soulfunkdjx Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Εννοείς δε σε ακούνε καθόλου ή σε ακούνε παρά πολύ χαμηλά; Βάλε την ηχογράφηση και δες αν δουλεύει το μικροφωνό σου. Custom ROMs είναι εκδόσεις android που είναι πειραγμένες από χρήστες για να αποδίδουν καλύτερα και να λύνουν διάφορα προβλήματα που έχουν οι original εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tirnman Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Είμαι κάτοχος του κινητού 3 μήνες περίπου. Όπως όλοι ξέρετε είναι καταπληκτικό κινητό και το μόνο του πρόβλημα είναι η άθλια μπαταρία. Κάθε μέρα επί τρεις (3) μήνες, με ελαφριά χρήση μόλις έφτανε 11 το βράδυ έκανε κάτι μακροβούτια (από το 20% στο 1%) και μετά έκλεινε σε χρόνο dt. Έτυχε μάλιστα να το αφήσω το βράδυ στο 70% και το πρωί να μην χτυπήσει το ξυπνητήρι και τρέχαμε όλοι σαν τρελοί, μεγάλοι και παιδιά. Κάποια στιγμή που έψαχνα στο δίκτυο για νέες roms μπας και βελτιωθεί τίποτα, διάβασα πως χαλάει εύκολα το κεντρικό κουμπί της δακτυλικής αναγνώρισης. Το ανάλογο λινκ παρέπεμπε σε κινέζικο σάιτ που είχε το ανταλλακτικό στα 20 δολλάρια. Πανικόβλητος (με την καλή έννοια πάντα:lol:) πηγαίνω στις ρυθμίσεις και αφαιρώ κάθε είδους ασφάλεια κατά την ενεργοποίηση του κινητού από αδράνεια (φυσικά και τη δακτυλική αναγνώριση). Αποτέλεσμα: Τρίτη μέρα χωρίς φόρτιση, έχω κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα και λίγα παραπάνω (έχω παίξει καμιά 10αριά αγώνες ποδοσφαίρου συνολικά τις 3 μέρες) και αυτή τη στιγμή (το λέω και συγκινούμαι :cold:) βρίσκεται στο 20%!!!! Θα το φορτίσω σήμερα και θα το ξαναελέγξω... Ας το δει και κάποιος άλλος φίλος από το φόρουμ και ας πει αν είναι μεμονωμένο περιστατικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Είναι γνωστό πως για να διαρκεί περισσότερο η μπαταρία απενεργοποιούμε το δακτυλικό αποτύπωμα. Επίσης αν είσαι root και εγκαταστήσει την εφαρμογή greenify απενεργοποιεί και άλλες εφαρμογές που τρέχουν στο background και γλυτώνει κ άλλο. Γενικά αν ρυθμιστεί σωστά το κινητό κρατάει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosturku Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) Εννοείς δε σε ακούνε καθόλου ή σε ακούνε παρά πολύ χαμηλά; Βάλε την ηχογράφηση και δες αν δουλεύει το μικροφωνό σου. Custom ROMs είναι εκδόσεις android που είναι πειραγμένες από χρήστες για να αποδίδουν καλύτερα και να λύνουν διάφορα προβλήματα που έχουν οι original εκδόσεις. Δεν με ακουν καθολου οταν με καλουν, ενω οταν καλω εγω με ακουν κανονικα. Αν μπορεις και εχεις καποιο λινκ που να λυνει τετοιο ειδος προβληματος θα ηταν πολυ καλο! Edited December 13, 2015 by xristosturku Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Φίλε μου νομίζω πως πρέπει να περάσεις την rom πάλι από την αρχή.Είναι καθαρά θέμα software και είναι σίγουρα bug. Δες βήμα βήμα τι πρέπει να κάνεις από το επίσημο site της ulefone. Το δοκίμασαν προχθες και λειτουργεί μία χαρά.Τουλάχιστον στα windows 7 που έχω εγώ. http://ulefone.com/download/betouch2.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosturku Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Φίλε μου νομίζω πως πρέπει να περάσεις την rom πάλι από την αρχή.Είναι καθαρά θέμα software και είναι σίγουρα bug. Δες βήμα βήμα τι πρέπει να κάνεις από το επίσημο site της ulefone. Το δοκίμασαν προχθες και λειτουργεί μία χαρά.Τουλάχιστον στα windows 7 που έχω εγώ. http://ulefone.com/download/betouch2.html Καλημερα! Θα το δοκιμασω σημερα και θα σου πω. :happy:Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosturku Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Προσπαθω να κατεβασω τους drivers αλλα μου λεει αποτυχια...http://prntscr.com/9e23g7 Να συνεχισω στο επομενο βημα η κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Για προσπάθησε να έχεις συνδεδεμένο το κινητό όταν πατάς το install.bat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosturku Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Για προσπάθησε να έχεις συνδεδεμένο το κινητό όταν πατάς το install.bat Το εκανα και παλι το ιδιο.. το κινητο το ειχα χωρις μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Βάλε το κανονικά με μπαταρία κ ξαναδοκιμασε. Αν πάλι τα ίδια τότε Προχώρα στο επόμενο βήμα. Αν δε γίνεται πάλι τίποτα τοτε πάμε σε άλλη μέθοδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosturku Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Στο 2 βημα ποση ωρα κανει? γιατι εχει μεινει 10 λεπτα και δεν κουνιεται η μπαρα καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Φίλος διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες. Κανείς λάθος τη διαδικασία. Ούτε 2 δευτερόλεπτα δε κάνει να ξεκινήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosturku Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ναι γιατι μαλλον δεν κατεβαζει τους drivers για αυτο ισως . Μολις δοκιμασα με μπαταρια ανοιχτο το τηλ και εδειξε τα ιδια παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Άκου πως γίνεται. Ανοίγεις το SP_Facility_DL_Tool.exe κλείνει το κινητό και αφαιρεις την μπαταρία.Συνδέσεις το τηλέφωνο με το PC και όταν ακούσει τον ήχο ότι συνδέθηκε πατάς το scan. Θα σου εμφανιστεί αυτό N/A+COM(x) όπου έχει χ σημαίνει πως θα έχει κάποιο νουμερο. Τώρα από συνδέσεις το τηλέφωνο από το usb και βάζεις την μπαταρία στο κινητό χωρίς να το ανοίξεις. Τώρα πατάς το start και ξανασυνδεεις το usb και θα ξεκινήσει ή μπάρα να γεμίζει. Όταν πάει 100% βγάζει το USB και ανοίγεις το τηλέφωνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosturku Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) δεν μπορω να σου στειλω μνμ δεν με αφηνει μετα 120 λεπτα μπορω Edited December 15, 2015 by xristosturku Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 οκ σου εστειλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstamatopoulos Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 το έχω εδώ και 2 μήνες περίπου. η οθόνη μου εδώ κλίγες μέρες έχει ένα κάθετο ράγισμα. που βρίσκω ανταλλακτικά και γρήγορα, άν αλλάζει φυσικά. Να σημειώσω δε ότι έφυγα από iphone 4s μετά από 4 χρόνια ενώ πριν είχα το samsung galaxy s . να πώ μόνο ότι δυσκολεύομαι πλέον χωρίς το iphone και όποτε μπορώ βγάζω την κάρτα σιμ και την βάζω στο iphone. άλλο επίπεδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 το έχω εδώ και 2 μήνες περίπου. η οθόνη μου εδώ κλίγες μέρες έχει ένα κάθετο ράγισμα. που βρίσκω ανταλλακτικά και γρήγορα, άν αλλάζει φυσικά. Να σημειώσω δε ότι έφυγα από iphone 4s μετά από 4 χρόνια ενώ πριν είχα το samsung galaxy s . να πώ μόνο ότι δυσκολεύομαι πλέον χωρίς το iphone και όποτε μπορώ βγάζω την κάρτα σιμ και την βάζω στο iphone. άλλο επίπεδο Σε τι ειναι καλυτερο το iphone 4s απο το ulefone. Οθονη, επεξεργαστης, καμερα. Για μενα απορω πως τα συγκρινεις. Εγω πλεον στραβωνομαι σε κινητο με κατω απο 4 ιντσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 το έχω εδώ και 2 μήνες περίπου. η οθόνη μου εδώ κλίγες μέρες έχει ένα κάθετο ράγισμα. που βρίσκω ανταλλακτικά και γρήγορα, άν αλλάζει φυσικά. Να σημειώσω δε ότι έφυγα από iphone 4s μετά από 4 χρόνια ενώ πριν είχα το samsung galaxy s . να πώ μόνο ότι δυσκολεύομαι πλέον χωρίς το iphone και όποτε μπορώ βγάζω την κάρτα σιμ και την βάζω στο iphone. άλλο επίπεδο Ανταλλακτικά για το κινητό μας βρίσκεις εδώ http://www.etotalk.com/Wholesale-ulefone-repair-part_c1215?page=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstamatopoulos Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 στη χρηστικότητα για την δουλειά μου. και θέμα συνήθειας. νομίζω πως μεγάλωσα αρκετά για να με απασχολεί πλέον η παραμετροποίηση του android και δυστυχώς το κατάλαβα τώρα για τα καλά. ωστόσο παρόλο που μπαίνω σιγά σιγά στην ηλικία για πρεσβυωπία, βλέπω καλά στο 4s. και βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. τελοσπάντων! soulfunkdjx κοίτα που η οθόνη βγαίνει στα μισά λεφτά περίπου από ότι το αγόρασα!!! χα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Δυστυχώς κοστίζουν οι οθόνες γενικώς μιας και οι ζημιές είναι κατά 80% στην οθόνη σε όλα τα κινητά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkonto Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Θα ήθελα μια ερώτηση πριν κάνω την αγορά.Έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα κάποιου,αξίζει τον κόπο το τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Θα ήθελα μια ερώτηση πριν κάνω την αγορά.Έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα κάποιου,αξίζει τον κόπο το τηλέφωνο? Για εμένα αξίζει αλλά στα ίδια λεφτά παίρνεις το Be touch 3. Οπότε προτίμησε αυτό καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkonto Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Γιατί το ULEFONE B TOUCH 3 αφού έχει υποδεέστερα χαρακτηριστικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Δεν είναι υποδεέστερα. Απλά έχει άλλο επεξεργαστή που τρέχει με λιγότερα μεν GHz αλλά σε δύναμη είναι ίδιος με του 2. Απλά είναι πιο οικονομικός στην κατανάλωση μπαταρίας ή οποία είναι μικρότερη (2550mah) από του 2 (αν τελικά είναι όντως 3050mah του 2). Πολλοί είπαν δεν είναι. Κοίτα αν σου άρεσε το τηλέφωνο αγόρασε το. Εγώ που έχω το 2 το εγκρινω σε άλλους. Βέβαια ξεκίνησαν και νέες ναυαρχίδες με τους νέους mediatek επεξεργαστές helio x series οπότε θα μπορούσα και να σου προτείνω το xiaomi redmi note 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts