taliban Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 ........... edit : Ένω το βλέπω σαν Arrival at Destination Post (Country: GR) δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο tracking τον ΕΛΤΑ, ξέρουμε τι μπορεί για συμβαίνει ή έτσι είναι απλά η διαδικασία? Και εμένα μου είχε συμβεί αυτό, λογικά σήμερα αύριο θα σου φανεί στα ΕΛΤΑ , μάλλον πρόβλημα με την ηλεκτρονική τους επικοινωνία είναι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 ΣΤΟ ΣΑΚΟ μεσα ειναι το δεμα απο τριτη τεταρτη θα το εχει το παιδι και εγω στην ιδια φαση ειμαι!! 15-9 εφτασε ο σακος!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Θήκη θα σου έλεγα να μείνεις με αυτή που θα έχει η συσκευασία, δεν έχω βρει κάτι άλλο αξιόλογο, για την παρακολούθηση θα σου πρότεινα το 17track. Για το θέμα του account Έχω πάθει κοκομπλοκο....Δεν θυμάμαι αν το έκανα τελικά από το τηλ ή από το πι σι......μάλλον από το τηλ πρεπει να το έκανα τελικά.... Αυτη που πηρα είναι καλή http://www.aliexpress.com/item/Meizu-M2-Mini-Case-Mofi-Steel-Plate-Inside-Book-Style-Flip-Leather-Cover-Case-For-Meizu/32436641234.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Εκανα και εγω την αναβαθμιση τελικα απο Vol + power.. Ελληνικα τελος.. Root με αφησε και εγινα με αποτελεσμα ξεφορτωθηκα μερικες κινεζιες που δεν ηθελα Δε μου δουλευει το playstore μου λεει οτι δεν ειμαι συνδεδεμενος με το ιντερνετ ενω ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Εκανα και εγω την αναβαθμιση τελικα απο Vol + power.. Ελληνικα τελος.. Root με αφησε και εγινα με αποτελεσμα ξεφορτωθηκα μερικες κινεζιες που δεν ηθελα Δε μου δουλευει το playstore μου λεει οτι δεν ειμαι συνδεδεμενος με το ιντερνετ ενω ειμαι ποιες κινεζίες αφαίρεσες ανώδυνα ? Για το playstore Κατέβασε πρώτα το google installer και τις υπηρεσίες google play Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Ουσιαστικα δεν ηταν κινεζιες απλα ηταν στην προηγουμενη ROM..DU battery saver και κατι αλλα DU cleaner κτλ.. ΟΚ θα βαλω το Installer ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω το τηλεφωνο αλλα εχω θεμα με την γλωσσα.Προτιμω να εχει ελληνικα.Μιλησα με την Σελινα απο vickmall και μου αν θελω μπορουν να περασουν αυτοι μια custom rom η οποια θα εχει ελληνικα.Τι να κανω να την εμπιστευθω ??? γιατι οταν της ειπα οτι εχω διαβασει εδω στο φορουμ οτι οσοι το πηραν απο το καταστημα της ειχε μονο αγγλικα και ελληνικο πληκτρολογιο μου ειπε οτι δεν το ζητησαν οι πελατες μας τα ελληνικα και ετσι δεν τους ειπαμε για την custom rom.Τι λετε εσεις που το εχετε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω το τηλεφωνο αλλα εχω θεμα με την γλωσσα.Προτιμω να εχει ελληνικα.Μιλησα με την Σελινα απο vickmall και μου αν θελω μπορουν να περασουν αυτοι μια custom rom η οποια θα εχει ελληνικα.Τι να κανω να την εμπιστευθω ??? γιατι οταν της ειπα οτι εχω διαβασει εδω στο φορουμ οτι οσοι το πηραν απο το καταστημα της ειχε μονο αγγλικα και ελληνικο πληκτρολογιο μου ειπε οτι δεν το ζητησαν οι πελατες μας τα ελληνικα και ετσι δεν τους ειπαμε για την custom rom.Τι λετε εσεις που το εχετε ?? Εγώ προσωπικά όταν το αγόρασα και ρώτησα περί Ελληνικών, δεν μου έκανε αναφορά ότι υπήρχε custom rom, μάλλον ΄΄παπάτζες΄΄ λέει. Ασε να της μιλήσω και θα ενημερώσω, custom rom για flyme δεν υπάρχουν , κάποιο αρχείο μάλλον πειράζουν. edit ακόμα και στην περιγράφη τους αναφερουν: Languages English. Spanish. Portuguese.Deutsch.France Languages(Support Greek Keyboard) Edited September 17, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos59 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 καλησπέρα παιδια. Σκέφτομαι να το πάρω για δώρο. Έριξα μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες. Για πείτε μου αν κατάλαβα κάτι λάθος. Δεν υποστειρίζει 4G στην Ελλάδα, ΔΕν έχουμε ελληνικό μενού , μόνο πληκτρολόγιο, Δεν έχει playstore, αλλά υπαρχει τρόπος να το περάσεις? https://www.xiaomiforsale.com/en/ από εδώ έχει αγοράσει κανένας? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 καλησπέρα παιδια. Σκέφτομαι να το πάρω για δώρο. Έριξα μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες. Για πείτε μου αν κατάλαβα κάτι λάθος. Δεν υποστειρίζει 4G στην Ελλάδα, ΔΕν έχουμε ελληνικό μενού , μόνο πληκτρολόγιο, Δεν έχει playstore, αλλά υπαρχει τρόπος να το περάσεις? https://www.xiaomiforsale.com/en/ από εδώ έχει αγοράσει κανένας? Ευχαριστώ ΔΕΝ υποστηρίζει την 800 συχνότητα Εχει playstore στην έκδοση λογισμικού U Γιατί να μην το πάρεις από vickmall που το έχει και πιο φθηνό ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos59 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 ΔΕΝ υποστηρίζει την 800 συχνότητα Εχει playstore στην έκδοση λογισμικού U Γιατί να μην το πάρεις από vickmall που το έχει και πιο φθηνό ? Μπορούν να μου πουν ποια έκδοση θα μου στείλουν; Γιατί είναι EU warehouse και την προηγούμενη φορά που έφερα από Κίνα κινητό ήμουν υπερτυχερός και με έλεγξαν στο τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Μπορούν να μου πουν ποια έκδοση θα μου στείλουν; Γιατί είναι EU warehouse και την προηγούμενη φορά που έφερα από Κίνα κινητό ήμουν υπερτυχερός και με έλεγξαν στο τελωνείο. Δεν νομίζω να πέσεις πάλι σε τέτοια φάση, εγώ θα το ρίσκαρα άνετα :) ή την U ή την Α, κατά προτίμηση την U Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos59 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Δεν νομίζω να πέσεις πάλι σε τέτοια φάση, εγώ θα το ρίσκαρα άνετα :) ή την U ή την Α, κατά προτίμηση την U Παραγγελία μιλάμε με CN post σωστά. Πόσες μέρες κάνε περίπου; Κοίτα αν σε σταματήσουν τελωνείο το λιγότερο η λυπητερή είναι 50€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Παραγγελία μιλάμε με CN post σωστά. Πόσες μέρες κάνε περίπου; Κοίτα αν σε σταματήσουν τελωνείο το λιγότερο η λυπητερή είναι 50€. με SG και από 6 έως 11 ημέρες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Εγώ προσωπικά όταν το αγόρασα και ρώτησα περί Ελληνικών, δεν μου έκανε αναφορά ότι υπήρχε custom rom, μάλλον ΄΄παπάτζες΄΄ λέει. Ασε να της μιλήσω και θα ενημερώσω, custom rom για flyme δεν υπάρχουν , κάποιο αρχείο μάλλον πειράζουν. edit ακόμα και στην περιγράφη τους αναφερουν: Languages English. Spanish. Portuguese.Deutsch.France Languages(Support Greek Keyboard) Μιλησα εγω φιλε και μου ειπε οτι μπορουν και με την morelocale την εφαρμογη να τον κανουν και θα μου στειλει και φωτογραφια απο το μενου με τα ελληνικα σε λιγο να στη δειξω. ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΔΕΝ υποστηρίζει την 800 συχνότητα Εχει playstore στην έκδοση λογισμικού U Γιατί να μην το πάρεις από vickmall που το έχει και πιο φθηνό ? Φιλε οταν λες για την συχνοτητα 800 ποια ελληνικη εταιρια κινητης χρησιμοποιει αυτα.Εγω εχω Cosmote 4G θα δουλευει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Μιλησα εγω φιλε και μου ειπε οτι μπορουν και με την morelocale την εφαρμογη να τον κανουν και θα μου στειλει και φωτογραφια απο το μενου με τα ελληνικα σε λιγο να στη δειξω. ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε οταν λες για την συχνοτητα 800 ποια ελληνικη εταιρια κινητης χρησιμοποιει αυτα.Εγω εχω Cosmote 4G θα δουλευει ?? ε καλά, morelocale2 έχουμε βάλει σχεδόν όλοι στο τηλ :) H wind σίγουρα και θα πανε και οι υπόλοιποι προς αυτή σιγά σιγά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 ε καλά, morelocale2 έχουμε βάλει σχεδόν όλοι στο τηλ :) H wind σίγουρα και θα πανε και οι υπόλοιποι προς αυτή σιγά σιγά Δλδ δεν θα εχουμε 4g αργοτερα ??επειδη θα πανε ολοι στην 800 ??οχι οτι με πειραζει πολυ.Εχω δουλεψει 4g και σε αλλο κινητο και με την χρηση που κανω εγω προσωπικα δεν ειδα μεγαλη διαφορα με το 4g απλα τρωει λιγα mb πιο πανω επειδη ειναι ενα τακ πιο γρηγορο.Επειδη ειμαι λιγο πριν το αγορασω εσυ η οσοι το εχετε επειδη παρακολουθω το θεμα εδω και εβδομαδες αν το παρω το τηλεφωνο και δεν το πειραξω με morelocale και να κανω τις αναβαθμισεις που δινει η Meizu θα ειμα ενταξει η υπαρχουν καποια bugs ??απο πιασιμο σοτ χερι ειναι λεπτο και βολικο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Δλδ δεν θα εχουμε 4g αργοτερα ??επειδη θα πανε ολοι στην 800 ??οχι οτι με πειραζει πολυ.Εχω δουλεψει 4g και σε αλλο κινητο και με την χρηση που κανω εγω προσωπικα δεν ειδα μεγαλη διαφορα με το 4g απλα τρωει λιγα mb πιο πανω επειδη ειναι ενα τακ πιο γρηγορο.Επειδη ειμαι λιγο πριν το αγορασω εσυ η οσοι το εχετε επειδη παρακολουθω το θεμα εδω και εβδομαδες αν το παρω το τηλεφωνο και δεν το πειραξω με morelocale και να κανω τις αναβαθμισεις που δινει η Meizu θα ειμα ενταξει η υπαρχουν καποια bugs ??απο πιασιμο σοτ χερι ειναι λεπτο και βολικο ?? φίλε μου, εγώ σαν βασικό τηλ έχω το 1+1 και το 4g του έχω να το ανοίξω από τον Ιούνιο-Ιούλιο :) Τώρα αν σε 2 με 3 χρόνια δεν θα πιάνει 4g το m2 να σου πω την αλήθεια ψιλο@@@κα :) Bugs 0 και πέρνεις αναβαθμίσεις ακόμα και αν εχεις το morelocale, στο χέρι είναι σούπερ με ιδανικές διαστάσεις για 5 ( μαζεμένο πολύ ). Εγώ όπως καταλαβαινεις έχω ενθουσιαστεί με το τηλ, το έχω σαν δεύτερο και με έχει ξετρελάνει, όλα δουλευουν όχι απλά οκ, κάτι παραπάνω , αν είχε και ραδιόφωνο θα ήταν τέλειο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 φίλε μου, εγώ σαν βασικό τηλ έχω το 1+1 και το 4g του έχω να το ανοίξω από τον Ιούνιο-Ιούλιο :) Τώρα αν σε 2 με 3 χρόνια δεν θα πιάνει 4g το m2 να σου πω την αλήθεια ψιλο@@@κα :) Bugs 0 και πέρνεις αναβαθμίσεις ακόμα και αν εχεις το morelocale, στο χέρι είναι σούπερ με ιδανικές διαστάσεις για 5 ( μαζεμένο πολύ ). Εγώ όπως καταλαβαινεις έχω ενθουσιαστεί με το τηλ, το έχω σαν δεύτερο και με έχει ξετρελάνει, όλα δουλευουν όχι απλά οκ, κάτι παραπάνω , αν είχε και ραδιόφωνο θα ήταν τέλειο ωραια φιλε σ'αευχαριστω λογικα θα το παραγγειλω κι εγω σημερα απο vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω το τηλεφωνο αλλα εχω θεμα με την γλωσσα.Προτιμω να εχει ελληνικα.Μιλησα με την Σελινα απο vickmall και μου αν θελω μπορουν να περασουν αυτοι μια custom rom η οποια θα εχει ελληνικα.Τι να κανω να την εμπιστευθω ??? γιατι οταν της ειπα οτι εχω διαβασει εδω στο φορουμ οτι οσοι το πηραν απο το καταστημα της ειχε μονο αγγλικα και ελληνικο πληκτρολογιο μου ειπε οτι δεν το ζητησαν οι πελατες μας τα ελληνικα και ετσι δεν τους ειπαμε για την custom rom.Τι λετε εσεις που το εχετε ?? Εγω το ζήτησα και μου ειπε ότι δεν υπαρχει ROM με Ελληνικά και ότι πιθανα να βγει μελλοντικά ! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει κάπου γρμμενη η διαδικασία για την εφαρμογή morelocale και τα Ελληνικά ? Edited September 17, 2015 by aanastasopoulos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Εγω το ζήτησα και μου ειπε ότι δεν υπαρχει ROM με Ελληνικά και ότι πιθανα να βγει μελλοντικά ! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει κάπου γρμμενη η διαδικασία για την εφαρμογή morelocale και τα Ελληνικά ? Εγω μολις το παρειγγειλα απο το vickmall.Οντως οπως εγραψα και παραπανω δεν υπαρχει ρομ ακομα.Μου εστειλε τισ φωτο πυο θα ανεβασωαπο το menu και θα ανεβασω για να υπαρχουν για να ξερει καποιος πως θα ειναι και με το morelocale.Τωρα στα υπο μενου δεν θα ειναι ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Κι αλλες δυο εδω γιατι δεν χωρουσαν πιο πανω.Την αγορα την εκανα με paypal για οποιον τον ενδιαφερει η πληροφορια κανονικα οπως παλια.εΧει αοιξει αν και ανεπισημα ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 επειδη της ξεχασα πριν να τις βαλω δες εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Γνωριζει καποιος την διαδικασἰα με την εγκατάσταση του morelocale 2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Γνωριζει καποιος την διαδικασἰα με την εγκατάσταση του morelocale 2 ? ανοίγεις, βάζεις στο επάνω πεδίο GR από κάτω επιλέγεις greece και κάνεις επανεκίνηση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts