pik. Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 χαχααααχααα,εισαι απατεωνας! ναι ρε ενοειτε...λοιπον ακου τωρα τι αλλο συμβαινει το viber δεν δουλευει σωστα αν δεν τρεχει στο παρασκηνιο,δεν παιρνω ειδοποιησεις...πειραξα εκει κατι στο σεκιουριτι αλλα παλι τιπιτα..συμβαινει και σε καποιον αλλο αυτο? :lol: μαλλον ειναι ζητημα ρομ... για περασε παλι καμμια 4.Χ.Χ να δουμε αν εχεις θεμα... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 :lol: μαλλον ειναι ζητημα ρομ... για περασε παλι καμμια 4.Χ.Χ να δουμε αν εχεις θεμα... πιθανον ναι γιατι οταν το ανιξα με την U που φορουσε δουλευε ρολοι...ρε τους απατεωνες καλα θα μεινω ως εχει....καποια στιγμη θα φτιαξει!:lol: Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolo Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Το ίδιο θέμα με το viber έχω και γω...και επίσης με το Facebook ενώ μου έρχεται ειδοποίηση ότι έχω μνμ, και ας μην έχω ανοιχτή την εφαρμογή, όταν πατάω πάνω δεν μ το ανοίγει... Πρέπει να μπω από το messenger για να δω το μνμ...! Flyme 5 έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Το ίδιο θέμα με το viber έχω και γω...και επίσης με το Facebook ενώ μου έρχεται ειδοποίηση ότι έχω μνμ, και ας μην έχω ανοιχτή την εφαρμογή, όταν πατάω πάνω δεν μ το ανοίγει... Πρέπει να μπω από το messenger για να δω το μνμ...! Flyme 5 έχω! Με 4.5 είχε προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 παραπονιουνται ενω εχουν beta.... :lol: ειναι μεγαλα ατομα τελος :p Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolo Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Με το που πήρα το κινητό το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βάλω την 5... Οπότε δεν ξέρω αν το έκανε με την 4.5..! Ελπίζω μόλις βγει η σταθερή έκδοση να φτιαχτουν όλα αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 παραπονιουνται ενω εχουν beta.... :lol: ειναι μεγαλα ατομα τελος :p Ναι γιατί οι stable είναι καλύτερες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Η έκδοση με το Flyme 5 είναι Α? Περνάμε κανονικά Rom A σε Ι χωρίς πρόβλημα όπως στα ΜΧ4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Η έκδοση με το Flyme 5 είναι Α? Περνάμε κανονικά Rom A σε Ι χωρίς πρόβλημα όπως στα ΜΧ4? ναι ανετα με την μια. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 ειναι beta ακομα..αν δεν βαριεσε να της αλλαζειε δοκιμασε την...ειναι οτι καλητερο εχω δει σε Flyme....και ειναι ακομα beta!:p Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Παιδια για fastcardtech απο κει το πηρε κανεις?275 το χρυσο αν ειδα καλα το 16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Παιδια για fastcardtech απο κει το πηρε κανεις?275 το χρυσο αν ειδα καλα το 16 κατα την γνωμη μου υπαρχουν και ποιο σοβαρα μαγαζια να αγορασεις! Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolo Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Πέρα από τα προβλήματα στο viber, Facebook έχω και άλλο θέμα στο flyme 5 beta..! Χρησιμοποιώ σαν πληκτρολόγιο το SwiftKey keyboard ενώ δουλεύει καλά στην αρχή μετά από ώρες όταν πάω να γράψω κάτι κάπου δεν μ βγάζει πληκτρολόγιο και πρέπει να κάνω εγκατάσταση πάλι από την αρχή την εφαρμογή για να δουλέψει...και μετά από ώρες πάλι τα ίδια...! Θα διορθωθούν όλα αυτά όταν βγει η σταθερή έκδοση του flyme 5;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Βάλτε μωρέ το TouchPal 2015. Ουτε ενα θέμα από τη πρώτη στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 μου αρεσε πολυ το συγκεκριμενο κινητο..το σκεφτομαι απο το geekbuying στα 300 δολλαρια περιπου αν και μου αρεσε πιο πολυ χρυσο.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Πέρα από τα προβλήματα στο viber, Facebook έχω και άλλο θέμα στο flyme 5 beta..! Χρησιμοποιώ σαν πληκτρολόγιο το SwiftKey keyboard ενώ δουλεύει καλά στην αρχή μετά από ώρες όταν πάω να γράψω κάτι κάπου δεν μ βγάζει πληκτρολόγιο και πρέπει να κάνω εγκατάσταση πάλι από την αρχή την εφαρμογή για να δουλέψει...και μετά από ώρες πάλι τα ίδια...! Θα διορθωθούν όλα αυτά όταν βγει η σταθερή έκδοση του flyme 5;;; Τα ίδια περίπου και στο meizu m2. Δεν κρασαρει αλλά δεν αφήνει copy past μεταφορά κέρσορα... Ωριαία τηλ τα meizu με χάλια ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Βάλτε μωρέ το TouchPal 2015. Ουτε ενα θέμα από τη πρώτη στιγμη +1 για το touchpal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolo Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Δλδ είναι θέμα rom αυτά τα προβλήματα;;; δεν είναι θέμα της Beta έκδοσης;;; και να βγει η σταθερη πάλι τα ίδια θέματα θα έχουμε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Δλδ είναι θέμα rom αυτά τα προβλήματα;;; δεν είναι θέμα της Beta έκδοσης;;; και να βγει η σταθερη πάλι τα ίδια θέματα θα έχουμε;;; αυτα τα κανειωδιοτι ειναι beta.. ακομα κανε λιγο υπομονη και θα στρωσει ,αν θε λεις να δουλευει κανονικα βαλε την προηγουμενη U που εχει κι ολα δουλεουν ρο:pλοι... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolo Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Αν είναι να στρώσει δεν έχω θέμα... Ήδη είμαι πολύ ικανοποιημένος από το κινητό...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Παιδιά για πείτε μου απο θεμα μπαταρίας κάμερες ταχύτητας αν το κινητο ειναι οκ.σκεφρομαι να το πάρω αλλα φοβάμαι μήπως τρώει κόλλημα τα. Είχα παλαιότερα το μχ4 αλλα το έδωσα λόγω μεγέθους και κακού touch οθόνης κατα τη γνώμη μου .σε σχέση με αλλα κινητά που είχατε πως τα παει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Παιδιά για πείτε μου απο θεμα μπαταρίας κάμερες ταχύτητας αν το κινητο ειναι οκ.σκεφρομαι να το πάρω αλλα φοβάμαι μήπως τρώει κόλλημα τα. Είχα παλαιότερα το μχ4 αλλα το έδωσα λόγω μεγέθους και κακού touch οθόνης κατα τη γνώμη μου .σε σχέση με αλλα κινητά που είχατε πως τα παει; καλησπερα κακο touch ,δεν θα το ελεγα..εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. απο το mx5...και καμερα και ταχυτητα και οτι θες μεσα το εχει...απλα απιστευτο !!! Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Μια επιβεβαιωση αν μπορειτε για να μην κανω καμια γκαφα,,, αν εχουμε τηλεφωνο με A ή U rom για να βαλουμε την i(internacional) για να εχουμε πληρες Ελληνικα πρεπει να ακολουθησουμε αυτον τον οδηγο https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Μολις το παρηγγειλα..με κινεζικη το πηρα ενω ειχα επιλογη για international αλλα χωρις οτα update..εκανα λαλακια η σωστα ? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Μολις το παρηγγειλα..με κινεζικη το πηρα ενω ειχα επιλογη για international αλλα χωρις οτα update..εκανα λαλακια η σωστα ? Νομιζω το πρωτο:lol: Αφου και με international μπορει να τις περνας απλουστατα Ενω τωρα εαν θελησεις να πας σε Ι καποια στιγμη ,ειναι πιο μανικι η διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts