Jump to content

Τι καταθετικό λογαριασμό προτείνετε;

bedazzled
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτή τη στιγμή έχω λογαριασμό ταμιευτηρίου στην Εθνική Τράπεζα

και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή.

Πιστωτική δεν έχω, μόνο την ΕΘΝΟCASH.

Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι τα εξής:

• Καλό επιτόκιο
  • Υπηρεσίες internet banking (αν γίνεται επί 24ώρου βάσεως)
  • Πιστωτική κάρτα για ηλεκτρονικές αγορές

Ειδικά όσον αφορά τις πιστωτικές κάρτες, δηλώνω εντελώς άσχετος! :o

Θα ήθελα να μου πει καποιος τι παίζει μ'αυτές...

Π.χ. θα πληρώνω συνδρομή? Για μια αγορά των 100 ευρώ χωρίς ΦΠΑ

(δηλαδή 118 ευρώ με ΦΠΑ), θα έχω πρόσθετη επιβάρυνση λόγω πιστωτικής?

Να διευκρινίσω ότι ο μόνος λόγος που θέλω να έχω πιστωτική είναι

αντί να πηγαίνω βόλτα στο κατάστημα, να μπορώ να κάνω τις αγορές

μου μέσω του internet, όμως χρησιμοποιώντας το ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ υπόλοιπο

λογαριασμού που διαθέτω. Π.χ. έχω 1000 ευρώ στην τράπεζα, θέλω να

αγοράσω ένα computer μέσω internet που κάνει 800 ευρώ, όλα καλώς.

Δε με ενδιαφέρει όμως να αγοράζω πράγματα πιο ακριβά από τα χρήματα

που διαθέτω, π.χ. υπολογιστή των 1200 ευρώ.

Δηλαδή με λίγα λόγια δεν είμαι της λογικής που είναι ο πολύς κόσμος

(δυστυχώς) να βγάζω 5 και να ξοδεύω 10!

Ότι πληρώνω ηλεκτρονικά, θα είναι cash!

Ελπίζω να καταλάβατε τι ακριβώς ψάχνω...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :D

ΥΓ1: Τα νούμερα των υπολογισμών είναι ενδεικτικά.

ΥΓ2: Αν δημοσίευσα σε λάθος θεματική ενότητα, παρακαλώ κάποιος

moderator να το μετακινήσει στην κατάλληλη.

• Απαντήσεις 157
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν θέλεις μόνο να ξοδεύεις από αυτά που ήδη έχεις τότε ΔΕΝ χρειάζεσαι πιστωτική. Μπορείς να πάρεις μια VISA ELECTRON που είναι απλά χρεωστική κάρτα και μπορείς να κάνεις συναλλαγές και μέσω ιντερνετ. Έχει και 24ωρο e-banking. Εγώ θα σου πρότεινα με κλειστά τα μάτια την ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη τράπεζα, έχει πάρει και βραβείο καλύτερης τράπεζας το έτος 2003. Άψογη εξυπηρέτηση όταν την ζητήσεις, άψογο e-banking, υποστηρίζει η χρεωστική της κάρτα το σύστημα VISA ELECTRON με το οποίο μπορείς να ψωνίζεις από όλα σχεδόν τα καταστήματα (ακόμα και από όλα τα supermarket) και σου τα αφαιρεί από τον καταθετικό σου λογαριασμό. Σε αντίθεση με Εθνική και Εμπορική (που πάνε οι περισσότεροι) αυτές οι τράπεζες ΔΕΝ έχουν VISA ELECTRON κάρτα, αλλά Maestro (?). Αυτό δεν είναι τόσο εξυπηρετικό και δεν είναι συμβεβλημένο σύστημα με πολλά καταστήματα. Επίσης VISA ELECTRON έχει και η ALPHA BANK,η NOVA νομίζω και κάποιες άλλες αλλά δεν ξέρω τι παίζει εκεί με τις πιστωτικές που θα σου αναφέρω τώρα.

Εγώ λοιπόν είμαι στην Πειραιώς. Διατηρώ και καταθετικούς στην Εθνική και στην Εμπορική για διάφορους λόγους, αλλά επαναλμβάνω από Πειραιώς είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η Εθνική και η Εμπορική άσε που έχουν ψιλοάθλιο e-banking. Αν θέλεις σου αναφέρω και λεπτομέρειες.

Όσο για πιστωτική ανάλογα βέβαια με την πιστωτική που θα θελήσεις. Όλες πάντως εφόσον είσαι συνεπής στις πληρωμές σου και πληρώνεις στον μήνα πάνω ΔΕΝ έχουν επιπλέον χρεώσεις. Οι χρεώσεις έρχονται εφόσον αφήσεις υπόλοιπο και δεν το πληρώσεις. Ο τόκος μη νομίζεις ότι είναι κάτι υπερβολικό, το 13% ακούγεται υπερβολικό αλλά είναι ετήσιο επιτόκιο, δηλαδή μηνιαίο 1-1,5%. Δηλαδή αν αγοράσεις κάτι με 200 ευρώ και δεν τα πληρώσεις τον πρώτο μήνα (αν τα πληρώσεις τον πρώτο μήνα, δηλαδή όταν έρθει ο λογαριασμός σπίτι σου εννοείται πληρώνεις μόνο τα 200 αν θέλεις να το εξοφλήσεις όλο), τον δεύτερο θα γίνουν 203... Σιγά τα ωά δηλαδή. Εγώ χρησιμοποιώ πιστωτική αλλά την ελέγχω και αν την ελέγχεις είναι πολύ εξυπηρετική.

Αυτά τα ολίγα, αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες στείλε μου PM, το έχω ψάξει αρκετά το πράμα τελευταία, γιατί κι εγώ στο ίδιο ερώτημα είχα βρεθεί... :)

EDIT: Όσο για την συνδρομή εγώ πληρώνω 11 ευρώ τον χρόνο για την πιστωτική. ;)

Αν θες καλό επιτόκιο καταθέσεων πήγαινε στο Ταχυδρομικό ταμιευτήριο. Τελευταία έχει βελτιωθεί πολύ (έχει και κάρτα ανάληψης - δεν ξέρω αν είναι visa και τέτοιες αηδίες) και επίσης τα περισσότερα καταστήματα είναι ανοικτά μέχρι τις 7 το απόγευμα! Επίσης ποτέ δεν έχει ουρά στα γκισέ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas1977 (11 Δεκ. 2004 , 16:16)

alpha 1-2-3

Ακριβώς αύτο.... αν είσαι έως 27 ετών είναι το καλύτερο τραπεζικό προϊόν μέχρι στιγμής. Επίσης η alpha bank είναι μια απο τις σοβαρές τράπεζες και έχει παντού υποκαταστήματα. Όσο για το web banking στο συγκριτικό test που έκανε το περιοδικό RAM η alpha bank βρέθηκε στην δευτερη θέση και στην πρώτη η eurobank. Ακομη σου εκδίδουν πιστωτική κάρτα χωρίς εγγυητή (VISA). Για τις συναλλαγές σου στα γκισέ χρησημοποιείς μια κάρτα αντί βιβλιάριου καταθέσεων και κάθε μήνα σου έρχεται ταχυδρομικός οι κινήσεις του λογαριασμού σου. Αν θες δες και στο site για περισσότερες λεπτομέριες w*w.alpha123.gr

fake! :X

Το ταχυδρομικό ταμιευτήριο τι επιτόκιο δίνει δηλαδή?

Η Electron VISA τι διαφορά έχει από τις συμβατικές VISA?

Έχω ακούσει ότι κάποια e-shops του εξωτερικού δεν δέχονται τις Electron...

Τι πλεονεκτήματα έχει το Alpha 1-2-3? Γιατί να το προτιμήσω?

Σας κούρασα? :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bedazzled (12 Δεκ. 2004 , 13:02)

Η Electron VISA τι διαφορά έχει από τις συμβατικές VISA?

Σας κούρασα? :)

Διαφορά VISA-VISA ELECTRON: Η μεν VISA είναι για πίστωση, η δε VISA ELECTRON είναι για χρέωση σε καταθετικό.

Όλες οι πιστωτικές είναι VISA. Οπότε δεν τίθεται θέμα. Απλά όλες οι καταθετικές (γιατί ρωτάς και για καταθετικό) ΔΕΝ είναι VISA ELECTRON,κάτι που επαναλαμβάνω είναι αρκετά σημαντικό για τις αγορές σου.

Κοίτα εσύ κάτσε σκέψου πρώτα αν πραγματικά θέλεις πιστωτική κάρτα. Αν όπως λες θέλεις να πληρώνεις από αυτά που έχεις και όχι από "δανεισμό" τότε δεν χρειάζεσαι πιστωτική. Και με μια VISA ELECTRON γίνεται δουλειά.

Όλα τα επιτόκια πάνω-κάτω τα ίδια είναι. Εξάλλου εσένα δεν σε απασχολεί το επιτόκιο αφού θα τα πληρώνεις λες όλα. Αλλά ξέρεις όλοι έτσι λένε στην αρχή... Μόλις δεις ότι δεν είναι δα και σημαντικός ο τόκος θα τα αφήνεις για τους άλλους μήνες... :p

Η υποχρέωσή σου να εξοφλήσεις τον μηνιαίο λογαριασμό της πιστωτικής σου είναι 2% του όφειλόμενου ποσού (εξαρτάται από την κάθε πιστωτική νομίζω και κυμαίνεται αναλόγως). Δηλαδή χρωστάς 200, εσύ πρέπει στον λογαριασμό να πληρώσεις τουλάχιστον τα 4 ευρώ. Αλλιώς επιβαρύνεσαι με τόκους υπερημερίας...

Το ταχυδρομικό ταμιευτήριο τι επιτόκιο δίνει δηλαδή?

1.6% για τον απλό καταθετικό λογαριασμό (έχει και λογαριασμό με κλιμακούμενο επιτόκιο).

Επίσης τελικά έχει και πιστωτική Visa με επιτόκιο 9% και συνδρομή 20 ευρώ το χρόνο και χρεωστική Visa.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (12 Δεκ. 2004 , 13:18)

Διαφορά VISA-VISA ELECTRON: Η μεν VISA είναι για πίστωση, η δε VISA ELECTRON είναι για χρέωση σε καταθετικό.

Το χω πει και θα το ξαναπώ. Εκδίδονται και ELECTRON VISA π ι σ τ ω τ ι κ έ ς !!! Συγκεκριμένα, τέτοιες εκδίδει η Eurobank. Είναι όμως με χαμηλό πιστωτικό όριο.

Το Ταχ.Ταμιευτήριο, έχει το χαμηλότερο επιτόκιο αυτή τη στιγμή στις πιστωτικές.

Εγώ έχω λογαριασμό ταμιευτηρίου στην Alpha Bank, και μου εκδώσανε την Alpha Visa Electron. Την χρησιμοποιοώ και στα καταστήματα και στο web χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Δηλαδή είναι αποδεκτή παντού. Αρκεί να υπάρχει λογιστικό υπόλοιπο ;)

Don't criticize... what you can't understand...!

Όταν ψωνίσεις από κατάστημα με visa electron, την περνάνε όπως και την κανονική visa ή πρέπει να πληκτρολογήσεις και τον κωδικό σου; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το αυτί μου.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t300 (12 Δεκ. 2004 , 16:33)

Όταν ψωνίσεις από κατάστημα με visa electron, την περνάνε όπως και την κανονική visa ή πρέπει να πληκτρολογήσεις και τον κωδικό σου; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το αυτί μου.

Όσες φορές έτυχε να ψωνίσω με την κάρτα (και είναι πολλές αυτές οι φορές)... την περνάγανε όπως και τις άλλες.

Αρκετά λάθη ειπώθηκαν ήδη σε 1 σελίδα ρε παιδιά...θα ήθελα να σας εξηγήσω πολλά αλλά δυστυχώς και χρόνο δεν έχω και στο απόρρητο της δουλειάς εμπίπτουν κάποια θέματα...δεν θέλω να κάνω το λάθος να διαφημίσω τράπεζες...πίνουν το αίμα των υπαλλήλων πρώτα(οι ιδιωτικές ΟΛΕΣ)και των πελατών μετά..σε κάνα PM μπορώ να απαντήσω για όποιον ενδιαφέρεται...

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

Όλες οι πιστωτικές είναι VISA.
εε :eek: μήπως εννοούσες το αντίστροφο;

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αυτο ισχυει, ομως σιγα σιγα τα περισσοτερα δεχονται, και αν δεν δεχονται και επιλεξεις VISA μπορει η συναλλαγη να ολοκληρωθει. Συμφωνα με τις δικες μου εμπειριες σου λεω οτι σε ενα 70% των καταστηματων (ειτε On-line ειτε οχι) δεν θα εχεις προβλημα με την Electron. Βεβαια υπαρχει και το 30% που δεν ειναι αμελητεο..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jopar (12 Δεκ. 2004 , 16:53)

Αρκετά λάθη ειπώθηκαν ήδη σε 1 σελίδα ρε παιδιά...θα ήθελα να σας εξηγήσω πολλά αλλά δυστυχώς και χρόνο δεν έχω και στο απόρρητο της δουλειάς εμπίπτουν κάποια θέματα...δεν θέλω να κάνω το λάθος να διαφημίσω τράπεζες...πίνουν το αίμα των υπαλλήλων πρώτα(οι ιδιωτικές ΟΛΕΣ)και των πελατών μετά..σε κάνα PM μπορώ να απαντήσω για όποιον ενδιαφέρεται...

Κάτι ποιο ουσιαστικό plz?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος botilas (11 Δεκ. 2004 , 17:00)

Ακριβώς αύτο.... αν είσαι έως 27 ετών είναι το καλύτερο τραπεζικό προϊόν μέχρι στιγμής. Επίσης η alpha bank είναι μια απο τις σοβαρές τράπεζες και έχει παντού υποκαταστήματα.

Αυτό που θεωρώ εγώ ως αρκετά σοβαρό μειονέκτημα στην Alpha Bank, είναι ότι όποιος πάει να καταθέσει στον λογαριασμό σου σε γκισέ της Alpha χωρίς να είναι συνδικαιούχος στον λογαριασμό, θα χρεωθεί την καθορισμένη προμήθεια "για κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου", ακόμα κι αν είναι ο πατέρας σου! :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (12 Δεκ. 2004 , 13:18)

Όλες οι πιστωτικές είναι VISA. Οπότε δεν τίθεται θέμα. Απλά όλες οι καταθετικές (γιατί ρωτάς και για καταθετικό) ΔΕΝ είναι VISA ELECTRON,κάτι που επαναλαμβάνω είναι αρκετά σημαντικό για τις αγορές σου.

Κοίτα εσύ κάτσε σκέψου πρώτα αν πραγματικά θέλεις πιστωτική κάρτα. Αν όπως λες θέλεις να πληρώνεις από αυτά που έχεις και όχι από "δανεισμό" τότε δεν χρειάζεσαι πιστωτική. Και με μια VISA ELECTRON γίνεται δουλειά.

Όλα τα επιτόκια πάνω-κάτω τα ίδια είναι. Εξάλλου εσένα δεν σε απασχολεί το επιτόκιο αφού θα τα πληρώνεις λες όλα. Αλλά ξέρεις όλοι έτσι λένε στην αρχή... Μόλις δεις ότι δεν είναι δα και σημαντικός ο τόκος θα τα αφήνεις για τους άλλους μήνες... :p

Η υποχρέωσή σου να εξοφλήσεις τον μηνιαίο λογαριασμό της πιστωτικής σου είναι 2% του όφειλόμενου ποσού (εξαρτάται από την κάθε πιστωτική νομίζω και κυμαίνεται αναλόγως). Δηλαδή χρωστάς 200, εσύ πρέπει στον λογαριασμό να πληρώσεις τουλάχιστον τα 4 ευρώ. Αλλιώς επιβαρύνεσαι με τόκους υπερημερίας...

Η διαφορά Visa και Visa-Electron είναι η εξής: στις Visa ο αριθμός της κάρτας είναι ανάγλυφος και αν χρειαστεί μπορεί να περάσει και από χειροκίνητο σύστημα (αν θυμάστε παλιότερα στα supermarket που είχαν ένα μηχάνημα στο οποίο έβαζαν την κάρτα, ένα χαρτί με καρμπόν και μετακινώντας έναν μηχανισμό τυπωνόταν ο αριθμός της κάρτας πάνω στο χαρτί) . Στις Visa-Electron ο αριθμός της κάρτας είναι τυπωμένος πάνω της και περνάει μόνο από τα ηλεκτρονικά μηχανήματα που έχουν τα μαγαζιά.

EDIT

Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες για την Τράπεζα Πειραιώς. Και εγώ έχω λογαριασμό σε αυτούς (2 για την ακρίβεια) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση και από το web banking. Επίσης έχω κάνει αρκετές φορές αγορές μέσω internet και την δέχτηκαν κανονικά. Όταν πας να επιλέξεις τον τύπο της κάρτας σου, βάζεις Visa και τέλειωσες.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (13 Δεκ. 2004 , 04:05)

Αυτό που θεωρώ εγώ ως αρκετά σοβαρό μειονέκτημα στην Alpha Bank, είναι ότι όποιος πάει να καταθέσει στον λογαριασμό σου σε γκισέ της Alpha χωρίς να είναι συνδικαιούχος στον λογαριασμό, θα χρεωθεί την καθορισμένη προμήθεια "για κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου", ακόμα κι αν είναι ο πατέρας σου! :mad:

Auto nomizw ginetai kai sthn ethnikh trapeza.Exw mia ethnocash kai ton klassiko logariasmo kai otan prospathei kapoios(akoma kai o pateras mou)na katathesei lefta ,xreonetai to 1 kai kati euro pou xreonoun gia tin katathesh se logariasmou tritou..
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Για την Εθνικη Τραπεζα εχω ασχημη γνωμη και απο εμπειριες γνωστων και συγγενων, και απο λογαριασμους πελατων που διαχειριζομουν. Προσωπικα εχω εναν λογαριασμο ταμιευτηριου στην Εμπορικη εδω και παρα πολλα χρονια και ειμαι ευχαριστημενος, και εναν Alpha 1-2-3 στην Alpha Bank τον οποιο χρησιμοποιω και για την μισθοδοσια μου. So far so good! Τωρα ζητησα κωδικους και για web banking.

Ειχα και λογαριασμο στην Eurobank αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος.

Δυστυχώς τώρα πια οι περισσότερες (για να μην πω όλες) χρεώνουν τέτοιου είδους προμήθεια. Τουλάχιστον με όσες έχω πάρε-δώσε εγώ, έτσι γίνεται. Αν κάποιος γνωρίζει κάποια τράπεζα η οποία δεν κρατάει προμήθεια για κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου, ας το αναφέρει! Με ενδιαφέρει!! :)

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t300 (13 Δεκ. 2004 , 15:52)

Δυστυχώς τώρα πια οι περισσότερες (για να μην πω όλες) χρεώνουν τέτοιου είδους προμήθεια. Τουλάχιστον με όσες έχω πάρε-δώσε εγώ, έτσι γίνεται. Αν κάποιος γνωρίζει κάποια τράπεζα η οποία δεν κρατάει προμήθεια για κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου, ας το αναφέρει! Με ενδιαφέρει!! :)

Τι να το κάνεις? Αν δεν κρατάνε σήμερα την προμήθεια, θ'αρχίσουν να κρατάνε "από αύριο".

Αυτο ειναι εντελως απαραδεκτο χαρατσι! Και ειναι τεραστιο το ποσο 1.50 Ευρω πανω κατω!Ακου 500 ολοκληρες δραχμες! Απατεωνες ε απατεωνες, κλεφτες! :mad: Σκεφτειτε τι χρημα βγαζουν οι τραπεζες απο αυτη τη κλεψια, σκεφτειτε συναλλαγες που γινονται καθε μερα.

ΚΛΕΦΤΕΣ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (12 Δεκ. 2004 , 11:18)

Δηλαδή χρωστάς 200, εσύ πρέπει στον λογαριασμό να πληρώσεις τουλάχιστον τα 4 ευρώ. Αλλιώς επιβαρύνεσαι με τόκους υπερημερίας...

Κι αν πληρώσεις τα 4, πάλι πληρώνεις τόκους για τα υπόλοιπα 196. Αν δεν τα πληρώσεις όλα θα επιβαρυνθείς με τόκους ούτως ή άλλως. Απλώς αν δεν πληρώσεις καν το ελάχιστο δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα μέχρι να το πληρώσεις...(άσε που δε φαίνεσαι αξιόπιστος στα μάτια της τράπεζας).

παιδιά, ξέρω την ελευθερία με την οποία συζητιούνται όλα τα θέματα εδώ στο forum, αλλά προσοχή: με τις τράπεζες δεν αστειεύεται κανείς, δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, διακυβεύονται τρισεκατομμύρια, όποιος θέλει ας το σημειώσει αυτό...σκεφτείτε ότι η μηχανογράφηση των μεγάλων τραπεζών απασχολεί αρκετές δεκάδες άτομα(σε 2 που γνωρίζω είναι 250 υπάλληλοι΄και βάλε)...αυτά όχι για να τσαμπουκαλευτούμε τώρα, απλά να προσέχουμε...

στο θέμα τώρα για καταθετικό λογαριασμό, όλοι έχουν διάφορα έξοδα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...απλά θα σας πω το εξής: ο στρατηγικός στόχος των τραπεζών είναι η συνολική συνεργασία με τον πελάτη ,η δεμένη σχέση...όταν σας δίνει κάτι τζάμπα, θα σας το πάρει από αλλού, οπότε μην το ψάχνετε για τις μικροκαταθέσεις, οι αποδώσεις είναι γελοίες αν όχι μηδενικές...εκεί που θέλει ψάξιμο είναι τα δάνεια, όπου οι μορφές και τα κόστη είναι πάρα πολλά και μόνο υπάλληλος -σύμβουλος μπορεί να σας βοηθήσει πραγματικά...

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jopar (14 Δεκ. 2004 , 00:23)

παιδιά, ξέρω την ελευθερία με την οποία συζητιούνται όλα τα θέματα εδώ στο forum, αλλά προσοχή: με τις τράπεζες δεν αστειεύεται κανείς, δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, διακυβεύονται τρισεκατομμύρια, όποιος θέλει ας το σημειώσει αυτό...σκεφτείτε ότι η μηχανογράφηση των μεγάλων τραπεζών απασχολεί αρκετές δεκάδες άτομα(σε 2 που γνωρίζω είναι 250 υπάλληλοι΄και βάλε)...αυτά όχι για να τσαμπουκαλευτούμε τώρα, απλά να προσέχουμε...

στο θέμα τώρα για καταθετικό λογαριασμό, όλοι έχουν διάφορα έξοδα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...απλά θα σας πω το εξής: ο στρατηγικός στόχος των τραπεζών είναι η συνολική συνεργασία με τον πελάτη ,η δεμένη σχέση...όταν σας δίνει κάτι τζάμπα, θα σας το πάρει από αλλού, οπότε μην το ψάχνετε για τις μικροκαταθέσεις, οι αποδώσεις είναι γελοίες αν όχι μηδενικές...εκεί που θέλει ψάξιμο είναι τα δάνεια, όπου οι μορφές και τα κόστη είναι πάρα πολλά και μόνο υπάλληλος -σύμβουλος μπορεί να σας βοηθήσει πραγματικά...

Φίλε κοίτα εσύ μπορεί να τα λες καλά όλα αυτά, αλλά έπιασες την κοινωνικοοικονομική πλευρά του θέματος γενικότερα...Ο φίλος ζήτησε απλά έναν καταθετικό λογαριασμό να ανοίξει και καμιά συγκεκριμένη τράπεζα να του προτείνουμε... Ούτε δάνειο θα πάρει ούτε τον ενδιαφέρει πόσοι σύμβουλοι υπάρχουν κλπ...

Αυτά είναι για κάποιον που σπουδάζει marketing... :whistle:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...