kostakislarisa Δημοσιεύτηκε June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 27, 2015 Ξέρει κάποιος να βοηθήσει σε αυτό το μήνυμα; Έχει ο αδερφός μου πρόβλημα, κλείνει το λαπτοπ σε ένα map συγκεκριμένο στο game που παίζει. Δεν είναι από θερμοκρασία, τσεκαρισμενο. Το έκανε και φορματ και συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα.. Να φταίει κάποιο bad section στο σκληρό; Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Καλησπέρα, αρχικά το εν λόγω παιχνίδι είναι αγορασμένο ή απο το θείο; Επίσης όταν λες κλείνει τι ακριβώς εννοείς; Σβήνει εντελώς ή απλά κάνει επανεκκίνηση. Αν σβήνει εντελώς πως είσαι σίγουρος ότι δεν είναι απο θερμοκρασία; Πως το τσεκάρατε δηλαδή; Όσο αφορά το δίσκο κατεβάστε και τρέξτε το hd sentinel. Αν η υγεία δεν είναι στο 100% και αναφέρει και κατεστραμμένους τομείς τότε εχει πρόβλημα. Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. June 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Το heroes of the storm, δεν είναι σπασμένο γνήσιο είναι. Το τσέκαρε από θερμοκρασία δεν είναι σίγουρα. Κλείνει το λαπτοπ δεν κάνει restart σε ένα συγκεκριμένο map στο ίδιο σημείο πάντα ακόμα και το demo που είδε από το game πάλι κλείνει στο ίδιο σημείο.. Εχει κάνει και φορματ και πάλι κλείνει, πάστα σε cpu & gpu έχει βάλει και πάλι τίποτα.. Αλλά κλείνει μόνο εκεί πουθενά αλλού.. Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexN78 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 (edited) Γεια σου, είμαι ο αδερφος :P . Λοιπον εγώ εχω το πρόβλημα με το λάπτοπ. Απλά κλείνει, δεν κάνει restart. Μαυρίζει η οθόνη κ μετά απο 1-2sec κλείνει έτσι απλά. Το παιχνίδι είναι καινουριο (κανα χρόνο που βγήκε, κ πριν 2 βδομαδες βγήκε απο beta test έκδοση) .Απο θέμα θερμοκρασίας δεν είναι γιατί το κοίταξα. Δευτερή οθονη στην μία είχα πρόγραμμα για temp και στην άλλη έπαιζα. Είναι σταθερή στους 70-75max temp για CPU κ 70GPU όπως είναι πάντα όταν παίζω κάποιο παιχνίδι. Πάντα κλείνει σε ενα συγκεκριμένο σημείου του παιχνίδιου και ΠΑΝΤΑ στην ίδια πίστα. και όχι όποτε να'ναι. Θα κλείσει είτε όταν θα παίζω live σε αυτό το map είτε όταν θα βάλω να δω το replay απο το map αυτό. Μπορώ να παίζω όλη μέρα αυτό το παιχνιδι στα άλλα map δεν κλείνει πότε μόνο εκεί το κάνει αυτό. Υπάρχει μια μικρη πιθανότητα να είναι bug απο το παιχνίδι επείδη τώρα βγήκε σε official release απο την beta εκδοση που ήταν. Έχω δοκιμασει παλια και καινουρια driver κάρτας γραφίκων, εχω διαβασεί ότι υπάρχει περιπτωση να κάνουν conflict εκείνη τη στιγμή 2 driver (πχ δευτερη κάρτα ήχου κτλπ) . Έχω διαβασει ενα σωρο γι'αυτο το θέμα κ δεν μπορώ να βγάλω άκρη. EDIT: σε άλλα παιχνίδια φτάνει και 80 το CPU αλλά δεν κλείνει ποτε. μονο σε αυτό κ μόνο σε ένα map.! Edited June 28, 2015 by AlexN78 Παράθεση Συσκευές: Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Προβληματικό το παιχνίδι.Το ψάξατε έτσι;Μηπως εχει βγει patch? Το βάλατε σε άλλο μηχάνημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexN78 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Υπάρχει και αυτό το ενδεχομενο να είναι και απο το παιχνίδι (που έυχομαι να είναι αυτό) γιατί όπως είπα έχει 2 βδομαδες που βγήκε απο την beta έκδοση. Περιμένω την τρίτη που βγαίνει το νέο patch μήπως και διορθωθεί. Ναι το έχω σε ακόμα ενα PC εδώ στο σπίτι και δουλεύει μια χαρα. Και άλλοι 4-5 φίλοι που παίζουν δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Συσκευές: Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexN78 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Όσο αφορά το δίσκο κατεβάστε και τρέξτε το hd sentinel. Αν η υγεία δεν είναι στο 100% και αναφέρει και κατεστραμμένους τομείς τότε εχει πρόβλημα. Νομίζω ότι είναι ΟΚ ο σκλήρός! Παράθεση Συσκευές: Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 GPU Drivers update? Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexN78 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Οπως ειπα κ πιο πανω εβαλα κ παλια και καινουρια driver. Αλλα τα ιδια παλι :/ Παράθεση Συσκευές: Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Ποιος είναι επεξεργαστής σου και σε τι μοντέλο laptop το βγάζει? Αν το είχα στα χέρια μου για επισκευή ή έλεγχο θα σου έλεγα ότι είναι καθαρά θέμα θερμοκρασίας και θα του έβγαζα το fan, θα το καθάριζα από σκόνη, χνούδι κτλπ, και θα έβαζα νέα πάστα, καλής ποιότητας. :):) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexN78 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Αυτό είναι το μοντελο http://notebook-price.com/Sony_VPCF13E1E_H_notebook . Αν είναι όντως θέμα θερμοκρασίας γιατί δεν μου κλείνει κ σε άλλα παιχνίδια που η θερμόκρασία ανεβαινει εως και 10 βαθμούς πιο πάνω? Ή ακόμα γιατί δεν κλείνει καθόλη τη διαρκεια του παιχνιδιου και κλείνει μόνο όταν φτάνει σε ένα συγκεκριμένο σημείο? Επίσης κλείνει ακόμα και όταν βλέπω το replay απο την πίστα και όχι μόνο όταν παίζω. Παράθεση Συσκευές: Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 θεωρώ ότι ένα μερίδιο ευθύνης πρέπει να το έχει το παιχνίδι. απίθανο, αλλά συμβαίνει. το ίδιο μου είχε συμβεί με το Sims 3 όταν πρωτοβγήκε σε low end PC και χρειαζόταν κάποια patches για να τρέχει σωστά (και το ίδιο πρόβλημα είχαν/έχουν και άτομα με i5/i7). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexN78 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Πριν 2 μέρες είχα ανοίξει ενα report ticket στα forum της blizzard γι'αυτό το θέμα που έχω. Ένα κομματι της απαντήσης I can confirm that we have had reports of this and our developers are currently investigating the issue to see if they can locate any issues. This is indeed not working correctly at the moment; thankfully the developers are actually already aware of this and are currently working on finding a fix for it! Από ότι φαίνεται είναι γενικό το πρόβλημα και μάλλον είναι θέμα του παιχνιδιού όπως λες κ συ iStewie. Παράθεση Συσκευές: Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Πριν 2 μέρες είχα ανοίξει ενα report ticket στα forum της blizzard γι'αυτό το θέμα που έχω. Ένα κομματι της απαντήσης Από ότι φαίνεται είναι γενικό το πρόβλημα και μάλλον είναι θέμα του παιχνιδιού όπως λες κ συ iStewie. εγω το είπα πρώτος!!:mad: :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexN78 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Με συγχωρεις που δε σε εβαλα στα credits φιλε μου :P Παράθεση Συσκευές: Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Με συγχωρεις που δε σε εβαλα στα credits φιλε μου :P Πλάκα κάνω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts