macattack Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 την περασα 2 φορες και τελικα την τριτη μου πηρε μεσω οτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiotisg Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλημέρα. Μία ερώτηση. Πάνω στο μεταλλικό πλαίσιο έχει ένα λεντακι. Ξέρετε πως ανάβει; Γιατί με τον φακό ανάβει το φλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλημέρα. Μία ερώτηση. Πάνω στο μεταλλικό πλαίσιο έχει ένα λεντακι. Ξέρετε πως ανάβει; Γιατί με τον φακό ανάβει το φλας. μαλλον αναφερεσαι στης υπερυθρες :D Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Έχει κάνεις το κινητό με την lollipop έκδοση; αν και το αγόρασα με την 6αρα έκδοση, δεν μου αρέσει και Θέλω να το γυρίσω στην 5άρα έκδοση. Όποιος το χρησιμοποιεί, μπορεί να μου πει αν η αυτονομία του είναι καλή; Τίποτε προβλήματα κολλήματα; Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Εχετε βρει καμμια καλη εφαρμογη για καμερα??γιατι η μαμα ειναι αρκετα καλη αλλα αν ζουμαρεις ειναι ισως η χειροτερη που εχω δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yianni79 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) Έχει κανείς πρόβλημα να συνδέσει το Power σε Windows 10 υπολογιστή; Μου βγάζει σφάλμα κατά την εγκατάσταση των drivers (αυτόματα). Έχω δοκιμάσει και από εδώ αλλά και από εδώ να περάσω drivers αλλά χωρίς αποτέλεσμα... Edit: Αφού εγκατέστησα το Media Transfer Protocol Porting Kit της Microsoft, πλέον ο υπολογιστής βλέπει το κινητό μόνο όταν επιλέγω να συνδεθεί ως PTP (το βλέπει σαν φωτογραφική). Περίεργα πράγματα... [sOLVED]Edit: Δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση από τους drivers που έχουν τα windows και δούλεψε! Προφανώς οι drivers που κατέβασα δεν ήταν οι κατάλληλοι αλλά χρειαζόταν και το MTP Porting Kit[/sOLVED]. Edited September 20, 2016 by Yianni79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Παιδιά αυτό που διαπιστώνω (και ήταν κάτι που δεν μου άρεσε αλλά νόμιζα ότι είναι η εντύπωσή μου) είναι ότι το τηλέφωνο έχει θέμα με Battery Drain. Στο ΧDA λένε ότι δεν έχει θέμα η χωρητικότητα αλλά το τηλέφωνο τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία. Ακόμα και σβηστό σε standby mode χάνει αρκετά γρήγορα την φόρτιση. καμία σχέση με το THL 5000 που μπορεί να ήταν λίγο μούφα η πραγματική του χωρητικότητα αλλά αν το άφηνες σε Standby κρατούσε πάνω από 15 ημέρες! Τι λέτε; Υπάρχει κάποια λύση; Οι νέες ΡΟΜ δεν φαίνονται να λύνουν το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Παιδιά αυτό που διαπιστώνω (και ήταν κάτι που δεν μου άρεσε αλλά νόμιζα ότι είναι η εντύπωσή μου) είναι ότι το τηλέφωνο έχει θέμα με Battery Drain. Στο ΧDA λένε ότι δεν έχει θέμα η χωρητικότητα αλλά το τηλέφωνο τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία. Ακόμα και σβηστό σε standby mode χάνει αρκετά γρήγορα την φόρτιση. καμία σχέση με το THL 5000 που μπορεί να ήταν λίγο μούφα η πραγματική του χωρητικότητα αλλά αν το άφηνες σε Standby κρατούσε πάνω από 15 ημέρες! Τι λέτε; Υπάρχει κάποια λύση; Οι νέες ΡΟΜ δεν φαίνονται να λύνουν το θέμα. Είχα παρατηρήσει με την 5.0 πως ειχε κάποια θέματα battery drain αλλά όχι πάντα. Με μια επανεκκίνηση λυνόταν το πρόβλημα. Από τη μέρα που πέρασα την 6.0 δεν έχω παρατηρήσει ξανά το φαινόμενο. Όλο το βράδυ δεν χάνει πάνω από 1%, και γενικά η μπαταρία είναι βράχος. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yianni79 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω τη γραμματοσειρά συστήματος (δεν το εχω ρουταρει ακόμα); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Είχα παρατηρήσει με την 5.0 πως ειχε κάποια θέματα battery drain αλλά όχι πάντα. Με μια επανεκκίνηση λυνόταν το πρόβλημα. Από τη μέρα που πέρασα την 6.0 δεν έχω παρατηρήσει ξανά το φαινόμενο. Όλο το βράδυ δεν χάνει πάνω από 1%, και γενικά η μπαταρία είναι βράχος. Πώς πέρασες την 6; Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Πώς πέρασες την 6; Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ένας τρόπος υπάρχει μόνο,δυστυχώς. Κατεβάζεις τη rom από το site της ulefone και αφού κάνεις εγκατάσταση τους drivers τη φλασάρεις με flashtool. Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στο site και μερικά διαφωτιστικά βιντεάκια στο youtube. Γενικά δεν είναι δύσκολη διαδικασία απλά θέλει λίγη μελέτη πρίν. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Το έχω κάνει άπειρες φορές σε κινητά και ταμπλετ. Το ότι τα πειραζαμε τα κινητά ήταν κι ένας λόγος που πήραμε κινεζια. Τώρα θέλω πιο πλύνε βάλε καταστάσεις Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 καλησπερα στον οδηγο για την 6 δεν λεει αν το κανεις με κλειστο τηλ. και αν οχι ποτε το ανοιγεις και πως γενικα με αλλο τροπο το δειχνει στο βιντεο και αλλιως το περιγραφει η ulefone μηπως καποιος που το εκανε να δωσει λιγο τα φωτα του !!!! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 ισως ενα οργανωμενο τροπο καποιος να ανεβασει γιατι αυτος απο την ulefone ειναι μισος και χωρις σαφεις εξηγησεις ευχαριστω και παλι σε αναμονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 ισως ενα οργανωμενο τροπο καποιος να ανεβασει γιατι αυτος απο την ulefone ειναι μισος και χωρις σαφεις εξηγησεις ευχαριστω και παλι σε αναμονη Ρίξε μια ματιά εδώ,τα λέει και τα δείχνει πολυ αναλυτικά Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yianni79 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Έχει κανείς θέμα με τον ήχο του μικροφώνου; Αρκετοί μου παραπονιούνται ότι δεν με ακούν καλά όταν είμαι σε κλήση (χωρίς ανοιχτή ακρόαση ή hands free). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 και ξαφνικά, χωρίς το κινητό να πέσει ή να χτυπηθεί εμφάνισε το εξής πρόβλημα: κάτω από το notification bar δημιουργήθηκε μία ζώνη περίπου 1,5 εκατοστών όπου δεν ανταποκρίνεται στο άγγιγμα, όπως περιγράφεται εδώ: https://plus.google.com/wm/1/117745632352071253963/posts/U8ahUsgz1zm Η οθόνη προβάλει κανονικά την εικόνα, το κινητό το έχουμε 5 μήνες, είναι με το αρχικό του firmware, unrooted, μέχρι χθες που τον έβγαλα είχε τον αρχικό screen protector πάνω του, και την δική του προστατευτική θήκη σιλικόνης, φορτιζόταν με τον δικό του φορτιστή .... Αγοράστηκε από το gearbest όπου σήκωσα "support ticket" .... Έχει κανείς εμπειρία από κάτι παρόμοιο? Προτεινόμενες λύσεις? Για να δούμε και το support του gearbest .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,αν δεν στρώσει πέρασε ξανά την ΡΟΜ με το mtk tool και αν πάλι δεν επανέλθει τότε μιλάμε για πρόβλημα hardware και επιστροφή πίσω με εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 και έλεγα να μην ασχοληθώ καθόλου με αυτό το κινητό (είναι της γυναίκας μου) αλλά θέλει να ασχοληθεί εκείνο με εμένα ...:) Κάποια πρόταση για εργαλείο backup σε unrooted κινητό? Με ενδιαφέρει κάποιες εφαρμογές να γίνουν backup με τα δεδομένα τους ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Χωρίς ροοτ δεν μπορείς να πάρεις backup τα δεδομένα (data) τον εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Δες κάποια εφαρμογή όπως το Helium. Υπ' όψιν μόνο ότι για να παίξει χωρίς root, θέλει και μια εφαρμογή που θα τρέξει στο PC (έχει download link στη σελίδα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Τελικά αφού απέτυχε η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, το κινητό θα ταξιδέψει προς κίνα μεριά. Μου συστήνουν να το στείλω με κανονικό ταχυδρομείο (standard flat rate shipping at your normal post office). Εννοούν κανονικό συστημένο? Αν έχει κανείς κάποια ιδέα ας μου απαντήσει. Πάντως ψάχνω για αντικαταστάτη του power και πάλι στο power καταλήγω :lol::lol: (δεκτές προτάσεις ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 (edited) Μετά από ένα τρελό κόλλημα που έφαγε το κινητό και νόμιζα ότι με άφηνε χρόνους, αποφάσισα να δοκιμάσω να του περάσω νεα Rom. Επέλεξα την τελευταία που υπάρχει στο needrom την mm. Όλα καλά. Το κινητή αναστηθηκε και μου φαίνεται και λίγο πιο γρήγορο. Τα χρώματα είναι λίγο πιο σκούρα στην οθόνη και το gamma μετρημενο στα 2.0 αντίο 2.2 που είναι το ιδανικό με την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gombosdev.displaytester Αύριο που δεν κατάφερα είναι να του βάλω το twrp ώστε να έχω root. Μου βγάζει και ουράνια τόξα. Το έχει λύσει κανένας αυτό το θέμα; Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 25, 2016 by koolxs2973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canadas1972 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Καλησπερα εχω το ιδιο προβλημα στο πανω μερος της οθονης..αλλα κανω το τεστ κ δε δειχνει καποιο προβλημα...μηπως υπαρχει τροπος για reset μονο της οθονης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Δεν πρέπει να είναι πρόβλημα λογισμικού αλλά υλικού. Ποιο τεστ κάνεις και δεν σου δείχνει πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts