Jump to content

Ulefone Power

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εύχομαι να μην είναι μπέρδεμα με τα led lights στο πίσω μέρος.

Εγώ το έγραψα γιατί σε περιγραφή κάποιου μαγαζιού (δεν θυμάμαι ποιο) δίπλα στο notification led είχε παύλα, δηλαδή ότι δεν έχει.

• Απαντήσεις 699
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά έχει κανονικά led notification σε 3 χρώματα. Το είδα σε όλα τα βίντεο παρουσίασης της συσκευής. Φωτιζόμενα πλήκτρα όμως δεν έχει. Αν και αυτό από άλλα κινητά που είχα συνηθίζεται εύκολα. Πάντως από μπαταρία λένε ότι σκίζει και ότι γενικά φορτίζετε γρήγορα! Με το otg καλώδιο που έχει μπορεί να φορτίσει και άλλα κινητά! Τελικά το έχει παραγγείλει άλλος εκτός από μένα; Εγώ το πήρα σε dark blue από to2c και μου το έστειλαν αυθημερόν! Σήμερα παρέλαβαν από την Ulefone αυτό το χρώμα γιατί είχαν μόνο τα 2 άλλα και μου το έστειλαν κιόλας, το βλέπω προς το παρόν από το 4px.
Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

Τελικά έχει κανονικά led notification σε 3 χρώματα. Το είδα σε όλα τα βίντεο παρουσίασης της συσκευής. Φωτιζόμενα πλήκτρα όμως δεν έχει. Αν και αυτό από άλλα κινητά που είχα συνηθίζεται εύκολα. Πάντως από μπαταρία λένε ότι σκίζει και ότι γενικά φορτίζετε γρήγορα! Με το otg καλώδιο που έχει μπορεί να φορτίσει και άλλα κινητά! Τελικά το έχει παραγγείλει άλλος εκτός από μένα; Εγώ το πήρα σε dark blue από to2c και μου το έστειλαν αυθημερόν! Σήμερα παρέλαβαν από την Ulefone αυτό το χρώμα γιατί είχαν μόνο τα 2 άλλα και μου το έστειλαν κιόλας, το βλέπω προς το παρόν από το 4px.

Γενικά φαίνεται μπόμπα!

Περιμένουμε το review σου, μικρό ή μεγάλο. Εγώ περιμένω να δω τις απόψεις μερικών όπως εσύ πριν προχωρήσω.:rolleyes:

Σύμφωνα με το official site περιλαμβάνει FM, notification led

Official site ulefone power

Εγώ είμαι έτοιμος να το παραγγείλω.

Μολις πουλησα το elephone p8000. Το ulefone είναι πιο πλήρες σε χαρακτηριστικά απ οτι το elephone p8000.

Θα πάρω την wooden εκδοση

>>>>>>>>>>> Ulefone Power <<<<<<<<<<<<<<

1)Οδηγίες >>> flashing + root + update rom <<< Ulefone Power

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6549905#post6549905

Οντως πολυ τουμπανο ιδιως η μπαταρια του και αν δουλευει και σωστα ακομα καλυτερα. Βαρεθηκα να φορτιζω καθε βραδυ το κινητο και να προσεχω παντα ποση μπαταρια μου απεμεινε. Τωρα για notification led δεν ξερω αν παιζει και ειναι σημαντικο.

Το official site αναφέρει πως έχει και notification led αλλά κ FM

4 μηνες πριν, καταστημα που το ειχε ανακοινωσει, απαντησε

σε πελατες οτι δεν εχει notification led, ουτε ραδιοφωνο.

το σκεφτηκα οτι ισως ηταν λανθασμενες πληροφοριες

για αυτο και εγραψα πιο πανω οτι ειναι "απαντηση απο καταστημα".

τωρα που κυκλοφορησε, βλεπουμε οτι:

- εχει τριχρωμο προγραμματιζομενο notification led (ειναι μικρο και βρισκεται πανω δεξια)

- εχει φωτισμο στα κουμπια μενου (αλλα χαμηλος)

- εχει ενοποιημενο χωρο ρομ

- εχει tap to wake

- εχει ραδιοφωνο

- εχει πυξιδα (magnetic sensor)

- δεν εχει bloatware (σκουπιδοπρογραμματα)

- antutu 33.000

- εχει την μπαντα 800mhz

- πολυ καλο wifi

- οχι καλη επιδοση σε 3d παιχνιδια (ισως βελτιωθει σε update)

Edited by telefoneri

3 θέματα έχουν ανοίξει για την συσκευή, ας τα ενοποιήσει κάποιος

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ένα καλό review που το μοναδικό ανησυχητικό πρόβλημα για μένα είναι η επίδοση στα games... Ας ελπίσουμε ότι απλά παρουσιάζετε σε μερικά κινητά και θα φτιαχτεί με κάποιο update.

XIAOMI Mi 5s Plus

Eδώ

δε φαίνεται να έχει πρόβλημα στα παιχνίδια.Μη ξεχνάμε φυσικά ότι το κινητό κοστίζει 180$ και δεν έχει πάνω snap8xx ή helio x10 και άνω.. Αν και τώρα βλέπω στο βίντεο που πόσταρες,σχόλιο του s7yler που έκανε το άλλο review ότι υπάρχει πρόβλημα μόνο σε συγκεκριμένα παιχνίδια και 3d εφαρμογές.

Και πρακτικά πληρώνεις την μεγάλη μπαταρία πιο πολύ σε σχέση με άλλα χαρακτηριστικά μιας και σε αυτή την τιμή βρίσκεις κινητά με τον helio

Edited by bbbb

4 μηνες πριν, καταστημα που το ειχε ανακοινωσει, απαντησε

σε πελατες οτι δεν εχει notification led, ουτε ραδιοφωνο.

το σκεφτηκα οτι ισως ηταν λανθασμενες πληροφοριες

για αυτο και εγραψα πιο πανω οτι ειναι "απαντηση απο καταστημα".

τωρα που κυκλοφορησε, βλεπουμε οτι:

- εχει τριχρωμο προγραμματιζομενο notification led (ειναι μικρο και βρισκεται πανω δεξια)

- εχει φωτισμο στα κουμπια μενου (αλλα χαμηλος)

- εχει ενοποιημενο χωρο ρομ

- εχει tap to wake

- εχει ραδιοφωνο

- εχει πυξιδα (magnetic sensor)

- δεν εχει bloatware (σκουπιδοπρογραμματα)

- antutu 33.000

- εχει την μπαντα 800mhz

- πολυ καλο wifi

- οχι καλη επιδοση σε 3d παιχνιδια (ισως βελτιωθει σε update)

Δεν σου πάω κόντρα. Μην με παρεξηγήσεις. Εκανα αναφορά στις νέες πληροφορίες.

Πάντως παίδες χθές έκανα παραγγελία. Ειχα το elephone p8000 κ το πούλησα. Μόλις έρθει θα σας μεταφέρω εντυπώσεις.

Σίγουρα υστερεί σε rom (μόνο 16gb) αλλά κ σε τεχνολογία επεξεργαστή. Εμένα με χάλασε κ η διπλή θέση σε sim+sdcard. (Το elephone ειχε 3 θέσεις - 2 sim και μια sd card)

Αλλιώς xiaomi redmi note 3 κατα την γνώμη μου.

Τελικά έχει και φωτιζόμενα πλήκτρα αλλά με πάρα πολύ χαμηλό φωτισμό! Αν έχεις διαλέξει λένε το μπλε σκούρο τα βλέπεις "σχεδόν κανονικά". Στα άλλα 2 χρώματα που μπροστά είναι λευκά μόνο σε απόλυτο σκοτάδι κάπως φαίνονται! Ελπίζω μέχρι το τέλος της νέας βδομάδας να το έχω. Edited by mixalis_kr

Ορίστε και άλλο ενα καλό (και αξιόπιστο, θεωρώ) review:

http://www.gizchina.com/2016/02/01/ulefone-power-review/

τα κακά (λίγα ευτυχώς): κακή κάμερα (μέχρι στιγμής), μπαταρία άριστη αλλά για 6050mah σε συνδυασμό με το υπόλοιπο hardware θα περίμενα παραπάνω SOT απο τις 7 ώρες που αναφέρονται (ξαναλέω: είναι άριστη απόδοση αλλά υπολογίζοντας τα χαρακτηριστικά απλά φαίνεται χαμηλότερο απο τις προσδοκίες που δημιούργησε).

Βασίλης!

Έλα και έρχεται!!! Μόλις έβγαλε η singpost : 01-02-2016 Arrival at Destination Post (Country: GR) . Πιστεύω μέχρι Παρασκευή να το έχω!

Το παράγγειλα μόλις σήμερα απο Gearbest.

Τώρα έχω Samsung Galaxy S5.

Ελπίζω να είναι τουλάχιστον ισάξιο στην εμπειρία χρήσης.:blink:

Καλησπερα Παιδες,

Μπορει καποιος να μου πει σε ποια κινεζικα site δουλευει το paypal;

Geekbuying παντως δεν δουλευει....

Καλησπέρα.Απο tinydeal που το εχω παραγγείλει λειτουργεί κανονικά το paypal.

Sent from my Ulefone Power

Μόλις ήρθε μια χαρά φαίνεται όπως λίγο το έψαξα μόνο που δεν έχω micro sim για να το τσεκάρω καλύτερα. Απόγευμα ή αύριο το πρωί ίσως μπορέσω να πάρω γιατί ο αριθμός είναι εταιρικός και η vodafone δε μου αλλάζει τη κάρτα χωρίς έγκριση της εταιρείας μου. :mad:

Μόλις ήρθε μια χαρά φαίνεται όπως λίγο το έψαξα μόνο που δεν έχω micro sim για να το τσεκάρω καλύτερα. Απόγευμα ή αύριο το πρωί ίσως μπορέσω να πάρω γιατί ο αριθμός είναι εταιρικός και η vodafone δε μου αλλάζει τη κάρτα χωρίς έγκριση της εταιρείας μου. :mad:

Μόλις το ξεψαχνίσεις περιμένουμε εντυπώσεις. Κυρίως για τη μπαταρία. Μεσα στην επόμενη εβδομάδα μάλλον θα παραλάβω και εγώ.

Sent from my Ulefone Power

Αρχικές εντυπώσεις τρομερές! Τελικά έκοψα τη κάρτα που είχα παλιά και ευτυχώς δουλεύει τέλεια και με 4G. Από τις 7 το πρωί, με full βραδινή φόρτιση, το σκαλίζω συνέχεια και τώρα στις 8:30 το απόγευμα είναι στο 62%. Του πέρασα twrp, το ρουταρα και του πέρασα την τελευταία αναβάθμιση όλα με flash tool πολύ γρήγορα και απλά! Οθόνη τρομερή, φωτογραφία με φως ημέρας πολύ καλή, βράδυ δεν έχω δοκιμάσει, fingerprint τέλειο, γενικά δηλαδή για τα λεφτά του δεν έχω βρει κάτι μεμπτό! Gps δεν πρόλαβα να δοκιμάσω αλλά ήδη του έκανα εγκατάσταση το navigon που είχα από πριν. Αυτά προς το παρόν από Δευτέρα θα έχω και νεότερα! :happy: :happy: :happy:

Αρχικές εντυπώσεις τρομερές! Τελικά έκοψα τη κάρτα που είχα παλιά και ευτυχώς δουλεύει τέλεια και με 4G. Από τις 7 το πρωί, με full βραδινή φόρτιση, το σκαλίζω συνέχεια και τώρα στις 8:30 το απόγευμα είναι στο 62%. Του πέρασα twrp, το ρουταρα και του πέρασα την τελευταία αναβάθμιση όλα με flash tool πολύ γρήγορα και απλά! Οθόνη τρομερή, φωτογραφία με φως ημέρας πολύ καλή, βράδυ δεν έχω δοκιμάσει, fingerprint τέλειο, γενικά δηλαδή για τα λεφτά του δεν έχω βρει κάτι μεμπτό! Gps δεν πρόλαβα να δοκιμάσω αλλά ήδη του έκανα εγκατάσταση το navigon που είχα από πριν. Αυτά προς το παρόν από Δευτέρα θα έχω και νεότερα! :happy: :happy: :happy:

Μπορείς να μου στείλεις link με twrp , root και της τελευταίας αναβάθμισης?

Μήπως απο το needrom?

Στο flashtool ποια κουτάκια δεν επιλέγεις ώστε να μην χάσει τις προηγούμενες ρυθμίσεις κ τις εγκατεστημένες εφαρμογές?

Εδώ είναι η ρομ :

http://www.needrom.com/download/ulefone-power/

και εδώ η recovery :

http://www.needrom.com/download/twrp-2-8-7-3-megthebest-6/

μέσα στο twrp έχει οδηγία και για root.

Και εδώ η οδηγία για να μη χάσεις τα δεδομένα σου όταν φλασάρεις αναβάθμιση : "If you came from old version and you want to maintain data and apps, only flash system partition, unticking all others in flashtool"

Εδώ είναι η ρομ :

http://www.needrom.com/download/ulefone-power/

και εδώ η recovery :

http://www.needrom.com/download/twrp-2-8-7-3-megthebest-6/

μέσα στο twrp έχει οδηγία και για root.

Και εδώ η οδηγία για να μη χάσεις τα δεδομένα σου όταν φλασάρεις αναβάθμιση : "If you came from old version and you want to maintain data and apps, only flash system partition, unticking all others in flashtool"

Ωραίος! Αυτά είχα κ εγώ bookmark. Πάντως η ulefone δεν έχει επίσημο forum με rom download, ε?

Οταν αναφέρεις recovery τι εννοείς? Εχει διαφορά απο το 1o link με την rom?

Η τελευταία οδηγία είναι υπερπολύτιμη καθώς έτσι μπορούμε να κάνουμε flash νέα rom χωρίς να χάνουμε εφαρμογές κ ρυθμίσεις.

Καλό θα ήταν να προστεθεί σε κάποια tutorial του forum. link 1

αλλά κ σε δικό μου post όσο αναφορά το flash elephone p8000