Jump to content

AlexN78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by AlexN78

  1. Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 .. Έκανα κανονικά το φορματ όπως ήξερα κ στους άλλου σκλήρους... Μπορείτε να κλειδώσετε το θέμα :) :) :)
  2. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πρόσφατα αγόρασα έναν SSD, περασα windows μέσα κτλπ κτλπ.. Τώρα επείδη θέλω να τον βάλω σε καινουριο σύστημα και πρέπει να ξαναπεράσω τα windows πάνω θέλω να ξέρω τι χρειάζεται να προσέξω. Άκολουθω την ίδια διαδικάσια όπως στους κανονικούς σκλήρους? Είναι επιτρεπτό να γίνει διαμόρφωση στον SSD ? Ή απλά θα κάνω μονο διαγράφη/δημιουργία ? Έχω διαβάσει διαφόρα και άλλοι λένε ότι δεν πρέπει ποτέ να κάνεις διαμόρφωση και άλλοι ότι δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα. Αν γνώριζει κάποιος!! ευχαριστώ!!
  3. Έγινε, ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.. Καλή χρόνια να έχετε!!!
  4. Δανείκη GTX660 για την ώρα, μέχρι να πάρω την δικιά μου. Εννοώ αν θα είμαι καλά σε βάθος χρόνου και με μια καλή κάρτα γραφικών.
  5. Δυστύχως με "φρεναρει" το χρήμα :P . Ο συγκεκριμένος CPU έχει stock cooler, και απο σχόλια που διάβασα κάνει αρκετα καλά την δουλειά για αρχή, αν δεν τον πειράξεις. Αν θες να παίξεις σίγουρα χρειαζεται κάτι καλύτερο. Με αυτά CPU , Μητρική και RAM πιστεύεις θα είμαι καλυμένος για 2-3 χρόνια τουλάχιστον? Δεν μιλάω για full HD στα 1080 σε 2 χρόνια, μετριο gaming.
  6. Το δέχομαι και συμφωνώ ότι η κάρτα γραφικών παίζει σημαντικό ρόλο. Κάτι benchmark που έχω ψάξει δεν δείχνουν κ τρελές διαφορες μεταξυ i5 4690k και i7 4790 . Απλά για i7 παει αλλου , ας μείνουμε στον i5 :p Τσεκαρε μία εδώ γι'αυτό κοιτάω για Asus λόγο των προσφορών. Πχ την ASUS Z97-PRO GAMER την βρίσκω στα 128€ που είναι πολύ καλή τιμή. Γενικά όταν ξεκινησα να το ψάχνω έβγαζα στα 400€ σύστημα, με Μητρική , CPU και RAM. Αλλά με το ψάξε-ψάξε άλλαξα λίγο γνώμη στπ να βάλω κατι κολύτερο κ έφτασα στα 450-470€, οπότε έχω βγει ήδη εκτός budget και δε με παίρνει να ανέβω παραπάνω. Γι'αυτό λέω ότι είναι πιο τσιμπημένα με ddr4. Θα μου πεις βέβαια πολλά ζητας, δεν γίνεται καλό και φθηνό :p .
  7. Χρόνια πολλά και ευχαριστω για την γρήγορη απάντηση :) . Κοιτάω για gaming σύστημα να φτιάξω και δν μιλάω για τερατώδη overclocking, ψιλοπράγματα. Να κράτησει λίγο παραπάνω το CPU. Σκέφτομαι για OC σε κανα 2-3 χρόνια γι'αυτό κοιτάω για 'k' CPU . Άρα για OC μιλάμε μόνο για Z chipset, ωραία μέχρι έδω. Για τελευταία γενιά φεύγει λίγο παραπάνω το budget όμως γι'αυτό κολλούσα με τα chipset. Πάει κ ddr4 μέτα που ανεβαίνουν. Empathis διάβασα ,για τον 4690k τουλάχιστον, ότι "κοντράρει" και i7 σε αποδόση για gaming γι'αυτό κατεληξα σε αυτόν. Αν μείνω με τον 4690 έχω βάλει αυτήν την μητρίκη ASUS Z97-PRO GAMER (με μια προσφορα απο την asus βγαίνει στα 128€) και RAM στα 55€ . Σε σύνολο μου βγαίνουν κάπου στα 450 όλα μαζί. Τι μητρική θα προτεινες για τον 6600? όμως είδα ότι με τον 6600 και μία καλή μητρίκη βγαίνουν πολλά παραπάνω.
  8. Καλησπέρα. Θέλω τα φώτα σας επείδη έχω μπερδευτει αρκετα με τα intel chipset που έχουν οι mobo's. Λοιπόν, για αρχή φτιάχνω ένα σύστημα (μητρική, CPU και ραμ) τα υπόλοιπα τα έχω. Είμαι άναμεσα σε 2 CPU, ένας είναι ο i5 4690k και ο άλλος i5 6600k 4ης και 6ης γενιας αντίστοιχα. Ερώτηση 1η: την γνώμη σας για αυτά τα 2 CPU, βγαίνουν στα ίδια λεφτά. Ερώτηση 2η: θέλω να μάθω αν υποστηρίζουν CPU overclock τα chipset H97, Z97 Z170 και B150 (κυρίως ψάχνω για ASUS) στις mobo's. Δηλαδή διαβαζώ στο ίντερνετ ότι μόνο τα Z υποστηρίζουν CPU overclock , σε άλλα site λένε ότι υποστηρίζουν τα Η και τα Β . Αν ξέρει κάποιος τι ισχύει κ τι όχι. Ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα. Όταν βγάζω το widget στην οθόνη δεν μου δείχνει τπτ. Όταν παταω πάνω του μου λέει "Κάντε refresh ή κλείστε το WiFi" ενώ είμαι συνδεμένος κανονικά απο τα δεδομένα. Αν κάνω συνδεση με τα στοιχεια μου τα δείχνει όλα αλλά μονο όταν είμαι μεσα στην εφαρμογή, αν βγω και επιλέξω το widget μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα. Για τα WP που αναφέρατε πιο πάνω δεν συγκρίνεται για κανενα λόγο η εφαρμογή, είναι κλάσης ανώτερη στο android.
  10. Με συγχωρεις που δε σε εβαλα στα credits φιλε μου :P
×
×
  • Create New...