταω εχουν απαντηθει κτλ.... ΑΠΛΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΑΣ...ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ..ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ..ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. και η ειρωνια ειναι οτι ερχονται ποστ αλλων πιο εμπειρων χρηστων απο μενα μια σελιδα πριν και πια μετα που επιβεβαιωνουν οτι ΟΝΤΩΣ υπαρχει προβλημα με το πληκτρολογιο το οποιο εσυ πιστευες πως εχει λυθει. και ειρωνευοσουν εμενα οτι ρωταω τα ιδια. και πρηζω τους υπολοιπους και και και.. ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΓΩ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ..ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΣΤ, Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΣΟΥ.. και μην ξανασχοληθεις μαζι μου δεν στο ζητησε κανεις..ουτε παρακαλαω για απαντησεις..λιγο μεγαλυτερη συστολη και ευγενεια δεν θα εβλαπτε...αυτα απο εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Λοιπόν, όταν πατάω στην φωτο μου βγάζει όλη την επαφή, όχι επιλογή sim για κλήση του αριθμού έχεις δίκιο λάθος διατύπωσή μου, όταν στο call list πατας εικόνα πάει στην επαφή και πρέπει να πατήσεις το νούμερο για να βγει ποπ-απ ποια σιμ να χρησιμοποιήσει. Αν πατήσεις το νούμερο κάνει επανάκληση με την ίδια σιμ που χρησιμοποίησες την τελευταία φορά, Και αν πατήσεις δεξιά, εκεί που λέει μερα/ ώρα, βγάζει ποπ-απ που λέει sim1call / sim2call/ send sms / view call details. Τελικά μήπως είνια διαφορές μεταξύ των εκδόσεων Α και U αυτές και το θέμα πληκτρολογίου; Εγώ έχω U όπως νομίζω και οι περισσότεροι. @dmxr: φίλε μου δεν έχω ρυθμίσει το gmail στον default email client αλλά το εταιρικό της εργασίας μου που είναι σε exchange server, οπότε δεν ξέρω περισσότερα. Πάντως όσοι έβαζαν το gmail μέσα στο email client ήταν συνήθως για τις καλύτερες επιλογές συγχρονισμού (κάθε χχ λεπτα, ή διαφορετικά για peak hours κτλ) που αυτό ο client δεν έχει, αν θέλεις οπωσδήποτε να το δεις από εκεί ψάξε λίγο στη βοήθεια google και gmail, αν δεν βλέπει τον σερβερ είναι σίγουρα θέμα πόρτας ή ssl authentication type 'η password (π.χ. αν έχεις ενεργοποιημένο το 2factor auhentication θα ξέρεις φαντάζομαι οτι πρέπει να χρησιμοποιήσεις αλγόριθμο-password και όχι το κλασικό σου password) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Υπάρχει κάπου αλλού η 4.5.3.2. Α , δεν κατεβαίνει από meizufans Πήγαινε στο meizu.cn και παρτο από εκεί Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (edited) Παίδες δεν ξέρω τι συμβαίνει με το πληκτρολόγιο, αλλά θα περάσω ξανά από την αρχή τη ρομ. Δεν μπορεί ρε γ@μ@το να δουλεύει σε σας και σε μένα όχι... Έχω την 4.5.3.2U. 1. Από που την κατεβάζω; 2. Εγκατάσταση; Απλά την πετάω στο κινητό κάπου και μέσω recovery την εγκαθιστώ με clean data τσεκαρισμένο; edit: Αυτό είναι σωστό που δίνει στα λινκ της China Unicom; Edited October 2, 2015 by dimxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Παίδες δεν ξέρω τι συμβαίνει με το πληκτρολόγιο, αλλά θα περάσω ξανά από την αρχή τη ρομ. Δεν μπορεί ρε γ@μ@το να δουλεύει σε σας και σε μένα όχι... Έχω την 4.5.3.2U. 1. Από που την κατεβάζω; 2. Εγκατάσταση; Απλά την πετάω στο κινητό κάπου και μέσω recovery την εγκαθιστώ με clean data τσεκαρισμένο; Παιδιά η desktop έκδοση του My phone έχει θέμα ; Μπες στο reameizu.com και κατέβασε την Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Παίδες δεν ξέρω τι συμβαίνει με το πληκτρολόγιο, αλλά θα περάσω ξανά από την αρχή τη ρομ. Δεν μπορεί ρε γ@μ@το να δουλεύει σε σας και σε μένα όχι... Έχω την 4.5.3.2U. 1. Από που την κατεβάζω; 2. Εγκατάσταση; Απλά την πετάω στο κινητό κάπου και μέσω recovery την εγκαθιστώ με clean data τσεκαρισμένο; φιλος δεν νομιζω να λυθει το θεμα σου ειχα και εγω την 4.5.3.2U και εβαλα την 4.5.3.2Α προτιστως για φυγει η κινεζια που εβγαινε οταν το ανοιγα και δευτερον μηπως λυσω το bug με το πληκτρολογιο..δεν αλλαξε κατι το πληκτρολογιο δεν δουλευει σωστα.δεν μπορω να αλλαξω πανω απο 1 φορα ουτε τη θεση του κερσορα ουτε να κανω copy paste cut...εννοειται οτι δοκιμασα και google keyboard.ειναι bug τελος και ελπιζω να λυθει στην επομενη αναβαθμιση.οσο για την εγκατασταση πετας στη μνημη του κινητου to zip και πηγαινεις μετα απο την εξερευνηση και το ανοιγεις..ακολουθα τις οδηγιες απο εκει..αν δεν μπορεις να το κατεβασεις δοκιμασε μηπως το κανεις με ota...Οταν φοραγα την 4.5.3.1U ανοιξα το update του κινητου και το εκανα απο εκει!Οσοι μπορειται να δωσετε τα φωτα σας σε οτι αφορα τον κερσορα ας τα δωσετε...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Παίδες δεν ξέρω τι συμβαίνει με το πληκτρολόγιο, αλλά θα περάσω ξανά από την αρχή τη ρομ. Δεν μπορεί ρε γ@μ@το να δουλεύει σε σας και σε μένα όχι... μηπως λυσω το bug με το πληκτρολογιο..δεν αλλαξε κατι το πληκτρολογιο δεν δουλευει σωστα.δεν μπορω να αλλαξω πανω απο 1 φορα ουτε τη θεση του κερσορα ουτε να κανω copy paste cut...εννοειται οτι δοκιμασα και google keyboard.ειναι bug τελος Να πω κι εγώ το δικό μου setup. Δεν έχω κάνει freeze το sogu inputmethod και χρησιμοποιώ σαν πληκτρολόγιο το TouchPalX. Ποτέ, μα ποτέ δεν είχα μέχρι σήμερα πρόβλημα με τον κέρσορα. Έχω κάνει πολλά μπρος πίσω και πολλά copy,cut/paste και όλα μια χαρά. Ίσως παίζει ρόλο το sogu inputmethod. Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Παίδες δεν ξέρω τι συμβαίνει με το πληκτρολόγιο, αλλά θα περάσω ξανά από την αρχή τη ρομ. Δεν μπορεί ρε γ@μ@το να δουλεύει σε σας και σε μένα όχι... Έχω την 4.5.3.2U. 1. Από που την κατεβάζω; 2. Εγκατάσταση; Απλά την πετάω στο κινητό κάπου και μέσω recovery την εγκαθιστώ με clean data τσεκαρισμένο; φιλος δεν νομιζω να λυθει το θεμα σου ειχα και εγω την 4.5.3.2U και εβαλα την 4.5.3.2Α προτιστως για φυγει η κινεζια που εβγαινε οταν το ανοιγα και δευτερον μηπως λυσω το bug με το πληκτρολογιο..δεν αλλαξε κατι το πληκτρολογιο δεν δουλευει σωστα.δεν μπορω να αλλαξω πανω απο 1 φορα ουτε τη θεση του κερσορα ουτε να κανω copy paste cut...εννοειται οτι δοκιμασα και google keyboard.ειναι bug τελος και ελπιζω να λυθει στην επομενη αναβαθμιση.οσο για την εγκατασταση πετας στη μνημη του κινητου to zip και πηγαινεις μετα απο την εξερευνηση και το ανοιγεις..ακολουθα τις οδηγιες απο εκει..αν δεν μπορεις να το κατεβασεις δοκιμασε μηπως το κανεις με ota...Οταν φοραγα την 4.5.3.1U ανοιξα το update του κινητου και το εκανα απο εκει!Οσοι μπορειται να δωσετε τα φωτα σας σε οτι αφορα τον κερσορα ας τα δωσετε...:p Θα το φλασάρω πάλι γιατί καταλαβαίνω πως είναι bug, αλλά πώς είναι δυνατόν να δουλεύει σε μερικούς και σε άλλους όχι όταν έχουμε ίδιο κινητό και ίδια ρομ; Δεν μπορώ να το καταλάβω... Και εφόσον είναι τυχαίο, που μοιάζει λιγάκι και να είναι, θα δοκιμάσω να φλασάρω... Πάντως πρέπει να είμαιστε βέβαιοι ότι θα αναφερθεί με κάποιο τρόπο αυτό το ζήτημα έτσι ώστε να επιληφθούν του ζητήματος... Αυτό που γνωρίζω πάντως είναι ότι η beta flyme 5.0 έκδοση το έχει λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Θα το φλασάρω πάλι γιατί καταλαβαίνω πως είναι bug, αλλά πώς είναι δυνατόν να δουλεύει σε μερικούς και σε άλλους όχι όταν έχουμε ίδιο κινητό και ίδια ρομ; Δεν μπορώ να το καταλάβω... Και εφόσον είναι τυχαίο, που μοιάζει λιγάκι και να είναι, θα δοκιμάσω να φλασάρω... Πάντως πρέπει να είμαιστε βέβαιοι ότι θα αναφερθεί με κάποιο τρόπο αυτό το ζήτημα έτσι ώστε να επιληφθούν του ζητήματος... Αυτό που γνωρίζω πάντως είναι ότι η beta flyme 5.0 έκδοση το έχει λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα... Δεν ξέρω σε εμένα δεν δουλεύει... Ξεπαγωσα και sogu και system keyboard όπως πρότεινε ο φίλος παραπάνω αλλά δεν έγινε κάτι..δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να το ποσταρει στο meizu μπας και ξέρουν τπτ καλό θα ήταν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Όπως είχα γράψει και σε κάποιες σελίδες πριν, είχα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο... Δεν μπορώ ούτε με το google keyboard, ούτε με το swiftkey να διαλέξω κάποια από τις προηγούμενες λέξεις και να εμφανίσω το πλαίσιο για copy|past|select all κλπ. Δοκίμασα όσα ειπώθηκαν σαν τρόποι αντιμετώπισης, αλλά το πρόβλημα για μένα τουλάχιστον δε διορθώνεται. Εξακολουθεί να είναι ένα πολύ μεγάλο bug στην υπόθεση που έχει ως αποτέλεσμα να μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο το default πληκτρολόγιο της συσκευής. Υ.Γ.1 Πριν τα βρω όλα αυτά, είχα κάνει απεγκατάσταση του sogou inputmethod 6.5.2 και πλέον δεν το έχω στο κινητό έτσι ώστε να το κάνω freeze. Μπορεί μήπως να φταίει αυτό; Υ.Γ.2 Απλά να αναφέρω ότι στο κινητό μου για να μπορέσει το Titanium Backup Pro να κάνει freeze to System Keyboard 4.3.16, έπρεπε υοπχρεωτικά να πάρει δικαιώματα από το SuperSU, καθώς το default του flyme του έδινε δικαιώματα, αλλά του δημιουργούσε ζητήματα με αποτέλεσμα μόλις βγαίνω από την εφαρμογή να μην είναι freeze το πληκτρολόγιο. Έβαλα SuperSU και όλα καλά στο επίπεδο του freeze. Υ.Γ.3 Αναρωτιέμαι, μήπως θα ήταν προτιμότερο να κάνω ένα factory reset και να το επιστρέψω όπως μου ήρθε και να τα κάνω λίγο πάλι όλα από την αρχή; Και αν ναι, πως την κάνω την επαναφορά; edit: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εξάπτεται κανείς από κανέναν. Οι νέοι πρέπει να διαβάζουν λίγο παραπάνω και οι παλιοί να κάνουν λίγη υπομονή περισσότερη. Κατά τ'άλλα δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε γι'αυτό μην ξεφεύγεται. Και φίλε asxetos13 έχε υπόψιν ότι πολλές φορές θα χρειαστεί να ρωτήσεις κάτι και να μην πάρεις απάντηση... Είναι νόμος των φόρουμ... Για μένα είναι λήξαν το ζήτημα, δεν πρόκειται να σχολιάσω κάτι άλλο περί τούτου, μόνο περί του κινητού... Φιλε εγω εχω βαλει το Google Keyboard και δεν εχω παγωσει τιποτα απο το default πληκτρολογιο.Απλα πηγα στο μενου που το επιλεγεις το επελεξα και δουλευει μια χαρα.Τωρα σ'εσενα δεν ξερωτι συμβαινει.Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω κι αλλο.Αν θες μπορω να σου ανεβασω και print screen της οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Μα είπα ότι δεν ξέρω ούτε τα βασικά Ορολογία του Android Android: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android αυτο το τοπικ ειναι περισσοτερο ή αρχικα το εφτιαξαν για χρηστες sony τηλεφωνων, οποτε καποια πραγματα δεν ειναι για ολες της μαρκες τηλεφωνων ;) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Εντελος φιλικα, καλο ειναι να αποκτησεις δικη σου αποψη για το αν αξιζει σαν αγορα αυτο το τηλεφωνο με βαση αυτα που διαβαζεις απο τους κατοχους. Αν τα βλεπεις ''σκουρα'' δες καποια αλλη επιλογη. Γενικα παντος, σε αρκετα τηλεφωνα που ''φερνουμε'' απο την κινα πρεπει να ''βαλουμε'' και εμεις το χερι μας για να δουλεψει σωστα. Υπαρχουν χρηστες που δεν ξερουν ουτε τα βασικα αλλα εχουν ορεξη - διαθεση (δεν στη λεω) να ακολουθησουν τα γραφομενα ή και οδηγους και να το φερουν στα μετρα τους και να δουλευει σωστα. Επισης καλο ειναι να διαβαζεις αρκετα θεματα με ''κινεζικα'' για να εχεις καλυτερη αποψη και περισσοτερες επιλογες. Οι χρηστες εδω στο myphone ανταλλασσουν αποψεις - προβληματα, να εισαι σιγουρος οτι για καθε προβλημα οταν βρεθει η λυση θα γραφτει και θα το διαβασουμε. Κανενας χρηστης δεν ειναι υποχρεωμενος να απαντησει σε κανεναν, οποιος θελει απανταει και οποιος θελει προσπερναει. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Συνεχιζουμε στα του Meizu m2 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Επιβεβαιώνω και εγώ οτι αν από τα recent πατήσεις στον αριθμό κάνει κλήση από την ΣΙΜ που είχε γίνει πριν, αν πατήσεις στην εικόνα της επαφής σε ξαναρωτάει ο dialer. Για το εμαιλ δώσε παραπάνω πληροφορίες, εγώ έχω συνδέσει corporate exchange account χωρίς κανένα πρόβλημα, μήπως είνια οι ρυθμίσεις ssl λάθος; Τελικα την βρηκα την λυση μονος μου.Οπως σου ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου που στα εγραψα αναλυτικα ειχα παγωσει το security και λυθηκε το θεμα γιατι μαλλον εκανε autokill.Παρολο που κανει συγχρονισμο το mail τωρα δεν παρατηρησα διαφορα στη μπαταρια.Αν και ειχα διαβασει σε αλλο θεμα κινητου παλιοτερα απο καποια ατομα πιο ψαγμενα απο μενα σιγουρα αν και τα τελευταια δυο χρονια εχουν περασει πανω απο 10 κινητα απο Κινα απο τα χερια μου ειτε δικα μου ειτε φιλων για νατα στησω.Ειχα διαβασει λοιπον οτι σαν συμβουλη να μην χρησιμοποιουν οι χρηστες android εφαρμογες οπως security και εφαρμογες καθαρισμου γιατι αυτες οι εφαρμογες πιο πολυ ξεζουμιζουν την μπαταρια.Ειδικοτερα εφαρμογες για εξοικονομιση μπαταριας ειναι οι χειροτερες.Τωρα δεν ξερω ποσο ισχουουν αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Παιδια μηπως ξερει καποιος ποια ειναι η διαφορα της Flyme OS 4.5.3.2A με YunOS 4.5.4Y ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Παιδια μηπως ξερει καποιος ποια ειναι η διαφορα της Flyme OS 4.5.3.2A με YunOS 4.5.4Y ?? ριξε μια ματια στο ποστ #524 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (edited) _________________________________________________________________________________________________________ φιλε kathran καλα τα λες..αλλα εγω δεν υποχρεωσα κανεναν να μου απαντησει ουτε προσεβαλλα κανεναν..ρωτησα για τον κερσορα και μου ειπε ο κυριος παντογνωστης οτι ρωταω καπως,δεν εχω τροπους,ειμαι νεο μελος κτλ.... και το οξυμωρο ειναι οτι εχουν γραφτει στη συνεχεια δυο τουλαχιστον σελιδες με προβληματα χρηστων με το πληκτρολογιο(απο οτι καταλαβα δεν εχουν ολοι προβλημα).εκανα δηλαδη μια ερωτηση που αφορουσε αρκετα μελη και βρηκε την ευκαιρια ο αλλος επειδη ειμαι νεος εδω μεσα να μου την πει για νιωσει ο ιδιος καποιος.. και οταν λεω δεν ξερω τα βασικα δεν εννοω να με στειλεις στο τι ειναι android...και την κινεζικη αγορα εχω ψαξει για πολυ καιρο και τις καλες κινεζικες μαρκες γνωριζω(και η meizu ειναι μια απο αυτες)και κινεζικα κινητα εχουν πεσει στα χερια μου...με αλλαγες ρομ,ρουτ και τετοια δεν γνωριζω καλα αλλα διαβαζοντας καταλαβαινω ολο και περισσοτερα..ετσι πιστευω τουλαχιστον γενικα παντως βλεπω μια ασυλια προς συγκεκριμενους οι οποιοι προσβαλλουν χωρις λογο αλλους χρηστες απλα και μονο επειδη ειναι παλαιοιτεροι και στην πραγματικοτητα θελουν να μονο να εκθειαζεις τις γνωσεις τους...τους πεφτει βαρυ να απαντησουν σε μια γραμμη σε βλακωδεις ερωτησεις οπως υποστηριζουν οτι ειναι οι δικες μου...ΤΕΛΟΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ....ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ..ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ !!! υ.γ:δηλαδη αν κολλαει το πληκτρολογιο σε καποιους και δεν μπορουν να γραψουν μηνυμα καλα καλα,μερικοι υποστηριζουν οτι ειναι μικρο θεμα..οκ εγω ειμαι παραλογος.. _______________________________________________________________________________________________________ συνεχιστε με τα του κινητου...τελος και απο μενα..ευχαριστω παντως karthan για τις ειλικρινεις συμβουλες σου!!! Edited October 2, 2015 by asxetos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Άσχετος..... Όταν Ρωτάς τρεις φορές το ίδιο πράγμα χωρίς να παίρνεις απάντηση το κάνεις Για κάποιο λόγο τον οποίο εγώ τον εκλαβανω ως προσπάθεια υποχρέωσης. Ας συνεχίσουμε λοιπόν στα της συσκευής ελπιζοντας ότι έχεις κατανοήσει τον ορισμό ενός τεχνολογικού φορα. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Δεν ξέρω αν εκπλήσσομαι, αλλά μάλλον όχι και πολύ... Αυτή τη φορά δεν έχω κάνει τίποτα ούτε freeze, ούτε uninstall... Απλά έβαλα google πληκτρολόγιο και τζίφος πάλι... Ο κέρσορας έχοντας ενεργοποιημένο το flow και διαλέγοντας οποιαδήποτε λέξη, απλά κολλάει στο τέλος της κάθε λέξης που διαλέγω μη δίνοντάς μου τη δυνατότητα να τον μετακινήσω, ούτε να εμφανίσω τη λίστα με copy, paste... Δοκίμασα και με το freeze των 2 εφαρμογών, τρίχες... Κοινώς: τζίφος. Επισήμως bug από μένα... Ερωτήσεις τώρα... 1. Αν απενεργοποιήσω τα δικαιώματα μέσα στο λογαριασμό flyme γίνομαι πάλι unrooted, έτσι; Λέω να το κάνω, έτσι ώστε να κάνω απεγκατάσταση όσες εφαρμογές με αφήνει μην όντας rooted, καθώς με το φλασάρισμα μπήκαν μέσα πολλές σκ@τοεφαρμογές που δεν τις είχα πριν το φλασάρω... Και μετά στη συνέχεια ενεργοποιώ πάλι τα δικαιώματα του flyme και είμαι πάλι rooted. Ή μήπως πιστεύετε ότι αυτό θα προκαλέσει κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα στο superSU, titanium back up pro και morelocale2;;; 2. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιες εφαρμογές έχει κάνει freeze; Υπήρξε ένα post μερικές σελίδες πριν, αλλά καλό θα ήταν όπως είχε αναφερθεί και τότε να γίνει κάτι τέτοιο και από μερικούς ακόμη για να εχουμε πιο ευρεία εικόνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts