jane_butterfly Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly (10 Δεκ. 2004 , 16:33) όλα τα παιχνίδια της fisherprice :D :lol: :p :rolleyes: κατά τα άλλα βολεύομαι και με οτιδήποτε απλό λιτό και μοναδικό :happy: εξαιρούνται το μωρουλίνι κατρουλίνι και ο γουίνι μπουσουλίτσα :p δεν μου αρέσουν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Ε ναι μην την παρεξηγησουμε κιολας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (15 Δεκ. 2004 , 18:11) Ε ναι μην την παρεξηγησουμε κιολας :p για αυτό ακριβώς έκανα την διευκρίνινση :whistle: :D ίσως θα πρέπει να εξαιρέσω και την στράτα :blink: θέλει σκέψη :lol: άνευ πλάκας...ένα cd θα ήταν ότι πρέπει για δωράκι :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Εγω θα δωσω τον εαυτο μου δωρο σε καποια τυχερη, οποτε εχω να διαλεξω μεταξυ 17,20,24 ............ Κλινω προς το 17, αλλα μπορει και προς ολα αν τυχει και τις καταφερω ολες.... Χριστουγεννα ειναι πρεπει να δινουμε δωρα και εφοσον ειμαι μεγαλο δωρο γιατι να με παρει μονο μια ? :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (15 Δεκ. 2004 , 18:42) Εγω θα δωσω τον εαυτο μου δωρο σε καποια τυχερη, οποτε εχω να διαλεξω μεταξυ 17,20,24 ............ Κλινω προς το 17, αλλα μπορει και προς ολα αν τυχει και τις καταφερω ολες.... Χριστουγεννα ειναι πρεπει να δινουμε δωρα και εφοσον ειμαι μεγαλο δωρο γιατι να με παρει μονο μια ? :whistle: ακόμα καλύτερα να διοργανώσεις και λαχιοφόρο αγορά βρε :p :D :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Εγώ θέλω να μου φέρει το καλοκάιρι που πέρασε... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Sorry αλλα ειπαμε ευχες οχι θαυματα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Εγώ το δωράκι μου το πήρα..: έναν ωραιότατο χωρισμό [προχθές] :cry: που με βύθισε στη στενοχώρια..διότι ήαν δική του κίνηση [τον μ@λ@κ@] :cry: Πάντως θα θελα υγεία για τους δικούς μου ανθρώπους και ευτυχία..Τα υλικά αγαθά αποκτούνται... Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Τι δωρο θα ηθελα απο τον Αγιο Βασιλη? Κατα πρωτον υγεια και ευτιχια σε εμενα και την οικογενεια μου.Να μου δωσει δυναμη για να ανιμετωπισω αυτα που με περιμενουν... :o . Κατα δευτερον,ενα καινουριο αυτοκινητο,ενα καινουτριο κινητο και μια καλη κοπελιτσα να με συντροφευει :p . Αυτα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lediaquaan (15 Δεκ. 2004 , 20:58) Εγώ το δωράκι μου το πήρα..: έναν ωραιότατο χωρισμό [προχθές] :cry: που με βύθισε στη στενοχώρια..διότι ήαν δική του κίνηση [τον μ@λ@κ@] :cry: Πάντως θα θελα υγεία για τους δικούς μου ανθρώπους και ευτυχία..Τα υλικά αγαθά αποκτούνται... Τότε ζήτα για τα Χριστούγεννα μία ωραιότατη επανένωση με τον ενλόγω μ@λ@κ@ :Ρ ;) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Τι θέλω από τον Santa; Μια δωδεκάμηνη συνδρομή ADSL 1Μ από τη Vivodi, το SE Κ700 σε ειδική έκδοση για εμένα με SD, το Rise of Nations Gold να το ξεσκίσω, τις 3 εργασίες που έχω να κάνω στην Τεχνητή Νοημοσύνη και τις 3 στα Δίκτυα έτοιμες για παράδοση, υγεία και χαρά σε όλον τον κόσμο. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (16 Δεκ. 2004 , 02:02) Τότε ζήτα για τα Χριστούγεννα μία ωραιότατη επανένωση με τον ενλόγω μ@λ@κ@ :Ρ ;) Δεν πρόκειται... :whistle: :rolleyes: Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 ego thelo thn prwhn mou gia mia bradia ! plz God :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mouki Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Μ'αρέσει που όλοι ξεκινάνε με τα ωραία (υγεία, ευτυχία, να είμαστε καλά κλπ), και συνεχίζουνε με τα γνωστά (φερράρι, όλες τις γυναίκες, τζόκερ, σπίτια!) Λοιπον εγώ θέλω 1) Υγεία, ευτυχία, τους δικούς μου ανθρώπους καλά (να μη ξεφύγω από το κλίμα) 2) Το φάρμακο κατά της ζήλειας ( :cry: ) 3) Ένα καινούριο κινητό... όχι...2 καινούρια κινητά... 3!..μμμ.. 4) Να μιλάω, όση ώρα θέλω, με όποιον θέλω, όπου κι αν είναι, δωρεάν, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (μάλλον θα απευθυνθώ στο παληκάρι της ΤΙΜ να μεταδώσει την ευχή μου) 5) Ένα γκαράζ κάτω από το σπίτι μου (αναθεματισμένο πάρκινγκ problem), και μαζί ένα αυτοκίνητο (ξέρετε, με το γκαραζ, δώρο το αυτοκίνητο), το οποίο κατα προτίμηση θα είναι Πόρσε (ασημί) ή Ferrari (μαύρη τη θέλω, πειράζει; ) 6) Ένα σπίτι στην Αθήνα και τα αεροπορικά προς εκεί, δωρεάν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! :p 7) Ένα ταξίδι στη Φιλανδία, ή την Αγγλία για Χριστούγεννα 8) Ένα φορητό (αλλά δεν βιάζομαι ακόμα!) 9) Λεφτά, λεφτά, λεφτά, λεφτά, για να κάνω δώρα-δώρα-δώρα (στον εαυτό μου κυρίως!!! :happy: ) 10) Και κυρίως αυτό, να είμαι πάντα καλά με το μωρό μου (δηλαδή να μη ξενοκοιτάει, να μην μιλάει με άλλες, να μη του αρέσει καμία άλλη --ούτε η Jenna!!! :D --, να θέλει μόνο εμένα, να με παίρνει τηλέφωνα, να έρχεται να με βλέπει, να με σκέφτεται όλη μέρα, να του λείπω συνέχεια ........ :lol: ) Aυτά!!! Δεν έχει σειρά προτεραιότητας, όποτε έχετε ευχαρίστηση! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Εκτος απο τα κλασικα που ειπαν οι προλαλλησαντες.......τι πρωτοτυπο, δε θα ζητησω τιποτε εγω!!!PPPPPPPP To δωρακι μου το εφερε καπως προωρα εμενα αλλα ητο και γα μω τα δωρα!!!! :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Smoky_B (16 Δεκ. 2004 , 20:35) ego thelo thn prwhn mou gia mia bradia ! plz God :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: LoL! Για αυτό κλαίει η νυν σου ρε! Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (17 Δεκ. 2004 , 13:12) LoL! Για αυτό κλαίει η νυν σου ρε! το αντιθετο . γιαυτο θελω την πρωην μου ! lol. για μια βραδια ειπα μονο ! δεν ειπα οτι θα εκανα τιποτα πονηρο ! :whistle: οχι ντακσει πλακα κανουμε ! :D Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts