Jump to content

Εσείς πως θα περάσετε την τελευταία μέρα του χρόνου;

haris_led
 Κοινοποίηση

Που θα περάσετε την τελευταία μέρα του χρόνου?  

51 members have voted

1. 1. Που θα περάσετε την τελευταία μέρα του χρόνου?

• Σε σπίτι μέχρι αργά
      25
    • Στα μπουζούκια
      2
    • Σε club
      2
    • Κάπου αλλού ( αναφέρετε )
      4
    • Σε διάφορα ( π.χ. πρώτα σπίτι, μετά μπουζούκια, κλπ )
      18

Recommended Posts

Εγώ τουλάχιστον μέχρι τις 12:30 μαζί με την οικογένειά μου, και μετά σε club!

Εσείς?

Βάζω και δημοσκόπηση! :D

καπου αλλου ( με μια ξανθια να καθεται πανω μου ) - ΑΜΕΣΩΣ το μυαλο σας εκει πηγε ε?????

και μετα λενε για την σημερινη παιδεια :p

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Με τους γονείς μας μέχρι την αλλαγή του χρόνου και μετά τρελό πάρτυ στο σπίτι μας. Το ξεκινήσαμε πέρσυ και λέμε να το κάνουμε παράδοση!
...And yet I know the worst is still to come...

στο i-cafe που δουλευω αλλα το καλο ειναι οτι θα καλεσω φιλους για να περασει πιο ευκολα η βραδιΑ
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Εγώ απ' ότι φαίνεται θα κάτσω στο σπίτι όλο το βράδυ με τους δικούς μου και το πιό πιθανό είναι να κοιμάμαι κατά τις 1 - 1.30.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiuMiu ( 7 Δεκ. 2004 , 13:39)

Sto Parisi oikogeneiakws! Logika stin allagi tha eimaste sto lobby tou ksenodoxeiou kai meta den kserw akoma! Kati tha vroume....

Me too! Παρίσι με φίλους... την αλλαγή θα την περάσουμε μάλλον στο ξενοδοχείο, μετά σε κανένα κλαμπάκι, κλασσικά!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 7 Δεκ. 2004 , 15:17)

Me too! Παρίσι με φίλους... την αλλαγή θα την περάσουμε μάλλον στο ξενοδοχείο, μετά σε κανένα κλαμπάκι, κλασσικά!

Vasika ta ksenodoxeia kanoun kai Prwtoxroniatika party! orismena einai kala! persi pou eixame paei se ena club (oxi periodo Xristougennwn)akousame kai to "Ola Kala" tou Saki! Mallon eimastan oi monoi pou to kserame!!! :)

Σε διαφορα σημεια, και ελπιζω να μου πανε ολα καλα μεχρι τοτε! :( :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 6 Δεκ. 2004 , 23:12)

καπου αλλου ( με μια ξανθια να καθεται πανω μου ) - ΑΜΕΣΩΣ το μυαλο σας εκει πηγε ε?????

και μετα λενε για την σημερινη παιδεια :p

Ξανθια εννοεις μπυρα ή την Λολιτα? :p :rolleyes: :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet ( 7 Δεκ. 2004 , 17:01)

Ξανθια εννοεις μπυρα ή την Λολιτα? :p :rolleyes: :lol:

μπα αυτην την εχω για αλλους σκοπους.......την ξανθια την λενε αλλιως......θα σε ενημερωσει ο αρμοδιος μοντερατορας ( εχετε και το ιδιο ονομα :p )

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiuMiu ( 7 Δεκ. 2004 ,

13:39)

Sto Parisi oikogeneiakws! Logika stin allagi tha eimaste sto lobby tou ksenodoxeiou kai meta den kserw akoma! Kati tha vroume....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 7 Δεκ. 2004 , 15:17)

Επίτηδες το κάνετε; :cry:

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Ακόμα δεν ξέρω, αλλά καλή παρέα να υπάρχει και είμαι σίγουρος ότι θα ναι πολύ καλά ;)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 7 Δεκ. 2004 , 19:41)

Επίτηδες το κάνετε; :cry:

LOL

Έλα μου ντε!

Το ξανασκέφτομαι τώρα τι θα κάνω την παραμονή :p

Τελικά για άλλη μια φορά η τύχη μου χτυπά την πόρτα...... Αχ!!! Εγώ θα την περάσω.... δυστυχώς δουλεύοντας... :S
fake! :X

Εγω απο τις 26 Δεκεμβριου εως και τις 8 Ιανουαριου θα βρισκομαι στον κολλητο μου στην Ρωσια,οπου σπουδαζει.Το μονο κακο οτι δεν θα βρισκομαι με την οικογενεια μου...Αν και εμαθα οτι και εκεινοι κανονιζουν μια αναλογη εξορμιση :D

Οποτε,θα περασω αυτες τις τελευταιες ημερες του χρονου σε καποιο club με ατελειωτη βοτκα,υπεροχες Ρωσιδες και την παρεα του αδελφικου μου φιλου :)

Yeah baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μμμμμ.. εγω θα ειμαι χωμενη σε μια υπογα..με καπνους, ποτα, τσιγαρα , εορταστικα εμβατηρια και με πολλους αντρες διαφορων ηλικιων που θα με βαζουν να χορευω στους ρυθμους που μου σφυρανε.. ευτυχως παιζουν και μερικες συναδελφισες για να μην νιωσω και τρελλη μοναξια... χεχ!

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Λοιπόν θα την περάσουμε την τελευταία μέρα του χρόνου στο κρεββάτι μας με κάτι υπέροχες ξάπλες και ύπνους

Πέρα από την πλάκα για Παραμονή Πρωτοχρονιάς δεν έχω κανονίσει τίποτα,αλλά για τα Χριστούγεννα υπάρχουν πολλά και διάφορα σχέδια....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 8 Δεκ. 2004 , 15:13)

εσείς που δουλεύετε την αλλαγή του χρόνου, τι δουλειά κάνετε;

Φροντιζουμε εσας που διασκεδαζετε... :worry: :rolleyes: