ntrikas Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Γνωριζει καποιος γιατι δεν κανει εγκατασταση στα θεματα και βγαζει fail to authidicated. Απο οτι καταλαβα παιζει ρολο η ωρα.Κατι παιζει με την διαφορα ωρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Προσωπικά γυρνάω σε 5.1.3.0... Πολλά προβληματα στη 5.1.4.0 με τα notifications... Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShamrockLover Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Παιδες σορρυ , αλλα ξερεις κανεις πιο αξιζει πιο πολυ για αγορα τωρα το MX5 ή το MX4pro ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Παιδες σορρυ , αλλα ξερεις κανεις πιο αξιζει πιο πολυ για αγορα τωρα το MX5 ή το MX4pro ?? το ΜΧ5 ειναι ανωτερο σε ολα και πιο καινουριο + παιζουν πολλα ανακατασκευασμενα γιατι εχει σταματησει η παραγογη του ΜΧ4 ΠΡΟ εδω και καιρο η γνωμη μου μην το κοιτας καν Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi1 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 καλησπερα παιδια πηρα το meizu mx5 απο το meizusales.com παρειγγειλα μαζι και εχτρα μπαταρια αλλα δεν μου την εστειλαν τους στειλα mail αλλα εδω και μια βδομαδα δεν μου απαντησαν. επισης εχω και ενα προβλημα με το κινητο το μικροφωνο του δεν δουλευει ακουο και δεν με ακουνε.... μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 καλησπερα παιδια πηρα το meizu mx5 απο το meizusales.com παρειγγειλα μαζι και εχτρα μπαταρια αλλα δεν μου την εστειλαν τους στειλα mail αλλα εδω και μια βδομαδα δεν μου απαντησαν. επισης εχω και ενα προβλημα με το κινητο το μικροφωνο του δεν δουλευει ακουο και δεν με ακουνε.... μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση? Τι μπαταρία τι ακριβώς να την κάνεις αφού δεν βγαίνει..; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi1 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 υπαρχει μπαταρια που πουλιεται χωρια βγαινει η μπαταρια υπαρχει τροπος την πηρα σαν δευτερη σε περιπτωση που καποια στιγμη τα παιξει η πρωτη τωρα τι κανω ομως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 υπαρχει μπαταρια που πουλιεται χωρια βγαινει η μπαταρια υπαρχει τροπος την πηρα σαν δευτερη σε περιπτωση που καποια στιγμη τα παιξει η πρωτη τωρα τι κανω ομως? Για το μικρόφωνο δοκίμασα να περάσεις τη Ρομ με clear data να δεις αν θα λυθεί.. Αν όχι τότε πιθανόν εχεις κάποιο hardware issue και πρέπει να το στείλεις πίσω.. Έπρεπε να επιλέξεις άλλο μαγαζί για αγορά αλλά τώρα δοκίμασε ότι σου λέω και αν δεν στείλε το πισω Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi1 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 το θεμα ειναι οτι δεν μου απαντανε σε κανενα μαιλ που τουσ εστειλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 το θεμα ειναι οτι δεν μου απαντανε σε κανενα μαιλ που τουσ εστειλα Dispute. Δε γίνεται να κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Εχει καποιος δοκιμασει την beta rom.Αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bax2 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καλησπέρα παιδιά κάποιες φορες μου βγάζει αυτό το palf rejection και ενω γράφει οτι με το volume button το βγαζω δε γίνεται..και μένει έτσι εκτός αν το κάνω restart.. μπορεί κάποιος να μου πει πως το φτιάχνω χωρίς επανεκκίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καλησπέρα παιδιά κάποιες φορες μου βγάζει αυτό το palf rejection και ενω γράφει οτι με το volume button το βγαζω δε γίνεται..και μένει έτσι εκτός αν το κάνω restart.. μπορεί κάποιος να μου πει πως το φτιάχνω χωρίς επανεκκίνηση Αυτό το εμφανίζει όταν καλύπτεις με το χέρι σου τους αισθητήρες... Σε εμένα φεύγει κατευθείαν.. Εσένα γιατί μένει δεν μπορώ να καταλαβω Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) Το τελευταιο update beta 5.6.4.7 μην το περασετε θα εχετε προβλημα με την φωτογραφικη μηχανη δεν ανοιγει καθολου Edited April 8, 2016 by nick1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Το τελευταιο update beta 5.6.4.7 μην το περαστε θα εχετε προβλημα με την φωτογραφικη μηχανη δεν ανοιγει καθολου Το πέρασες με clear data κανονικά και δεν ανοίγει; Εκεί που όλες οι Ρομ ήταν αψεγάδιαστες ή τελευταία stable και η beta που λες αρκετά προβλήματα. Κρίμα.. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Το πέρασες με clear data κανονικά και δεν ανοίγει; Εκεί που όλες οι Ρομ ήταν αψεγάδιαστες ή τελευταία stable και η beta που λες αρκετά προβλήματα. Κρίμα.. Sent from my MX5 using Tapatalk την beta ειχα πανω και απλα εκανα update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 την beta ειχα πανω και απλα εκανα update Όταν περνάμε beta χρειάζεται clear data. Στις stable περνάμε απλά από πάνω. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Έχω το mx4 pro και επίσης ενώ η κάμερα ανοίγει έχει χάσει τη ποιότητα των φωτογραφιών Το μέγεθος τους είναι το μισό από πριν Stable και beta δημιουργούν προβλήματα αντί να τα λύνουν :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Έχω το mx4 pro και επίσης ενώ η κάμερα ανοίγει έχει χάσει τη ποιότητα των φωτογραφιών Το μέγεθος τους είναι το μισό από πριν Stable και beta δημιουργούν προβλήματα αντί να τα λύνουν :mad: Η τελευταία stable έχει πολλά θέματα γι αυτό γύρισα πίσω στην 5.1.30 Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Η τελευταία stable έχει πολλά θέματα γι αυτό γύρισα πίσω στην 5.1.30 Sent from my MX5 using Tapatalk Γυρνωντας 5.1.3 εκανες clear data η απευθειας την περασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Γυρνωντας 5.1.3 εκανες clear data η απευθειας την περασες; Όταν γυρνάμε πίσω παντα με clear data Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Όταν γυρνάμε πίσω παντα με clear data Sent from my MX5 using Tapatalk Απο θεμα μπαταριας ειναι καλυτερη η 5.1.30; γιατι στην 5.1.40 που εχω βλεπω να κατεβαινει σαν νερακι η μπαταρια, βεβαια το κινητο ειναι 10 ημερων περιπου θα περιπου να κανει τον κυκλο της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 παιδιά εμένα μου έχει έρθει απο vickmall με 4.5.2.7i , και μου βγάζει να κάνω update στην 4.5.4.1i αλλα δε τη κάνει, όποτε πατάω λέει corrupted.. Τι πρέπει να κάνω για να το αναβαθμίσω και ποια αναβάθμιση να περάσω? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 παιδιά εμένα μου έχει έρθει απο vickmall με 4.5.2.7i , και μου βγάζει να κάνω update στην 4.5.4.1i αλλα δε τη κάνει, όποτε πατάω λέει corrupted.. Τι πρέπει να κάνω για να το αναβαθμίσω και ποια αναβάθμιση να περάσω? Αν δεν σε νοιάζει η ελληνική γλώσσα κατέβασε την 5.1.03 Α και πέρασε την.. Αν θες ελληνικά μπορείς να περάσεις την 5.1.3.0 global αλλά με άλλη διαδικασία. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Αν δεν σε νοιάζει η ελληνική γλώσσα κατέβασε την 5.1.03 Α και πέρασε την.. Αν θες ελληνικά μπορείς να περάσεις την 5.1.3.0 global αλλά με άλλη διαδικασία. Sent from my MX5 using Tapatalk που μπορω να βρω την διαδικασια;θα εχω ota updates μετα; Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts