PP6210 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 καπου μου ειχε ξεφυγει αυτο. Ισχυει παντα? και εγώ δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς αλλά μπορώ να σου πω ναι γιατί τις 3 πρώτες μέρες το χρησιμοποίησα με 1 σιμ και μια κάρτα μνήμης 32ΓΒ χωρίς πρόβλημα, και τώρα με 2 σιμ, το ποια κάρτα θα έχει primary data (και άρα 4g) το ορίζεις από το μενού και μέσα σε δευτερόλεπτα μπορεί το 4G να πάει από τη μια κάρτα στην άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 paidia otan leei to kineziko magazi oti to kinito kanei p.x 115eyro ego me agora me karta meso paypal den exo epipleon epivarinsi etsi den einai??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Έχεις μια μικρή. Εγώ πήρα το M2 από το Vickmall, έλεγε 114 ευρώ και πλήρωσα ελαφρώς παραπάνω (νομίζω γύρω στα 120) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 eyxaristo poli file gia thn pliroforia..proti agora apo kina meria kai xero elaxista..ti xroma to pires an epitrepete giati eimai se dilimma.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Εγώ το πήρα σε λευκό αλλά ήμουν σε μεγάλο τρίλλημα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 paidia mia teleytaia erotisi.h rom pou exei to kinito se sxesi me thn international,poia diafora exei???mono oti mporeis na epilexeis ta ellhnika sto menu h kai alles??episis xerei kaneis an provlepetai na vgei opos iparxei sto note??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Πιθανότατα δεν το υποστηρίζει η flyme, αν το θεωρείς απαραίτητο δοκίμασε αλλαγή launcher με nova και το plugin Tesla θα έχεις καταμέτρηση αναπαντητων , μηνύματα κλπ paidia mia teleytaia erotisi.h rom pou exei to kinito se sxesi me thn international,poia diafora exei???mono oti mporeis na epilexeis ta ellhnika sto menu h kai alles??episis xerei kaneis an provlepetai na vgei opos iparxei sto note??? οχι γκρεεκ ενγκλις μην το κανεις αυτό !!!! Δεν μπορω να διαβασω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Έφτιαξε κανείς να δείχνει αριθμό μη αναγνωσμένων (μηνυμάτων, αναπάντητων κλπ); Με Nova launcher και Tesla unread plugin σε φίλο μου δεν τα δείχνει (το χα settarei στην αρχή βέβαια, ίσως πρέπει να πάω να το ξαναδώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Η ρομ που έχει τώρα το κινητό σε σχέση με την ιντερνατιοναλ τι διαφορα έχει?μόνο το ότι μπορείς να έχεις ελληνικά παντού ή και κάτι άλλο?ξέρει κανεις αν θα βγει το συγκεκριμένο μοντέλο με ιντερνατιοναλ όπως έχει βγει το note??έχει πει κάτι η εταιρεία πάνω σ αυτό τ θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Λοιπον ρωτησα και πηρα απαντηση στο meizufans για τις διαφορες μεταξυ των εκδοσεων.Δειτε ποιες ειναι A = Generic Works on all devices Comes without Google Play Store and Services Has a few uninstallable chinese apps Contains all Flyme features like free Music downloads Lacks some languages in current releases U = China Unicom Same like A, but with carrier specific apps Might have locked bands C = China Mobile Same like U I = International Contains all languages Some Flyme functions are disabled like free Music downloads Comes with Google Play preinstalled Only available for I devices, can be bypassed Y = YunOS Similar to U and C firmwares Based on YunOS from Alibaba Only usable on some devices Q = China Telecom Same like C and U πιστευω ειναι πολυ κατατοπιστικο για οποιον θελει να αλλαξει εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Έχεις μια μικρή. Εγώ πήρα το M2 από το Vickmall, έλεγε 114 ευρώ και πλήρωσα ελαφρώς παραπάνω (νομίζω γύρω στα 120) Και σε μενα το ιδιο εγινε,γυρω στα 5 ευρω παραπανω απο minideal.Το περιμενω να ερθει,σε χρωμα γκρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Λοιπον ρωτησα και πηρα απαντηση στο meizufans για τις διαφορες μεταξυ των εκδοσεων.Δειτε ποιες ειναι A = Generic Works on all devices Comes without Google Play Store and Services Has a few uninstallable chinese apps Contains all Flyme features like free Music downloads Lacks some languages in current releases U = China Unicom Same like A, but with carrier specific apps Might have locked bands C = China Mobile Same like U I = International Contains all languages Some Flyme functions are disabled like free Music downloads Comes with Google Play preinstalled Only available for I devices, can be bypassed Y = YunOS Similar to U and C firmwares Based on YunOS from Alibaba Only usable on some devices Q = China Telecom Same like C and U πιστευω ειναι πολυ κατατοπιστικο για οποιον θελει να αλλαξει εκδοση. Πολύ χρήσιμο ποστ :D Η περιγραφή όμως για την Υ με κάνει ακόμα πιο διστακτικο ώστε να την κατεβάσω και να την φλασαρω. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Πολύ χρήσιμο ποστ :D Η περιγραφή όμως για την Υ με κάνει ακόμα πιο διστακτικο ώστε να την κατεβάσω και να την φλασαρω. Να φανταστεις μου απαντησε ο ιδρυτης του Meizufans απο οτι ειδα οτι εγραφε απο κατω και ανοιξα new topic αν εχεις υποψιν σου το συγκεκριμενο φορουμ.Επισης εχω κανει ερωτηση αν θα βγει ιντερνασιοναλ ρομ για το δικο μας και αναμενω απαντηση.Αυριο πρωι παραλαβανω κι εγω λογικα πιστευω να πανε ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Παίδες μια μικρή βοήθεια. Δεν χτυπάει κανένα ξυπνητήρι. Ούτε το μαμα clock αλλά ούτε και το Alarm Xtreme το οποίο δουλεύω 2 χρόνια. Μου βγάζει κανονικά το παραθυράκι για το alarm αλλά δεν έχω ήχο. Έχω δώσει και στα 2 δικαιώματα από το permissions και είναι μεγάλο πρόβλημα που δεν ακούγετε. Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν σωτήρια Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 φοραω 4.5.3.1u μπορω να περασω την 4.5.3.2a? θα εχω θεμα?η μπορω να βαλω οποια ρομ θελω ασχετα με το τελευταιο γραμμα? επισης πως μπαινω στη recovery για να κανω το update? ρωταω αν μπορω να περασω τη συγκεκριμενη ρομ και με πιο τροπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Να φανταστεις μου απαντησε ο ιδρυτης του Meizufans απο οτι ειδα οτι εγραφε απο κατω και ανοιξα new topic αν εχεις υποψιν σου το συγκεκριμενο φορουμ.Επισης εχω κανει ερωτηση αν θα βγει ιντερνασιοναλ ρομ για το δικο μας και αναμενω απαντηση.Αυριο πρωι παραλαβανω κι εγω λογικα πιστευω να πανε ολα καλα. Ναι το έχω, μάλιστα Έχω ποστάρει και εκεί. Για να δούμε, πιστεύω ότι θα βγει πάντως Ι ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρωταω αν μπορω να περασω τη συγκεκριμενη ρομ και με πιο τροπο! Ναι μπορείς, νομίζω power και -volume Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Ναι το έχω, μούσια Έχω ποστάρει και εκεί. Για να δούμε, πιστεύω ότι θα βγει πάντως Ι Βαση πωλησεων του mini ειδικα απο Ρωσια οπως βλεπω πιστευω θα βγει.Γιατι η Ρωσοι εχουν κι αυτοι θεμα με την γλωσσα τους.Το note εχει κι αυτο τρομερες πωλησεις ηδη και εχει βγει η ιντερνασιοναλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ciriacosscot Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) Παρέλαβα τη συσκευή πριν λίγες μέρες από vickmall και ενώ γενικά λειτουργεί πολύ καλά παρατήρησα κάτι στην οθόνη που δεν μου αρέσει , σαν να κάνει νερά η κάτι τέτοιο όταν βγαίνει η οθόνη των ρυθμίσεων. Επισυνάπτω τις φωτογραφίες και θα ήθελα να μου πει κ κάποιος που ξέρει καλύτερα. (Αν κάνετε ζουμ φαίνεται πιο έντονα το πρόβλημα που αναφέρω) https://www.dropbox.com/s/34k8zu9ganoeqwv/S50930-233145.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/4h7drlem2531i3k/S50930-233628.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/k2cda90w550gs5j/S50930-233418.jpg?dl=0 Edited September 30, 2015 by ciriacosscot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Πως απενεργοποιούμε τα news που ερχονται απο το reader? το note που ήρθε με international και routed, είναι πολύ πιο καθαρό. Άλλη ερώτηση. Δεν βρίσκω history στο default browser. Έβαλα το chrome αλλά εκεί δεν βρίσκω τα tabs.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 (edited) Καλημερα παιδια. κι εγω μολις παρελαβα. απο vickmall αλλα εχω κι εγω προβλημα με το playstore και απο τι βλεπω μου εχουν βγαλει ολες τις κινεζικες εφαρμογες απο μεσα.Δοκιμασανα μπω στο recovery να κανω cleαr data κρατωντας πατημενο το power και το volume + αρχικαι και δεν μπηκε μετα δοκιμασα το volume - αλλα με εβαλε fasτboot.Το playstore μου λεει δεν υπαρχει συνδεση οταν μπαινω ενω ειμαι συνδεδεμενος κανοικα στο μοντεμ μου και εχει ιντερνετ.Μπορει να με βοηθησει καποιος ?? που μπορω να βρω την U τη ρομ να την ξαναπερασω γιατι ουτε αυτο που κανεις update το κινητο απο μεσα δεν εχυον αφησει edit:τελικα μπηκα στο recovery μαλλον δεν το κρατησα σωστα και δεν εμπαινε δυο φορες που δοκιμασα αλλα εχω το εξης θεμα.Βρηκα το store το κινεζικο αλλα και εγραψα google installer και εβγαλε δυο με το χρωματιστο εικονιδιο.Κατεβασα το πρωτο και δεν εκανε εγκατασταση το playstore.Μετα εκανα το δευτερο μπηκε εκανε εγκαστασητο playstore αλλα δεν το ανοιγει. Edited October 1, 2015 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Ναι το έχω, μάλιστα Έχω ποστάρει και εκεί. Για να δούμε, πιστεύω ότι θα βγει πάντως Ι ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι μπορείς, νομίζω power και -volume δεν το βλεπω..το δοκιμασα αλλα δεν...ασε που οταν το ανοιγω μου βγαζει στο bootimage κατι κινεζιες και ενα 4G .... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια εχω σημαντικο bug...οταν γραφω το οτιδηποτε ειτε μηνυμα ειτε σημειωση ειτε δεν ξερω και εγω τι αν πατησω μεσα στο κειμενο για να σβησω η να διορθωσω κατι δεν με ξαναφηνει να μετακινησω τον κερσορα...πρεπει να κανω εξοδο απο αυτο που κανω κ παλι απο την αρχη μεχρι να πετυχω το σημειο που θελω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Αν βάλεις την έκδοση Α θα φύγει το boot image... Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Αν βάλεις την έκδοση Α θα φύγει το boot image... αν μου πεις και πως να την περασω θα ειμαι ευγνωμων...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Θα την κατεβάσεις την 4.5.3.2 Α και μετά θα την "ρίξεις" μέσα στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού. Θα μπεις στο εικονίδιο "εγγραφα" και θα βρεις το Update. zip. Θα το πατήσεις και αυτό ήταν! Καλό θα ήταν βέβαια να κάνεις κ clean user data Υγ. Θα χάσεις ελληνικά, play store αλλά τα περνάς εύκολα! Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Εχουμε τίποτα νεότερο για κάποια έκδοση με ελληνικά ? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts