Jump to content

Ulefone Be Touch 2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ εδώ και 15 ημέρες είμαι ο ΕΥΤΥΧΗΣ κάτοχος ενός Be Touch 2...:D:D:D

Μακράν... το καλύτερο κινητό που έχω πάρει από τότε που βγήκαν τα κινητά (και είχα κινητό - 1995) φυσικά όχι βάση χαρακτηριστικών (που είναι αυτονόητο) αλλά βάση της 1100% ικανοποίησης από την πρώτη στιγμή που το πήρα (και μέχρι τώρα) σε όλα όσα υπόσχεται και ακόμα περισσότερα...

Ένας φίλος παραπάνω το εκθειάζει σε όλους τους τομείς...άλλο 10+ και από μένα...και να συμπληρώσω για τις εξαιρετικές φωτογραφίες του ακόμα και στο ΑΠΟΛΥΤΟ σκοτάδι χωρίς εστίαση(!!!) ;) (με το αναμενόμενο "θόρυβο" φυσικά) .

ΜΟΝΟ "μειονέκτημα"...δεν έχεις όρεξη να ψάξεις για κάτι άλλο και σίγουρα για αρκετό καιρό...:lol:

ΟΛΑ φυσικά τα παραπάνω ισχύουν εάν σου πέσει καλό "κομμάτι" στα χέρια...αλλιώς όπως σε ΟΛΑ τα "κινέζικα"... έμπλεξες...αυτό βέβαια είναι ένα ρίσκο που όλοι παίρνουμε αγοράζοντας από far east...

"DESCRIBO ERGO SUM - AΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ"

• Απαντήσεις 298
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε πως να βαλω λεφτα στο παυπολ χωρις να χρεωθω?με απλες ορολογιες γιατι δεν ξερω τιποτα!!!

Για δες εδώ!!! Αλλά χωρίς να χρεωθείς μην τα θέλεις και όλα δικά σου.:lol::lol::lol:

http://www.eidikeuomenoi.gr/2015/10/i-sosti-methodos-gia-ta-capital-controls/

καλησπέρα παιδιά και απο μένα... είμαι καινούριος στα φορoυμ και δεν έχω μεγάλη εμπειρία στα smartphone...παρέλαβα μολις χθες το ulefone be touch2...

Και εγώ εδώ και 15 ημέρες είμαι ο ΕΥΤΥΧΗΣ κάτοχος ενός Be Touch 2...:D:D:D

Καλορίζικα παιδιά.

Αλήθεια εσείς από ποιο μαγαζάκι το πήρατε;

Εμένα σήμερα μου έδωσαν Tracking Number από Everbuying...

Peace... Love... Freedom...

Καλορίζικα παιδιά.

Αλήθεια εσείς από ποιο μαγαζάκι το πήρατε;

Εμένα σήμερα μου έδωσαν Tracking Number από Everbuying...

εγώ το χτύπησα απο gearbest και europe warehouse-Ουγγαρία (γιατι μου φάνηκε πιο αξιόλογο σαν σίτε και νόμισα οτι θα έκανε λιγότερο χρόνο να φτάσει) ήταν όμως λίγο πιο ακριβό απότι σε άλλα σίτε.. η αλήθεια είναι οτι απο το μαγαζί έγινε dispatch αμέσως...(Δευτέρα μεσημέρι ενώ η παραγγελία είχε γίνει κυριακή) αλλά για κάποιο λόγο άργησε να φύγει απο το Ουγγαρικό ταχυδρομείο 5 μέρες.Δλδ ενώ εφυγε δευτέρα απο το μαγαζί απο το ταχυδρομείο έφυγε παρασκευή και μετά 10 μέρες μαζί με τα σ/κ ηταν εδώ...Τελικά δεν νομίζω οτι είχε και μεγάλη διαφορά...

Edited by lazeas

παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε πως να βαλω λεφτα στο παυπολ χωρις να χρεωθω?με απλες ορολογιες γιατι δεν ξερω τιποτα!!!

πήγα να σου στείλω προσωπικό μήνυμα αλλά έχεις γεμίσει τον φάκελο σου και δεν μπορείς να δεχθείς άλλα οπότε στο στέλνω εδώ ελπίζοντας να το δείς...έχει διάφορους οδηγούς βήμα-βήμα στο internet στα ελληνικά για παράδειγμα http://www.pcsteps.gr/26664-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-paypal-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/

και

http://www.insomnia.gr/topic/475583-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%BF-paypal-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C/

ρίξε μια ματιά...αυτό με τον λογαριασμό που λέγαμε θέλει να έχεις χρεωστική κάρτα τελικά νομίζω

καλησπέρα παιδιά και απο μένα... είμαι καινούριος στα φορoυμ και δεν έχω μεγάλη εμπειρία στα smartphone...παρέλαβα μολις χθες το ulefone be touch2... ήθελα να σας να ρωτήσω αν έχει κανενας θέματα με το wifi του γιατί μου φαίνεται αρκετά αδύναμο σε σύγκριση με αλλα κινήτα ??.. σε μια συγκεκριμένη απόσταση απο το ρουτερ αλλα smartphone όπως το elephonep8000 της αδερφής μου θα έχουν 2 γραμμές σήμα και το ulefone θα χάνει την σύνδεση εντελώς ! επίσης η ταχύτητα του ιντερνετ μειώνεται δραματικά οταν η εμβέλεια σήματος πέσει στο μισό! επίσης παρότι δν εχω κάνει τις 2 πρώτες φορτίσεις ακόμα, η μπαταρία του φαίνεται να άδειαζει πολύ γρήγορα για μπαταρία της τάξης 3050mAh και η φόρτιση της παίρνει πολλή ώρα...ήθελα να ρώτησω αν έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση για το wifi και για την εξάντληση της μπαταρίας.. επίσης ολα αυτά που αναφέρατε παραπάνω περι rooting κλπ επειδή δεν τα γνωρίζω αξίζει να τα δοκιμάσω? θα κερδίσω κάτι σε απόδοση του κινητού-διάρκεια ζωής της μπαταρίας?το greenify είναι εφαρμογή που απλά μπορω να κατεβάσω η πρέπει να κάνω rooting και όλα τα σχετικά?

Φίλε μου μην κάνεις root και ούτε να βάλεις custom recovery. Απλά κάνε update το κινητό σου με την τελευταία ενημέρωση που διορθώνει κάποια bugs σχετικά με το σήμα wi-fi. Γενικά την μπαταρία σου καλό είναι να την εξαντλείς έως το 5 με 10% και μετά να το φορτίζεις πλήρως. Εμένα κάνει περίπου μία ώρα και κάτι να φορτίσει 100%. Ο λόγος που αργεί μπορεί να είναι και η συγκεκριμένη πρίζα που το βάζεις αν έχεις επάνω της και άλλες συσκευές. Έτσι την είχα πάθει εγώ στη δουλειά και έκανε δυόμιση ώρες να φορτίσει. Με το που το έβαλα σε άλλη άδεια πρίζα φόρτισε με την μία. Όλα τα smartfphones να ξέρεις δεν κρατάνε και πολύ οι μπαταρίες τους όταν παίζεις συνέχεια και τρέχουν από πίσω 30 εφαρμογές. Το greenify που ανέφερες είναι μία πολύ καλή λύση στο να σταματάει εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και ουσιαστικά δε σου χρειάζονται ώστε να τρώνε μπαταρία. Απλά πρέπει να είσαι root για να την εγκαταστήσεις. Κάνε πρώτα τα update που σου είπα και μετά κάνεις root. Αλλά αν είσαι ήδη root μην κάνεις τα update γιατί θα μπρικάρεις το κινητό σου.

Edited by soulfunkdjx

...Αλλά αν είσαι ήδη root μην κάνεις τα update γιατί θα μπρικάρεις το κινητό σου.

Δε γίνεται να κάνεις UnRoot πρώτα, μετά το OTA Update και μετά πάλι Root? :rolleyes:

Δε γίνεται να κάνεις UnRoot πρώτα, μετά το OTA Update και μετά πάλι Root? :rolleyes:

Γίνεται αλλά και πάλι σε κάποιους έκανε brick.Κοίτα κάνε το εσύ και αν σου κάνει brick ξαναπερνάς την ρομ με το Flashtool και όλα καλά.

Ίσως αυτό να έχει να κάνει με τον τρόπο που κάνεις Root.

Προσωπικά θα δοκιμάσω σε πρώτη φάση να το κάνω Root με πιο απλό τρόπο

και αν δεν πετύχει, θα ακολουθήσω τη διαδικασία που έχεις περιγράψει.

Έχω δει που λένε ότι γίνεται με εργαλείο τύπου iRoot.

Εννοείται πάντως ότι δε θα πάω γυρεύοντας. Πρώτα θα κάνω τα Updates και μετά Root.

Απλά για μελλοντικά Updates με ενδιαφέρει να ξέρω τι και πως.

Προς το παρόν αναμένω να φύγει από Κίνα το κινητό και όταν έρθει με το καλό, βλέπω για τα υπόλοιπα...

Δυστυχώς...το "μάτιασα" το κινητάκι μου και είμαι να με κλαις...:(:(:(:(:cry::cry::cry:

Πήγα να περάσω νέα recovery (TWRP) κόλλησε και μετά την επανεκκίνηση ....ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ η κάμερα (μπρος πίσω) και το φλας μόνο το μπροστά (αυτό για τις selfy)...

Η εφαρμογές φακού ανοίγουν ΜΟΝΟ το μπροστά led (αυτό για τις selfy)...

Μόλις ανοίγω την εφαρμογή της κάμερας (τη δικιά του αλλά και οποιαδήποτε άλλη από το playstore) μου βγάζει μήνυμα "η εφαρμογή συλλογή (!!!???) σταμάτησε να λειτουργεί".

Δεν περνάει με ΤΙΠΟΤΑ νέα ρομ (ακούγεται η σύνδεση του USB και μέσα σε 2-3 δεύτερα αποσύνδεση) δεν αναγνωρίζεται από το pc (έχω αλλάξει , καλώδια, θύρες, υπολογιστές....ΤΙΠΟΤΑ) και εάν δοκιμάσω να μπω σε recovery βγαίνει μήνυμα "δεν υπάρχουν εντολές"(στα Ελληνικά)...φυσικά επαναφορά και λοιπά έγιναν καθώς και είσοδος στο factory mode όπου στο τεστ της κάμερας κόλλησε πάλι....

Κάποια προγράμματα (εφαρμογές) για τεστ τηλεφώνου άλλα βγάζουν ότι δεν υπάρχει (λειτουργεί) εμπρός κάμερα άλλα τεστάρουν αλλά δεν βγαίνει preview της κάμερας άλλα κολλάνε...ΔΡΑΜΑ...

Όποια πρόταση δεκτή...

Το κινητό κατά τα άλλα δουλεύει κανονικά (Wif, 3g,gps κ.λ.π.)....

Edited by atoncon

ψιλό ζόρικα τα πράγματα από ότι καταλαβαίνω.

Δυστυχώς ότι θα έκανα στη θέση σου, (με βασικότερο ότι αναφέρεται εδώ), το έχεις προσπαθήσει... :(

Εννοείται ψάξε όσο μπορείς για λύση και εδώ (όλο και κάποιος θα μπορεί να προτείνει κάτι)

και στο xda και όπου αλλού μπορείς...

Σε κάθε περίπτωση όμως, εάν δεν τα καταφέρεις, να ξέρεις ότι υπάρχει πλέων και επίσημα ελληνική αντιπροσωπία!

http://www.ulefone.com.gr/about-us.html

Οπότε αν φτάσεις στο σημείο να θες να το επιστρέψεις π.χ. πίσω για επισκευή,

επικοινώνησε πρώτα εδώ Ελλάδα να δεις τι μπορεί να γίνει και πόσο θα μπορούσε να σου κοστίσει,

(μην περιμένεις βέβαια να σε καλύψει η εγγύηση εδώ, καλύπτουν μόνο ότι εισάγεται επίσημα Ελλάδα από τους συνεργάτες τους)

και μετά τα ζυγίζεις τι σε συμφέρει/θέλεις να κάνεις...

Επίσης, σε ότι αφορά έξοδα επιστροφής μέχρι το τέλος του χρόνου, ρίξε μια ματιά εδώ.

Επαναλαμβάνω, σε κάθε περίπτωση, ψάξε, ρώτα όπου μπορείς, πριν κάνεις τέτοιου είδους κίνηση.

Απλά στο λέω να το ξέρεις ότι υπάρχει και αυτή η επιλογή, μη τυχόν και ξαφνικά αποφασίσεις να το στείλεις πίσω

και μετά ανακαλύψεις ότι θα μπορούσες να απευθυνθείς και εδώ για πιθανόν πιο άμεσες/γρήγορες, (ελπίζω), διαδικασίες...

Μακάρι φυσικά να βρεθεί λύση και να τα αποφύγεις όλα αυτά.

Αλήθεια, από πιο μαγαζάκι το πήρες εσύ;

Edited by corduroy27

OK ευχαριστώ...θα δω τι θα κάνω...τώρα για την εδώ αντιπροσωπεία...μάλλον η τελευταία λύση πριν την αποστολή πίσω...

OK ευχαριστώ...θα δω τι θα κάνω...τώρα για την εδώ αντιπροσωπεία...μάλλον η τελευταία λύση πριν την αποστολή πίσω...

Δε χρειάζεται φίλε μου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το flashtool για να περάσεις νέα rom αλλά με την επιλογή του format! Θα σβηστούν τα imei σου αλλά μπορείς να τα ξαναπροσθέσεις εύκολα μετά.

Αν δεν σου πιάσει και αυτό τότε να χρησιμοποιήσεις το AGold που είναι το επίσημο εργαλείο που δίνει η Ulefone για flashing από εδώ:

http://ulefone.com/download/betouch2.html

Πιστεύω έτσι θα φτιάξει. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ FORMAT ΣΤΟ FLASHTOOL.

Το ΑGold το δοκίμασα αλλά καθότι κάνει σύνδεση-αποσύνδεση μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα το μόνο που προχωράει είναι το scan (όπου ανιχνεύει το κινητό) και μετά error στο start (φυσικό αφού έχει αποσυνδεθεί)...το FT (και η παλιά έκδοση και η καινούργια) δεν αναγνωρίζει τη συσκευή (έχουν περαστεί φυσικά οι drivers και μάλιστα είναι περασμένοι από πιο παλιά όταν ήταν οκ το κινητό και αναγνωριζόταν κανονικά).

Τέλος πάντων... έμπλεξα με δικιά μου υπαιτιότητα και τώρα τραβιέμαι...

Μη τρελενεσαι. Για να αναγνωριστεί το κινητό στο flashtool όταν έχεις τέτοιο πρόβλημα πρέπει να πατήσεις συγχρόνως κάποια κουμπιά κ στο αναγνωρίζει. Δε θυμάμαι ακριβώς. Αν το ψάξεις θα το βρεις. Έτσι επαθα εγώ σε ένα inew και έπιασε! Μην απογοητεύεσαι. Άσχετο, μόλις έβαλα το tempered glass και πραγματικά αλλάζει όλο το κινητό στο touch. Γλιστράει πιο ωραία το δάχτυλο και δεν αφήνει δακτυλικά με την καμία όμως...

Έλα το βρήκα. Την ώρα που το συνδέσεις με το flashtool κρατάς πατημένο το volume+ έως ότου να το αναγνωρίσει. Αν δε γίνει προσπάθησε με το volume-.Αν πάλι όχι τότε δοκίμασε το κεντρικό κουμπί.

Διάβασε και το πρώτο ποστ εδώ θα σε βοηθήσει να επαναφέρεις το τηλέφωνο σου.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1943442

Edited by soulfunkdjx

Καλησπερα

Δεν ειμαι κατοχος του τηλεφωνου.Απλα επειδη εγινε ενα μπερδεμα με το καταστημα Coolicool.Τους εστειλα ενα THL 2015 πισω για να το φτιαξουν και εδω και τρεις μνες αγνοειται και επειδη τους τα εχωσα στο νημα τους μου ειπα να μου στειλουν ενα αλλο μεταχειριμενο και μου εστειλαν μια λιστα με μεταχειρισμενα κινητα.Βασικα εγραφε αυτο MHAULFTC_GRY και μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα οτι ειναι το ULEFONE BE TOUCH 2.Ας μου το επιβεβαιωσει καποιος γιατι ολη η λιστα μετα κινητα ειναι ετσι.Εχω καταληξει να τους πω οτι θελω να μου στειλουν αυτο.Θα ηθελαν λοιπον να ρωτησω τους κατοχους του.Αξιζει να το παρω ??ειναι εταιρια για να εμπιστευτεις η Ulefone ?εχει καποια προβληματα το τηλεφωνο ??

Δεν ξερω τι θα ειναι το μεταχεισμενο που θα μυ στειλουν αλλα ευχομαι να ειναι ολα ενταξει.

Φίλε μου πολύ ζόρικη ή καταστασή σου. Προσωπικά θα ζητούσαν μόνο καινούριο. Αυτό που θα σου στείλουν κανείς δε ξέρει τι σοι θα είναι. Πάντως εγώ που το έχω το συγκεκριμένο κινητό εδώ και περίπου 3 εβδομάδες θα σου έλεγα να το πάρεις. Δεν έχω κανένα πρόβλημα έως τώρα. Τρέχει σφαίρα, έχει πολύ καλή μπαταρία και φωτό ωραίες. Γενικά είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου. Πριν είχα ένα the t100s και ήμουν επίσης ευχαριστημένος αλλά αυτό δε παίζεται. WiFi πολύ καλό και από μεγάλη απόσταση. Το 4g αστο...δε προλαβαίνει να πατήσεις στην οθόνη. Σούπερ γρήγορο. Παιχνίδια ακόμα και τα πιο απαιτητικά τα τρέχει μια χαρά. Έχει πολύ καλή διαχείριση της μνήμης ram. Ένα μείον είναι το κάπως φτωχό σε ποιότητα ηχείο του αλλά είναι δυνατό. Ο φορτιστής που δίνει ή εταιρία είναι για... μη πω... αλλά αγοράζεις έναν άλλο και όλα καλά. Το GPS έχει σούπερ ακρίβεια μιας και υποστηρίζει και GPS και glonass. Σαν κατασκευή είναι πάρα πολύ γερό. Ελπίζω να ειδες τα βίντεο που κυκλοφορούν στο youtube. Αυτά. Απλά αν αποφασίσει να το πάρεις ελπίζω να μη σου στείλουν κανένα μεταχειρισμένο "διαλυμένο". Ότι άλλο θες να ρωτήσεις εδώ είμαστε.

Φίλε μου πολύ ζόρικη ή καταστασή σου. Προσωπικά θα ζητούσαν μόνο καινούριο. Αυτό που θα σου στείλουν κανείς δε ξέρει τι σοι θα είναι. Πάντως εγώ που το έχω το συγκεκριμένο κινητό εδώ και περίπου 3 εβδομάδες θα σου έλεγα να το πάρεις. Δεν έχω κανένα πρόβλημα έως τώρα. Τρέχει σφαίρα, έχει πολύ καλή μπαταρία και φωτό ωραίες. Γενικά είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου. Πριν είχα ένα the t100s και ήμουν επίσης ευχαριστημένος αλλά αυτό δε παίζεται. WiFi πολύ καλό και από μεγάλη απόσταση. Το 4g αστο...δε προλαβαίνει να πατήσεις στην οθόνη. Σούπερ γρήγορο. Παιχνίδια ακόμα και τα πιο απαιτητικά τα τρέχει μια χαρά. Έχει πολύ καλή διαχείριση της μνήμης ram. Ένα μείον είναι το κάπως φτωχό σε ποιότητα ηχείο του αλλά είναι δυνατό. Ο φορτιστής που δίνει ή εταιρία είναι για... μη πω... αλλά αγοράζεις έναν άλλο και όλα καλά. Το GPS έχει σούπερ ακρίβεια μιας και υποστηρίζει και GPS και glonass. Σαν κατασκευή είναι πάρα πολύ γερό. Ελπίζω να ειδες τα βίντεο που κυκλοφορούν στο youtube. Αυτά. Απλά αν αποφασίσει να το πάρεις ελπίζω να μη σου στείλουν κανένα μεταχειρισμένο "διαλυμένο". Ότι άλλο θες να ρωτήσεις εδώ είμαστε.

Σ'ευχαριστω για την απαντηση φιλε.Δεν μπορω να κανω αλλιως φιλε.Λεφτα δεν μου επιστρεφουν.Καινουργιο δεν μορουν να μο δωσουν λενε γιατι αυτο που εστειλα πισω για επισκευη το ειχα 4 μηνες και μου εβγαλε ενα προβλημα στην οθονη πανω δεξια σαν καμμενο.Οποτε δεν μπορω να κανω αλλιως.Εδω οταν μου εστειλε την λιστα με τα κινητα μου κανει σε παρακαλω σβησε το κακο review για εμας πρωτα.Τωρα αμα ειναι να παρω το Ulefone απο το οποιο εχω εντυπωσιαστει κι εγω δεν νομιζω να μου το στειλουν διαλυμενο γιατι εχω κανει ολοκληρο σαματα στο θεματουςεδω στο myphone και η απαντηση μου θα ειναι να μου το στειλουν καιι αν δουλευει κανονικα τοτε θα πω καλα λογια.

Τα βιντεο που κυκλοφορουν στο Youtube τα ειδα και οπως ανεφερα και πιο πανω εχω εντυπωσιαστει.

Η μπαταρία είναι τραγική. Με ένα φορτιστή στο χέρι είσαι όλη τη μέρα.

Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον φίλο soulfunkdjx, το κινητό είναι γαμάτο.

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μου δεν φταίει το κινητό το συγκεκριμένο. Όλα τα smartphones έχουν θέμα με την μπαταρία. Έχουν χίλιες δυό λειτουργίες επάνω τους + μια οθοναρα 5.5 με full ανάλυση ...... Ε που να αντέξει με μια μπαταριουλα των 3000mah....Πάντως αν θες κάνει ότι έκανα κ εγώ και είδα κάπως καλύτερη διάρκεια. Βάλε twrp, κάνε root, απεγκατέστησε οποια εργοστασιακη εφαρμογή δε χρειαζεσαι, εγκατέστησε το greenify και κάνε calibration την μπαταρία. Εμένα κρατάει χωρίς υπερβολές ένα 40% παραπάνω μετά το calibration (που τα κορόιδευα κάποτε,τελικά κάνει δουλειά). Επίσης να σας ενημερώσω πως ανακοινώθηκε το Be Touch 3. Μην αγχωνεστε...θα έχει χαμηλότερα specs και χαμηλότερη μπαταρία. Οπότε μια χαρά είμαστε με το 2.