geovass Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Κανονικά 4G σε όλες τις ευρωπαϊκές συχνότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Κανονικά 4G σε όλες τις ευρωπαϊκές συχνότητες. Για πιο version μιλάς, αυτό που στο Amazon αναφέρει UK version? Γιατί αν το πάρεις από Κίνα δεν παίζουν όλες οι συχνότητες 4g. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Για πιο version μιλάς, αυτό που στο Amazon αναφέρει UK version? Γιατί αν το πάρεις από Κίνα δεν παίζουν όλες οι συχνότητες 4g. Μιλάω πάντα για το μοντέλο που πήρα απο Amazon UK - την Ευρωπαική έκδοση (PLK-L01) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Παιδιά επειδή το σκέφτομαι και εγώ η DUal sim είναι active? Να δέχομαι δλδ κλήση στην sim 1 και να μπορώ να απαντάω ενώ μιλάω στην sim 2 παράδειγμα???? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Παιδιά επειδή το σκέφτομαι και εγώ η DUal sim είναι active? Να δέχομαι δλδ κλήση στην sim 1 και να μπορώ να απαντάω ενώ μιλάω στην sim 2 παράδειγμα???? Ευχαριστώ απ οτι λενε ναι ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Εγώ από την πρώτη στιγμή έμεινα έκπληκτος με την ποιότητα φωτογραφιών, πραγματικά δυο μήνες που το έχω τώρα, είναι πολύ δυνατό σε αυτόν τον τομέα, θα φροντίσω να δείξε και κάποια δείγματα εντός των επόμενων ημερών. Από vickmall το είχα αγοράσει και σε δύο μήνες είδα και τρία μικρά update της Huawei. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ub3r Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Εγώ από την πρώτη στιγμή έμεινα έκπληκτος με την ποιότητα φωτογραφιών, πραγματικά δυο μήνες που το έχω τώρα, είναι πολύ δυνατό σε αυτόν τον τομέα, θα φροντίσω να δείξε και κάποια δείγματα εντός των επόμενων ημερών. Από vickmall το είχα αγοράσει και σε δύο μήνες είδα και τρία μικρά update της Huawei. ειμαι αναμεσα σε αυτο και το lg g4 και τα reviews του ιντερνετ με εχουν πεισει οτι δεν εχει καλη καμερα το honor,τουλαχιστον σε σχεση με το g4,πιστευεις οτι μπορουν να συγκριθουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 ειμαι αναμεσα σε αυτο και το lg g4 και τα reviews του ιντερνετ με εχουν πεισει οτι δεν εχει καλη καμερα το honor,τουλαχιστον σε σχεση με το g4,πιστευεις οτι μπορουν να συγκριθουν; Ειδικά αν το θες για την κάμερα, G4 με κλειστά μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Σκέφτομαι να το πάρω για την γυναίκα με την πρώτη ευκαιρία από vmal ,η απορία πού έχω είναι τί γίνεται με την κάμερα όταν το αφήνουμε στο τραπεζι, παθαίνει ζημιά; σαν πολύ να προεξέχει ,εσείς που το έχετε ποιά είναι η εκτίμησή σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 ειμαι αναμεσα σε αυτο και το lg g4 και τα reviews του ιντερνετ με εχουν πεισει οτι δεν εχει καλη καμερα το honor,τουλαχιστον σε σχεση με το g4,πιστευεις οτι μπορουν να συγκριθουν; Με το G4 δεν θα το σύγκρινα ούτε και εγώ :) Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount30112015 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 (edited) Συγνώμη για το off topic! Ξέρει κανείς αν μπορούμε να κάνουμε αγορές στο εξωτερικό από πιστωτική κάρτα μόνο? Απάντηση μέχρι σήμερα το βράδυ παρακαλώ εάν γνωρίζει κανείς! Edited October 19, 2015 by inactiveaccount30112015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Συγνώμη για το off topic! Ξέρει κανείς αν μπορούμε να κάνουμε αγορές στο εξωτερικό από πιστωτική κάρτα μόνο? Απάντηση μέχρι σήμερα το βράδυ παρακαλώ εάν γνωρίζει κανείς! δεν νομιζω να μπορει με κανεναν τροπο.. 1000% σιγουρος δεν ειμαι αλλα η Πραξη Νομοθετικου Περιεχομενου απαγορευει τις αγορες ηλεκτρονικων συσκευών απο το εξωτερικό... Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 απ οτι λενε ναι ειναι και μια επίσημη απάντηση από την huawei Greece σε ότι αφορά εάν είναι active (το Honor 7 για το οποίο ρώτησες στην αρχή έχει διπλή nano sim-card με προσαρμοστική υποδοχή καρτών και είναι dual standby που σημαίνει ότι στην μία κάρτα θα μπορείτε να δέχεστε ενεργές κλήσεις και στην άλλη θα δέχεστε σε μήνυμα ότι είχατε κλήσεις.Φιλικά!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Συγνώμη για το off topic! Ξέρει κανείς αν μπορούμε να κάνουμε αγορές στο εξωτερικό από πιστωτική κάρτα μόνο? Απάντηση μέχρι σήμερα το βράδυ παρακαλώ εάν γνωρίζει κανείς! Εξαρτάται από που θες να αγοράσεις. Για παράδειγμα, σε 2-3 κινεζομαγαζα μπορείς να κανείς αγορά απευθείας με χρεωστική/πιστωτική. Από amazon και ebay, καθως και απο διαφορα αλλα eshops του εξωτερικου, άλλες φορές η πληρωμή είναι επιτυχής και άλλες όχι. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount30112015 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Αύριο πουλάνε το Ηονορ 7 και λέω να το δοκιμάσω. .. . . Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. . . . Δείτε εδώ μου ήρθε ειδοποίηση και δεν ξέρω ρώσικα!! Εκεί στην πιστωτική κάρτα δεν καταλαβαίνω τίποτα γιατί δεν μεταφράζονται... http://shop.huawei.ru/honor-7.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Δεν λέει και τίποτα τα κλασικά δέχεται δυο κάρτες visa international και Master card και για ασφαλές περιβάλλον και οτι η πληρωμή πρέπει να γίνει εντός 48 ωρών. Η τιμή είναι γύρο 325ευρω Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount30112015 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 (edited) Αυτά μεταφράστηκαν και σε μένα φίλε Komatoza, αλλά όταν πάω να κάνω πληρωμή με την πιστωτική εκεί είναι τα ακαταλαβίστικα ρώσικα ....δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν λένε για πόλη και νούμερο κάρτας! Κι αν δεν συμπληρώνει ένα από αυτά δεν αγοράζεις! Άσε που δεν είναι και σίγουρο αν θα μας το στείλουν! Σκέφτεσαι κάτι εσύ ή κανείς άλλος που θα με βοηθούσε??? Το ρώσικο είναι το μόνο σίγουρο που κάνει και για μας! Edited October 20, 2015 by inactiveaccount30112015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount30112015 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Αρνητική απάντηση από eshop.ru ! Dear Unfortunately we can not deliver to Greece. Best regards, Mila Huawei customer support. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλησπέρα Γνωρίζουμε πότε θα έρθει στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Επίσημα ποτέ, μέσω παραεισαγωγής ίσως, τσέκαρε σκρούτζ. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) παιδια με αυτο ειμαι οκ για ελλαδα σωστα? θα εχει και multi language? https://www.vmall.eu/uk/honor-7-grey-281214/ Edited October 25, 2015 by Kyriakox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ναι θα είσαι μια χαρά με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount30112015 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Φάτε μάτια ψάρια! Τα πάντα για αυτό που δεν έχουμε.... http://4pda.ru/special/honor-7-user-review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Φάτε μάτια ψάρια! Τα πάντα για αυτό που δεν έχουμε.... http://4pda.ru/special/honor-7-user-review Δηλαδή ; .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Κάποιος είπε ότι δεν έχει NFC πιο πριν άλλα βλέποντας το review αυτό λέει ότι έχει http://www.androidauthority.com/huawei-honor-7-review-636032/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts