Jim22378 Δημοσιεύτηκε December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 10, 2004 paidia exo kati mp3s se poiotita 320kps,iparxei kapoios tropos na ta kano 128kps xoris na xriastei na ta ksanakano rip apo ta cd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim22378 (10 Δεκ. 2004 , 14:44) paidia exo kati mp3s se poiotita 320kps,iparxei kapoios tropos na ta kano 128kps xoris na xriastei na ta ksanakano rip apo ta cd? Κάνε τα wav και ξανά encoding σε mp3 με το bitrate που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. December 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 euxaristo poli tha to dokimaso tora Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Μπορείς και κατευθείαν, χωρίς να τα κάνεις WAV. Πολλά προγράμματα το κάνουν (RazorLame, Easy CD-DA Extractor, ακόμα και το Winamp). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastrengo Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Κατά την γνώμη σας , ποιό είναι το καλύτερο πρόγραμμα για ripping CD σε MP3 ? To LAME plug-in που μπορούμε να το βρούμε και με ποιά προγράμματα συνεργάζεται ? tnx anyway Παράθεση "Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pastrengo (12 Δεκ. 2004 , 23:33) Κατά την γνώμη σας , ποιό είναι το καλύτερο πρόγραμμα για ripping CD σε MP3 ? To LAME plug-in που μπορούμε να το βρούμε και με ποιά προγράμματα συνεργάζεται ? tnx anyway Εγώ χρησιμοποιώ το CDex. Πολύ καλό και free! Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Εγώ χρησιμοποιώ το Easy Mp3, έχει τον πιο γρήγορο encoder και τα κάνει απευθείας με δεξί click. Δυστυχώς δεν είναι free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Eγω εχω το dBpowerAMP Music Converter εδω και 3 χρονια τωρα.Κανενα προβλημα με τα win και το ripping πολυ καλο. Εχεις πολλές δυνατοτητες οπως του να διατηρησεις τα tags και να επιλεξεις το Bit rate. Το λένε και a Swiss army knife of Audio. :rolleyes: Επιπλέον μπορεις να βαλεις και οτι Codec θελησεις και το σπουδαιοτερο ειναι free. Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Εγώ πάλι το Easy CD-Da Extractor Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cyberbob (13 Δεκ. 2004 , 17:50) Εγώ πάλι το Easy CD-Da Extractor Και εγώ :rolleyes: Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Καλυτερα προγραματα EASYCDDA ( rip σε MP3 η οτι αλλο θελεις ) Goldwave ( απο MP3 σε οτι αλλο θελεις ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=15222 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=4871 ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 GoldWave Forever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Δλδ; :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Ενα απο τα καλυτερα προγραματα για convert καθως και για audio editing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Στο προηγούμενο ποστ σου αναφερόμουν το οποίο έκανες και edit την ώρα που απαντούσα μάλλον... Anyway Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Ελεγα πως ειναι πολυ βημα βημα threads και μου φαινονται λιγο.......Υπερβολικα αυτο ειναι ολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts