Jump to content

Meizu M2

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά τι supersu χρειάζεται και αν ναι, γιατί ;

το supersu ειναι για να δίνεις δικαιώματα στις εφαρμογές να τρεχουν....και μπαινει οτι εισαι root Και μονο...χωρίς root δεν δουλευει...το supersu ειναι μια χαρα..

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το supersu ειναι για να δίνεις δικαιώματα στις εφαρμογές να τρεχουν....και μπαινει οτι εισαι root Και μονο...χωρίς root δεν δουλευει...το supersu ειναι μια χαρα..

Μα δικαιώματα δίνεις Έτσι και αλλιώς στις εφαρμογές, ποιος ο λόγος να δίνεις και μέσω του supersu?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ας πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου μετά από μια βδομάδα χρήσης με το Μ2.

Καταρχήν όντως είναι τρελό vfm, με πολύ καλό πιάσιμο στο χέρι και πολύ καλές διαστάσεις για 5'.

Η οθόνη του είναι αρκετά καλή και αρκούντως φωτεινή σε έντονο ήλιο, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Το ηχείο του ικανοποιητικό και σε σωστή κατ εμε θέση για να μην μπουκώνει.

Το ακουστικό του αστέρι, δεν έχω αντιμετωπίσει σε καμία περίπτωση πρόβλημα, όλους τους ακούω και με ακούνε πεντακάθαρα.

Η κάμερα είναι αξιοπρεπέστατη για τα χρήματα του κινητού ίσως κι ένα κλικ πάνω. Βέβαια την έχω δοκιμάσει μόνο βράδυ :p

GPS πολύ δυνατό. Κλειδώνει αμέσως και σε απόσταση 80km μέσα από πολείς, βουνά και λαγκάδια δεν έχασε ποτέ επαφή με δορυφόρο και η ακρίβεια του σχεδόν τέλεια, πουθενά απόκλιση.

Στα games αν και δεν παίζω είπα να δοκιμάσω. Τα απλά παιχνίδια τύπου minions τα πάει σφαιράτα χωρίς λαγκαρίσματα. Σε πιο απαιτητικά παιχνίδια τύπου Asphalt 8 Airborne πάλι το πάει σφαίρα και χωρίς λαγκαρίσματα αλλά υπάρχει μια αισθητή άυξηση θερμοκρασίας.

Σήμα 2-3G είναι πολύ καλό, σε πολλά σημεία πιάνω περισσότερες μπάρες απ' ότι με άλλα επώνυμα που πέρασαν από τα χέρια μου.

Browsing είτε με WiFi είτε με 3G πολύ γρήγορο, σήμα κεραίας WiFi δυνατό, δεν παρατήρησα να χωλένει όπως νομίζω ότι διάβασα από κάποιον φίλο.

Βεβαίως στο κινητό έχει περαστεί η τελευταία rom, είναι root χωρίς να έχω περάσει supersu (δεν χρειάζεται, σε όλες τις εφαρμογές πήρε δικαιώματα όπως titanium backup, es explorer) και βέβαια όλα τα γνωστά google installer.

Όσο για την μπαταρία που ανέφερε ένας φίλος πιο πριν.

2η μέρα χρήσης βγαίνει από φορτιστή 100% κι έχουμε 4 ώρες GPS, 1,5 ώρα παιχνίδι + λίγο WiFi στις 12 το βράδυ είχε ακόμα 36%

3η μέρα (Δευτέρα) - 2η φόρτιση μέχρι την Τετάρτη το βράδυ στις 12 που μπήκε στο φορτιστή είχε 19% Χρήση αυτές τις μέρες κλήσεις, sms, 4-5 ώρες WiFi ανά μέρα, 30' παιχνίδι ανά μέρα. Έχω κλειστά τα data βέβαια, οθόνη στο αυτόματο και όταν γυρνάω σπίτι στο manual χαμηλά χωρίς να κλείνει η συσκευή το βράδυ. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος κι από την μπαταρία.

Στα - του κινητού βάζω τα εξής κι αν υπάρχει "τρόπος" λύσης είναι καλοδεχούμενη η πρόταση σας.

1. Ο αισθητήτας φωτεινότητας είναι κάπως αργός. Όταν από εξωτερικό χώρο μπαίνω σε εσωτερικό με χαμηλό φωτισμό χρειάζεται 4-5 sec για να προσαρμοστεί.

2. Έχω 2 ζευγάρια ακουστικά από ZTE, στο ένα ακούς μόνο την μουσική και κόβει την φωνή :ninja: και στο δεύτερο ακούγεται σε τέρμα ένταση πολύ χαμηλά. Το ίδο συμβαίνει με ζευγάρι ακουστικών από Sony Xperia J.

3. Το βράδυ στις φώτο χωρίς φλας βγάζει καλύτερες φώτο. Εδώ μάλλον μου φαίνεται σαν να μην συντονίζει φλας με shoot. Και πάντα θέλει να του κάνεις focus, αν δεν το κάνεις τις βγάζει blur. Παράτηρησα και κάτι άλλο αλλά μάλλον φταίει η θήκη σιλικόνης που ήρθε με το κινητό κι έχω την εντύπωση ότι αντανακλάτε το φως πάνω της και τις βγάζει κάποιες βραδινές σαν να έχει λευκό πλαίσιο. Βίντεο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Ας πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου μετά από μια βδομάδα χρήσης με το Μ2.

Καταρχήν όντως είναι τρελό vfm, με πολύ καλό πιάσιμο στο χέρι και πολύ καλές διαστάσεις για 5'.

Η οθόνη του είναι αρκετά καλή και αρκούντως φωτεινή σε έντονο ήλιο, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Το ηχείο του ικανοποιητικό και σε σωστή κατ εμε θέση για να μην μπουκώνει.

Το ακουστικό του αστέρι, δεν έχω αντιμετωπίσει σε καμία περίπτωση πρόβλημα, όλους τους ακούω και με ακούνε πεντακάθαρα.

Η κάμερα είναι αξιοπρεπέστατη για τα χρήματα του κινητού ίσως κι ένα κλικ πάνω. Βέβαια την έχω δοκιμάσει μόνο βράδυ :p

GPS πολύ δυνατό. Κλειδώνει αμέσως και σε απόσταση 80km μέσα από πολείς, βουνά και λαγκάδια δεν έχασε ποτέ επαφή με δορυφόρο και η ακρίβεια του σχεδόν τέλεια, πουθενά απόκλιση.

Στα games αν και δεν παίζω είπα να δοκιμάσω. Τα απλά παιχνίδια τύπου minions τα πάει σφαιράτα χωρίς λαγκαρίσματα. Σε πιο απαιτητικά παιχνίδια τύπου Asphalt 8 Airborne πάλι το πάει σφαίρα και χωρίς λαγκαρίσματα αλλά υπάρχει μια αισθητή άυξηση θερμοκρασίας.

Σήμα 2-3G είναι πολύ καλό, σε πολλά σημεία πιάνω περισσότερες μπάρες απ' ότι με άλλα επώνυμα που πέρασαν από τα χέρια μου.

Browsing είτε με WiFi είτε με 3G πολύ γρήγορο, σήμα κεραίας WiFi δυνατό, δεν παρατήρησα να χωλένει όπως νομίζω ότι διάβασα από κάποιον φίλο.

Βεβαίως στο κινητό έχει περαστεί η τελευταία rom, είναι root χωρίς να έχω περάσει supersu (δεν χρειάζεται, σε όλες τις εφαρμογές πήρε δικαιώματα όπως titanium backup, es explorer) και βέβαια όλα τα γνωστά google installer.

Όσο για την μπαταρία που ανέφερε ένας φίλος πιο πριν.

2η μέρα χρήσης βγαίνει από φορτιστή 100% κι έχουμε 4 ώρες GPS, 1,5 ώρα παιχνίδι + λίγο WiFi στις 12 το βράδυ είχε ακόμα 36%

3η μέρα (Δευτέρα) - 2η φόρτιση μέχρι την Τετάρτη το βράδυ στις 12 που μπήκε στο φορτιστή είχε 19% Χρήση αυτές τις μέρες κλήσεις, sms, 4-5 ώρες WiFi ανά μέρα, 30' παιχνίδι ανά μέρα. Έχω κλειστά τα data βέβαια, οθόνη στο αυτόματο και όταν γυρνάω σπίτι στο manual χαμηλά χωρίς να κλείνει η συσκευή το βράδυ. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος κι από την μπαταρία.

Στα - του κινητού βάζω τα εξής κι αν υπάρχει "τρόπος" λύσης είναι καλοδεχούμενη η πρόταση σας.

1. Ο αισθητήτας φωτεινότητας είναι κάπως αργός. Όταν από εξωτερικό χώρο μπαίνω σε εσωτερικό με χαμηλό φωτισμό χρειάζεται 4-5 sec για να προσαρμοστεί.

2. Έχω 2 ζευγάρια ακουστικά από ZTE, στο ένα ακούς μόνο την μουσική και κόβει την φωνή :ninja: και στο δεύτερο ακούγεται σε τέρμα ένταση πολύ χαμηλά. Το ίδο συμβαίνει με ζευγάρι ακουστικών από Sony Xperia J.

3. Το βράδυ στις φώτο χωρίς φλας βγάζει καλύτερες φώτο. Εδώ μάλλον μου φαίνεται σαν να μην συντονίζει φλας με shoot. Και πάντα θέλει να του κάνεις focus, αν δεν το κάνεις τις βγάζει blur. Παράτηρησα και κάτι άλλο αλλά μάλλον φταίει η θήκη σιλικόνης που ήρθε με το κινητό κι έχω την εντύπωση ότι αντανακλάτε το φως πάνω της και τις βγάζει κάποιες βραδινές σαν να έχει λευκό πλαίσιο. Βίντεο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.

Για το 1. το έχω παρατηρήσει και είναι πρόβλημα διοτι δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω με θήκη που κλείνει με καπάκι έτσι ώστε να σβήνει η οθόνη. Πρακτικά αν γυρίσω το καπάκι γρήγορα δεν σβήνει ενω αν το κάνω αργά σβήνει.

Για το 2. δοκιμασα διαφορα ακουστικα (4) αλλα δεν υπηρχε κανενα προβλημα. Απλα ανεβασα λιγο την ενταση απο ΜΤΚ eng

Για το 3. επιβεβαιώνω

1. Νομίζω λαθος σειρα ειναι....καθώς αν κανεις πρωτα root μετά με το περασμα της rom Παλι θα θελεις να το ξανακανεις....οποτε καλυτερα

- αλλαγή rom

- root

- supersu

- google installer απο κεντρο εφαρμογών

- localmore για την γλώσσα ελληνική οπου μπαίνει

2. το update με τα κουμπια power και volume + παμε σε recovery και απο εκει install αφού είχαμε βαλει το update.zip (νεα rom) στο root folder της μνήμης. Αν θελουμε κανουμε και clear data

3. Εφαρμογές που πετιούνται στο καλάθι τις πεταω ολες τις κινέζικες....και τελος...μην αγχώνεσε το πολυ να περασεις αλλη μια την rom απο πανω.

1. Με αυτή τη σειρά σκοπεύω να το κάνω... Έχω κάνει μόνο το upgrade...

2. Δεν το έκανα με αυτό τον τρόπο, αλλά μεσα από το κινητό... Όλα μια χαρά και δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα...

3. Μπορεί κανείς να μου πει 2-3 ενδεικτικές εφαρμογές που πετάχτηκαν;

Εγώ αν θυμάστε σε προηγούμενο post μου, είχα στείλει στο vickmall να βγάλουν τις κινέζικες εφαρμογές κι άλλα τέτοια... Έχω την εντύπωση πως το έχουν ήδη κάνει... Η μόνο εφαρμογή που πέταξα γιατί μου φάνηκε περιττή ήταν το Songou input method... Έχω την εντύπωση πως έχει καθαριστεί η rom από τo vickmall από κινέζικες εφαρμογές...

Ευτυχώς αλλά πάντως στο δικό μου ( ανάλογα πάντα και με το κόστος της συσκευής) οι φωτογραφίες βράδυ με χρήση φλας είναι ικανοποιητικότατες. Με το oneplus που μπορώ να συγκρίνω είναι ίδιες ίσως και ένα κλικ καλύτερες!

Και στις βραδινές το να κάνεις focus πάντα πριν τραβήξεις τη φωτογραφία, νομίζω πως είναι απαραίτητο. Με το focus ανάβει ταυτόχρονα- στιγμιαία το φλας και ο φακός μπορεί και κάνει προεστίαση και η λήψη που ακολουθεί είναι καθαρή. Στο σκοτάδι πόσο ακριβές μπορεί να είναι το autofocus; Τουλάχιστον εγώ έτσι το καταλαβαίνω...

Ευτυχώς αλλά πάντως στο δικό μου ( ανάλογα πάντα και με το κόστος της συσκευής) οι φωτογραφίες βράδυ με χρήση φλας είναι ικανοποιητικότατες. Με το oneplus που μπορώ να συγκρίνω είναι ίδιες ίσως και ένα κλικ καλύτερες!

Και στις βραδινές το να κάνεις focus πάντα πριν τραβήξεις τη φωτογραφία, νομίζω πως είναι απαραίτητο. Με το focus ανάβει ταυτόχρονα- στιγμιαία το φλας και ο φακός μπορεί και κάνει προεστίαση και η λήψη που ακολουθεί είναι καθαρή. Στο σκοτάδι πόσο ακριβές μπορεί να είναι το autofocus; Τουλάχιστον εγώ έτσι το καταλαβαίνω...

οτι και να πουμε για τις φωτογραφίες δεν μπορουμε να συγκρίνουμε τις καμερες των κινητών (οσο και ακριβών να είναι) με αυτές των ακριβών SLR μηχανών....ΟΚ μην ειμαστε και παράλογοι σε καποια πραγματα....Με το κινητό θες να παρεις μια φωτογραφία την στιγμή που γινεται κατι....αντε μια Selfie....η αν δεν εχεις σκεφτεί να παρεις την φωτογραφική σου.....Αν τωρα εχεις ενα προγραμματισμένο event θα παρεις την καλη μηχανή για να βγαλεις καλές φωτογραφίες....Αυτα ειναι αυτονόητα....Βεβαια εχουν φτασει σε τοσο υψηλά επίπεδα και οι αισθητήρες των κινητών που μας εχουν καλομάθει...θα ελεγα...Κυρίως εγω βγαζω ημερήσιες φωτογραφίες οταν πεφτει το σκοταδι....εκει αρχίζουμε και εχουμε θεματάκια..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μα δικαιώματα δίνεις Έτσι και αλλιώς στις εφαρμογές, ποιος ο λόγος να δίνεις και μέσω του supersu?

Ναι σωστα εχεις απόλυτο δίκιο....σε αυτό το κινητό γίνεται και χωρίς να το βαλεις το supersu...Ισως το κανουμε καποιοι απο συνήθεια όταν κανουμε root σε αλλα κινητά....τι να πω....

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Του περασα τον Hola launcer το κινητό εγινε ακομα ποιο γρήγορο...και ελαφρύ....γρηγόροτερα ανοίγουν εφαρμογές....και τακτοποιηθηκαν και οργανώθηκαν.....Καποια περιττά που περασε το laucncer ζαρια και φρουτακια τα πεταξα....

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Του περασα τον Hola launcer το κινητό εγινε ακομα ποιο γρήγορο...και ελαφρύ....γρηγόροτερα ανοίγουν εφαρμογές ποιο γρήγορο μεταξύ των μενου και των καρτελών........και τακτοποιηθηκαν και οργανώθηκαν τα εικονίδια των εφαρμογών.....Καποια περιττά που περασε το laucncer ζαρια και φρουτακια τα πεταξα....

παιδια γνωριζει κανεις αν εχουν ανοιξει τα paypal να μου πει με σιγουρια????μια alpha bank visa εχω με την οποια εκανα τις ιντερνετικες αγορες μου μεχρι τωρα..τωρα εχω την δυνατοτητα να την χρησιμοποιησω ή ακομα δεν μπορω??

Επισης,οσοι εχετε παραγγειλει το τηλεφωνο μου προτεινετε να κανω το ρουτ και να βαλω την ελληνικη γλωσσα μονος μου ή να το ζητησω να μου το κανουν αυτοι πριν να μου το στειλουν???ειναι το ιδιο ή οχι??επαναλαμβανω δεν εχω και μεγαλη σχεση με το να πειραζω κινητα ,υπολογιστες κλπ..οσο περισσοτερα τετοια πειραγματα γλιτωνω τοσο το καλυτερο για μενα...

Επιβεβαιώνω κι εγώ από τη μεριά μου ότι δε χρειάστηκε supersu κλπ... Απλά root, google installer και services, morelocale και allow από εκεί μέσα...

Εύκολο...

......και πάνω που έγραφα κατεβατό, έκανα ένα clear data στο flyme account και ένα reboot, και ως δια μαγείας το google installer εμφάνισε τα contacts που λες, εγκατάσταση και όλα καλά - σε ευχαριστώ :rolleyes:

Τώρα για το ιστορικό της υπόθεσης, προτείνω πρώτα αν βάλετε ότι χρειάζεται από google installer, μετά add google account και στο τέλος flyme account - που έτσι και αλλιώς μόνο για το ρουτ βλέπω να χρειάζεται, όλα τα υπόλοιπα είναι στα Κινέζικα και φυσικά δεν πρόκειται να συγχρονίσω τίποτα στο cloud τους...

Γράφω εν συντομία γιατί δεν έχω χρόνο αλλά να προλάβω φίλους που θέλουν να σετάρουν τώρα:

Η σειρά που προτέινω είνια η παραπάνω: update rom - google installer (εκει θα βρεθούν και τα contacts που ρωτούσε κάποιος φίλος περίπου 3-4 ώρες μετά το παραπάνω μήνυμα) - και στο τέλος flyme account και rout. Εγώ βιάστικα να κάνω ρουτ και μετά είχα πρόβλημα με τα contacts και τον ορισμό google account ως primary , άλλοι με το google play, άρα πρώτα εγκατάσταση των google και μετά flyme account κ ρουτ.

Το supersu εγώ το έχω εγκαταστήσει έτσι και αλλιώς, όπως το καταλαβαίνω κάνει διαχείριση των δικαιωμάτων που δίνουμε σε κάποιες εφαρμογές ώστε να μην γίνεται συνέχεια prompt, ίσως τελικά να μην χρειάζεται στο android 5.1, σε ποιό παλιές εκδόσεις σίγουρα χρειάζεται.

Για αφαίρεση εφαρμογών, εγώ προτείνω να μην σβήσετε καμμία αλλά να βρείτε τρόπο για freeze (εγώ έχω titanium backup pro αλλά γίνεται ακι από άλλα ρουτ εργαλεία move2sd κτλ). Μέχρι στιγμής έχω παγώσει το meizu app center, game center, life, τον καιρό που δείχνει μόνο Κίνα και το system keyboard+κινέζικη input method - για το πληκτρολόγιο εννοείται ότι πρώτα εγκαθιστούμε πληκτρολόγιο επιλογής μας (π.χ. google ή go keyboard) και μετά παγώνουμε το system keyboard.

Τέλος εγώ έβαλα nova launcher αλλά άφησα και τον στοκ γιατί το easymode που είναι πολύ βολικό για οδήγηση τον χρησιμοποιεί. Αν βάλετε κάποιον άλλον, κάντε backup τις ρυθμίσεις γιατί αν κληθεί ο στοκ launcher θα τις χαλάσει...

Edited by PP6210

Δεν μπορώ να παγώσει εφαρμογες κολλάει εκεί το titanium

Στο Titanium πρέπει να έχεις την επί πληρωμή έκδοση για να σου ξεκλειδώσει αυτή την δυνατότητα.

Δοκίμασε με το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ramdroid.appquarantine

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

παιδια γνωριζει κανεις αν εχουν ανοιξει τα paypal να μου πει με σιγουρια????μια alpha bank visa εχω με την οποια εκανα τις ιντερνετικες αγορες μου μεχρι τωρα..τωρα εχω την δυνατοτητα να την χρησιμοποιησω ή ακομα δεν μπορω??

προχθες παρεγγειλα απο minideal κανονικα με paypal οπως παλια

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την παραγγελια την εκανα την πεμπτη βραδυ.Σημερα στη σελιδα singpost με το tracking number μου λεει Received from Customer .Τι σημαινει αυτο?

[/color]Την παραγγελια την εκανα την πεμπτη βραδυ.Σημερα στη σελιδα singpost με το tracking number μου λεει Received from Customer .Τι σημαινει αυτο?

Η παραγγελία έφτασε στο ταχυδρομείο, τώρα περιμένεις το dispatch

εγώ μέσω unistaller pro έκανα freeze τις παρακάτω εφαρμογές το απόγευμα και μέχρι στιγμής η συσκευή δουλεύει κανονικά :)

παιχνίδι meizu

cloud account

ζωή

κέντρο παιχνιδιων

κέντρο εφαρμογών

καιρός

Θα πρότεινα να ποστάρει ο κάθενας μας αν και τι εφαρμογές έχει κάνει freeze ώστε να έχουμε μία συνολική εικόνα όλοι μας

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εμενα σημερα εγραψε 2015-09-26 09:31,Arrival at Destination Post (Country: GR), -Arrival at Destination (Country: GR) δεν ξερω ποια μερα απο την επομενη εβδομαδα θα το εχω.Ηθελα να ρωτησω το εξης.Επειδη εχωδει διαφορα review στο youtube σχεδον ολα απο Ρωσους.Δεν ξερω τι παιζει και το παιρνουν μονο οι Ρωσοι κι εμεις ??απλα σε καποια εχω δει ενα λογοτυπο 4G με πορτοκαλι χρωμα οταν ανοιγει το κινητο και οχι το Meizu.Ti rom ειναι αυτη ??ξερει καποιος να μου λυσει αυτη την απορια ??

Εμενα σημερα εγραψε 2015-09-26 09:31,Arrival at Destination Post (Country: GR), -Arrival at Destination (Country: GR) δεν ξερω ποια μερα απο την επομενη εβδομαδα θα το εχω.Ηθελα να ρωτησω το εξης.Επειδη εχωδει διαφορα review στο youtube σχεδον ολα απο Ρωσους.Δεν ξερω τι παιζει και το παιρνουν μονο οι Ρωσοι κι εμεις ??απλα σε καποια εχω δει ενα λογοτυπο 4G με πορτοκαλι χρωμα οταν ανοιγει το κινητο και οχι το Meizu.Ti rom ειναι αυτη ??ξερει καποιος να μου λυσει αυτη την απορια ??

αυτό είναι το logo όταν ανοίγει, εξάλλου δεν υπάρχουν επιλογές

Εγώ από το App Quarantine έκανα freeze

App Center

Basic Daydream

Browser

Cloud Account/Service

Game Center

Life

Meizu Game Frame

Print Spooler

Sina Weibo Share

System Keyboard / Wallpaper

Tips / Weather

και δεν έχω πρόβλημα.

Μην παγώσετε το

Harassment Blocking + ένα με κάτι κινέζικους χαρακτήρες με το σχήμα του sms δεν ανοίγει ο dialer μετά για να κάνεις κλήσεις.

Ερώτηση:

Ποια είναι η διαφορά του να βάλεις μια εφαρμογή always on μέσω της εφαρμογής "Ασφάλεια" και μέσω του slide up στο desktop;

Είναι διαφορετικοί τρόποι για να πετύχει κανείς το ίδιο αποτέλεσμα;

Επίσης, το morelocale2, χρειάζεται κάποιο τέτοιου είδους χειρισμό, ή του αρκεί να μπει στο να εκκινεί; Ή δεν χρειάζεται μήπως τίποτα αυτό;

Εγώ από το App Quarantine έκανα freeze

App Center

Basic Daydream

Browser

Cloud Account/Service

Game Center

Life

Meizu Game Frame

Print Spooler

Sina Weibo Share

System Keyboard / Wallpaper

Tips / Weather

και δεν έχω πρόβλημα.

Μην παγώσετε το

Harassment Blocking + ένα με κάτι κινέζικους χαρακτήρες με το σχήμα του sms δεν ανοίγει ο dialer μετά για να κάνεις κλήσεις.

το ασφαλεια?