geotzia Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Γεια σας παιδες, Σήμερα χάλασε το meizu mx3 μου (τουλαχιστον έτσι φαίνεται μεχρι στιγμης, αφου δεν ανοιγει με κανεναν τροπο). Σκεφτομαι να πάρω το meizu m2 mini. Τα μόνα που θέλω να μου πείτε την γνώμη σας είναι πως τα παει στα εξης. 1) Ηχείο 2) Ακουστικό 3) μικρόφωνο 4) Φωτεινότητα οθόνης 5) ποιότητα κατασκευής/εμφάνιση 6)gps Ευχαριστώ !!! 1)Αρκετά καλό(σε ανοιχτή ακρόαση στο τηλέφωνο άθλιο,αλλά μετά από ρύθμηση στο engineer mode υποφερτό) 2)Πολύ καλό 3)Πολύ καλό 4)Εξαιρετική 5)Θέμα γούστου-εμένα μου αρέσει-πολύ βολικό το μεσαίο πλήκτρο. 6) Απαιχτο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Στο τοπικ μου στο xda σήμερα ποσταρε ένα παλληκάρι το οποίο αναφέρει ότι θα φτιάξει cyanogen mod για την συσκευή μας, για να δούμε...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Στο τοπικ μου στο xda σήμερα ποσταρε ένα παλληκάρι το οποίο αναφέρει ότι θα φτιάξει cyanogen mod για την συσκευή μας, για να δούμε...... Αυτό είναι το καλύτερο νέο που έχω ακούσει για το κινητό εδώ και καιρό... Δώσε μια το λινκ για xda αν δε σου είναι κόπος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Αυτό είναι το καλύτερο νέο που έχω ακούσει για το κινητό εδώ και καιρό... Δώσε μια το λινκ για xda αν δε σου είναι κόπος... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3204892 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeLkOr169 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Καλησπέρα, Εχω την 4.5.4Ι και δεν μπορω να τραβηξω φωτος με 16:9 ratio.. Το εχω ξαναπετυχει αυτο καπου με μια αναζητηση αλλα οχι για mini. Υπάρχει λυση η πρεπει να κατεβασω app? Αν ναι ποιο προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Καλησπέρα, Εχω την 4.5.4Ι και δεν μπορω να τραβηξω φωτος με 16:9 ratio.. Το εχω ξαναπετυχει αυτο καπου με μια αναζητηση αλλα οχι για mini. Υπάρχει λυση η πρεπει να κατεβασω app? Αν ναι ποιο προτεινετε? Με το pro capture έχεις όλες τις επιλογές.Εγω στο tab 8.4. που εχω τραβάω 16:10 π.χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Παιδιά, αξίζει να (ξανά)πάρω το κινητό από κάποιο από τα skroutzομάγαζα; Διότι μπορεί να είναι 40€ ακριβότερο, αλλά έχει 2 χρόνια εγγύησης... Ξέρει κανείς αν καλύπτει τίποτα σοβαρό αυτή η εγγύηση; Επίσης, υπάρχει κάποιο κατάστημα που να υπάρχει "εμπιστοσυνη" ή να το έχει δοκιμάσει κανείς; Βρήκα αυτά τα 3 που είναι τα πιο φθηνά: http://techhut.gr/meizu-m2-grey.html http://www.my24shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=21346&Itemid=0 http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=40307 Το δικό μου το είχα πάρει από vickmall, αλλά δεν το έχουν διαθέσιμο εδώ και 1 βδομάδα και αναρωτιέμαι και για το θέμα της εγγύησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Παιδιά, αξίζει να (ξανά)πάρω το κινητό από κάποιο από τα skroutzομάγαζα; Επίσης, υπάρχει κάποιο κατάστημα που να υπάρχει "εμπιστοσυνη" ή να το έχει δοκιμάσει κανείς; Από το 2ο, πήρα ΔΥΟ τηλέφωνα (Μ2) και ένα Μ2 Νοτε και είμαι πολυ ευχαριστημένος.- Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Από το 2ο, πήρα ΔΥΟ τηλέφωνα (Μ2) και ένα Μ2 Νοτε και είμαι πολυ ευχαριστημένος.- Ήρθε ρουταρισμένο; Δλδ είχε από τη μάνα του International ρομ ή του την άλλαξε το καταστημα; (αν και πιστεύω πως πλέον πρέπει να κυκλοφορεί κανονικά από τη μαμά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Παιδιά, αξίζει να (ξανά)πάρω το κινητό από κάποιο από τα skroutzομάγαζα; Διότι μπορεί να είναι 40€ ακριβότερο, αλλά έχει 2 χρόνια εγγύησης... Ξέρει κανείς αν καλύπτει τίποτα σοβαρό αυτή η εγγύηση; Επίσης, υπάρχει κάποιο κατάστημα που να υπάρχει "εμπιστοσυνη" ή να το έχει δοκιμάσει κανείς; Βρήκα αυτά τα 3 που είναι τα πιο φθηνά: http://techhut.gr/meizu-m2-grey.html http://www.my24shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=21346&Itemid=0 http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=40307 Το δικό μου το είχα πάρει από vickmall, αλλά δεν το έχουν διαθέσιμο εδώ και 1 βδομάδα και αναρωτιέμαι και για το θέμα της εγγύησης... Απο το TechHut πηρα το note μαζι με την θηκη σιλικονης της Νιλκιν και εχω να πω τα καλυτερα. Το note το ρουταρα απο την πρωτη μερα (απο τις ρυθμισεις οπου υπαρχει η επιλογη) αλλα ειναι περιπου σιγουρο οτι αποχαιρεταμε την 2ετη εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Είναι δυνατόν να χάνεις την εγγύηση; Αφού είναι επιλογή μέσα στη ρομ.. Είναι σαν να σου λένε: άμα πατήσεις αυτό το κουμπί, χάνεις την εγγύηση... Δεν είναι μια διαδικασία που πρέπει να κάνει κάποιος με φλασαρίσματα κλπ... Άσε που μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να επαναφέρεις το ρουτ και να μη φαίνεται τίποτα λόγω του ότι είναι απλά ένα κουμπί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Είναι δυνατόν να χάνεις την εγγύηση; Αφού είναι επιλογή μέσα στη ρομ.. Είναι σαν να σου λένε: άμα πατήσεις αυτό το κουμπί, χάνεις την εγγύηση... Δεν είναι μια διαδικασία που πρέπει να κάνει κάποιος με φλασαρίσματα κλπ... Άσε που μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να επαναφέρεις το ρουτ και να μη φαίνεται τίποτα λόγω του ότι είναι απλά ένα κουμπί... Κρατα καλου κακου μια πισινη εδω. Σου δινουν την επιλογη να το ρουταρεις οπως εχεις την επιλογη στην flyme 5 να ξεκλειδωσεις τους bootloaders,αυτο δεν θα πει οτι εισαι αμοιρος ευθυνων.. Και αν για το ρουταρισμα ειμαι περιπου βεβαιος οτι χανεις την εγγυηση,για τους bootloaders δεν ισχυει το ιδιο. Οσο για το κουμπι δεν λειτουργει σαν ον-οφ. Δεν το εψαξα περισσοτερο γιατι το τηλεφωνο το θελω ρουταρισμενο αλλα αν ενδιαφερει καποιον,οταν παταω πλεον το "κουμπι", βγαζει την λιστα με τα apps που εχουν (η οχι) δικαιωματα. Αλλα ακομα και αν υποθεσουμε οτι κανουμε φρεσκια εγκατασταση,το ρουταρισμα γινεται μεσα απο το flyme account-my flyme και πιθανοτατα κραταει την πληροφορια στο συννεφο.. Παντως αυτο το "περιπου" ψαξτε το πολυ σοβαρα οσοι δεν θεωρειτε το ρουταρισμα απαραιτητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) Παιδιά, τελικά θα πάρω από ένα από τα skroutzομάγαζα... Ένα update θα ήθελα από εσάς τώρα μιας και στο δικό μου είμαι με A ROM, root και titanium για πάγωμα εφαρμογών για να λειτουργούν όλα μια χαρά... Μιας και θα έρθει με International rom, είναι έτοιμο να το δώσω σε κάποιον και να κάνει τη δουλειά του out of the box ή έχει κάποια ζητήματα (notifications κλπ) που χρειάζονται τις παλιές διαδικασίες rootαρίσματος και να πρέπει να κάνω κάτι μόνος μου πρώτα; Επίσης, έχει πάρει κανείς από εδώ;;; http://techhut.gr/meizu-m2-grey.html Edited February 22, 2016 by dimxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 καλησπερα παιδια.μηπως ξερετε αν βρεθηκε κανενας τροπος να φτιαξω το m2 mini μου,που το εχω μπρικαρισμενο πανω απο δυο μηνες;μονο σε fastboot mode μπορω να το βαλω.δεν κανει τιποτα αλλο.ουτε recovery mode. καμμια ιδεα; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Από τό TechHut πήρα το m2 note με μία θήκη σιλικόνης τής Νίλκιν. Άψογοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) καλησπερα παιδια.μηπως ξερετε αν βρεθηκε κανενας τροπος να φτιαξω το m2 mini μου,που το εχω μπρικαρισμενο πανω απο δυο μηνες;μονο σε fastboot mode μπορω να το βαλω.δεν κανει τιποτα αλλο.ουτε recovery mode. καμμια ιδεα; Από τον υπολογιστή με καλώδιο γίνεται, το δοκίμασες; Χρειάζεται τό minimal adb and fastboot από το xda και ντραϊβερς (εμπεριέχονται) αν δέν το βλέπουν τα windows ...μόνο πού δέν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα γιατί δέν το έχω ψάξει πολύ και το έκανα προληπτικά εχθές πού όλα δούλευαν ρολόι.Πιστεύω όμως ότι θα γίνεται. Πηγες να περασεις αλλη recovery,ξεκλειδωσες bootloaders,πως εγινε; Επισης,ποιες προσπαθειες εχεις κανει που απετυχαν Edited February 23, 2016 by jbelsan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) καλησπερα παιδια.μηπως ξερετε αν βρεθηκε κανενας τροπος να φτιαξω το m2 mini μου,που το εχω μπρικαρισμενο πανω απο δυο μηνες;μονο σε fastboot mode μπορω να το βαλω.δεν κανει τιποτα αλλο.ουτε recovery mode. καμμια ιδεα; Τελικά το πήγες στο σέρβις;η στό κατάστημα που το πήρες; Αν διαβάσεις εδώ το τελευταίο ποστ λέει ότι μάλλον δεν μπορείς να το επαναφέρεις,αλλά κάνε υπομονή και κάτι μπορεί να βρεθεί.. http://forum.xda-developers.com/android/general/meizu-m2-mini-t3204892/page45 Με το minimal adb and fastboot όταν συνδέσεις το τηλ στο pc όταν είναι σε fastboot mode και με την εντολή fastboot devices βλέπει την συσκευή; Edited February 23, 2016 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 για οποιον ενδιαφέρεται...... βγήκε σήμερα ....... https://meizufans.eu/forum/topic/4588/flyme-os-5-6-2-23-test-firmware-m2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 δεν ξερω ακριβωσ πως εγινε.ο γιος μου προσπαθησε ν αλλαξει ρομ και στο μπουταρισμα εμεινε στο λογοτυπο της meizu ν αναβοσβηνει.ειχα δοκιμασει τοτε flashtool αλλα δεν το βλεπει ο υπολογιστης το τηλεφωνο.το πηγα και στο μαγαζι που το πηρα αλλα δεν καταφεραν τιποτα.μου ειπαν οτι επικοινωνησαν με τη meizu για να του στειλουν καποιο αρχειο που χρειαζεται αλλα του απαντησαν οτι δεν μπορουν να του το στειλουν γιατι ειναι η πολιτικη της εταιριας τετοια που δεν επιτρεπει διαρροη αρχειων κι αλλες τετοιες χαζομαρες.τελοσπαντων θα περιμενω.αυτο το minimal adb δεν ξερω τι ειναι και ειναι λιγο δυσκολο για μενα.δεν σκαμπαζω και πολυ αγγλικα.σας ευχαριστω παντως Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutisnikos Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 καλησπέρα κάνοντας εγκατάσταση διάφορες firmware Flyme OS έχασα το google play, ξέρεις κανείς πως θα το επαναφέρω ή ποιο firmware μου το επαναφέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 δεν ξερω ακριβωσ πως εγινε.ο γιος μου προσπαθησε ν αλλαξει ρομ και στο μπουταρισμα εμεινε στο λογοτυπο της meizu ν αναβοσβηνει.ειχα δοκιμασει τοτε flashtool αλλα δεν το βλεπει ο υπολογιστης το τηλεφωνο.το πηγα και στο μαγαζι που το πηρα αλλα δεν καταφεραν τιποτα.μου ειπαν οτι επικοινωνησαν με τη meizu για να του στειλουν καποιο αρχειο που χρειαζεται αλλα του απαντησαν οτι δεν μπορουν να του το στειλουν γιατι ειναι η πολιτικη της εταιριας τετοια που δεν επιτρεπει διαρροη αρχειων κι αλλες τετοιες χαζομαρες.τελοσπαντων θα περιμενω.αυτο το minimal adb δεν ξερω τι ειναι και ειναι λιγο δυσκολο για μενα.δεν σκαμπαζω και πολυ αγγλικα.σας ευχαριστω παντως Ξερεις να μπεις σε recovery ? Συνηθος ειναι με volume up πατημενο πατας και το power και οταν βγαλει το σηματακι meizu αφηνεις το power Να το φλασαρεις δεν γινετε. Ενας τροπος για να το επεναφερεις ειναι να μπεις σε περιβαλον recovery να το συνδεσεις σε ενα pc, οταν το συνδεσεις θα μπορεσεις στο pc σου να δεις ενα μερος απο την εσωτερικη μνημη, εκει θα βαλεις rom zip αρχειο , θα αποσυνδεσεις το τηλεφωνο και θα κανεις σε περιβαλον recovery install και clear. Επισης αν θες γραψε σε ποια περιοχη μενεις, μπορει να ειναι καποιος κοντα σου να εχει ελευθερο χρονο και να το δοκιμασετε μαζι . Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ξερεις να μπεις σε recovery ? Συνηθος ειναι με volume up πατημενο πατας και το power και οταν βγαλει το σηματακι meizu αφηνεις το power Να το φλασαρεις δεν γινετε. Ενας τροπος για να το επεναφερεις ειναι να μπεις σε περιβαλον recovery να το συνδεσεις σε ενα pc, οταν το συνδεσεις θα μπορεσεις στο pc σου να δεις ενα μερος απο την εσωτερικη μνημη, εκει θα βαλεις rom zip αρχειο , θα αποσυνδεσεις το τηλεφωνο και θα κανεις σε περιβαλον recovery install και clear. Επισης αν θες γραψε σε ποια περιοχη μενεις, μπορει να ειναι καποιος κοντα σου να εχει ελευθερο χρονο και να το δοκιμασετε μαζι . τα ξερω αυτα φιλε μου.δεν μπαινει σε recovery mode.μονο σε fastboot mode μπορω να το βαλω. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gregos_1592 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 και για του λόγου το αληθές ιδού το meizu m2 που νομίζει ότι είναι μία m2 και μία iphone... http://i.imgur.com/BY3Vl7r.png Έψαξα το θέμα και βρήκα ότι στις ρυθμίσεις του internet browser και στην επιλογή browser ID, έχει τρεις επιλογές : MX, iPhone και iPad, οι οποίες επηρεάζουν την εμφάνιση της σελίδας και τον τρόπο προβολής του βίντεο (προσομοίωση). Ανάλογα λοιπόν με την επιλογή που έχουμε κάνει στο Meizu m2 για τον browser του, εμφανίζεται αυτό (αλλάζει ταυτότητα δηλαδή η συσκευή) στο λογαριασμό μας που έχουμε στη Google, είτε ως m2, είτε ως iPhone, είτε ως iPad!!! Το θέμα το ψιλιάστηκα όταν μου ήρθε μήνυμα στο Gmail ότι κάποιος με iPad έκανε log in στο λογαριασμό μου, ενώ στην ουσία ήμουν εγώ που την ίδια στιγμή είχα μπει με το Meizu m2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gregos_1592 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 καλησπερα παιδια.μηπως ξερετε αν βρεθηκε κανενας τροπος να φτιαξω το m2 mini μου,που το εχω μπρικαρισμενο πανω απο δυο μηνες;μονο σε fastboot mode μπορω να το βαλω.δεν κανει τιποτα αλλο.ουτε recovery mode. καμμια ιδεα; Κρίνοντας από το δικό μου Meizu M2, γράφω τα παρακάτω: Η εικόνα που παρουσίαζε ήταν μαύρη οθόνη και στην κάτω αριστερή γωνία, έγραφε με πολύ πολύ μικρά γράμματα (ψείρες) : --> fastboot mode Για έξοδο λοιπόν από το fastboot mode, πίεσα σταθερά το volume up και κατόπιν το power button συνεχόμενα (και τα δύο κουμπιά μαζί) και μετρούσα δευτερόλεπτα. Στα 12 με 13 δευτερόλεπτα περίπου, το κινητό βγήκε από το fastboot και εκκίνησε κανονικά. Στη διαδικασία αυτή με βοήθησε (όχι ότι είναι απαραίτητη) και η σύνδεση του κινητού μου με καλώδιο στον Η/Υ μου, διότι άκουγα τους ήχους σύνδεσης ή αποσύνδεσης του κινητού με τον Η/Υ, που σήμαινε ότι αντιδρούσε στις ενέργειες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Ρυθμιση για 16:9 φωτογραφιες δεν υπαρχει; Επισης στην gallery που βλέπεις τις φωτο, υπαρχει τροπος να φυγει η πανω μπαρα και να τις δειχνει σε full screen; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts