soup88 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Λοιπόν κάνε κανονικά τα updates μέσω ΟΤΑ το τελευταίο είναι με ημερομηνία οκτωβρίου και μετά βάλε custom recovery να πάρεις pure backup την rom σου. Μετά το κάνεις root και του αλλάζεις τα φώτα.... Όσο για το notification led υπάρχι καλύτερη λύση και ακούει στο όνομα LED Blinker αν έχεις ας πούμε χαμένη κλήση αναβοσβήνει η οθόνη με εικονίδιο του τηλεφώνου. Αν έχεις χαμενο μηνυμα αναβοσβήνει το εικονίδιο του μηνυματος. Είναι κλάσεις ανώτερο από το notification led. Ακόμα και να είχε notification led εγώ πάλι το led blinker θα διάλεγα. Ακόμα και ειδοποιήσεις απο μπαταρία υποστηρίζει και πολλά άλλα...Δοκιμασέ το οπωσδήποτε!!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ledblinker&hl=el Θα δω αν θα περασω recovery κτλ γιατι λεω να μην αλλαξω ρομ ακομα εκτος αν βελτιωνη την μπαταρια καποια ρομ.Για την μπαταρια δεν μπορω να πω τιποτα ακομα γιατι απο το πρωι που το παρελαβα του εχω αλλαξει τα φωτα στηνοντας το.Παντως μπορω να πω για μεταχειρσμενο που μου το εστειλαν σαν καινουργιο το ειχαν μεσα στο κουτι με κολλημενο screen protector.Δεν καταλαβαινες αν ειναι καινουργιο η μεταχειρισμενο αλλα θα δειξει με το καιρο πιστευω.Για Led πολυ καλο αυτο που μου προτεινες ειχα βρει ενα αντιστοιχω ψανωντας λιγο μεχρι να μου απαντησεις αλλα κι αυτο πολυ καλο.Μαλλον αυτο θα κρατησω.Ηθελα να σε ρωτησω αυτη η εφαρμογη επειδη ενεργοποιει την οθονη για να σου δειξει οτι εχει χαμενη κληση τρωει πολυ μπαταρια ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkonto Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Έχουν πρσφορά αυτό http://www.everbuying.net/product1113628.html τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Έχουν πρσφορά αυτό http://www.everbuying.net/product1113628.html τι λετε? Αυτό είναι το be touch 3 το καινούριο. Καλή τιμή. Χτύπα το... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα δω αν θα περασω recovery κτλ γιατι λεω να μην αλλαξω ρομ ακομα εκτος αν βελτιωνη την μπαταρια καποια ρομ.Για την μπαταρια δεν μπορω να πω τιποτα ακομα γιατι απο το πρωι που το παρελαβα του εχω αλλαξει τα φωτα στηνοντας το.Παντως μπορω να πω για μεταχειρσμενο που μου το εστειλαν σαν καινουργιο το ειχαν μεσα στο κουτι με κολλημενο screen protector.Δεν καταλαβαινες αν ειναι καινουργιο η μεταχειρισμενο αλλα θα δειξει με το καιρο πιστευω.Για Led πολυ καλο αυτο που μου προτεινες ειχα βρει ενα αντιστοιχω ψανωντας λιγο μεχρι να μου απαντησεις αλλα κι αυτο πολυ καλο.Μαλλον αυτο θα κρατησω.Ηθελα να σε ρωτησω αυτη η εφαρμογη επειδη ενεργοποιει την οθονη για να σου δειξει οτι εχει χαμενη κληση τρωει πολυ μπαταρια ?? Recovery βάλε για να έχεις τη δυνατότητα να παίρνεις backup όλο το κινητό. Είναι το άλφα και το ωμέγα... Δε σκέφτεσαι αν θα το βάλεις, είναι υποχρέωση σου να το εγκαταστάσεις. Δε χρειάζεται ν βάλεις άλλη custom from γιατί όλες καλές είναι αλλά πάντα κάποιο χαρακτηριστικό τους λείπει. Για το led blinker είναι έτσι ρυθμισμένο για να μη τρώει πολύ μπαταρία. Στην τελική θα το έχεις μακριά το κινητό από εσένα ποσό ας πούμε;; Μια ώρα το πολύ;; Σιγά τα αυγά. Τόσο καιρό που το έχω το είχα ξεχάσει εν ολόκληρο απόγευμα στο σπίτι και όταν γυρισα αργά το βράδυ ή μπαταρία άντε να είχε χάσει 1% ... Μη σε αγχωνει. Ούτως ή άλλως δεν έχεις κ άλλη λύση...Μπουά χα χα χα χα να κάνουμε κ λίγη πλακίτσα. Βαλτε και τα on screen buttons που ανεφερα σε πιο πάνω ποστ μου. Είναι πολύ καλό... Και επίσης αν το κανείς root βάλε οπωσδήποτε greenify. Εγώ δεν έχω βάλει καμία custom rom ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Αυτό είναι το be touch 3 το καινούριο. Καλή τιμή. Χτύπα το... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Recovery βάλε για να έχεις τη δυνατότητα να παίρνεις backup όλο το κινητό. Είναι το άλφα και το ωμέγα... Δε σκέφτεσαι αν θα το βάλεις, είναι υποχρέωση σου να το εγκαταστάσεις. Δε χρειάζεται ν βάλεις άλλη custom from γιατί όλες καλές είναι αλλά πάντα κάποιο χαρακτηριστικό τους λείπει. Για το led blinker είναι έτσι ρυθμισμένο για να μη τρώει πολύ μπαταρία. Στην τελική θα το έχεις μακριά το κινητό από εσένα ποσό ας πούμε;; Μια ώρα το πολύ;; Σιγά τα αυγά. Τόσο καιρό που το έχω το είχα ξεχάσει εν ολόκληρο απόγευμα στο σπίτι και όταν γυρισα αργά το βράδυ ή μπαταρία άντε να είχε χάσει 1% ... Μη σε αγχωνει. Ούτως ή άλλως δεν έχεις κ άλλη λύση...Μπουά χα χα χα χα να κάνουμε κ λίγη πλακίτσα. Βαλτε και τα on screen buttons που ανεφερα σε πιο πάνω ποστ μου. Είναι πολύ καλό... Και επίσης αν το κανείς root βάλε οπωσδήποτε greenify. Εγώ δεν έχω βάλει καμία custom rom ακόμα. Εγω λεω να το κανω root πρωτα.Πως το εχεις κανει εσυ ?? γιατι εγω δοκιμασα με δυο το iRoot και το Kingroot απο pc και δεν μπορεσα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkonto Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Μπορεί η μια κάρτα να λειτουργεί 3g και η άλλη 4g ή και οι δυο 3g.Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά έχω πρόβλημα με το σήμα στο σπίτι μου και χω μηχάνημά για φουλ σήμα που δουλεύει μόνο 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Το 4G είναι μόνο για το ίντερνετ. Θα παρατηρήσεις πως όταν σου γράφει επάνω δεξιά 4G και εσύ πραγματοποιήσει μία κλήση τότε θα αλλάξει σε 3G. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω λεω να το κανω root πρωτα.Πως το εχεις κανει εσυ ?? γιατι εγω δοκιμασα με δυο το iRoot και το Kingroot απο pc και δεν μπορεσα ?? Δε γίνεται έτσι το root σε αυτό το κινητό. Διβαστε πρώτα πριν κάνετε οτιδήποτε. Δεν είναι κακό. Μπορεί να πάθεις μεγάλη ζημιά. Για να κανείς root το κινητό σου όπως σου προείπα θα πρέπει να βάλεις custom recovery με το spflashtools και μετά να εγκαταστάσεις το zip του SuperSU. Ψάξε λίγο στο νετ και θα το βρεις.Αν έχεις απορία εδώ είμαστε. Μεγάλη προσοχή!!!! Πρώτα κάνε όλα τα OTA updates και μετά ξεκινά την διαδικασία του root. Edited November 27, 2015 by soulfunkdjx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Το 4G είναι μόνο για το ίντερνετ. Θα παρατηρήσεις πως όταν σου γράφει επάνω δεξιά 4G και εσύ πραγματοποιήσει μία κλήση τότε θα αλλάξει σε 3G. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε γίνεται έτσι το root σε αυτό το κινητό. Διβαστε πρώτα πριν κάνετε οτιδήποτε. Δεν είναι κακό. Μπορεί να πάθεις μεγάλη ζημιά. Για να κανείς root το κινητό σου όπως σου προείπα θα πρέπει να βάλεις custom recovery με το spflashtools και μετά να εγκαταστάσεις το zip του SuperSU. Ψάξε λίγο στο νετ και θα το βρεις.Αν έχεις απορία εδώ είμαστε. Μεγάλη προσοχή!!!! Πρώτα κάνε όλα τα OTA updates και μετά ξεκινά την διαδικασία του root. Το εφτιαξα τωρα το πρωι.Το εκανα root με ενα οδηο που βρηκα και τωρα εχω περασει Greenify και το εκανα και Calibration.Να δουμε τωρα πως θα παει η μπαταρια.Οσον αφορα αν ξερω να τα κανω σε ενημερωνω απο τοτε που αρχισα να ασχολουμε με Κινα εδω και 4 χρονια περιπου εχουν περασει απο τα χερια μου ισα με 25 συσκευες ετις οποιες αλλες τις μπρικαρα και τις επανεφερα μετα.Απλα μου φανηκε περιεργο για πρεπει να περασεις πρωτα το recovery και μετα το zip για το ρουτ.Τοσο κλειδωμενο τον εχει τον boorloader η Ulefone ??Μια τελευταια ερωτηση.Εχω κρατησει back up και λεω να περασω Gravity box κτλ.Εχεις ασχοληθει με αυτο γιατι τωρα τελευταια με την Lollipop το αλλαξανε λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Το εφτιαξα τωρα το πρωι.Το εκανα root με ενα οδηο που βρηκα και τωρα εχω περασει Greenify και το εκανα και Calibration.Να δουμε τωρα πως θα παει η μπαταρια.Οσον αφορα αν ξερω να τα κανω σε ενημερωνω απο τοτε που αρχισα να ασχολουμε με Κινα εδω και 4 χρονια περιπου εχουν περασει απο τα χερια μου ισα με 25 συσκευες ετις οποιες αλλες τις μπρικαρα και τις επανεφερα μετα.Απλα μου φανηκε περιεργο για πρεπει να περασεις πρωτα το recovery και μετα το zip για το ρουτ.Τοσο κλειδωμενο τον εχει τον boorloader η Ulefone ??Μια τελευταια ερωτηση.Εχω κρατησει back up και λεω να περασω Gravity box κτλ.Εχεις ασχοληθει με αυτο γιατι τωρα τελευταια με την Lollipop το αλλαξανε λιγο. Δεν έβαλα Gravity box μιας και με βολεύει πάρα πολύ έτσι όπως το έστησα το κινητό. Αλλά μπορείς να το βάλεις κανονικά, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Τουλάχιστον άλλοι χρήστες το επιβεβαίωσαν ότι δουλεύει κανονικά. Επειδή ασχολούμαι με τα android γενικώς πάρα πολλά χρόνια και με τους κινεζους (και τώρα ετοιμάζω και ένα παιχνίδι για το play store...περιμένω υποστήριξη, έτσι?) θα σου πω πως πέσανε στα χέρια μου πολλά μοντέλα που μου αλλάξανε τα φώτα για να τα κάνω root. Υπάρχουν κάποια ψεγάδια αλλά είναι θέμα προγραμματισμού που να εξηγώ τώρα. Το καλό είναι πως στο τέλος βρίσκουμε την λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Δεν έβαλα Gravity box μιας και με βολεύει πάρα πολύ έτσι όπως το έστησα το κινητό. Αλλά μπορείς να το βάλεις κανονικά, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Τουλάχιστον άλλοι χρήστες το επιβεβαίωσαν ότι δουλεύει κανονικά. Επειδή ασχολούμαι με τα android γενικώς πάρα πολλά χρόνια και με τους κινεζους (και τώρα ετοιμάζω και ένα παιχνίδι για το play store...περιμένω υποστήριξη, έτσι?) θα σου πω πως πέσανε στα χέρια μου πολλά μοντέλα που μου αλλάξανε τα φώτα για να τα κάνω root. Υπάρχουν κάποια ψεγάδια αλλά είναι θέμα προγραμματισμού που να εξηγώ τώρα. Το καλό είναι πως στο τέλος βρίσκουμε την λύση. http://forum.xda-developers.com/xposed/super-alpha-posted-permission-xposed-t3072979 Να βαλω αυτο εδω να για να εχω Gravity box ??? η εχεις καποιο αλλο να μου πεις ??? το φλασαρω απο το recovery το zip ?γιατι εγω τα προηγουμενα τα ειχα βαλει μονο με ενα apk Το βραδυ εχει δοκιμασει την καμερα. ?? γιατι εγω που την δοκιμασα δεν συγχρονιζει το φλας σωστα και αλλες μου τις βγαζει μαυρες κια αλλες με φλας.Μηπως αυτο το προβλημα ειχε και μου το στειλανε.Δεν με τρελενει να σου πω την αληθεια γιατι ποσες φωτο θα βγαλω βραδυ ?? αλλα ενημερωτικα. Οσον αφορα για το παιχνδι γιατι να μην σε υποστηριξουμε η να σ υποστηριξω ?? βγαλ'το εσυ και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 http://forum.xda-developers.com/xposed/super-alpha-posted-permission-xposed-t3072979 Να βαλω αυτο εδω να για να εχω Gravity box ??? η εχεις καποιο αλλο να μου πεις ??? το φλασαρω απο το recovery το zip ?γιατι εγω τα προηγουμενα τα ειχα βαλει μονο με ενα apk Το βραδυ εχει δοκιμασει την καμερα. ?? γιατι εγω που την δοκιμασα δεν συγχρονιζει το φλας σωστα και αλλες μου τις βγαζει μαυρες κια αλλες με φλας.Μηπως αυτο το προβλημα ειχε και μου το στειλανε.Δεν με τρελενει να σου πω την αληθεια γιατι ποσες φωτο θα βγαλω βραδυ ?? αλλα ενημερωτικα. Οσον αφορα για το παιχνδι γιατι να μην σε υποστηριξουμε η να σ υποστηριξω ?? βγαλ'το εσυ και πες μας. Αν έχεις λογαριασμό στο xda μπες εδώ και ρώτα ποια έκδοση έχουν βάλει αυτοί που το δοκίμασαν. Αν δεν έχεις πες μου να τους ρωτήσω εγώ που έχω account. Πάντως αυτή που λες δε θα τη δοκίμαζα για κανένα λόγο μιας και είναι experimental και μπορεί ανα πάσα στιγμή να σε brickάρει. Προτιμάμε πάντα τις stable εκδόσεις. Όσο για την φωτό δοκίμασε να βάλεις το φλας συνέχεια στο on και όχι στο auto. Επίσης απενεργοποίησε την λειτουργία HDR γιατί αυτή πολλές φορές ευθύνεται για αυτή την καθυστέρηση για να βγάζει πιο καθαρές φωτό. Στην τελική αν δεν δεις χαϊρι δοκίμασε άλλη κάμερα απο το play store. Καλή είναι και η Google camera και μοιάζει πολύ με την original. Μόλις είναι έτοιμο το game θα σας ειδοποιήσω όλους. Χρόνο να δω πότε θα βρω....χα χα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Αν έχεις λογαριασμό στο xda μπες εδώ και ρώτα ποια έκδοση έχουν βάλει αυτοί που το δοκίμασαν. Αν δεν έχεις πες μου να τους ρωτήσω εγώ που έχω account. Πάντως αυτή που λες δε θα τη δοκίμαζα για κανένα λόγο μιας και είναι experimental και μπορεί ανα πάσα στιγμή να σε brickάρει. Προτιμάμε πάντα τις stable εκδόσεις. Όσο για την φωτό δοκίμασε να βάλεις το φλας συνέχεια στο on και όχι στο auto. Επίσης απενεργοποίησε την λειτουργία HDR γιατί αυτή πολλές φορές ευθύνεται για αυτή την καθυστέρηση για να βγάζει πιο καθαρές φωτό. Στην τελική αν δεν δεις χαϊρι δοκίμασε άλλη κάμερα απο το play store. Καλή είναι και η Google camera και μοιάζει πολύ με την original. Μόλις είναι έτοιμο το game θα σας ειδοποιήσω όλους. Χρόνο να δω πότε θα βρω....χα χα:p Δεν εχω.Αν θες και μπορεις κανε τον κοπο και πες μου.Γιατι μπηκα στο θεμα ψαχνωντας του Ulefone και ενας ειχε γραψει στην 15 σελιδα οτι το περασε με αυτο αλλα σε android 5.0 οχι 5.1 που εχω εγω τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ορίστε το λινκ http://dl-xda.xposed.info/modules/co...533_b9384c.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 παιδια τι λετε ειναι καλυτερο να το παρω σε ασπρο η σε μαυρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Μα τι ερώτηση είναι αυτή; Ότι σου αρέσει εσένα φυσικά... Απλά να ξέρεις πως αν το πάρεις σε άσπρο θα φαίνεται γύρω απο την οθόνη τo μαύρo πλαίσιο.Στο γκρι μοντέλο που έχω εγώ δε φαίνεται όσο στο ασπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 παιδια το βρηκα στην ισπανια από ebay λετε ναχω καποιο θεμα η να το τολμησω?:http://www.ebay.com/itm/Ulefone-Be-Touch-2-Smartphone-5-5-Full-HD-OctaCore-3GB-Ram-Lector-huellas-13MPX-/231651640323?hash=item35ef838403:g:gIwAAOSwu4BVy5tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Δε ξέρω φίλε... Εγώ δε θα το έπαιρνα. Θα προτιμούσα 1000 φορές να το πάρω από το to2c.com σχεδόν στην ίδια τιμή και με περισσότερα καλούδια... Εγώ το είχα πάρει πριν 1μιση μήνα στα 205 ευρώ και είχε μαζί μια θήκη πολύ λεπτή, μία θήκη fabric μπλε (σαν μπλουτζιν είναι), ένα blue tempered glass και μία κάρτα μνήμης 32gb. Και είναι επαγγελματίες και έχω πάρει άπειρα κινητά από αυτούς χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Καλησπέρα παιδιά.. Έχει κανείς άποψη όσον αφορά το κατάστημα everbuying? Λέω να το παραγγείλω από κει για ένα φίλο. Είναι αξιόπιστο? Τι να ζητήσω? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Καλησπέρα παιδιά.. Έχει κανείς άποψη όσον αφορά το κατάστημα everbuying? Λέω να το παραγγείλω από κει για ένα φίλο. Είναι αξιόπιστο? Τι να ζητήσω? Ευχαριστώ! ... Κανείς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Πήγαινε στο ανάλογο thread. Εδώ μιλάμε για το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plesia1 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Ηρθε και το δικο κινητο αλλα με ενα θεματακι....μολις ανοιξω το wifi η μπαταρια αρχιζει και μειωνεται ραγδαια......εχουν γινει η σχετικες φορτισεις στην αρχη αλλα και παλι τιποτα....εχει κανεις αλλος το ιδιο θεμα?υπαρχει καποια λυση?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Κάνε το OTA update από τις ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο/ενημερώσεις συστήματος. Κάνει 3-4 πλήρεις φορτίσεις-εκφορτίσεις και θα πηγαίνεις καλύτερα.Επίσης αν κάνεις root το τηλέφωνό σου (πρώτα κάνε τα OTA updates και μετά κανείς root)μπορείς να βάλεις την εφαρμογή greenify που "παγώνει" εφαρμογές που δε χρειάζεσαι κ έτσι δε καταναλώνει μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosturku Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Καλησπερα στην παρεα! Ειμαι και εγω κατοχος του ulefone be touch 2 και εχω 2 σοβαρα προβληματα. Το πρωτο ειναι οτι οταν το αγορασα ολα καλα μεχρι την δευτερη μερα. Τοτε αρχισε το προβλημα να μην με ακουν οταν με καλουσαν. Οταν καλω εγω καποιον με ακουει αλλα οταν με καλουν δεν με ακουν αλλα εγω τους ακουω κανονικα. Το εστειλα πισω στην κινα (πληρωσα40 ευρω αποστολη) και μου ειπαν οτι το εφτιαξαν. Προχτες το πηρα παλι και για 1 μερα ολα καλα. Τωρα παλι τα ιδια , με παιρνουν τηλ και δεν με ακουν. Το αλλο προβλημα ειναι στην καμερα οταν φωτογραφιζεις ενα φωτιστικο ,μενουν στην οθονη τα λαμπακια.. http://prntscr.com/9dm5d0 Οποιος μπορει να με βοηθησει στα προβληματα που εχω θα ειναι πολυ καλο. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Καλησπερα στην παρεα! Ειμαι και εγω κατοχος του ulefone be touch 2 και εχω 2 σοβαρα προβληματα. Το πρωτο ειναι οτι οταν το αγορασα ολα καλα μεχρι την δευτερη μερα. Τοτε αρχισε το προβλημα να μην με ακουν οταν με καλουσαν. Οταν καλω εγω καποιον με ακουει αλλα οταν με καλουν δεν με ακουν αλλα εγω τους ακουω κανονικα. Το εστειλα πισω στην κινα (πληρωσα40 ευρω αποστολη) και μου ειπαν οτι το εφτιαξαν. Προχτες το πηρα παλι και για 1 μερα ολα καλα. Τωρα παλι τα ιδια , με παιρνουν τηλ και δεν με ακουν. Το αλλο προβλημα ειναι στην καμερα οταν φωτογραφιζεις ενα φωτιστικο ,μενουν στην οθονη τα λαμπακια.. http://prntscr.com/9dm5d0 Οποιος μπορει να με βοηθησει στα προβληματα που εχω θα ειναι πολυ καλο. Ευχαριστω πολυ. Πρέπει να κανείς τα OTA updates και αν δεν φτιάξει κάνε μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν πάλι τίποτα ίσως να βάλεις κάποια custom rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plesia1 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια..Κανω ενημερωση και μετα βλεπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosturku Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Πρέπει να κανείς τα OTA updates και αν δεν φτιάξει κάνε μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν πάλι τίποτα ίσως να βάλεις κάποια custom rom...[/QUO Οταν λες OTA updates εννοεις ρυθμισεις σχετικα με το τηλεφωνο, ενημερωσεις συστηματος? Γιατι το εχω κανει και ειναι ενημερωμενο. Οσο αφορα τα custom rom τι ειναι ακριβως? Γιατι δεν κατεχω και πολυ απο αυτα. Επαναφορα εκανα αλλα παλι τα ιδια δεν με ακουν οταν με παιρνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts