aanastasopoulos Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Εχω μιλήσει με pandawill κ μου εχουν πει οτι δεν μπορούν να εγκατασταθούν ελληνικά. Αν το πάρω στα αγγλικά λέτε να γίνεται μετά να μπουν ελληνικά; Δεν ξερω αλλα από Vickmall μου ειπαν αυτό: Please dont worry. i heard from a friend that the phone need reflesh the rom and then it will support Greek language that's why the phone support Greek keyboard, and all Meizu cellpgones dont support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Θα μπορούσατε να μου πείτε πως πάει απο θέμα gps??? οι παλιότεροι επεξεργαστές ΜΤΚ είχαν πρόβλημα και με ενδιαφέρει αρκετά, Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Θα μπορούσατε να μου πείτε πως πάει απο θέμα gps??? οι παλιότεροι επεξεργαστές ΜΤΚ είχαν πρόβλημα και με ενδιαφέρει αρκετά, Ευχαριστώ εκ των προτέρων. δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κανένα θέμα, υποστηρίζει και glonass Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Τελικά με τις αναβαθμίσεις της rom υποστηρίζει ελληνικά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Πριν από λίγο πήρα t/n από το vickmal, λογικά από Αύριο ξεκινάει το ταξίδι προς τα μέρη μας :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 ενα πρόσφατο review το οποίο έχει ενδιαφέρον αν και στα ρώσικα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 (edited) και εδώ έχει κάποιες ρομ https://meizufans.eu/forum/category/65/meizu-m2 edit 1 Βλέποντας εδώ http://www.flyme.cn/en/firmware.html βγάζω το συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει international έκδοση για το ΄΄δικό΄΄ μας, οπότε και Ελληνικά δεν νομίζω ότι θα έχει τελικά. Εχω στείλει email στην εταιρία ελπίζοντας να μου απαντήσουν αν και πότε θα βγάλουν international έκδοση. edit 2 για root λογικά πρέπει να δουλεύει η παρακάτω διαδικασία (post #866 ) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5733087#post5733087 Edited August 26, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 (edited) και η απάντηση που έλαβα από την meizu σχετικά με τις εκδόσεις των firmware....... Dear customer, Thanks for supporting MEIZU. We are deeply sorry for the inconvenience caused. Sorry to inform you that all firmware of M2 in the future will only support Chinese and English language. This only restricts to the chinese version firmware, but multilanguage is available in the international version in order to protect the legal rights of the international customers and prevent the illegal selling. Attention: The A/U/C flyme firmware are chinese version, the I version is the international version, they are not match and compatible, thus you can't change the firmware from A/U/C version to I version. Have a nice day. Εdit οπότε βγάζω το συμπέρασμα ότι όταν κυκλοφορήσει Ι έκδοση λογικά με τον τρόπο που περιγράφεται εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5699553#post5699553 μάλλον θα μπορέσουμε να την περάσουμε Edited August 27, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silky21 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 θελω να το αγορασω αλλα δεν ξερω τι γινεται με paypal. επανηλθε? ποιο site δεχεται καρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 θελω να το αγορασω αλλα δεν ξερω τι γινεται με paypal. επανηλθε? ποιο site δεχεται καρτες? αν πας στο τοπικ του paypal θα δεις τον τρόπο που μπορείς να αγοράσεις μέσω αυτού Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silky21 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 αν πας στο τοπικ του paypal θα δεις τον τρόπο που μπορείς να αγοράσεις μέσω αυτού δεν το βρισκω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 δεν το βρισκω.. Ελεος βρε φιλε ! http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=76 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silky21 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Ελεος βρε φιλε ! http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=76 ευχαριστω. αν κανεις και συ search "paypal" θα δεις οτι δεν θα εμφανιστει το topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 εδώ βρήκα ένα πολύ πρόσφατο video στο οποίο φαίνεται να έχει Ιταλικά στο μενού........του έκανα ερώτηση πως γίνεται αυτό μιας και δεν έχει βγει Ι version, λογικά μέσω κάποιας εφαρμογής τύπου morelocale το έχει κάνει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Σήμερα παρἐλαβα απο Vickmall σε ένα απιστευτο χρόνο 4 ημερών !!!!!! :!: Οι πρώτες εντυπὠσεις μου είναι ότι είναι το καλύτερο vfm που έχω πιάσει στα χέρια μου μέχρι σήμερα !!! Δεν λειτουργούσε το google play αλλα όταν έκανα upgrade της flyme ήλθαν όλα οκ. Περισσότερα προσεχώς. Δεν είναι rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Σήμερα παρἐλαβα απο Vickmall σε ένα απιστευτο χρόνο 4 ημερών !!!!!! :!: Οι πρώτες εντυπὠσεις μου είναι ότι είναι το καλύτερο vfm που έχω πιάσει στα χέρια μου μέχρι σήμερα !!! Δεν λειτουργούσε το google play αλλα όταν έκανα upgrade της flyme ήλθαν όλα οκ. Περισσότερα προσεχώς. Δεν είναι rooted. great news !!!! πως έγινε αυτό ? μέσω ems ? ρωτάω γιατί εγώ πήρα t/n μέσω SG την Κυριακή και Despatched έγινε χτες ! Αναμένουμε review και ιδίως από την κάμερα ( με ή χωρίς φλας ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 great news !!!! πως έγινε αυτό ? μέσω ems ? ρωτάω γιατί εγώ πήρα t/n μέσω SG την Κυριακή και Despatched έγινε χτες ! Αναμένουμε review και ιδίως από την κάμερα ( με ή χωρίς φλας ) Άπλή αποσστολή SG Post πρώτη φορά στα χρονικά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Άπλή αποσστολή SG Post πρώτη φορά στα χρονικά ! εχω σκάσει από την ζήλεια :lol::lol::lol::lol::lol: πότε το παράγγειλες, πότε πήρες t/n και πότε έγινε Despatched ? Πες τα όλαααααααα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 great news !!!! πως έγινε αυτό ? μέσω ems ? ρωτάω γιατί εγώ πήρα t/n μέσω SG την Κυριακή και Despatched έγινε χτες ! Αναμένουμε review και ιδίως από την κάμερα ( με ή χωρίς φλας ) εχω σκάσει από την ζήλεια :lol::lol::lol::lol::lol: πότε το παράγγειλες, πότε πήρες t/n και πότε έγινε Despatched ? Πες τα όλαααααααα Αποστολή στις 23/8 παραδοση σήμερα το πρωί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Αποστολή στις 23/8 παραδοση σήμερα το πρωί έλεος ρε φίλε, μπας και πήρες το δικό μου :lol::lol::lol::lol: Τι χρώμα ? Οντως είναι η πλάτη πολύ γυαλιστερή και χωρίς θήκη γλιστράει ? Αναμένουμε εντυπώσεις, ΣΥΝΤΟΜΑ !!!!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Το κρατάω στα χέρια μου ,μόλις 9 μέρες μετά την παραγγελία! Από βικ μολ! Εφαρμόζει στην παλάμη πολύ ωραία! Είναι ελαφρύ, η οθόνη πολύ ωραία και καλή κάτω από τον ήλιο! Πολύ γρήγορο, καθαρές φωτογραφίες μπρος πίσω κάμερα! Το μενού είναι στα Αγγλικά, πληκτρολόγιο έβαλα το swift key και είναι πολύ καλό....πρώτες εντυπώσεις θετικές! Μετά το lumia 800 που είχα το flyme μου μοιάζει με έκρηξη πολιτισμού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Το κρατάω στα χέρια μου ,μόλις 9 μέρες μετά την παραγγελία! Από βικ μολ! Εφαρμόζει στην παλάμη πολύ ωραία! Είναι ελαφρύ, η οθόνη πολύ ωραία και καλή κάτω από τον ήλιο! Πολύ γρήγορο, καθαρές φωτογραφίες μπρος πίσω κάμερα! Το μενού είναι στα Αγγλικά, πληκτρολόγιο έβαλα το swift key και είναι πολύ καλό....πρώτες εντυπώσεις θετικές! Μετά το lumia 800 που είχα το flyme μου μοιάζει με έκρηξη πολιτισμού! Χρώμα που το πήρες; αναμένουμε και από εσένα αναλυτικές εντυπώσεις! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) παιδες περιμενουμε review. 1)ο ηχος του ηχειου τι λεει? 2)τελικα εχει ραδιοφωνο?(το vickmall γραφει οτι εχει) 3)πειτε μας εαν γραφει στο βιβλιαρακι το SAR τις συσκευης... ααααα και βαλτε καμια φωτο να δουμε την καμερα..;) Edited August 29, 2015 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jp7rgv Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους που παρέλαβαν από vickmall στις πόσες μέρες σας εμφάνισε πληροφορίες το tracking number? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους που παρέλαβαν από vickmall στις πόσες μέρες σας εμφάνισε πληροφορίες το tracking number? Ευχαριστω Θα σου απαντήσω εγώ αν και ακόμα δεν το έχω παραλάβει παρόλο που έχουν περάσει 7 ημέρες από την στιγμή που πήρα t/n :lol::lol::lol: Κυριακή πήρα t/n και την Δευτέρα εμφανίστηκαν πληροφορίες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts