Jump to content

myphone POLL: Ποιος θέλετε να είναι ο επόμενος σταθμός του Stephen Elop;


charlie_pace4
 Κοινοποίηση

Ποιος θέλετε να είναι ο επόμενος σταθμός του Stephen Elop;  

156 members have voted

  1. 1. Ποιος θέλετε να είναι ο επόμενος σταθμός του Stephen Elop;

    • Apple
      48
    • Facebook
      22
    • Google
      14
    • IKEA
      24
    • Spotify
      2
    • Άλλος (γράψτε στα σχόλια)
      32
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
      14


Recommended Posts

Μετά τον Elop το χάος, μετά τον Elop το τίποτα… Αυτό ΔΕΝ το τραγουδούσαν σίγουρα οι φίλοι της Nokia, και μάλλον δεν θα το τραγουδήσουν και ποτέ. Ο πρώην CEO της Nokia και στέλεχος της Microsoft, βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση εργασίας. Εμπνευσμένοι από το άρθρο του The Verge, και μετά από κουβεντούλα με τον vlachaquito[/member] αποφασίσαμε να κάνουμε και εμείς το δικό μας Poll, ρωτώντας εσάς ποια είναι η επόμενη εταιρεία που θα θέλατε να δείτε τον Elop να αναλαμβάνει, προκειμένου να την οδηγήσει στην επιτυχία.. ή και όχι ;)

 

Με χαλαρή διάθεση, παραθέτουμε τις δικές μας προτάσεις:

 

Google: Ο Stephen Elop αναλαμβάνει τα ηνία του κολοσσού των αναζητήσεων. Προχωράει σε ριζοσπαστικές αλλαγές στον αλγόριθμο της μηχανής της Google, η οποία όμως βλέπει την κίνησή της να μειώνεται κατακόρυφα. Με τις μετοχές της να πέφτουν συνεχώς, η Google συνάπτει συμφωνία με την Microsoft, προκειμένου να εμφανίζονται τα αποτελέσματα του Bing στο Google. Το Android αποκτά τα πλακάκια των Windows 10 version και αρχίζει να γίνεται ακόμα πιο κλειστό, με τους χρήστες να διαμαρτύρονται. Η Google πλέον αναγκάζεται να ενταχθεί στον όμιλο της Microsoft, η οποία και καταργεί δια παντός το Android, αναγκάζοντας παλιούς και νέους χρήστες να μεταβούν στα Windows 10. Ο Elop επιστρέφει στη Microsoft ως υπεύθυνος Ανάπτυξης, αλλά μετά από 2 χρόνια απομακρύνεται και πάλι.

 

Apple: Το ΔΣ της Apple τρελάθηκε, διώχνει τον Cook και την ομάδα του και δίνει τα κλειδιά της Apple τον Elop. Ποιο iOS; Windows 10! Με την ιστορία να επαναλαμβάνεται, η Apple κάνει συμφωνία με την Microsoft, για αποκλειστική χρήση του λειτουργικού. Τα Apple fan boys θεωρούν ότι είναι η σωστή κίνηση για την Apple, αλλά το ευρύ κοινό δεν αποδέχεται αυτήν την αλλαγή. Δύο χρόνια αργότερα, Apple και Microsoft συγχωνεύονται. Ο Elop επιστρέφει στη Microsoft ως υπεύθυνος Ανάπτυξης, αλλά μετά από 2 χρόνια απομακρύνεται και πάλι.

 

Spotify: O Elop γίνεται CEO της πλέον δημοφιλούς υπηρεσίας streaming μουσικής. Κανείς δεν ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Spotify για τα πλάνα του Elop να αναστήσει το Zune μέσα από το Spotify. Ο Elop επιστρέφει στη Microsoft ως υπεύθυνος Ανάπτυξης, αλλά μετά από 2 χρόνια απομακρύνεται και πάλι.

 

ΙΚΕΑ: Ο Elop κατά την άφιξη του στην Σουηδία, και υπό τις επευφημίες χιλιάδων φανατικών Σουηδών κάνει τατουάζ με την κιτρινομπλέ σημαία της αιώνιας εχθρού της Φιλανδίας και προσπαθεί να ηρεμήσει τον κόσμο λέγοντας «Θα κατακτήσουμε τον πλανήτη». Δύο μήνες μετά, και ύστερα από ένα αποτυχημένο γύρισμα της εταιρίας στην αναπτυσσόμενη αγορά των οδοντογλυφίδων (ξέρουμε καλά το ξύλο) η ΙΚΕΑ στα πρόθυρα της πτώχευσης εξαγοράζεται από την Microsoft, με απώτερο σκοπό την δημιουργία ξύλινων συσκευών που θα τις συναρμολογεί ο ίδιος ο χρήστης, δανειζόμενος την Modular τεχνολογία που έχει αποκτήσει από την εξαγορά της Google.

 

Facebook: O παλιόφιλος ο Mark αποφασίζει να πάει για διαλογισμό στο μισογκρεμισμένο Θιβέτ, αφήνοντας τον ‘Ελοπα να κάνει κουμάντο στον μπλε κολοσσό. Ο Stephen με αστραπιαίες κινήσεις αλλάζει την μορφή του Facebook όπως το ξέραμε, δίνοντας του στοιχεία από την αγαπημένη του εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης: Το MSN. Ο Messenger αποκτάει όλα τα χαρακτηριστικά του πρώην messenger της Microsoft, όπως τα περίεργα απαίσια emoticons και φυσικά την δόνηση! Η ανταπόκριση του κοινού είναι αστραπιαία, με τον μεγαλύτερο όγκο να κατευθείνεται προς το Twitter, Instagram κλπ, ενώ ακόμα και παλιές social media ιστοσελίδες όπως το Hi5 ξαναμαζεύουν κόσμο ακόμα και αν δεν έχουν σχέση με social media.

 

Αυτά είναι μερικά από τα παραδείγματα εταιριών που θα μπορούσε ο τιτανοτεράστιος Elop να μεγαλουργήσει. Εσείς ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο επόμενος σταθμός του; Περιμένουμε τα σχόλιά σας και φυσικά την ψήφο σας!

Edited by impreza_sti
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 54
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα ήθελα να τον δω πρόεδρο στην Apple. Έτσι για να δούμε σε πόσο μικρό διάστημα μπορεί να τελειώσει τα αποθεματικά της :p
Link to comment
Share on other sites

Μπραβο ρε μαγκες του myphone.gr, το καλυτερο trolling της χρονιας :lol:

 

Οσο για το poll, ψηφισα μονοκουκι facebook για ευνοητους λογους...

Link to comment
Share on other sites

Μακριά από κάθε τεχνολογικό μέσο.ΙΚΕΑ για να βγεί και η Entos στην παγκόσμια αγορά (και δεν σε υποχρεώνει να τα συναρμολογείς)

Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD 

 

Link to comment
Share on other sites

Καταπληκτικό το θέμα, τρελό γέλιο! Εγώ θα ήθελα να ξαναπάει στη Nokia πάντως γιατί θα βλέπαμε τρελά posts στο φόρουμ!
Link to comment
Share on other sites

Δυο μου έρχονται στο μυαλό:

1) Πίσω στη ΝΟΚΙΑ όπου με άσσους στο μανίκι την ανεβάζει ξανά και εξαγοράζει η ΝΟΚΙΑ την Microsoft! :X:X:X

2) ΔΝΤ?

Link to comment
Share on other sites

Δυο μου έρχονται στο μυαλό:

1) Πίσω στη ΝΟΚΙΑ όπου με άσσους στο μανίκι την ανεβάζει ξανά και εξαγοράζει η ΝΟΚΙΑ την Microsoft! :X:X:X

 

Τι είπες τώρα ρε; :lol::p

Link to comment
Share on other sites

Πρόεδρος στον Ολυμπιακό

Που είναι ένα like όταν το χρειάζεσαι; Και είμαι και Ολυμπιακός :lol:

Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X
Link to comment
Share on other sites

Αναλαμβάνει Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μας χαρίζει τα χρέη της Ελλάδας και βγαίνουμε όλοι μαζί στους δρόμους πανηγυρίζοντας το όνομά του.
Link to comment
Share on other sites

Όπως ήδη τον τρόλλαρε και το ΤheVerge.com πιστεύω θα παίξει μυστικός πράκτορας-στέλεχος σε επικείμενη εξαγορά εταιρείας κατασκευής κινητών για να δίνει επιχειρησιακά μυστικά στο νέο τμήμα της Microsoft. Η HTC παίζει πολύ για μένα.
Link to comment
Share on other sites

Να πάει στο facebook, μπας και κλείσει και ξεκολλήσουμε... :lol:
Link to comment
Share on other sites

Σπίτι του.

Απο πίτα που δεν τρώω ...

Mobiles I had as primery phones: NOKIA 5110, 6130, 6150, 7110, PANASONIC GD 93, NOKIA 6310, 7650, SONYERICSSON P800, P900, QTEK 9090, QTEK 9100 HTC P3300 TOUCH CRUISE SAMSUNG OMNIA, I-PHONE 3GS, 4S, 5S,SAMSUNG GALAXY S7 S9+,Sony Xperia 5 II Mobiles I had as secondary phones: ERICSSON GH 688, NOKIA 8850, 3510i, SONYERICSSON T310, NOKIA 2650, SE K750i,K770i, ZTE mimosa,K770i, LG G4C, Sony Galaxy A41 Tablets: PIPO M9 pro SAMSUNG galaxy a10/17

Link to comment
Share on other sites

Στο διάολο κι ακόμα παραπέρα...

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Link to comment
Share on other sites

Πρωθυπουργός της Ελλάδας πιστεύω θα του ταίριαζε :lol:

Με αυτούς που μπλεξαμε που είναι παρε το έναν και χτυπά τον άλλον προτιμότερο ο τιτανοτεραστιος Ελοπας:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...