haris_led Δημοσιεύτηκε December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 6, 2004 Εγώ τουλάχιστον μέχρι τις 12:30 μαζί με την οικογένειά μου, και μετά σε club! Εσείς? Βάζω και δημοσκόπηση! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 to be juveline is to be dead... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 καπου αλλου ( με μια ξανθια να καθεται πανω μου ) - ΑΜΕΣΩΣ το μυαλο σας εκει πηγε ε????? και μετα λενε για την σημερινη παιδεια :p Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Με τους γονείς μας μέχρι την αλλαγή του χρόνου και μετά τρελό πάρτυ στο σπίτι μας. Το ξεκινήσαμε πέρσυ και λέμε να το κάνουμε παράδοση! Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Με την οικογένιά μου στο Λονδίνο :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Sto Parisi oikogeneiakws! Logika stin allagi tha eimaste sto lobby tou ksenodoxeiou kai meta den kserw akoma! Kati tha vroume.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 στο i-cafe που δουλευω αλλα το καλο ειναι οτι θα καλεσω φιλους για να περασει πιο ευκολα η βραδιΑ Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 sto spiti me tous goneis kai oikogeneia....meta kapou ekso me ton antra m :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Εγώ απ' ότι φαίνεται θα κάτσω στο σπίτι όλο το βράδυ με τους δικούς μου και το πιό πιθανό είναι να κοιμάμαι κατά τις 1 - 1.30. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiuMiu ( 7 Δεκ. 2004 , 13:39) Sto Parisi oikogeneiakws! Logika stin allagi tha eimaste sto lobby tou ksenodoxeiou kai meta den kserw akoma! Kati tha vroume.... Me too! Παρίσι με φίλους... την αλλαγή θα την περάσουμε μάλλον στο ξενοδοχείο, μετά σε κανένα κλαμπάκι, κλασσικά! Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 7 Δεκ. 2004 , 15:17) Me too! Παρίσι με φίλους... την αλλαγή θα την περάσουμε μάλλον στο ξενοδοχείο, μετά σε κανένα κλαμπάκι, κλασσικά! Vasika ta ksenodoxeia kanoun kai Prwtoxroniatika party! orismena einai kala! persi pou eixame paei se ena club (oxi periodo Xristougennwn)akousame kai to "Ola Kala" tou Saki! Mallon eimastan oi monoi pou to kserame!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Pouthena :( :cry: . Monos! :( Xamenos sto tipota... :cry: :cry: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Σε διαφορα σημεια, και ελπιζω να μου πανε ολα καλα μεχρι τοτε! :( :worry: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 6 Δεκ. 2004 , 23:12) καπου αλλου ( με μια ξανθια να καθεται πανω μου ) - ΑΜΕΣΩΣ το μυαλο σας εκει πηγε ε????? και μετα λενε για την σημερινη παιδεια :p Ξανθια εννοεις μπυρα ή την Λολιτα? :p :rolleyes: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet ( 7 Δεκ. 2004 , 17:01) Ξανθια εννοεις μπυρα ή την Λολιτα? :p :rolleyes: :lol: μπα αυτην την εχω για αλλους σκοπους.......την ξανθια την λενε αλλιως......θα σε ενημερωσει ο αρμοδιος μοντερατορας ( εχετε και το ιδιο ονομα :p ) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiuMiu ( 7 Δεκ. 2004 , 13:39) Sto Parisi oikogeneiakws! Logika stin allagi tha eimaste sto lobby tou ksenodoxeiou kai meta den kserw akoma! Kati tha vroume.... Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 7 Δεκ. 2004 , 15:17) Me too! Παρίσι με φίλους... την αλλαγή θα την περάσουμε μάλλον στο ξενοδοχείο, μετά σε κανένα κλαμπάκι, κλασσικά! Επίτηδες το κάνετε; :cry: Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Ακόμα δεν ξέρω, αλλά καλή παρέα να υπάρχει και είμαι σίγουρος ότι θα ναι πολύ καλά ;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 7 Δεκ. 2004 , 19:41) Επίτηδες το κάνετε; :cry: LOL Έλα μου ντε! Το ξανασκέφτομαι τώρα τι θα κάνω την παραμονή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Τελικά για άλλη μια φορά η τύχη μου χτυπά την πόρτα...... Αχ!!! Εγώ θα την περάσω.... δυστυχώς δουλεύοντας... :S Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Εγω απο τις 26 Δεκεμβριου εως και τις 8 Ιανουαριου θα βρισκομαι στον κολλητο μου στην Ρωσια,οπου σπουδαζει.Το μονο κακο οτι δεν θα βρισκομαι με την οικογενεια μου...Αν και εμαθα οτι και εκεινοι κανονιζουν μια αναλογη εξορμιση :D Οποτε,θα περασω αυτες τις τελευταιες ημερες του χρονου σε καποιο club με ατελειωτη βοτκα,υπεροχες Ρωσιδες και την παρεα του αδελφικου μου φιλου :) Yeah baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Εγω την παραμονη θα παω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 μμμμμ.. εγω θα ειμαι χωμενη σε μια υπογα..με καπνους, ποτα, τσιγαρα , εορταστικα εμβατηρια και με πολλους αντρες διαφορων ηλικιων που θα με βαζουν να χορευω στους ρυθμους που μου σφυρανε.. ευτυχως παιζουν και μερικες συναδελφισες για να μην νιωσω και τρελλη μοναξια... χεχ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Εκει που την περασαμε και περσι..δουλευοντας.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 εσείς που δουλεύετε την αλλαγή του χρόνου, τι δουλειά κάνετε; Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Λοιπόν θα την περάσουμε την τελευταία μέρα του χρόνου στο κρεββάτι μας με κάτι υπέροχες ξάπλες και ύπνους Πέρα από την πλάκα για Παραμονή Πρωτοχρονιάς δεν έχω κανονίσει τίποτα,αλλά για τα Χριστούγεννα υπάρχουν πολλά και διάφορα σχέδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 8 Δεκ. 2004 , 15:13) εσείς που δουλεύετε την αλλαγή του χρόνου, τι δουλειά κάνετε; Φροντιζουμε εσας που διασκεδαζετε... :worry: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts