Alphaleader Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Popolare, η αναρτηση πως τα πηγαινε με τους καροδρομους μας? Καταπινε καμια ανωμαλια? Οι κραδασμοι περνουσαν στο αμαξωμα? Θορυβος απο αναρτηση? Λοιπα τριξιματα-συντονισμοι-θορυβοι περαν της περιοχης του ταμπλο? Ηχομονωση γενικοτερα? Το εσωτερικο του ηταν καλοβιδωμενο η σε κανα χρονο θα το μαζευεις απο κατω? Για δωσε πληροφοριες σε αυτα τα θεματα, τα οποια αποδυκνυονται ποιο σημαντικα στην μακροχρονια συμβιωση... σε σχεση με το αν θα κανει τον χολωνοντα σε 21 η 23 (γκαζοφονια :p ) Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 TIPOTE APOLITOS. KIX DEN EBGALE. THORIBOS APO POUTHENA. tora sto thema ixomonosi den perni arista alla enan arketa kalo bathmo. pigename me kamia 160 kai den xriastike na anebasoume entasi sto radiofono , oute na auksisoume tin entasi tis fonis mas gia na milisoume. i alithia einai oti ton kinitira ton akous. na simioso oti i poiotita kilisis exei beltiothi se apisteuto bathmo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 t i parkarisma einai ayto to miso pano sto pezodromio to miso kato ntroph re sy h mia roda mish ston aera ts ts ts . telos panton . to parablepo den moy les 1,4 h 1,6 htan to focus ? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Λογικά το 1,6 Ghia είναι... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Δεν με επεισες οτι αξιζει να το προτιμησει καποιος απο ενα Golf V 1,6 FSi Sporltine... Το δικο μου δηλαδη, αλλα με αλογα που εγω δεν εχω... Παρολα αυτα, σε στροφες, εχω κυνηγηθει με Focus II και δεν μου εδωσε την εντυπωση οτι ειναι τοσο φοβερο το στησιμο του...Παντως μπραβο στη Ford, που δεν εχει ξεχασει τι θα πει αμεσοτητα, και πληροφορηση. Βλ και Mondeo. Επισης μικρο παραπονο, για το οτι δεν μου ειπες για Χολομωντα...;) Anyway...Χαιρομαι που περασες καλα με το αμαξι, παντα τετοια... PS : Οι φιλες μου με τα Polo, καλυτερα παρκαρουν αν τους κλεισω τα ματια,χαχαχα :) :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 ειχα την εντυπωση οτι διαβαζες........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Ναι αμε, απλα ποτε δεν ξερεις...Τεσπα...δεν πειραζει.. Αλλωστε, ειχες παρεα, οποτε αυτο μετραει.. Θα την παω την βολτα καποια στιγμη με το δικο μου καποια στιγμη αν εχει καλη ασφαλτο κατω οπως μου εχεις πει. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 καλη ασφαλτο δεν εχει...... αν πας , πες το μου απο πριν............. υπαρχουν καποια σημεια που θελουν μεγαλη προσοχη...... να σε προφυλαξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 καλη ασφαλτο δεν εχει...... αν πας , πες το μου απο πριν............. υπαρχουν καποια σημεια που θελουν μεγαλη προσοχη...... να σε προφυλαξω Εγινε co-driver...αν παω θα σε ενημερωσω...κι εσυ αν ανεβαινεις πανω βουνο πες μου...εχει κι εδω μερικα σημεια να σου πω... :shifty: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 off topic posts Συνεχίζουμε για το Focus 2 και μόνο! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 το άλλο Focus (1) ποιανού είναι ποπολάρε..; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 φιλος μου...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 off topic posts Συνεχίζουμε για το Focus 2 και μόνο! :) παντελος αψυχολογητο........ ειναι γελοια τα split που κανετε....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 ti orea split... mpravo...! petaksan oloi tous kompleksismous, fidia, mikropsixies, karfia... kai kleidonoume +me split... ego?... anoterotita... den apanto... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 @ both of you: Τα χαρακτηρίζετε γελοία και αψυχολόγητα, αλλά σαν παλιοί χρήστες θα πρέπει να γνωρίζετε ότι προσπαθούμε σε κάθε thread να κινούμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο στο θέμα της συζήτησης και να μην ξεφεύγουμε. Αν βλέπω καλά, το θέμα έχει σαν τίτλο "Ford Focus 2" και όχι "Γιατί παρκάρατε στραβά?", οπότε είναι προφανές ότι πρέπει να συνεχίσουμε να συζητάμε για το Focus. Δε νομίζω ότι το σπλιτ ήταν παράλογο. Για οτιδήποτε άλλο, παρακαλώ με ΡΜ! (είπαμε να μείνουμε στο θέμα... ;)) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 δηλαδη θα φοβομαστε να κανουμε και ενα σχολιο παραπανω........ λαμπρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 κάνα παραπάνω σχόλιο θ αήθελα εώ που έχασα την εκδρομή...για το φοκους φυσικά! και εν τέλει που μπορώ να το πάρω φτηνότερα στην Θεσσαλονίκη πείτε ρε παίδες, έστω με PM αν απαγορεύεται αλλιώς... Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Παιδιά, δεν είπε κανείς ότι απαγορεύεται τίποτα... Απλά, όπως γνωρίζετε, προσπαθούμε να κρατάμε τα threads όσο το δυντόν πιο κοντά στο θέμα το οποίο συζητάμε, χωρίς να ξεφεύγουμε... Η παρέμβασή μου έγινε γιατί υπήρχαν 8 συνεχόμενα posts άσχετα με το Focus! Τίποτα παρπάνω, τιποτα λιγότερο... Εννοείται πως ο καθένας μπορεί να ρωτάει οτιδήποτε... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 δηλαδη θα φοβομαστε να κανουμε και ενα σχολιο παραπανω........ λαμπρα skase re! :p mila gia to flocus leme!!! :p :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Ναι αμε, απλα ποτε δεν ξερεις...Τεσπα...δεν πειραζει.. Αλλωστε, ειχες παρεα, οποτε αυτο μετραει.. Θα την παω την βολτα καποια στιγμη με το δικο μου καποια στιγμη αν εχει καλη ασφαλτο κατω οπως μου εχεις πει. επειδη πηγα προσφατα ειπα να ποσταρω και να πω οτι η διαδρομη ειναι απλα υπεροχη...ειδικα τετοια εποχη...χωματοδρομο θυμαμαι ειχε στο ξεκαρφωτο σε κανα 2 σημεια αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο που να σε κανει να ανησυχεις για το αμαξι...και η αφαλτος μια χαρα...περισσοτερες λακουβες βρισκεις μεσα στη θεσσαλονικη παρα εκει... πρεπει να πας και υπαρχει και ενα νεοκτιστο μερος με ξενωνες και αναψυκτηριο αποτι θυμαμαι...αξιζει για εναν καφε... απλα προσεχε μην μπερδευτεις σε μια στροφη 20χλμ πριν οπου δεν υπαρχει σημανση(τουλαχιστον οταν πηγα εγω δεν υπηρχε),εμεις το καταλαβουμε κανα 20λεπτο αργοτερα... θυμαμαι η διαδρομη μου θυμιζε αφιερωματα υπερ αυτοκινητων σε παρομοιους δρομους στη φυση...απλα υπεροχη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 skase re! :p mila gia to flocus leme!!! :p :p :D :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobourk Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Δεν ξέρω ρα παιδιά, δεν το έχω δει το αμάξι καλά... Το προηγούμενο ήταν πάρα πολύ καλό, αλλά αυτό εδώ... πολύ «μπαρμπάδικο» αν με εννοείτε... το station :cry: πιο όμορφο μου φαίνεται... :worry: Κρίμα γιατί μάλλον πρόκειται για πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. August 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 17/08/05 - 11:07 Έρευνες εντόπισαν ότι τα αυτοκίνητα Ford Focus και Focus C-MAX που είναι εξοπλισμένα με οπίσθιο υαλοκαθαριστήρα είναι πιθανόν να παρουσιάσουν εισροή νερού στον εσωτερικό μηχανισμό διαμέσου του άξονα, όπου προσκολλάται ο βραχίονας του υαλοκαθαριστήρα. Εάν το νερό περιέχει άλατα όπως συμβαίνει συνήθως κατά τις συνθήκες οδήγησης το χειμώνα, είναι πιθανό να προκληθεί ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί το μοτέρ του. Σε ακραίες περιπτώσεις, το βραχυκύκλωμα μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση του συγκροτήματος του μοτέρ υαλοκαθαριστήρα. Η αυξημένη θερμοκρασία μπορεί να είναι τόσο υψηλή ώστε να λιώσει τα εξαρτήματα επένδυσης στην περιοχή του συγκροτήματος του μοτέρ. H Ford έχει ενημερώσει όλους τους κατόχους Focus και Focus C-MAX που ενδεχομένως τα αυτοκίνητά τους να έχουν επηρεαστεί από την προαναφερθείσα κατάσταση, να επιστρέψουν τα οχήματά τους σε οποιονδήποτε Εξουσιοδοτημένο Διανομέα Ford, προκειμένου το πρόβλημα να αποκατασταθεί άμεσα, τοποθετώντας ένα βελτιωμένο κάλυμμα προστασίας από το νερό καθώς επίσης και έναν στεγανωτικό δακτύλιο. Οι πελάτες δεν θα επιβαρυνθεί οικονομικά για την επίλυση του προβλήματος. Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxima Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 re paidia,an exetai eseis kapoio neo,h kapoia eidopoihsh sxetika me to anaferomeno keimeno,parakalo enhmeroste me.sas euxaristo! alex Παράθεση http://www.jesuslovesyou.gr Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Ελαβα μια τετιοα ειδοποιηση απο τη φορντ στα μεσα του αυγουστου για το c-max.Επειδη τωρα επεστρεψα απο τις διακοπες τη δευτερα θα τους τηλεφωνησω να μαθω περισσοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts