bassakos Δημοσιεύτηκε June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 29, 2015 το εχει παρει κανεις? με ενδιαφερει να μην εχει προβληματα hardware και γενικα να μην κολλαει δεν εχω τρελες απαιτησεις απο καμερα, οθονη κτλ απλα να μπορω να κανω την δουλεια μου , να ειναι ικανοποιητικο δλδ ενας μεσος χρηστης ειμαι , με χρηση σε βασικες εφαρμογες κοινωνικης δικτύωσης (mail, facebook κτλ ) καποιες εφημεριδες κτλ με ελκυει η μεγαλη του μπαταρια εαν καποιος εχει το συγκεκριμενο θα εκτιμουσα ενα μικρο review μιας και δεν βρηκα κανενα νημα για το συγκεκριμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. July 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Χαμός στις απαντήσεις ! Λολ Μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Το εχω παρει για δώρο, θα πω εντυπώσεις σε λίγες μέρες. Λογικά έχει μπαταρία σκυλί και λίγο που το δούλεψα στο κωτσοβολο μια χαρά μου φάνηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Παιδιά αυτό το κινητακι το γλυκοκοιταω κι εγώ! Οποιος ξέρει ας μας δώσει τα φώτα του. Έχει καλά σπεκς και εξαιρετική τιμουλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Το εχω παρει για δώρο, θα πω εντυπώσεις σε λίγες μέρες. Λογικά έχει μπαταρία σκυλί και λίγο που το δούλεψα στο κωτσοβολο μια χαρά μου φάνηκε καλημερα φιλε μου,δωσε καμια πληροφορια για το τηλεφωνο ετσι για αρχη,ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Λοιπόν ανοίξαμε σήμερα το κουτί... Υπερπληρες! Θήκη πλατης, hands free, screen protector μεσα! Ωραία κατασκευή το τηλ, στιβαρή, χωρίς να είναι χοντρό το τηλ λόγω μεγάλης μπαταρίας. Με την μια ota αναβάθμιση, ελληνικά παντού, ωραία οθόνη... Φωτογραφίες μέτριες, αλλά κακά τα ψέματα το τηλ αυτό το παίρνεις λόγω μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosin Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Το πήρα αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο Inernet μέσω δεδομένων.Μπορεί κάποιος να με φωτίσει?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Το πήρα αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο Inernet μέσω δεδομένων.Μπορεί κάποιος να με φωτίσει?Ευχαριστώκαι μενα το ιδιο μου εκανε και πηρα και μου στειλαν τις ρυθμισεις του internet τις αποθηκευσα εκανα επαννεκινηση και ολα οκ Αναβαθμιση σε 5 ποτε περνει ?ειδα καπου σχολια οτι εχει παρει αλλα εμενα ειναι 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) πήρα 2 και περιμένω παραλαβή σήμερα...για να δούμε....:D εντυπώσεις απο χειρισμο στον κωτσόβολο,πολύ καλές. Edited September 22, 2015 by sv2evs Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Πρώτες εντυπώσεις άριστες...το κινητό πάει μια χαρά, έχει 1,2 μικροθεματάκια αρνητικά αλλά δεν είναι και τίποτα για τα λεφτά που δίνεις για να το αγοράσεις... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Λοιπόν μετά απο χρήση 2 ημερών στα + του κινητού: Προστατευτικό κάλλυμα και ζελατίνα προστασίας στην συσκευασία. Μεγάλη οθόνη (πολύ καλή γενικά) που βλέπεις απο περίπου 180 μοίρες, μπαταρία νομίζω για αρχή και πρώτη φόρτιση δεν έχω άποψη. Απο σήμα πάει πολύ καλά. Αρνητικό το ότι τα 3 κουμπιά δεν φωτίζονται το βράδυ/γενικά. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Mπαταρια φίλος που το έχει, λέει ότι είναι σούπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Ναι η μπαταρία μου τώρα με αρκετή χρήση είναι στο 59% πρώτη φόρτιση και μετά απο αρκετή χρήση/ίντερνετ. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 εχει παρει σε κανεναν σας αναβαθμιση στην εκδοση 5 lollipop ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 εμένα χθες της γυναίκας μου έβγαλε να κάνει αναβάθμιση, αλλά το άφησα για την ώρα διάβασα ότι έχει δίσχρηστο dialer... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 εμένα χθες της γυναίκας μου έβγαλε να κάνει αναβάθμιση, αλλά το άφησα για την ώρα διάβασα ότι έχει δίσχρηστο dialer...εμενα πηρε μια οταν το ανοιξα τη πρωτη φορα αλλα δεν πηρε την 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Να βάλω ένα ακόμα αρνητικό μικρής σημασίας βέβαια, αλλά το καλώδιο του φορτιστή είναι μια σταλιά....μισό μέτρο νομίζω πρέπει να είναι, χάθηκε να βάλουν μεγαλύτερο καλώδιο ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 ξέρεις κανείς πως θα μπορέσουμε να στείλουμε sms 160 χαρακτήρων ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Ξερει κανεις γιατι οταν τραβαω φωτο με τη καμερα δεν την αποθηκευει στη καρτα sd και την αποθηκευει στο κινητο ? ψαχνω να βρω ρυθμισεις αλλα δε βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 προεπιλεγμένος δίσκος εγγραφής έχεις δηλαδή την sd και δεν... ??? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 προεπιλεγμένος δίσκος εγγραφής έχεις δηλαδή την sd και δεν... ???στο Α859 στις ρυθμισεις της καμερας ειχε ρυθμιση που σου ελεγε αν θες να αποθηκευονται οι φωτο στο κινητο η στη καρτα οποτε επελεγες στη καρτα και ολα οκ σε αυτο ομως δεν εχει τετοια ρυθμιση και αυτο που μου λες δε ξερω πως να το κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Πας ρυθμίσεις>αποθηκευτικός χώρος>προεπιλεγμένος δίσκος εγγραφής. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Έχω πάρει ένα στη γυναίκα μου η οποία διαθέτει 2 sim, μια για ομιλία και μια για δεδομένα. Όσο και αν προσπάθησα δεν μπορώ να βρω πως μπορώ να κάνω την sim δεδομένων να δουλεύει μόνο σε 3g και την sim για ομιλία μόνο σε 2g. Δοκίμασα και τις 2 υποδοχες sim μήπως και ήθελε η κάρτα δεδομένων να είναι σε συγκεκριμένη θέση αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δυνατότητα να επιλέξω τι τύπο δικτύου θέλω μου δίνει μόνο στη sim ομιλίας και στην δεύτερη με τα δεδομένα δεν μου δίνει τη δυνατότητα αυτή αλλά είναι μόνιμα σε 2g Τη βοήθεια σας παιδιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Έχω πάρει ένα στη γυναίκα μου η οποία διαθέτει 2 sim, μια για ομιλία και μια για δεδομένα. Όσο και αν προσπάθησα δεν μπορώ να βρω πως μπορώ να κάνω την sim δεδομένων να δουλεύει μόνο σε 3g και την sim για ομιλία μόνο σε 2g. Δοκίμασα και τις 2 υποδοχες sim μήπως και ήθελε η κάρτα δεδομένων να είναι σε συγκεκριμένη θέση αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δυνατότητα να επιλέξω τι τύπο δικτύου θέλω μου δίνει μόνο στη sim ομιλίας και στην δεύτερη με τα δεδομένα δεν μου δίνει τη δυνατότητα αυτή αλλά είναι μόνιμα σε 2g Τη βοήθεια σας παιδιά.. Αυτό γίνεται στα περισσότερα dual sim. Κι σ'ένα ZTE που έχω μόνο η πρώτη slot έχει δικαίωμα για 3G/4G, οπότε αναγκαστικά, βάζετε την κάρτα που είναι για τα δεδομένα στην πρώτη υποδοχή Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Δυστυχώς το δοκίμασα και έβαλα την sim δεδομένων στη θέση 1 αλλά με τα ίδια αποτελέσματα. Η δυνατότητα επιλογής 2g/3g άλλαξε και δόθηκε στην θέση 2 που είναι η sim ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts