siegfried_gr Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια αλλά το mortal combat x δεν παίζει στο mx5, ακόμα και με τα setting στο performance. Ασυμβατότητα εννοείς και δεν ανοίγει καθόλου ή κολλάει και είναι unplayable; Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 To minideal με ποια ρομ το στέλνει; Θα έχει τις αναβαθμήσεις από την μαμα meizu ? To vickmall γιατί σε ρωτάει ποια να βάλει ενώ το minedeal όχι; http://www.minideal.net/meizu-mx5-4g-lte-smartphone-mtk6793-2-3ghz-octa-core-5-5-inch-fhd-screen-16gb-rom-android-5-0.html Πάντως βλέπω οτι έχει λίγο καλύτερη τιμή σε σχέση με vickmall, σκέφτομαι να το ξαναπροτιμήσω! Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeremefico Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Ασυμβατότητα εννοείς και δεν ανοίγει καθόλου ή κολλάει και είναι unplayable; Παίζει η εισαγωγή αλλά όταν το παιχνίδι γίνεται playable, κολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs06085 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια αλλά το mortal combat x δεν παίζει στο mx5, ακόμα και με τα setting στο performance. Κι εγώ αυτό έγραψα..Και δε δικαιολογείται από τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Κι εγώ αυτό έγραψα..Και δε δικαιολογείται από τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου το κατεβαζετε απο google play? ή απο καπου αλλου?:O:O θελω να πω μηπως δεν κανει για τη συγκεκριμενη καρτα γραφικων και θελει αλλο τυπο το εχω συναντησει στο παρελθον να ξεκινα ενα παιχνιδι και μετα να σταματα επειδη ειναι για αλλο τυπο καρτας γραφικων τα αρχεια μου κανει εντυπωση αυτο που λετε γιατι το συγκεκριμενο το εχω παιξει σε lg optimus g!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 το κατεβαζετε απο google play? ή απο καπου αλλου?:O:O θελω να πω μηπως δεν κανει για τη συγκεκριμενη καρτα γραφικων και θελει αλλο τυπο το εχω συναντησει στο παρελθον να ξεκινα ενα παιχνιδι και μετα να σταματα επειδη ειναι για αλλο τυπο καρτας γραφικων τα αρχεια μου κανει εντυπωση αυτο που λετε γιατι το συγκεκριμενο το εχω παιξει σε lg optimus g!!! Mx4 και mx5 έχουν την ίδια Κάρτα γραφικών οπότε δεν νομζιω να φταίει αυτο γιατί όπως ειοα και πριν εμένα επαιαζε μια χαρά στο mx4, σε παλιότερη έκδοση βέβαια του παιχνιδιού γιατί το έχω διαγράψει εδώ και καιρο γιατί είχα προωθεί. :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs06085 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Mx4 και mx5 έχουν την ίδια Κάρτα γραφικών οπότε δεν νομζιω να φταίει αυτο γιατί όπως ειοα και πριν εμένα επαιαζε μια χαρά στο mx4, σε παλιότερη έκδοση βέβαια του παιχνιδιού γιατί το έχω διαγράψει εδώ και καιρο γιατί είχα προωθεί. :lol::p Παρατηρώ ότι το πρόβλημα είναι γενικότερο. Κατέβασα και ένα ποδοσφαιράκι από το playstore και κολλάει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Παρατηρώ ότι το πρόβλημα είναι γενικότερο. Κατέβασα και ένα ποδοσφαιράκι από το playstore και κολλάει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Τι γίνεται ρε παιδιά αυτά που λέει ο φίλος είναι σοβαρά πράγματα. Έχετε παρατηρήσει τίποτα τέτοιο οι υπόλοιποι χρήστες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 (edited) θα δοκιμασω και εγω το mortal combat στο mx4 pro και θα σας πω παραξενα πραγματα;) Λοιπον το εγκατεστησα στο προ και δουλευει μια χαρα! Edited October 1, 2015 by sakis88888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Eάν το παραγγείλω από vickmall ποια ROM προτείνετε; Εσείς από που το πήρατε και με ποια ROM ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonish10 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 καλημερα..θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να βαλω το playstore στο κινητο!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeremefico Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 http://webcusp.com/install-and-avail-google-play-gmail-etc-on-your-meizu-smartphones/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (edited) καλησπερα εχθες παρελαβα κι εγω κι σημερα αποφασισα να το σεταρω,λοιπον εχω την 4.5.2.4U και flyme 5.0.1 ολα ειναι για αλλαγη...η ερωτηση μου ειναι να βαλω την τελευταια 4.5.2.7 α η την προηγουμενη??η να μεινω με την καινουργια U??? ετσι οπως ειμαι τωρα δεν δουλευει το viber...λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο σε αυτη την εκδοση....το εχει συναντηση κι αλλος αυτο το θεμα...??σιγα σιγα ξεκιναω και κατι ακομα ανοιγω επαφες ρυθμισεις και θελω να επιλεξω το gmail μου να παρω της επαφες και να το εχω σαν κυριο δεν θελω το flyme εκει αλλα δεν με αφηνει δεν μου δινει αλλη επιλογη περα απο το flyme defualt ....τι παιζει εδω???μηπως επηδει δεν εχω σιμ ,εφαγε κανα σκαλωμα..? Edited October 3, 2015 by panagiotisspu Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 καλησπερα ,εχω μια παρατηρηση ενω βρισκομαι σε σημειο,οπου εχει 4g δεν με βαζει παραμονο στο Η+..ρυθμισεις ενεργοποιημενες, επιλογη 4g ενεργοποιημενη αλλα ...το 4g δεν βλεπω ..την τελευταια beta φοραω..το εχει δει και κανεις αλλος αυτο? Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 καλησπερα ,εχω μια παρατηρηση ενω βρισκομαι σε σημειο,οπου εχει 4g δεν με βαζει παραμονο στο Η+..ρυθμισεις ενεργοποιημενες, επιλογη 4g ενεργοποιημενη αλλα ...το 4g δεν βλεπω ..την τελευταια beta φοραω..το εχει δει και κανεις αλλος αυτο? Έχεις ενεργοποίηση το 4g στην εταιρεία σου; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Έχεις ενεργοποίηση το 4g στην εταιρεία σου; απο την εταιρια ειναι ενεργοποιημενο..δεν ξερω τι αλλο να κοιταξω... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 καλησπερα ,εχω μια παρατηρηση ενω βρισκομαι σε σημειο,οπου εχει 4g δεν με βαζει παραμονο στο Η+..ρυθμισεις ενεργοποιημενες, επιλογη 4g ενεργοποιημενη αλλα ...το 4g δεν βλεπω ..την τελευταια beta φοραω..το εχει δει και κανεις αλλος αυτο? είναι πιθανό στην περιοχή σου να εκπέμπει στην 800 ο παροχος,αν έχεις wind είναι ακόμη πιο πιθανό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 απο την εταιρια ειναι ενεργοποιημενο..δεν ξερω τι αλλο να κοιταξω... είναι πιθανό στην περιοχή σου να εκπέμπει στην 800 ο παροχος,αν έχεις wind είναι ακόμη πιο πιθανό εχω vodafone...για εξηγησε μου τι ειναι η 800? και πως αλλαζει αυτο..? Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 εχω vodafone...για εξηγησε μου τι ειναι η 800? και πως αλλαζει αυτο..? Είναι μια μπάντα 4g που δεν υποστηρίζουν οι αυσκσυες της meizu και χρησιμοποιεί κυρίως η wind στη Θεσσαλονίκη. Αν είσαι Αθήνα και δεν πιανεις 4g τους σίγουρα κάτι άλλο φταίει.. Χαζή ερώτηση αλλά φαντάζομαι το έχεις ενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις έτσι; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Είναι μια μπάντα 4g που δεν υποστηρίζουν οι αυσκσυες της meizu και χρησιμοποιεί κυρίως η wind στη Θεσσαλονίκη. Αν είσαι Αθήνα και δεν πιανεις 4g τους σίγουρα κάτι άλλο φταίει.. Χαζή ερώτηση αλλά φαντάζομαι το έχεις ενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις έτσι; οχι φιλε αλεξανδρουπολη ειμαι...ρυθμισεις σε ποιο σημειο ακριβως μηπως μου εχει ξεφυγει κατι.. Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs06085 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 οχι φιλε αλεξανδρουπολη ειμαι...ρυθμισεις σε ποιο σημειο ακριβως μηπως μου εχει ξεφυγει κατι.. πηγαινε στα notifications. κάτω από το σηματάκι που ενεργοποιείς τα δεδομένα έχει ένα μικρό βελάκι. πάτα το και σιγουρέψου ότι λέει 4G first. Κάποιες φορές όταν πέφτει η μπαταρία το γυρνάει σε 2G first για εξοικονόμηση ενέργειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 πηγαινε στα notifications. κάτω από το σηματάκι που ενεργοποιείς τα δεδομένα έχει ένα μικρό βελάκι. πάτα το και σιγουρέψου ότι λέει 4G first. Κάποιες φορές όταν πέφτει η μπαταρία το γυρνάει σε 2G first για εξοικονόμηση ενέργειας. ειναι ενεργοποιημενο κι εκει..αρα κατι αλλο παιζει.. Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 ειναι ενεργοποιημενο κι εκει..αρα κατι αλλο παιζει.. εβαλες την ΣΙΜ στην πρωτη θεση; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 εβαλες την ΣΙΜ στην πρωτη θεση; χαχααααχααα,εισαι απατεωνας! ναι ρε ενοειτε...λοιπον ακου τωρα τι αλλο συμβαινει το viber δεν δουλευει σωστα αν δεν τρεχει στο παρασκηνιο,δεν παιρνω ειδοποιησεις...πειραξα εκει κατι στο σεκιουριτι αλλα παλι τιπιτα..συμβαινει και σε καποιον αλλο αυτο? Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 χαχααααχααα,εισαι απατεωνας! ναι ρε ενοειτε...λοιπον ακου τωρα τι αλλο συμβαινει το viber δεν δουλευει σωστα αν δεν τρεχει στο παρασκηνιο,δεν παιρνω ειδοποιησεις...πειραξα εκει κατι στο σεκιουριτι αλλα παλι τιπιτα..συμβαινει και σε καποιον αλλο αυτο? Νομίζω μπορείς να το κλειδώσεις να μένει μόνιμα στο παρασκήνιο παντως Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts